Fan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Αξίζει κάποιος να αγοράσει ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο σκουτεράκι, το πολύ ενός έτους, και να γλιτώσει περίπου 1.000 ευρώ από το να το αγόραζε καινούριο? από μαγαζί εννοείται.
costacurta Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Εννοείται αξίζει. Ειδικά αν αναλογιστείς ότι έχει και πολύμηνη καθυστέρηση πλέον σε συγκεκριμένα μοντέλα. Βέβαια προϋπόθεση να είναι σε καλή κατάσταση με προβλεπόμενα χρονικά σέρβις κτλ κτλ.. Επιπλέον γλυτώνεις και το στρώσιμο. Βέβαια είναι λίγο μυστήριο σε θέμα κοστολόγιου. Κάθε χρόνο τα σκούτερ παίρνουν 500πλας αύξηση. Στο καρ ουσιαστικά πουλάνε μτχ όσο τα αγόρασαν. Γιατί? Γιατί μπορούν. Γιατί σου λένε το νέο μοντέλο κάνει ήδη 1000 ευρώ πάνω.
Ioannisto Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Αν βρεις μεταχειρισμενο στην εγγυηση κ γλυτωσεις τουλαχιστον 20% της τιμης καινουργιου, αξιζει. Αλλιως καινουργιο
Fan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, costacurta είπε Εννοείται αξίζει. Ειδικά αν αναλογιστείς ότι έχει και πολύμηνη καθυστέρηση πλέον σε συγκεκριμένα μοντέλα. Βέβαια προϋπόθεση να είναι σε καλή κατάσταση με προβλεπόμενα χρονικά σέρβις κτλ κτλ.. Επιπλέον γλυτώνεις και το στρώσιμο. Βέβαια είναι λίγο μυστήριο σε θέμα κοστολόγιου. Κάθε χρόνο τα σκούτερ παίρνουν 500πλας αύξηση. Στο καρ ουσιαστικά πουλάνε μτχ όσο τα αγόρασαν. Γιατί? Γιατί μπορούν. Γιατί σου λένε το νέο μοντέλο κάνει ήδη 1000 ευρώ πάνω. Δεν υπάρχει πολύμηνη καθυστέρηση για σκουτεράκια, τουλάχιστον σε αυτά που έχω ψάξει. Όλα ετοιμοπαράδοτα είναι. Επίσης, ποια προβλεπόμενα σέρβις? μιλάω για μηχανάκι λίγων μηνών
greekfragma Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν εμπιστεύεσαι το μαγαζί οτι δεν έχει κάνει μαμουνιές στο: "καινούριο 1ο χέρι με λίγα χιλιόμετρα μας το φέραν για ανταλλαγή με άλλο γιατί δε τον βόλεψε" τσέκαρέ το καλά δίνοντας ένα 50ευρω σε αξιόλογο ανεξάρτητο μηχανικό για να φάει 1ώρα να το ξεψειρίσει και γλίτωσες 950ευρώ. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2023 από greekfragma
costacurta Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Fan είπε Δεν υπάρχει πολύμηνη καθυστέρηση για σκουτεράκια, τουλάχιστον σε αυτά που έχω ψάξει. Όλα ετοιμοπαράδοτα είναι. Επίσης, ποια προβλεπόμενα σέρβις? μιλάω για μηχανάκι λίγων μηνών Για honda adv μου είπαν πάνω από 6μηνες. Για forza και xmax λιγότερο αλλά πάλι. Και λιγων μηνών να είναι άλλο να έκανε τα σέρβις σε εξουσιοδοτημενο στην ώρα τους και άλλο... Αν αναφέρεσαι σε κάτι τύπου/αντιπροσωπείες μάντρες που πουλάνε μτχ με 6μηνη εγγύηση και λίγα χιλιόμετρα ψαξτο λίγο παραπάνω γιατί βρωμάει ο τόπος (έχει και ενα συγκεκριμένο στις Σέρρες με εκατοντάδες αρνητικές). Αν εννοείς από ιδιώτη οκ Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2023 από costacurta
Soulis_Maritsas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, Fan είπε Αξίζει κάποιος να αγοράσει ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο σκουτεράκι, το πολύ ενός έτους, και να γλιτώσει περίπου 1.000 ευρώ από το να το αγόραζε καινούριο? από μαγαζί εννοείται. Και ναι και οχι - 1000 ευρω ειναι σεβαστοτατο ποσο. ειναι ομως αρκετο για να γλυκανει την αβεβαιοτητα του μεταχειρισμενου? για ποια scooter μιλαμε? Για εμενα αν μιλαμε για scooter με τιμη καινουργιου 3-5Κ αξιζει να ασχοληθεις. Αν ειναι απο 5Κ και πανω, εγω θα πηγαινα για καινουργιο.
Fan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Soulis_Maritsas είπε Και ναι και οχι - 1000 ευρω ειναι σεβαστοτατο ποσο. ειναι ομως αρκετο για να γλυκανει την αβεβαιοτητα του μεταχειρισμενου? για ποια scooter μιλαμε? Για εμενα αν μιλαμε για scooter με τιμη καινουργιου 3-5Κ αξιζει να ασχοληθεις. Αν ειναι απο 5Κ και πανω, εγω θα πηγαινα για καινουργιο. Έχω βρει κάποια της Kymco που έχουν περίπου στα 5k καινούρια και μεταχειρισμένα λίγων μηνών περίπου στα 4Κ
Soulis_Maritsas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 43 λεπτά πριν, Fan είπε Έχω βρει κάποια της Kymco που έχουν περίπου στα 5k καινούρια και μεταχειρισμένα λίγων μηνών περίπου στα 4Κ Προσωπικη αποψη, καινουργιο για να το στρωσεις εσυ και να ξερεις τι εχεις κανει. Επισης αν δεν κανω λαθος κοντα στα 5κ ειναι και το beverly μια καλη επιλογη.
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Εγώ ήθελα ένα για μέσα στην πόλη , λίγα χιλιόμετρα. Αγόρασα καινούργιο Pcx 125. μεταχειρισμένο σε αυτά τα λεφτά ( 3300 ) δεν άξιζε.για 500-1000 ευρώ να μη ξέρω τι αγοράζω, αν το έστρωσε , αν το γύρισε χιλιομετρα, αν καμία ζάντα ειναι χτυπημένη κλπ κλπ. Αν έβρισκα από ιδιώτη που τον ξέρω , τότε ίσως το σκεφτόμουν. Car.gr ή έμποροι με τίποτα. Το καλό με το καινούργιο είναι ότι ξέρεις τι αγοράζεις για τα χρήματα που δίνεις. Αν αποδεχτείς την τιμή δεν έχεις άλλες εκπλήξεις. 3
Zakzam Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Το καινούργιο είναι η καλύτερη επιλογή. Μεταχειρισμένο αξίζει μόνο εάν η τιμή είναι καλή σε σχέση με το αντίστοιχο καινούργιο και αν μπορείς να εμπιστευτείς αυτόν που το πουλάει, αυτά. Εγώ είμαι πάντα υπέρμαχος του καινούργιου, φυσικά θα πρέπει να κάνεις θυσίες για να πάρεις κάτι καινούργιο.
Titos301 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 23 ώρες πριν, Gl0bAlZer0 είπε Εγώ ήθελα ένα για μέσα στην πόλη , λίγα χιλιόμετρα. Αγόρασα καινούργιο Pcx 125. μεταχειρισμένο σε αυτά τα λεφτά ( 3300 ) δεν άξιζε.για 500-1000 ευρώ να μη ξέρω τι αγοράζω, αν το έστρωσε , αν το γύρισε χιλιομετρα, αν καμία ζάντα ειναι χτυπημένη κλπ κλπ. Αν έβρισκα από ιδιώτη που τον ξέρω , τότε ίσως το σκεφτόμουν. Car.gr ή έμποροι με τίποτα. Το καλό με το καινούργιο είναι ότι ξέρεις τι αγοράζεις για τα χρήματα που δίνεις. Αν αποδεχτείς την τιμή δεν έχεις άλλες εκπλήξεις. Επειδη σκεφτομουν αφου βγαλω διπλωμα μηχανης μεσω διπλωμαυος οδηγησης να κοιταξω για μηχανακι εσενα ειναι το 1ο σου μηχανακι αυτο; το εχω δει και ειναι αρκετα ωραιο, πως ειναι;
Black Demis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 46 minutes ago, Titos301 said: Επειδη σκεφτομουν αφου βγαλω διπλωμα μηχανης μεσω διπλωμαυος οδηγησης να κοιταξω για μηχανακι εσενα ειναι το 1ο σου μηχανακι αυτο; το εχω δει και ειναι αρκετα ωραιο, πως ειναι; αν ειναι το πρώτο σου μηχανάκι 2 πράγματα να κοιτάς πρώτα μετά ολα τα αλλα 1, ΝΑ ΕΧΕΙ ABS 2, να έχει σχετικά φαρδιά λάστιχα μετα ολα τα υπόλοιπα και το λέω καθαρά από άποψη ασφάλειας (οδηγαω από 18 μου μηχανη κάθε μερα και ειμαι 35 εχω πάνω μου πανω απο 300,000 χιλομετρα και 6 διαφορετικές μηχανές) 1 1
mp123 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Στις 20/3/2023 στις 9:32 ΠΜ, Gl0bAlZer0 είπε Εγώ ήθελα ένα για μέσα στην πόλη , λίγα χιλιόμετρα. Αγόρασα καινούργιο Pcx 125. μεταχειρισμένο σε αυτά τα λεφτά ( 3300 ) δεν άξιζε.για 500-1000 ευρώ να μη ξέρω τι αγοράζω, αν το έστρωσε , αν το γύρισε χιλιομετρα, αν καμία ζάντα ειναι χτυπημένη κλπ κλπ. Αν έβρισκα από ιδιώτη που τον ξέρω , τότε ίσως το σκεφτόμουν. Car.gr ή έμποροι με τίποτα. Το καλό με το καινούργιο είναι ότι ξέρεις τι αγοράζεις για τα χρήματα που δίνεις. Αν αποδεχτείς την τιμή δεν έχεις άλλες εκπλήξεις. το καλύτερο για μέσα στην πόλη πήρες το καλύτερο δεν χρειαζεσε παραπάνω.
andreaspA Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Στις 16/3/2023 στις 7:08 ΜΜ, costacurta είπε Για honda adv μου είπαν πάνω από 6μηνες. Για forza και xmax λιγότερο αλλά πάλι. Και λιγων μηνών να είναι άλλο να έκανε τα σέρβις σε εξουσιοδοτημενο στην ώρα τους και άλλο... Ρε με το εξουσιοδοτημένο.... Πηγα το καινουργιο Vstrom στην Suzuki στην Καλλιροης. Πληρωσα τα πρωτα λαδια ενα τσουβαλι λεφτα. Το αποτελεσμα ηταν να ρίξει 3 λιτρα αγνωστου προελευσης λαδι μεσα. Εκεί που το μηχανακι δούλευε σαν καλορυθμισμενη ραπτομηχανη, αμεσως μετα την αλλαγη, ακουγοταν ακριβως σαν το προηγουμενο Vstrom μου με 110.000χλμ που ειχα πουλήσει. Βαρεθηκε να κόψει στα 2,7 λίτρα. Καθομουν και το εβγαζα με συριγγα και με σωληνακι ορου. Δεν το ξαναπήγα ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα