Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια κάτοχος φωτογραφικών μηχανών και ερασιτεχνικά χομπίστας στο άθλημα πάντα έλεγα ότι τα κινητά δεν θα καταφέρουν να αντικαταστήσουν μια φωτογραφική μηχανή πουθενά.
Έχοντας στην συλλογή μου 2 dslr και μια compact με αισθητήρα 1'' (την οποία και χρησιμοποιώ ως κύρια πλέον για συγκεκριμένες στιγμές)...τα τελευταία χρόνια έχω δει τεράστια πρόοδο στο κομμάτι φωτογραφίας των κινητών...

Και πλέον μπορώ να πω με σιγουριά.

1)Αν κάποιος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την φωτογραφία ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΙΝΗΤΟ όσο καλές φωτογραφίες αν τραβάει και αν λένε τα τεστ οι χρήστες κλπ.

2)Αν κάποιος θέλει να αποθανατίσει προσωπικές στιγμές από μία εκδρομή μια εκδήλωση την καθημερινότητα και δεν τον ενδιαφέρει η τελειότητα η δυνατότητα επεξεργασίας κλπ λεπτομέρειες ένα καλό κινητό είναι μια χαρά για αυτά.

Τώρα στο μεγάλο ατού που έχει το κινητό απέναντι σε μια φωτογραφική είναι η ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ. Το έχεις πάντα διαθέσιμο και σε λίγα δευτερόλεπτα έχεις αποθανατίσει το θέμα που σε ενδιαφέρει.Ένα ατού που για πολλούς χρήστες είναι αυτό που του δίνει πολλά +++ στο κινητό.

Και για να μπεί το σχόλιο και να μην είμαι off topic....Αν αγοράσει κάποιος κινητό για να βγάζει την σελήνη τότε κάνει λάθος...η Sami και κάθε εταιρία θα λέει τα δικά της...σκοπός είναι να γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε....όλα τα αλλά είναι τροφή για τους haters.

• Like 6
  • Thanks 1
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gagarin είπε

Τώρα στο μεγάλο ατού που έχει το κινητό απέναντι σε μια φωτογραφική είναι η ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ. Το έχεις πάντα διαθέσιμο και σε λίγα δευτερόλεπτα έχεις αποθανατίσει το θέμα που σε ενδιαφέρει.Ένα ατού που για πολλούς χρήστες είναι αυτό που του δίνει πολλά +++ στο κινητό.

Φίλε μου η καλύτερη φωτογραφική λέει ο κόσμος είναι αυτή που έχεις μαζί σου. 

Και μαζί μας καλώς ή κακώς, έχουμε το κινητό πάντα.

Τώρα αν κάποιος έχει την πολυτέλεια να: 

a) επενδύσει χρήματα για "σωστή" DSL μηχανή
b) επενδύσει χρόνο για να μάθει να τη χρησιμοποιεί
c) επενδύσει χώρο στα μπαγάζια του για να την κουβαλάει 

μόνο τότε μπορεί να συγκρίνει τη μηχανή του με ένα οποιοδήποτε (οποιοδήποτε μάρκας ναυαρχίδα εννοώ) κινητό. 

Συνεπώς, εγώ προσωπικά καταλήγω στο ότι όποιος ενδιαφέρεται για φωτογράφιση της καθημερινότητάς του, καλό είναι να επενδύσει σε ένα top spec κινητό, όποιο και να είναι αυτό, για να μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να απαθανατίσει αυτό που βλέπει και να το κρατήσει για πάντα στην καλύτερη δυνατή ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ποιότητα. 

Οπότε, σαφέστατα έχει γίνει τρελή πρόοδος που λες, ΑΛΛΑ στο παρόν θέμα δε νομίζω ότι μπορεί να συγκρίνει κάποιος μία DSL με τις φωτογραφίες που βγάζει το S23 ή το iPhone 14 ή όποια ναυαρχίδα θέλετε. 

Είναι τελείως άλλο έργο.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 15/3/2023 στις 10:33 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Το εχω γραψει ξανα και για το Vivo X80 ελεγαν οτι εχει καλη καμερα αλλα οταν εκανα ζουμ για να βγαλω τον γιο μου να παιζει μπαλα με την ομαδα του βγηκε το minecraft χωρις υπερβολες.

Και εγώ σου έχω απαντήσει ξανά,ότι ως κάτοχος vivo x80 pro και iphone 14 pro (το οποίο είναι γνωστό ότι έχει φοβερή κάμερα) το vivo x80 pro έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΜΕΡΑ και σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλύτερη ή τουλάχιστον ισάξια του iphone 14 pro σε δοκιμές που έχω κάνει με τα κινητά δίπλα δίπλα.

Το ότι δε σε ικανοποιεί το zoom του δεν έχει καμία σχέση με το αν είναι καλή η καμερα η οχι

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/3/2023 στις 10:13 ΜΜ, CyanBlue είπε

Δεν ξέρω πόσοι θα έβγαζαν μια αξιοπρεπή φωτογραφία της σελήνης με το κινητό τους. Υποθέτω πως θα είναι απείρως περισσότεροι αυτοί που προσπάθησαν να βγάλουν μια "αποδεκτή" φωτογραφία τη... γειτόνισσας απέναντι και απογοητεύθηκαν. 🙃

13082011(001).jpg

13082011(002).jpg

13082011(003).jpg

13082011.jpg

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LeonhartGR είπε

13082011(001).jpg

13082011(002).jpg

13082011(003).jpg

13082011.jpg

Μάλλον δεν έχεις γείτονες 😀. Διακρίνω τεχνική στις φωτό. Point and shoot δεν είναι. Μοιράσου την να δοκιμάσουν και άλλοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...