Προς το περιεχόμενο

ερώτηση σχετικά με τηλεόραση

life is music

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα η μητέρα μου ειχε μια sony bravia 23αρα η οποία κατα 99% εκαψε τροφοδοτικο ...Τωρα είμαστε σε φάση αγορας νέας τηλεόρασης 43αρας ...και έχουμε καταλέξει σε αυτήν εδω https://www.skroutz.gr/s/35061375/Samsung-Smart-Τηλεόραση-43-4K-UHD-LED-UE43BU8072-HDR-2022.html.....Το ερώτημα μου είναι  το εξης...θα μπορέσει να πατήσει η συγκεκριμένη τηλεόραση πανω σε αυτο εδω το έπιπλο .... η θα πρεπει να αγορασω αλλο επιπλο ετσι ωστε  να κάτσει σωστα ?

1678901245960.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 λεπτά πριν, life is music είπε

Καλησπέρα η μητέρα μου ειχε μια sony bravia 23αρα η οποία κατα 99% εκαψε τροφοδοτικο ...Τωρα είμαστε σε φάση αγορας νέας τηλεόρασης 43αρας ...και έχουμε καταλέξει σε αυτήν εδω https://www.skroutz.gr/s/35061375/Samsung-Smart-Τηλεόραση-43-4K-UHD-LED-UE43BU8072-HDR-2022.html.....Το ερώτημα μου είναι  το εξης...θα μπορέσει να πατήσει η συγκεκριμένη τηλεόραση πανω σε αυτο εδω το έπιπλο .... η θα πρεπει να αγορασω αλλο επιπλο ετσι ωστε  να κάτσει σωστα ?

1678901245960.jpg

πρεπει να μας πεις πρωτα τι φαρδος εχει το επιπλο.

εγω παντως θα πηγαινα σε κατι τετοιο σε αυτη τη τιμη

image.png.286089ff052dd9a3f7d8c76d3f1be046.png

• Like 1

1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

πρεπει να μας πεις πρωτα τι φαρδος εχει το επιπλο.

εγω παντως θα πηγαινα σε κατι τετοιο σε αυτη τη τιμη

image.png.286089ff052dd9a3f7d8c76d3f1be046.png

Δεν θέλω tcl..Θέλω κάτι σε samsung 

2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

γιατι?

Γιατί οι κορυφαίοι κατασκευαστές σε τηλεοράσεις είναι samsung ,lg ,sony

1 ώρα πριν, andreas-d είπε

96.5cm είναι το πλάτος της τηλεόρασης. Πάρε μέτρο και δες πόσο είναι το επιπλο.

Γιατί ρώτησα πόσο στοιχίζει για να φτιάξω την Σόνυ και μου είπαν 90 ευρώ 

32 λεπτά πριν, life is music είπε

Γιατί οι κορυφαίοι κατασκευαστές σε τηλεοράσεις είναι samsung ,lg ,sony

Ε και? Ουτε το κορυφαιο μοντελο θα παρεις, αντιθετως θα παρεις τη πιο χαμηλη και φτηνη σειρα,

ουτε και αυτος που θα βλεπει ειναι ο κορυφαιος σε απαιτησεις θεατης

αλλα δειχνεις να ξερεις καλυτερα , οποτε παρε ο,τι θες.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Ε και? Ουτε το κορυφαιο μοντελο θα παρεις, αντιθετως θα παρεις τη πιο χαμηλη και φτηνη σειρα,

ουτε και αυτος που θα βλεπει ειναι ο κορυφαιος σε απαιτησεις θεατης

αλλα δειχνεις να ξερεις καλυτερα , οποτε παρε ο,τι θες.

δεν ξερω ...συζητηση κανουμε και απλα θελω να ακουσω και της δικιες σας γνωμες 

Μόλις τώρα, life is music είπε

δεν ξερω ...συζητηση κανουμε και απλα θελω να ακουσω και της δικιες σας γνωμες 

Εγω σου προτεινα κατι, αλλα εισαι πιο καθετος και απο τον μπαμπη τον σουγια με τις αθηναικες πινακιδες.

με λιγοτερα λεφτα υπαρχει και αυτη , η οποια ειναι και qled και εχει και hdmi 2.1

αν και δε νομιζω οτι θα φανουν χρησιμα στον θεατη, αλλα αφου στα ιδια λεφτα βγαινει , γιατι οχι?

Δες κι αλλα μοντελα, σε καποια η βαση ειναι στο κεντρο, σε αλλα ειναι σε πλαινα ποδαρακια που ςε μερικες μετακινουνται και προς το κεντρο.

Σκεψου και την λυση να την βαλεις στον τοιχο με βαση pivot και να γλιτωσεις και απο το επιπλο.

• Like 1

2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Εγω σου προτεινα κατι, αλλα εισαι πιο καθετος και απο τον μπαμπη τον σουγια με τις αθηναικες πινακιδες.

με λιγοτερα λεφτα υπαρχει και αυτη , η οποια ειναι και qled και εχει και hdmi 2.1

αν και δε νομιζω οτι θα φανουν χρησιμα στον θεατη, αλλα αφου στα ιδια λεφτα βγαινει , γιατι οχι?

Δες κι αλλα μοντελα, σε καποια η βαση ειναι στο κεντρο, σε αλλα ειναι σε πλαινα ποδαρακια που ςε μερικες μετακινουνται και προς το κεντρο.

Σκεψου και την λυση να την βαλεις στον τοιχο με βαση pivot και να γλιτωσεις και απο το επιπλο.

καταλαβα ..θα δω τι θα κανω ..

10 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

αυτη εδω πως σου φαινεται  https://www.skroutz.gr/s/36957180/Panasonic-Smart-Τηλεόραση-43-4K-UHD-LED-TX-43LX650E-HDR-2022.html#specs

19 λεπτά πριν, life is music είπε

καταλαβα ..θα δω τι θα κανω ..

αυτη εδω πως σου φαινεται  https://www.skroutz.gr/s/36957180/Panasonic-Smart-Τηλεόραση-43-4K-UHD-LED-TX-43LX650E-HDR-2022.html#specs

ακριβοτερη, και ειναι χειροτερη, καθως ειναι edge led και οχι direct led.

αν ειναι να ανεβεις σε μπατζετ, πες μου να σου προτεινω μια Oled να τελειωνουμε :P

14 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

αν ειναι να ανεβεις σε μπατζετ, πες μου να σου προτεινω μια Oled να τελειωνουμε :P

το budjet που εχουμε ειναι μεχρι 360 ευρω 

14 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Περιμένω την πρόταση σου ..

30 λεπτά πριν, life is music είπε

Περιμένω την πρόταση σου ..

στην εστειλα πιο πανω

https://www.skroutz.gr/s/36091134/TCL-Smart-Τηλεόραση-43-4K-UHD-QLED-43C635-HDR-2022.html

24 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Κατάλαβα ...και σε ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...