gnomonas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Καλημέρα σας,πήρα μια τηλεόραση Arielli LED-32S214T2 η οποία είναι smart tv όμως δεν μπορώ να βρω πουθενά πως ενεργοποιείται το HbbTV όπως επίσης δε μου ανοίγει το google play για να κατεβάσω την εφαρμογή ERTFLIX, αν γνωρίζει κάποιος μου λέει ,ευχαριστώ
kallair Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 https://www.skroutz.gr/s/35429409/Arielli-Τηλεόραση-32-HD-Ready-LED-32S214T2-2020.html#specs απ οτι βλεπω στα χαρακτηριστικα, κ στο λινκ πιο πανω κ αλλου που ειδα, ουτε hbbtv εχει η συγκεκριμενη, ουτε σμαρτ ειναι... εσυ που ακριβως διαβασες/ειδες οτι ειναι σμαρτ και την αγορασες για αυτο το λογο;
gnomonas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, kallair είπε https://www.skroutz.gr/s/35429409/Arielli-Τηλεόραση-32-HD-Ready-LED-32S214T2-2020.html#specs απ οτι βλεπω στα χαρακτηριστικα, κ στο λινκ πιο πανω κ αλλου που ειδα, ουτε hbbtv εχει η συγκεκριμενη, ουτε σμαρτ ειναι... εσυ που ακριβως διαβασες/ειδες οτι ειναι σμαρτ και την αγορασες για αυτο το λογο; εχει wi-fi και είσοδο για ενσύρματο καλώδιο ιντερνετ,φαντασου ότι netflix βλεπω,έχει browser για ιντερνετ,youtube κλπ άρα είναι smart το μοντελο στο κουτί του έγραφε νεο 2023 και έχει android 11 απλα δεν μπορώ να κάνω τα άλλα που έγραψα παραπάνω και φαντασου την πηρα προσφορά crazy sundays απο e-shop 109€ την έχει ακόμα
kallair Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, gnomonas είπε εχει wi-fi και είσοδο για ενσύρματο καλώδιο ιντερνετ,φαντασου ότι netflix βλεπω,έχει browser για ιντερνετ,youtube κλπ άρα είναι smart το μοντελο στο κουτί του έγραφε νεο 2023 και έχει android 11 απλα δεν μπορώ να κάνω τα άλλα που έγραψα παραπάνω και φαντασου την πηρα προσφορά crazy sundays απο e-shop 109€ την έχει ακόμα εχει κουμπι HOME το κοντρολ; μπορεις να στειλεις φωτο του τι δειχνει οταν το πατας; οντως στο site του eshop γραφει οτι φοραει android11. αν οντως ειναι androidtv, το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι δεν εκανες τον οδηγο στην αρχη που ανοιγει η τηλεοραση. μπακαλιστικα, κανε hardware reset την τηλεοραση και ακολουθα ολα τα βηματα που σου ζηταει. λογικα θα σου ζητησει και gmail για να συνδεθει στον λογαριασμο σου ή καποια παρομοια διαδικασια για να συνδεθει στο gmail σου.
gnomonas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, kallair είπε εχει κουμπι HOME το κοντρολ; μπορεις να στειλεις φωτο του τι δειχνει οταν το πατας; οντως στο site του eshop γραφει οτι φοραει android11. αν οντως ειναι androidtv, το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι δεν εκανες τον οδηγο στην αρχη που ανοιγει η τηλεοραση. μπακαλιστικα, κανε hardware reset την τηλεοραση και ακολουθα ολα τα βηματα που σου ζηταει. λογικα θα σου ζητησει και gmail για να συνδεθει στον λογαριασμο σου ή καποια παρομοια διαδικασια για να συνδεθει στο gmail σου. ευχαριστώ που ασχολείσαι μαζι μου,ναι εχει home κουμπι απλα δεν ειμαι σπιτι το απογευμα μπορω να στειλω φωτο,τα βηματα τα ακολουθησα και gmail λογαριασμο εβαλα και ολα κανονικα απλα οταν παταω google play μου λεει κατι πηγε στραβα ,στην επιλογη λογαριασμους φαινεται το gmail μου δεν ξερω τι συμβαινει θα με ενδιεφερε παντως η υβριδικη επιλογη των καναλιων
gnomonas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 16/3/2023 στις 10:42 ΠΜ, gnomonas είπε Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από gnomonas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα