eXrhsots Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Σήμερα παρέλαβα κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα και καμία καθυστέρηση. Την παράγγειλα 16-3 και ωρα 1:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης και σήμερα το μεσημέρι την παρέλαβα. Τιμή 1199 ευρώ συν 3 ευρώ μεταφορικά. Ευχαριστώ πολύ τον TS petran91 10 1
avacan23 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Επιβεβαιώνω και εγώ για την αγορά της τηλεόρασης από μιντια μαρκτ μαρουσι. Την αγόρασε φίλος 1190 και από 180-20 ευρώ εκπτωση=160 ευρώ η 5ετης εγγύηση. Τους είπα να την πάρω και εγώ στην ίδια τιμή και μου απαντησαν οτι η τιμή ειναι 1899 ευρώ και οποιος πρόλαβε... Η παραγγελία εγινε προχτές το απόγευμα μου είπε. Με μια πρώτη ματιά ενυπωσιαστηκα με το upscaling σε απλα τηλεοπτικά κανάλια. χάλια το τηλεκοντρόλ. πολύ ομορφή εμφανιση μπροστά χωρίς πλαινα μπεζελς, η βαση σταθερή και πλαστικουρα πισω. Το καλύτερο ο ήχος..δεν εχω ακούσει τηλεοραση με τόσο καλό ήχο... Απο φωτεινότητα μια χαρά αλλά επειδή πρόσφατα είδα τη σαμμυ S95 πιστεύω δεν την φτάνει. Να τη χαρούν οσοι την πήραν..πολύ καλή προσφορά! P.S. Στα 1899 δεν θα την επαιρνα...θα επαιρνα τη LG C2 or samsung S95 sta 1500+ ευρώ. 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Oποιοι την πηραν, μπορουν να μας πουν αν παρουσιαζει το βασικο προβλημα των OLED που ονομαζεται chrominance (luminance) overshoot και δεν φαινεται να εχει λυθει παρα μονο απο οσο εχω διαβασει σε νεα πανελς (QD OLED) μιας εταιριας που δεν εχουν white subpixels; Οποιος δεν ξερει τι ειναι για να μας πει κατα ποσο υπαρχει και ποσο εντονο ειναι, ας δει αυτα για παραδειγμα https://www.hifivision.com/threads/oled-flashing-chrominance-overshoot-test.76536/ https://www.youtube.com/watch?v=iF7Ieqxj4K0
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 36 λεπτά πριν, matrixxx είπε Oποιοι την πηραν, μπορουν να μας πουν αν παρουσιαζει το βασικο προβλημα των OLED που ονομαζεται chrominance (luminance) overshoot και δεν φαινεται να εχει λυθει παρα μονο απο οσο εχω διαβασει σε νεα πανελς (QD OLED) μιας εταιριας που δεν εχουν white subpixels; Οποιος δεν ξερει τι ειναι για να μας πει κατα ποσο υπαρχει και ποσο εντονο ειναι, ας δει αυτα για παραδειγμα https://www.hifivision.com/threads/oled-flashing-chrominance-overshoot-test.76536/ https://www.youtube.com/watch?v=iF7Ieqxj4K0 Τώρα να πω πως αυτό είναι εξεζητημένο που ρωτάς ? Πόσοι την ώρα του gaming και πάνω στον πανικό 😄 κάθονται να παρατηρήσουν κάτι τέτοιο ? Όποιος πάει σε OLED μετἀ δεν υπάρχει επιστροφή. Το μαύρο που σου δίνουν δεν υπάρχει. Νομίζεις ότι έχει κλείσει. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε Τώρα να πω πως αυτό είναι εξεζητημένο που ρωτάς ? Πόσοι την ώρα του gaming και πάνω στον πανικό 😄 κάθονται να παρατηρήσουν κάτι τέτοιο ? Όποιος πάει σε OLED μετἀ δεν υπάρχει επιστροφή. Το μαύρο που σου δίνουν δεν υπάρχει. Νομίζεις ότι έχει κλείσει. ασχετο με το ερωτημα Κανεις λαθος 100%. Καθολου εξεζητημενο! Δεν αφορα μονο gaming, αλλα και ταινιες και τιβι κλπ. Βγαζει ματι οταν συμβαινει, (αρκει να βλεπεις βεβαια 😛 ). Κανε ενα κοπο αν δεν γνωριζεις τι ειναι να ριξεις μια ματια στα 3 λινκ. 10 λεπτα ειναι στο συνολο, αρκετα ωστε να γνωριζεις τα βασικα πανω στο θεμα ακομα και αν δεν εχεις oled.
eXrhsots Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ δυστυχώς η ευτυχώς είμαι σε διαδικασία ανακαινισης σε κάποιους χώρους του σπιτιού μου, και η τηλεόραση θα παραμείνει στο κουτί της τουλάχιστον μέχρι το τέλος Μαρτίου. Και για να είμαι ειλικρινείς το πρόβλημα αυτό δεν το είχα υπόψιν μου. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2023 από eXrhsots
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Κανεις λαθος 100%. Καθολου εξεζητημενο! Δεν αφορα μονο gaming, αλλα και ταινιες και τιβι κλπ. Βγαζει ματι οταν συμβαινει, (αρκει να βλεπεις βεβαια 😛 ). Κανε ενα κοπο αν δεν γνωριζεις τι ειναι να ριξεις μια ματια στα 3 λινκ. 10 λεπτα ειναι στο συνολο, αρκετα ωστε να γνωριζεις τα βασικα πανω στο θεμα ακομα και αν δεν εχεις oled. Μην με βάζεις σε σκέψεις να το ψάξω στην LG και μόλις έκλεισε 2ετία 😄.
Greg9 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, avacan23 είπε Επιβεβαιώνω και εγώ για την αγορά της τηλεόρασης από μιντια μαρκτ μαρουσι. Την αγόρασε φίλος 1190 και από 180-20 ευρώ εκπτωση=160 ευρώ η 5ετης εγγύηση. Τους είπα να την πάρω και εγώ στην ίδια τιμή και μου απαντησαν οτι η τιμή ειναι 1899 ευρώ και οποιος πρόλαβε... Η παραγγελία εγινε προχτές το απόγευμα μου είπε. Με μια πρώτη ματιά ενυπωσιαστηκα με το upscaling σε απλα τηλεοπτικά κανάλια. χάλια το τηλεκοντρόλ. πολύ ομορφή εμφανιση μπροστά χωρίς πλαινα μπεζελς, η βαση σταθερή και πλαστικουρα πισω. Το καλύτερο ο ήχος..δεν εχω ακούσει τηλεοραση με τόσο καλό ήχο... Απο φωτεινότητα μια χαρά αλλά επειδή πρόσφατα είδα τη σαμμυ S95 πιστεύω δεν την φτάνει. Να τη χαρούν οσοι την πήραν..πολύ καλή προσφορά! P.S. Στα 1899 δεν θα την επαιρνα...θα επαιρνα τη LG C2 or samsung S95 sta 1500+ ευρώ. Μια ερώτηση: την είχε πληρώσει και πήγε για παραλαβή; Ή αντικαταβολή στο κατάστημα;
avacan23 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 αντικαταβολή έβαλε γιατι δεν πιστευε οτι η τιμη ειναι σωστή. πλήρωσε με κάρτα στο κατάστημα και τον βοηθησαν να την φορτώση σε ενα κασκαι τζιπ που χώερεσε ίσα ισα..πήρε και μια βάση τοιχου της σονυ νομιζω στα 60-70 ευρώ. αυριο θα πάω να δώ ποδοσφαιρο. λεει οτι εχει ενα code να κατεβάσει ταινιες από τη sony αλλά θα δω αύριο τι ειναι αυτό. Επίσης στο σαλονι που εχει φως δεν εχει κανενα θεμα. και στο νετφλιχ εχει επιλογη για netflix calibration και λέει οτι η διαφορά με μια qled samsung που είχε ειναι μεγάλη. 1
Titos301 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, matrixxx είπε Oποιοι την πηραν, μπορουν να μας πουν αν παρουσιαζει το βασικο προβλημα των OLED που ονομαζεται chrominance (luminance) overshoot και δεν φαινεται να εχει λυθει παρα μονο απο οσο εχω διαβασει σε νεα πανελς (QD OLED) μιας εταιριας που δεν εχουν white subpixels; Οποιος δεν ξερει τι ειναι για να μας πει κατα ποσο υπαρχει και ποσο εντονο ειναι, ας δει αυτα για παραδειγμα https://www.hifivision.com/threads/oled-flashing-chrominance-overshoot-test.76536/ https://www.youtube.com/watch?v=iF7Ieqxj4K0 εχω παρατηρησει κατι παρομοιο με τα μαυρα στο κινητο μου, ενα s9+ τι μπορει αν ειναι λες;
ChrisN.S. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, eXrhsots είπε Εγώ δυστυχώς η ευτυχώς είμαι σε διαδικασία ανακαινισης σε κάποιους χώρους του σπιτιού μου, και η τηλεόραση θα παραμείνει στο κουτί της τουλάχιστον μέχρι το τέλος Μαρτίου. Και για να είμαι ειλικρινείς το πρόβλημα αυτό δεν το είχα υπόψιν μου. βγάλε την τηλεόραση να την τεστάρεις γιατί θα χάσεις το DOA.
eXrhsots Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε βγάλε την τηλεόραση να την τεστάρεις γιατί θα χάσεις το DOA. Στην κατάσταση που είναι το σπίτι αν την ανοίξω τώρα θα χιάσω όλη την τηλεόραση! 🙂 Σε ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα