Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mediazikos είπε

Προσπαθώ να κάνω αίτηση για αντλία θερμότητας.

Περνάω όλα τα στοιχεία και επισυνάπτω τα αντίστοιχα δικαιολογητικά αλλά δεν είναι ενεργό το πεδίο Υποβολή στο τελευταίο βήμα.

Δοκιμάζοντας να περάσω την αίτηση για ηλιακό θερμοσίφωνα και κάνοντας την ίδια διαδικασία το πεδίο Υποβολή  είναι ενεργό.

Δεν θέλω να υποβάλω αίτηση για ηλιακό θερμοσίφωνα αλλά μόνο για αντλία θερμότητας. Είναι εφικτό;

Έχει κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα;

Τελικά τα κατάφερα και την ολοκλήρωσα.

Αν κάποιος έχει αντίστοιχο πρόβλημα, ας ξεκινήσει να κάνει την αίτηση με αρχική επιλογή την επιδότηση θερμοσίφωνα συμπληρώνοντας τα στοιχεία και πριν πατήσει Επόμενο στη σελίδα ας αλλάξει την επιλογή σε αντλία θερμότητας.

Σου εμφανίζει τί ακριβώς όταν περνάς όλα τα στάδιο και φτάνεις στην υποβολή πάνω δεξιά;

Το πεδίο υποβολή είναι σε χρώμα μπλε; Γιατί εγώ όταν ολοκλήρωσα την αίτηση και έφτασα εκεί έβλεπα το κουτακι της υποβολής με χρώμα γκρι;Το πάτησα νομίζοντας ότι την έχω υποβάλλει.Τελικα δεν την έχω υποβάλλει;

Επεξ/σία από sonikk
  • Απαντ. 317
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω την ψιλή κυριότητα σε ένα ακίνητο για το οποίο θέλω να κάνω την αίτηση. Στο Ε1 μου δηλώνεται ως κύρια κατοικία (δωρεάν παραχωρούμενη από τον επικαρπωτή). 

Στην αίτηση, θα τικαρω το «ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ» και απο κάτω το «ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ/ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΕΝΗ» ή «ΟΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗ»; 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, A_panM είπε

Και εγώ την ίδια απορία εγώ ... Έχω βρει από το ΦΕΚ του προγράμματος την αίτηση που αφορά το minimis στα παραρτηματα. Για ρίξε κ εσύ μια ματιά στο ΦΕΚ... 

Αν μπορείς να μας πεις τι να γράψουμε και οι υπόλοιποι που είμαστε με δωρεάν παραχώρηση? Ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.

Το πεδίο της Υποβολής γίνεται πράσινο όταν είναι ενεργό για να ολοκληρώσεις την αίτηση.

Εφόσον έχεις περάσει τα στοιχεία σωστά χωρίς παραλείψεις, έχεις επισυνάψει τα δικαιολογητικά που ζητάει και έχεις επιλέξει όλα τα κουτάκια στην 3η σελίδα της αίτησης θα γίνει ενεργό και πράσινο.

Αν παρόλα αυτά συνεχίζει να είναι γκρι θα σου πρότεινα να κάνεις αποθήκευση και να ξεκινήσεις καινούργια αίτηση από την αρχή.

• Thanks 1
Δημοσ.

Επειδη το θεμα με την αιτηση σε δωρεαν παραχωρηση ειναι μπερδεμα, εχω την παρακατω περιπτωση για οποιν γνωριζεινα βοηθησει. Θελουμε να κανουμε αιτηση για αντλια θερμοτητας στο χωριο. Το σπιτι ειναι 1ος οροφος και ισογειο αλλα με ενα ρολοι ΔΕΗ. Εχουμε κανει δωρεαν παραχωρηση στη γιαγια μου το ισογειο. Την αιτηση θα την κανει ο ιδιοκτητης η η γιαγια μου που ειναι ο "ενοικιαστης". Στα παρακατω πεδια τι βαζουμε:

image.png.51cb3a9c0ab471bcc364c76193945740.png

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ramshi είπε

Αν μπορείς να μας πεις τι να γράψουμε και οι υπόλοιποι που είμαστε με δωρεάν παραχώρηση? Ευχαριστώ πολύ. 

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα... Και εγώ αυτό αναζητώ μήπως γνωρίζει κάποιος.. μέχρι στιγμής έχω βάλει τα στοιχεία μου και έχω επιλέξει την επιλογή ότι το αφμ δεν αντιστοιχεί και σε ατομική επιχείρηση... Τώρα δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να χρειάζεται να συμπληρώσουμε. Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ ας πει.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mediazikos είπε

Το πεδίο της Υποβολής γίνεται πράσινο όταν είναι ενεργό για να ολοκληρώσεις την αίτηση.

Εφόσον έχεις περάσει τα στοιχεία σωστά χωρίς παραλείψεις, έχεις επισυνάψει τα δικαιολογητικά που ζητάει και έχεις επιλέξει όλα τα κουτάκια στην 3η σελίδα της αίτησης θα γίνει ενεργό και πράσινο.

Αν παρόλα αυτά συνεχίζει να είναι γκρι θα σου πρότεινα να κάνεις αποθήκευση και να ξεκινήσεις καινούργια αίτηση από την αρχή.

Μα όλα τα συμπλήρωσα σωστά και επισυναψα τα έγγραφα  και μετά  εκανα αποθήκευση την αίτηση αφου τικαρα όλα τα κουτάκια και στο τέλος πάω να πατήσω υποβολή πάνω δεξιά αλλά είναι γκρι.

Εσύ τί εννοείς; Να ξανακάνω νέα αίτηση τώρα πάλι από το μηδέν όλα;

Πριν λίγο ξαναμπήκα στο σύστημα και πάω να τσεκαρω την αίτηση και αν πας εκεί που λέει προβολή στις τρεις τελιτσες αν πατήσεις που λέει προβολή,επεξεργασία κλπ...Αν πατήσω προβολη δείχνει ένα γράφημα με τα στάδιο της αίτησης.Και σε μένα το στάδιο υπόβολη αιτησης είναι με μπλε χρώμα.

Αυτό σημαίνει ότι έχει υποβληθεί;

Και πως υποβλήθηκε αφού όταν έκανα υποβολή ήταν γκρι το πεδίο υποβολής.

Ρε παιδιά ειλικρινά θα τρελαθώ.Τί κάνω λάθος;

Μήπως στον αριθμό μετρητή της ΔΕΗ τα 11 ψηφία θέλουν συνεχόμενα;Γιατί έχω βάλει τα 9 συνεχόμενα και μετά παύλα και μετά δύο ακόμη ψηφία σύνολο 11.Ετσι όπως δηλαδή τα γράφει ο λογαριασμός μου στην ΔΕΗ.

Αλλά και πάλι λάθος να είναι αυτό αφού με αφήνει να πάω στο επόμενο στάδιο,θα με άφηνε αν κάτι ήταν λάθος;

Έτσι και αλλιώς αν ήταν κάτι ημιτελές δεν θα έβγαζε κάποιο μήνυμα;πχ συμπλήρωσε αυτό κλπ;

Δεν καταλαβαίνω τίποτα.Τοσες αιτήσεις κάνουμε τόσα χρόνια αυτή η αίτηση είναι πολύ σπαστική.

Με τους ίδιους κωδικούς taxis είχα κάνει εκ παραδρομής και νέα αίτηση αλλά δεν την συμπλήρωσα.Παω να κάνω ακύρωση αλλά δεν την ακυρώνει.

Μήπως φταίει αυτό που δεν αφήνει την άλλη αίτηση που έκανα την συμπληρωμενη με τους ίδιους κωδικούς να την προχωρήσει;

Επεξ/σία από sonikk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, sonikk said:

Μα όλα τα συμπλήρωσα σωστά και επισυναψα τα έγγραφα  και μετά  εκανα αποθήκευση την αίτηση αφου τικαρα όλα τα κουτάκια και στο τέλος πάω να πατήσω υποβολή πάνω δεξιά αλλά είναι γκρι.

Εσύ τί εννοείς; Να ξανακάνω νέα αίτηση τώρα πάλι από το μηδέν όλα;

Πριν λίγο ξαναμπήκα στο σύστημα και πάω να τσεκαρω την αίτηση και αν πας εκεί που λέει προβολή στις τρεις τελιτσες αν πατήσεις που λέει προβολή,επεξεργασία κλπ...Αν πατήσω προβολη δείχνει ένα γράφημα με τα στάδιο της αίτησης.Και σε μένα το στάδιο υπόβολη αιτησης είναι με μπλε χρώμα.

Αυτό σημαίνει ότι έχει υποβληθεί;

Και πως υποβλήθηκε αφού όταν έκανα υποβολή ήταν γκρι το πεδίο υποβολής.

Ρε παιδιά ειλικρινά θα τρελαθώ.Τί κάνω λάθος;

Μήπως στον αριθμό μετρητή της ΔΕΗ τα 11 ψηφία θέλουν συνεχόμενα;Γιατί έχω βάλει τα 9 συνεχόμενα και μετά παύλα και μετά δύο ακόμη ψηφία σύνολο 11.Ετσι όπως δηλαδή τα γράφει ο λογαριασμός μου στην ΔΕΗ.

Αλλά και πάλι λάθος να είναι αυτό αφού με αφήνει να πάω στο επόμενο στάδιο,θα με άφηνε αν κάτι ήταν λάθος;

Έτσι και αλλιώς αν ήταν κάτι ημιτελές δεν θα έβγαζε κάποιο μήνυμα;πχ συμπλήρωσε αυτό κλπ;

Δεν καταλαβαίνω τίποτα.Τοσες αιτήσεις κάνουμε τόσα χρόνια αυτή η αίτηση είναι πολύ σπαστική.

Με τους ίδιους κωδικούς taxis είχα κάνει εκ παραδρομής και νέα αίτηση αλλά δεν την συμπλήρωσα.Παω να κάνω ακύρωση αλλά δεν την ακυρώνει.

Μήπως φταίει αυτό που δεν αφήνει την άλλη αίτηση που έκανα την συμπληρωμενη με τους ίδιους κωδικούς να την προχωρήσει;

Δεν είναι απαραίτητο να έχεις συμπληρώσει το ένα βήμα για να δεις το επόμενο. 

Εγώ τον αριθμό παροχής τον έβαλα 9ψηφιο, όπως είναι και στο Ε1.

Μήπως έχεις αφήσει το κοινόχρηστη παροχή στο "ναι";

Αν σου δίνει επιλογή "επεξεργασία" στις 3 τελείες δεν έχεις κάνει Υποβολή. 

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sonikk είπε

Δεν έχει υποβληθεί και γι' αυτό είναι μπλε, αλλιώς θα ήταν γκρι και το επόμενο "Αξιολόγηση Αίτησης" θα ήταν μπλε.

2 ώρες πριν, sonikk είπε

Έβαλα 11 ψηφία χωρίς την παύλα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε

Στο κοινόχρηστη πάτησα όχι.Ετσι όπως τα βλέπω είναι όλα σωστά.Δεν καταλαβαίνω τίποτα...

Μονο τον αριθμό ΔΕΗ άφησα με παύλα.Θα το διορθώσω και θα σας απαντήσω πάλι.Θα το βαλω συνεχόμενα με 11 ψηφία.

Είναι γελοίοι..λες και θα πάρουμε τίποτα..

9 ψηφιο θελει ή 11ψηφιο στη ΔΕΗ;

Έβαλα 9 ψηφία για ΔΕΗ συνεχόμενα και όχι 11 και πάλι δεν υποβάλλεται.

Το ρεύμα στην αίτηση πατάω όχι στο αν είναι κοινόχρηστο.

Ολα τα στοιχεία τκ,διευθυνση,mail,τηλ κλπ είναι συμπληρωμένα.

Τα έγγραφα τα δέχεται στο 100% ως αρχεία.

Tα κουτάκια τα τικαρα όλα.

Δεν γίνεται μπλε πάνω δεξιά το κουτάκι υποβολής για να την υποβάλλω.

Τι φταίει;

Δημοσ.
26 minutes ago, sonikk said:

Στο κοινόχρηστη πάτησα όχι.Ετσι όπως τα βλέπω είναι όλα σωστά.Δεν καταλαβαίνω τίποτα...

Μονο τον αριθμό ΔΕΗ άφησα με παύλα.Θα το διορθώσω και θα σας απαντήσω πάλι.Θα το βαλω συνεχόμενα με 11 ψηφία.

Είναι γελοίοι..λες και θα πάρουμε τίποτα..

Έβαλα 9 ψηφία για ΔΕΗ συνεχόμενα και όχι 11 και πάλι δεν υποβάλλεται.

Το ρεύμα στην αίτηση πατάω όχι στο αν είναι κοινόχρηστο.

Ολα τα στοιχεία τκ,διευθυνση,mail,τηλ κλπ είναι συμπληρωμένα.

Τα έγγραφα τα δέχεται στο 100% ως αρχεία.

Tα κουτάκια τα τικαρα όλα.

Δεν γίνεται μπλε πάνω δεξιά το κουτάκι υποβολής για να την υποβάλλω.

Τι φταίει;

Τι να πω... Εξαρτώμενα τέκνα έβαλες; (βάλε 0 αν δεν έχεις).
Αν έχεις υπομονή προσπάθησε να τους πάρεις τηλέφωνο.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Τι να πω... Εξαρτώμενα τέκνα έβαλες; (βάλε 0 αν δεν έχεις).
Αν έχεις υπομονή προσπάθησε να τους πάρεις τηλέφωνο.

Μα η φορολογική δήλωση δεν λέει ότι υπάρχουν εξαρτώμενα τέκνα.

Οπότε γιατί να βάλω;

Δημοσ.
1 hour ago, sonikk said:

Μα η φορολογική δήλωση δεν λέει ότι υπάρχουν εξαρτώμενα τέκνα.

Οπότε γιατί να βάλω;

Σε ένα παράδειγμα που έχει στο user manual (σελίδα 18) βλέπω να έχει 0, οπότε υποθέτω ότι εφόσον δεν έχεις πρέπει να βάλεις 0.

https://allazosistimathermansis-thermosifona.gov.gr/go-beyond/static/media/User Manual - Ωφελούμενος.1835740a10c892c91bb1.pdf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Σε ένα παράδειγμα που έχει στο user manual (σελίδα 18) βλέπω να έχει 0, οπότε υποθέτω ότι εφόσον δεν έχεις πρέπει να βάλεις 0.

https://allazosistimathermansis-thermosifona.gov.gr/go-beyond/static/media/User Manual - Ωφελούμενος.1835740a10c892c91bb1.pdf

Μηδέν είχα βάλει από την αρχή άρα αυτό δεν είναι.

Συγγνώμη να ρωτήσω κάτι άσχετο;

Παίζει στον ίδιο αριθμό μετρητή να έχει κάνει άλλος αίτηση εις βάρος μου δηλαδή κάποιος άσχετος και γι'αυτό δεν προχωράει.

Αυτό τώρα το σκέφτηκα.

Αλλά ακόμη και να γινόταν αυτό εγώ μπαίνω με δικους μου κωδικούς τάξις που τους έχω μόνο εγω.Αρα θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο;

Άλλο που σκέφτηκα είναι μήπως υπάρχει θέμα με το ανέβασμα.των αρχείων ότι κάτι δεν είναι σωστό δηλαδή.

Όμως ολα τα αρχεια και τα τρία που ζητάει είναι στο 100% ανεβασμένα.

Επίσης να ρωτήσω κάτι ακόμη.Μηπως επειδή το κάνω με τους κωδικούς τάξις της γυναίκας μου γιατί κωδικούς έχουμε και οι δύο κολλάει εκεί το θέμα;

Το ρεύμα είναι στο όνομα της γυναίκας μου όπως επίσης και το σπίτι.Αλλα εισόδημα δεν έχει.Οποτε έβαλα στο πεδίο το ατομικό μηδέν και στο οικογενειακό έβαλα το δικό μου.δηλαδη ότι γράφει η φορολ. δήλωση.

Μήπως φταίει το κινητό;Που.ειναι δηλωμένο στο όνομα του γιου μου  αλλά η αίτηση είναι στο όνομα της γυναίκας μου;

Αλλα και λάθος αυτά να ήταν γιατί προχωράει η δήλωση κανονικά μέχρι το σημείο υποβολής ; Δεν θα έπρεπε να κολλάει κάπου μέχρι να διορθωθεί η οποια αμέλεια από την πλευρά του αιτούντος;

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω..Πέρυσι ήταν όλα πιο απλά και γρήγορα.Φετος το μπέρδεψαν πολύ και πιστεύω ότι αρκετοί δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι παίζεται και θα απορριφθούν για χαζούς λόγους.

Επεξ/σία από sonikk
Δημοσ.
19 ώρες πριν, sonikk είπε

Μηδέν είχα βάλει από την αρχή άρα αυτό δεν είναι.

Συγγνώμη να ρωτήσω κάτι άσχετο;

Παίζει στον ίδιο αριθμό μετρητή να έχει κάνει άλλος αίτηση εις βάρος μου δηλαδή κάποιος άσχετος και γι'αυτό δεν προχωράει.

Αυτό τώρα το σκέφτηκα.

Αλλά ακόμη και να γινόταν αυτό εγώ μπαίνω με δικους μου κωδικούς τάξις που τους έχω μόνο εγω.Αρα θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο;

Άλλο που σκέφτηκα είναι μήπως υπάρχει θέμα με το ανέβασμα.των αρχείων ότι κάτι δεν είναι σωστό δηλαδή.

Όμως ολα τα αρχεια και τα τρία που ζητάει είναι στο 100% ανεβασμένα.

Επίσης να ρωτήσω κάτι ακόμη.Μηπως επειδή το κάνω με τους κωδικούς τάξις της γυναίκας μου γιατί κωδικούς έχουμε και οι δύο κολλάει εκεί το θέμα;

Το ρεύμα είναι στο όνομα της γυναίκας μου όπως επίσης και το σπίτι.Αλλα εισόδημα δεν έχει.Οποτε έβαλα στο πεδίο το ατομικό μηδέν και στο οικογενειακό έβαλα το δικό μου.δηλαδη ότι γράφει η φορολ. δήλωση.

Μήπως φταίει το κινητό;Που.ειναι δηλωμένο στο όνομα του γιου μου  αλλά η αίτηση είναι στο όνομα της γυναίκας μου;

Αλλα και λάθος αυτά να ήταν γιατί προχωράει η δήλωση κανονικά μέχρι το σημείο υποβολής ; Δεν θα έπρεπε να κολλάει κάπου μέχρι να διορθωθεί η οποια αμέλεια από την πλευρά του αιτούντος;

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω..Πέρυσι ήταν όλα πιο απλά και γρήγορα.Φετος το μπέρδεψαν πολύ και πιστεύω ότι αρκετοί δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι παίζεται και θα απορριφθούν για χαζούς λόγους.

Και εγω το ιδιο προβλημα εχω. τα εχω βαλει ολα και δεν με αφηνει να κανω υποβολη.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...