bioentre Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Στις 4/4/2023 στις 5:59 ΜΜ, iMacius είπε Και γω έχω αγοράσει έναν iMac 27 του 2009 μεταχειρισμένο και πραγματικά το χω ευχαριστηθεί στην τιμή της τάξεως των 250€. Για βασική χρήση μια χαρά είναι..έχω βέβαια και MacBook Air m1 για τη φορητότητα. Αν σκεφθεί κάποιος ότι οι περισσότεροι δίνουμε κοντά στο 1000ρικο για να πάρουμε ένα iphone τότε 250-300 για ένα iMac που για μένα αποτελεί και στολίδι στο γραφειο μου δεν με πείραξε που τα εδωσα. FYI ο συγκεκριμένος imac μπορεί να λειτουργήσει ως οθόνη για το macbook
Dimi1977 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Καλημερα, θα πρότεινα να πάρεις μηχάνημα έστω και μετά το 2014-2015. Οτιδήποτε iMac 27 ιντσών μεταξυ 2009-2011 έβγαζαν σοβαρά προβλήματα με τις κάρτες γραφικών. Μπορέις να ρίξεις μια ματια στο flip2store, εχει μεταχειρισμενα mac με εγγυηση
Millennium Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 37 λεπτά πριν, Dimi1977 είπε Μπορέις να ρίξεις μια ματια στο flip2store, εχει μεταχειρισμενα mac με εγγυηση Ακριβά τα έχει...
mork Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μεταχειρισμένο Mac και με Intel επεξεργαστή θα πρότεινα να το αποφύγεις. Το 2019 αγόρασα ένα refurbished MacBook Pro του 2015 γιατί χρειαζόμουν οπωσδήποτε υπολογιστή και επίσης δεν ήθελα να πάω σε apple silicon μέχρι να βγουν τα πρώτα reviews. Το μετάνιωσα πολύ γρήγορα αφού άλλαξα μπαταρία τον 3ο μήνα και στο τέλος του 2022 εμφάνισε νέο πρόβλημα. Σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο Apple service έχω απευθυνθεί, δεν μπαίνουν καν στον κόπο να το δουν, καθώς έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε ανταλλακτικά. Για την χρήση που περιγράφεις, θα πρότεινα ένα iPad. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2023 από mork
Dimi1977 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Και όλοι αυτοί που έχουν ακομη intel δεν μπορούν να τα πετάξουν. Παρόλη την αλλαγή του επεξεργαστή τα πράγματα λειτουργιυν όλα μια χαρά με τα intel. Μην τρελαινόμαστε. υγ. Το macbook το εφτιαξες; Ίσως μπορω να σε βοηθήσω 1
mork Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 hour ago, Dimi1977 said: Και όλοι αυτοί που έχουν ακομη intel δεν μπορούν να τα πετάξουν. Παρόλη την αλλαγή του επεξεργαστή τα πράγματα λειτουργιυν όλα μια χαρά με τα intel. Μην τρελαινόμαστε. υγ. Το macbook το εφτιαξες; Ίσως μπορω να σε βοηθήσω Φυσικά και λειτουργούν όλα μια χαρά, αλλά αυτό έχει να κάνει με όσους το έχουν ήδη. Αν έχεις ήδη intel και δεν έχει κάποιο πρόβλημα, τότε δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να το αλλάξεις. Αν όμως σκοπεύεις να κάνεις αγορά το 2023, γιατί να μην επιλέξεις κάτι καινούριο που ξέρεις ότι θα είναι και supported για τα επόμενα 5-6 χρόνια. ΥΓ: Όχι, δυστυχώς έχει μείνει στην άκρη για την ώρα. Ευχαριστώ πολύ πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα