Προς το περιεχόμενο

Drivers gia Linkcom Lb-3952-ct1 modem

Xvipes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exw faei olo to internet kai den mporw na brw drivers gia Linkcom Lb-3952-ct1 modem gia ta xp.to exei kaneis na mou tous dwsei giati einai anagi?sorry an einai se lathos section to post. :D

Δημοσ.

Δες εδώ:

http://forums.windrivers.com/showthread.php?s=53d46f2509d97c6ca273c161bc1cc3ca&p=446861#post446861

όπου δίνει κάποιος μια απάντηση σε παρόμοιο ερώτημα.

Αν πράγματι πάντως το μόντεμ αυτό είναι το motorola sm56, σίγουρα λειτουργούν στα XP οι drivers των Windows 2000 (το ξέρω γιατί το motorola έχω κι εγώ).

Δημοσ.

oxi to dokimasa ayto pou les.den kanei!kapoios pou na exei to idio modem me emena mporei na mou steilei/anebasei kapou tous drivers pls ?

Δημοσ.

Αν θες μπορώ να σου στείλω τους drivers με τους οποίους δουλεύει το δικό μου modem (Motorola SM56 pci). Δώσε μου μόνο μια e-mail δεύθυνση που να δέχεται συνημμένα γύρω στα 2ΜΒ.

Δημοσ.

accipio, thanx mate.katebasa apo to prwto male sou kai to esvisa wste na erthei to epomenw.otan mporeiseis steilto.kai pali thanx kai elpizw na doulepsei etsi opos les.

VasKag, kai ekei piga kai den exei tpt.apla ena post pou kapoios zitaei drivers gia ayto to modem exei opos egw kali wra :P

Δημοσ.

:( :( :( :( :( :( :( :(

den katafera tpt.oi drivers pou mou esteiles einai idioi me ena site pou eixa brei pou elege oti mporei na douleuei etsi opws mou eipes kai esy.dokimasa alla tpt.einai dinaton na min mporw na brw tous drivers?any other help???

accipio, thanx man gia ti prospathia :) btw exeis 999 post ayti tin stigmi :P

Δημοσ.

Ego pali pisteyo oti to http://www.driverguide.com einai to kalytero site gia drivers. Eixa vrei palia kati aparxaiomenous drivers gia to scanner mou pou de mporousa na vro allou. Vrika kai tous drivers tou modem pou psaxnei o Xvipes. Einai 8.8 MB, einai gia ta modela LinkCom LB-3952, WS-5614 kai oi simoioseis autou pou tous anevase:

This modem's primary chip is stamped "LB-3952-CT1" or "LB-3952". There may be a sticker on the back that says "Model FB WS-5614 PSL" or "Model FB WS-5614 PSL (G)". This archive contains the modem's Data Sheet and Manual both in Adobe Acrobat (PDF) format, as well as drivers for the following versions of Windows 95, 98, 2000, NT 4.0, ME. The manufacturer states that they will not be producing a driver for this modem for Windows XP. The Windows 2000 driver in this archive should work in Windows XP.

To site thelei eggrafi...

Δημοσ.

twra katebazw to zip an kai an thimamai kala to eixa ksanakatebasei kai mou fenetai oti den eixe doulepsei.tespa tha enimerwsw otan katebei :) thanx mikaha,

Δημοσ.

@$%&YW$%&W@&W$%^& gmtgmt!!! i' to arxeio SMSERIAL apo tous drivers tis http://www.driverguide.com exei io 'i k egw den kserw ti i' to p.c mou ta epekse teliws.gi'ayto ekana kai prin liges meres format!paw na balw tous drivers apo to device manager me update drivers alla den ginetai k piga apo control panel add hardware kai piga have disk gia na epileksw to arxeio pou prepei opou einai to SMSERIAL.INF to epilegw kai mou bgazei oti exw tin siskeyi motorola sm56.apo oti eixa diabasei to motorola sm56 kai to Linkcom Lb-3952-ct1 exoun to idio chipset.ela omos pou meto pou pataw next mou bgazei mple othoni kai mou leei kati gia to smserial :shock: meta apo kapoia restart giati me to pou empaina kai pataga ena koumpi sto keyboard kolage olo to p.c,afou to eftiaksa(patasa last known good conf)paw device manager gia na bgalw to motorola giati to exei parei san kanoniko modem.molis loipon paw na to kanw unistall mou bgazei pali tin mple othoni!ekana polles prospathies kai me polous tropous gia na to bgalw alla mataia i' mple othoni pou leei oti kati egine me to smserial itan ekei giana me kanei na neyriasw!twra exw tin ipospia oti den mporw na balw kanenan driver gia kamia syskeyei giati tha mou bgalei tin mple ayti katarameni othoni!toulaxiston to proigoumeno format gi'ayto to ekana!ti me simbouleuetai ektos apo format! :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...