Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/10/2023 στις 10:50 ΠΜ, geodimis είπε

Χθες ήρθε sms για παράταση 20 ημερών για εξαργύρωση. Απο ποια ημερομηνία δεν ξέρω όμως..

Είχε τεράστια συμμετοχή το πρόγραμμα για αυτό... Λολ

• Απαντ. 310
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, sarakats85 είπε

Είχε τεράστια συμμετοχή το πρόγραμμα για αυτό... Λολ

Κι όμως, απ' αυτά που μπορώ να ξέρω γύρω γύρω, όντως είχε τεράστια συμμετοχή. Απλά δόθηκαν 100.000+ vouchers με μικρή προθεσμία (65 μέρες εκ των οποίων οι μισές ήταν μέσα στον Αύγουστο) και άρα όταν όλοι έτρεξαν τον Σεπτέμβριο έφαγαν άκυρο από εταιρίες που δεν προλάβαιναν να παραδώσουν μέσα στην προθεσμία.

Δε νομίζω όμως ότι ακόμα και αυτή η νέα παράταση των 20 ημερών θα λύσει το θέμα.

Και θεωρώ ότι αυτή η παράταση έχει να κάνει με το "κράξιμο" που σίγουρα έφαγε το πρόγραμμα από δικαιούχους και εταιρίες. Διαφορετικά, αν δεν ήταν θέμα επάρκειας της αγοράς, μια χαρά θα μπορούσαν να προχωρήσουν το πρόγραμμα με τους αρκετές χιλιάδες επιλαχόντες.

• Confused 1
Δημοσ.

Το ότι δώθηκαν σημαίνει ότι εξαργυρωθηκαν? Πάντως στη Θεσσαλία που βρίσκομαι όλοι έχουν ετοιμοπαραδοτους ηλιακούς και σήμερα μάλιστα με πήρε ένας που πήρα προσφορά και δέχεται και μπόιλερ. Δεν καταλαβαίνω που συμβαίνουν αυτά που αναφέρεις καλέ μου άνθρωπε.. 

Για ενημερώση των συμφουριτων.. ΕΒΗΛ ηλιακος 200λ με εξαργυρωση και των δύο voucher (υδραυλικου και ηλιακού) και επιστροφή μπόιλερ(αρκεί να μην ειναι ηλιακού) 300€ με επιδότηση 55%

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sarakats85 είπε

Το ότι δώθηκαν σημαίνει ότι εξαργυρωθηκαν? Πάντως στη Θεσσαλία που βρίσκομαι όλοι έχουν ετοιμοπαραδοτους ηλιακούς και σήμερα μάλιστα με πήρε ένας που πήρα προσφορά και δέχεται και μπόιλερ. Δεν καταλαβαίνω που συμβαίνουν αυτά που αναφέρεις καλέ μου άνθρωπε.. 

Ακριβώς αυτό. Δεν εξαργυρώθηκαν λόγω αδυναμίας παράδοσης (δεσμεύθηκαν όμως).

Ο κυριούλης που σε πήρε για το boiler δεν σου έκανε χατήρι. Κανονικά δεν δεχόταν το πρόγραμμα boiler (μόνο ηλεκτρικό) κι επειδή έπεσε και για αυτό κράξιμο, πριν καμία βδομάδα ανακοίνωσαν ότι δέχονται πλέον (το πρόγραμμα, όχι η όποια εταιρία από πρωτοβουλία της).

Για Θεσσαλία δεν ξέρω αλλά για Αθήνα μπορώ να σου πω ότι αναφορικά με τουλάχιστον της μεγάλες εταιρίες ισχύει αυτό που σου είπα. Ακόμα και αλυσίδες (Κωτσόβολος, Public, κλπ) δεν έχουν να παραδώσουν όλους τους ηλιακούς που διαφημίζουν. Και αυτό το βλέπεις όταν πας να κάνεις παραγγελία. Ενώ εμφανίζεται κανονικά στην ιστοσελίδα...δεν.

Πχ δες εδώ Αν δεις τα δύο πιο ακριβά μοντέλα (καλό κακό δεν κρίνω) αν και φαίνονται στην ιστοσελίδα είναι "μη διαθέσιμα για παραλαβή" και "μη διαθέσιμα για αποστολή". Άρα;;;;

Εδώ η "μεγάλη" μάρκα έχει παράδοση μετά τις 10/11 και κατά συνέπεια εκτός προθεσμίας προγράμματος και όσον αφορά τις "μικρότερες" αν και εμφανίζουν για παράδοση 10-12 μέρες σε όλα, σε σχετική προσπάθεια παραγγελίας γνωστού υπήρξαν κάτι "να δούμε αν έχουμε ή αν θα προλάβουμε να μας κάνει παράδοση ο προμηθευτής"

Ομοίως κι εδώ όπου αν κάνεις τον κόπο να τσεκάρεις θα δεις ότι τα πιο "επώνυμα" δεν έχουν διαθεσιμότητα κι έχουν μόνο τα πιο "low"

Και βέβαια οι μεγάλες αλυσίδες, ειδικά όταν πρόκειται και για χρηματοδότηση, μπορούν να σου πάρουν την παραγγελία και αν τελικά δεν προλάβουν να σου παραδώσουν και άρα χάσεις την επιδότηση, για να μην "στραβώσεις", σου λένε "ξέρετε; τελικά δεν εγκρίθηκε η χρηματοδότηση από την τράπεζα". Πράγμα που φυσικά δεν έχεις τρόπο να τσεκάρεις.

Δημοσ.

Το ότι οι μεγάλες αλυσίδες δεν πουλάνε άλλους ηλιακούς σημαίνει ότι δεν υπάρχουν? Ό, τι μάρκα θέλεις μπορείς να βρεις στα κατάστηματα υδραυλικων ετοιμοπαραδοτα.. Ισως εχει να κάνει με τις δόσεις που μπορείς να βάλεις στις αλυσίδες ενώ στα υπολοιπα δεν γίνεται.. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, sarakats85 είπε

Τρίτη 24 Οκτωβρη. 

Όχι εξαργύρωσης. 

Είναι η τελευταία μέρα δέσμευσης. 

Η τελευταία μέρα εξαργύρωσης (και θεωρητικά τελευταία ημέρα παράδοσης του ηλιακού και έκδοσης του σχετικού παραστατικού) είναι 8/11

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα τη γνώμη έχετε για τους thermit λέμε ελληνική κατασκευή και δίνουν 12 στο μποιλερ και 25 στους συλλέκτες ?200 λιτρα  duro class με 3τμ καθρέπτης 1100ευρ 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Λ

Βρίσκεσαι σε ηλιόλουστο μέρος;εάν μιλάς σε εμένα ναι Αθήνα,απλά μέχρι αύριο πρέπει να έχω καταλήξει και λίγο ότι είμαι άσχετος γι'αυτό ζητάω μια γνώμη παραπάνω 

Δημοσ.

Sonne glass 120/1.7 μεταξύ απλού και συλλέκτη phaethon πιστεύετε "αξίζει" η διαφορά τιμής; 

Νότια προάστια 2+2 παιδιά για 1-1,5 χρόνο (προσωρινή κατοικία, μετά το σετ μένει σε νέο ιδιοκτήτη)

Δημοσ.
18 ώρες πριν, nik416 είπε

Δεν ξέρω αν σε προλαβαίνω αλλά δεν ακούγεται άσχημα.  

Αν έλεγες για πόσα άτομα προορίζεται θα βοηθαγε περισσότερο 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Δεν ξέρω αν σε προλαβαίνω αλλά δεν ακούγεται άσχημα.  

Αν έλεγες για πόσα άτομα προορίζεται θα βοηθαγε περισσότερο 

Καλησπέρα τελικά τον έκλεισα από Thermit 160 λίτρα με 2.5 καθρέπτης λένε εγγύηση 12 χρόνια καζάνι 25 καθρέπτης (περίεργο μου φαίνεται τέλος πάντων)  ο Duro class( ιδέα δεν έχω τη είναι αυτό) . 441 με την επιδότηση πλήρωσα.  Είμαστε 5ατομα απλα δεν έχει χώρο στην ταράτσα για μεγαλύτερο. 

Δημοσ.

Λ

Σαν αναλογίες λίτρων με επιφάνεια μου φαίνεται καλύτερα. 

Οπωσδήποτε όμως να τον δουλεύεις με το νυχτερινό για περισσότερη οικονομία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...