tutuyo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 ασε τα ζαναξ και τις χημειες. Αφου δεν σε πιανουν πρεπει να το πας....διαφορετικα 1
james01gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δοκίμασε να βρεις οδοντίατρο που κάνει αναισθησία με μέθη (εάν υπάρχει στην Ελλάδα γιατί το κάναμε στην κόρη μου στην Πολωνία που φρίκαρε με τους γιατρούς και ήταν μια χαρά) και όχι με ένεση. Μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις καλύτερα μιας και θα χαλαρώσει όλο το σώμα. Δεν θα σου κάνει αναισθησία για ένα δόντι μόνο. 1
Macosj Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στην οδοντιατρική σχολή δεν σου χορηγήθηκε κανένα φάρμακο? Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από Macosj
johzio Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Αναφέρεις ότι πήγες στην οδοντιατρική σχολή Αθηνών και σου είπαν ότι δέν υπάρχει λύση, δέν έχουμε λόγο να σε αμφιζβητήσουμε, παρόλαυτά θα σου έλεγα να βρείς ξανά κάποιον οδοντίατρο που να εμπιστευτείς για να πάρεις μια γνώμη ακόμα. Απο κολλητό οδοντίατρο που έχω γνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετών ειδών τοπικές αναισθησίες στην οδοντιατρική με διαφορετική δράση και χρήση, δέν θα ήταν καλύτερα να έπερνες μια γνώμη απο κάποιον ακόμα πριν αρχίσεις τα ψυχιατρικά? Σίγουρα είναι και θέμα εμπιστοσύνης του γιατρού, αλλα υπάρχουν και αρκετοί άριστοι στο επάγγελμα που σέβονται τον ασθενή. Το να μήν σε πιάνει κανένα αναισθητικό ίσως οφείλεται και στην απειρία των οδοντιάτρων να χορηγήσουν το κατάλληλο για την περίπτωσή σου ή και στήν κατάλληλή δόσολογία που σε συνδιασμό με τον φόβο σου να έγινε ότι έγινε. Το γεγονός ότι υπήρχε επιβλέπων ιατρός δέν σημαίνει ότι γνώριζε τι έπρεπε να κάνει στην περίπτωσή σου, υπάρχουν και εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις ίσως όπως η δική σου που χρειάζονται πλήρη ιστορικό διερεύνηση. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από johzio 2
vampira Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 15/3/2023 στις 7:02 ΜΜ, Haldol είπε Πως γίνεται να μη κατάλαβες ΤΙΠΟΤΑ με (το λιγότερο) 0,5 mg αλπραζολάμη που πήρες; Ειλικρινής απορία τώρα. Να 'παιρνες μόνιμα (σαν ένα θείο μου που τα κατεβάζει σα καραμέλες) να πω οκ, εθισμός. Αλλά με ΜΙΑ χρήση να μη σε πιάσει ούτε καν; Υπάρχει και 0,25. Ανάλογα το βάρος/υψος ενός ατόμου το 0,25 και το 0,5 μπορεί να είναι απλά καραμέλα ακόμη κ την πρώτη φορά. Σε κάποιους μάλιστα προκαλεί κ τα αντίθετα αποτελέσματα, φέρνει ανησυχία. @Bigelgreco φίλε μου δεν έχω καταλάβει, πήγες να λυποθυμίσεις από πόνο ή φόβο; εγώ καταλαβαίνω το δεύτερο κ πιθανότατα έπαθες κρίση πανικού. Και η μπουκάλα με το οξυγόνο που σου έδωσαν δεν σε βοηθάει. Οξυγόνο παίρνεις κ αναπνέεις αλλιώς θα είχες πεθάνει σε ελάχιστα λεπτά, απλά πρέπει να ρυθμίσεις το ισοζύγιο οξυγόνου-διοξειδίου του άνθρακα στο σώμα σου εκείνη την στιγμή. Δηλαδή να μην παίρνεις μικρές,γρήγορες αναπνοές, αυτό που σου έδωσε ο πρώτος οδοντίατρος -την σακούλα να αναπνεύσεις μέσα σε αυτή- ήταν αυτό που χρειαζόσουν εκείνη την στιγμή. Τα υπόλοιπα θα σου τα πει κ εξηγήσει ο ψυχίατρος ή ψυχολόγος που θα πας. Όλοι λένε πρώτα πήγαινε σε ψυχίατρο διότι είναι γιατρός κ συνταγογραφεί. Εγώ πρώτα προτιμώ τον ψυχολόγο διότι ΔΕΝ συνταγογραφεί κ θα κρίνει αν χρειάζεται να δεις κ ψυχίατρο. Απόψεις είναι αυτές, κ τα όρια είναι θολά κ η κάθε περίπτωση μοναδική. Όσο για το ότι δεν σε πονούν τα δόντια ενώ έχεις χάσει κάποια, τα όρια αντοχής του καθενός είναι διαφορετικά αλλά κ μπορεί να μην πονάς. Πριν έναν μήνα πήγα σε οδοντίατρο για το ξαφνικά πρησμένο μου δόντι, κ αυτός ασχολήθηκε με ένα άλλο που δεν με ενόχλησε ποτέ. Τελικά το αφαίρεσε κ επί δύο ώρες αφαιρούσε κύστες ρωτώντας δεν σε πονούσε; δεν σε ενόχλησε; Σε κάθε περίπτωση, μην το αφήνεις έτσι και το ένα θέμα και το άλλο. Ό,τι αφήνεις δεν εξαφανίζεται, απλά για λίγο σε ανακουφίζει γιατί δεν το έχεις μπροστά σου κ συνεχίζει να διογκώνεται. Σε κάθε περίπτωση, δράσε μην μένεις άπραγος, ένα πράγμα την φορά. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από vampira
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα