Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Ειπα να πω και εγω τον πονο μου με τα δοντια.Δυστηχως αν και νεος 44 εχω μεγαλο προβλημα με τα δοντια μου.Δεν καταφερα ποτε να κατσω στην καρεκλα του οδοντιαντρου.

Ισως ειμαι μια ιδιατερη περιπτωση και θα πω δυο περιστατικα.Να πω επισης φαρμακα γενικα απο μικρο δεν με πιανουν.(πριν ενα χρονο πηρα 2 ζαναξ και δεν καταλαβα τιποτα.Κυριολεκτια δεν αλλαξε τιποτα.Ουτε χαλαρωμα ουτε τιποτα.

Πριν χρονια μια φιλη μου ειχε ενα θειο οδοντιαντρο απο τους καλυτερους της αθηνας και του ειπε για μενα.Κανονιζουμε τελευταιο ραντεβου 10 το βραδυ.

Παω λοιπον με την φιλη μου εκει τα λεμε λιγο και καθομαι στην καρεκλα.

Μου κανει την πρωτη ενεση και βαζει χερι και μου λεει πες μου ποτε ακουμπαω τα ουλα.και φυσικα του ελεγα ποτε ακουμπαγε.Κανει δευτερη ενεση και συνεχιζει να ακουμπαει το δακτυλο στα ουλα μου και του λεω ποτε το ακουμπαει.

Μου το ειπε φιλε πρωτη φορα δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.

Το λεω γιατρε προχωρα τωρα που το πηρα αποφασαση οσο γρηγορα μπορεις.

Ξεκιναει με τροχισμα και μετα απο 2 λεπτα σταματαει και μου λεει.

Μην σηκωθεις απο την καρεκλα και παρε την σακουλα και ανεπνεε μεσα απο την σακουλα γιατι  λιποθυμάς.

Σταματω τωρα γιατι εχεις γινει μωβ και φοβαμαι μην παθεις κατι.

Μετα απο 5 λεπτα σηκωθηκα και η φιλη μου με ειδε και τρομοκρατηθηκε.Μου ειπε νομιζα οτι η καρδια σου θα εβγαινε απο το πουκαμισο.

Αποφασιζω περσυ να παω στην οδοντιατρικη σχολη αθηνων.

Παω λοιπον καθομαι στην καρεκλα και ειναι 3 παιδια (υπηρχε γιατρος επιβλεψης επικεφαλης).Μου κανουν καποιες ερωτησεις κλπ.

Καποια στιγμη βγαζουν το εργαλειο που ειναι για να ξυσουν τα δοντια λιγο.

Εκει του λεω ωπα μισο τι κανουμε με αυτο.Μου λεει μην αγχωνεσαι τιποτα να δω λιγο το στομα.Εκεινη λοιπον την στιγμη του λεω δως μου λιγο χρονο.

Και μου κοβεται η αναπνοη.προσπαθω να αναπνευσω και δεν μπορω.Τα παιδια πανικοβαλονται και φωναζουν γιατρο.

Με λιγα λογια ηρθαν 3 γιατροι με εδωσαν μπουκαλα με οξυγονο για να αναπνευσω και μου λενε μην σηκωθεις εισαι ετοιμος να λιποθυμισεις.

Εκαναν 30 λεπτα για να με συνεφερουν.

Του λεω γιατρε γενικη γινεται?Μου λεει δυστηχως δεν γινεται πλεον.

Και ρωταω στην δικη μου περιπτωση τι γινεται.

Μου λεει τετοια περιπτωση δεν μου εχει ξανατυχει.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ξεκινησεις σε ψυχιατρο επισκεψης για να μπορεσει να σου γραψει καποια στιμγη δυνατα φαρμακα(δεν θυμαμαι πως τα ειπε)τα οποια σε ριχνουν σχεδον σε μεθη ληθαργο.Με αυτα τα παιρνεις κανα 2 ωρες πριν ερθεις εδω και βρισκεις καποιος να σε φερει εδω.

Φυσικα δεν υπαρχουν λεφτα για ψυχιατρο γιατι ρωτησα και μου ειπε χρειαζομαι τουλαχιστον 6 μηνες επισκεψης για να μου δωσεις φαρμακα.

Μιλαμε για ενα κοστος υψηλο για μενα.

υπαρχει αλλος που να εχει παρομοιο προβλημα σοβαρο?και πως το ελυσε.

Παρακαλω ξερω οτι ακουγεται αστειο αλλα ειναι πολυ σοβαρο το θεμα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Το προβλημα οπως λες δεν ειναι τα δοντια αλλα οτι δεν σε πιανουν τα φάρμακα. δεν ειμαι γιατρος αλλα νομίζω ειναι αστεία αυτα που γράφεις, υπαρχουν φαρμακα και φάρμακα που μπορει να στα χορηγήσουν και να ξυπνησεις μετα μια εβδομάδα με νεα μασέλα χωρις να εχεις καταλάβει τίποτα😁

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Bigelgreco είπε

πριν ενα χρονο πηρα 2 ζαναξ και δεν καταλαβα τιποτα.Κυριολεκτια δεν αλλαξε τιποτα.Ουτε χαλαρωμα ουτε τιποτα.

Πως γίνεται να μη κατάλαβες ΤΙΠΟΤΑ με (το λιγότερο) 0,5 mg αλπραζολάμη που πήρες; Ειλικρινής απορία τώρα. Να 'παιρνες μόνιμα (σαν ένα θείο μου που τα κατεβάζει σα καραμέλες) να πω οκ, εθισμός. Αλλά με ΜΙΑ χρήση να μη σε πιάσει ούτε καν;

Δημοσ.

δεν ξερω ειλικρινα δεν με πιανουν τα φαρμακα..το προβλημα ειναι ψυχολογικο..αλλα μαλλον πρεπει να ειναι και ο μοναδικος εδω μεσα με το θεμα..

32 λεπτά πριν, Haldol είπε

Πως γίνεται να μη κατάλαβες ΤΙΠΟΤΑ με (το λιγότερο) 0,5 mg αλπραζολάμη που πήρες; Ειλικρινής απορία τώρα. Να 'παιρνες μόνιμα (σαν ένα θείο μου που τα κατεβάζει σα καραμέλες) να πω οκ, εθισμός. Αλλά με ΜΙΑ χρήση να μη σε πιάσει ούτε καν;

δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι μικρος εκανα κορτιζονες για κανα χρονο μερα παρα μερα.

49 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το προβλημα οπως λες δεν ειναι τα δοντια αλλα οτι δεν σε πιανουν τα φάρμακα. δεν ειμαι γιατρος αλλα νομίζω ειναι αστεία αυτα που γράφεις, υπαρχουν φαρμακα και φάρμακα που μπορει να στα χορηγήσουν και να ξυπνησεις μετα μια εβδομάδα με νεα μασέλα χωρις να εχεις καταλάβει τίποτα😁

θα σου πω κατι.ολοι η γιατροι που με ειδαν απορουσαν γιατι δεν ποναω με τοσα δοντια που μου λειπουν ..

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Σου είπαν οι γιατροί ότι χρειάζεσαι ψυχίατρο κι εσύ ζήτησες συμβουλή στο ινσόμνια.

Makes sense.

Θα δει ποσο καθυστερημενοι ειμαστε, και αμεσως θα νιωσει καλυτερα.

Αρα καλα εκανε.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως έχω και εγώ ξάδερφο 50+ ο οποίος όλα τα χρόνια που πάει οδοντίατρο δεν τον πιάνει καμία ένεση 2 στο καπάκι του κάνουν τα καταλαβαίνει όλα, απλά δεν λιποθυμάει κλπ αναγκαστικά κάθεται και κάνει υπομονή. Ισχύει αυτό με τις ενέσεις για διάφορους ανθρώπους.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Σου είπαν οι γιατροί ότι χρειάζεσαι ψυχίατρο κι εσύ ζήτησες συμβουλή στο ινσόμνια.

Makes sense.

εγω περισσότερο θελω να δω ειμαι ο μονος η υπαρχει και αλλος...γιατι ειναι πολυ περιεργο το ολο θεμα μου..μηπως καποιος προτεινε και καμια λυση..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Bigelgreco είπε

εγω περισσότερο θελω να δω ειμαι ο μονος η υπαρχει και αλλος...γιατι ειναι πολυ περιεργο το ολο θεμα μου..μηπως καποιος προτεινε και καμια λυση..

Μα σου πρότειναν ήδη. Χρειάζεσαι ψυχίατρο γιατί θεωρούν ότι πολύ πιθανό το πρόβλημα να είναι ψυχοσωματικό (ψυχολόγος είμαι).

Κι αφού δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα για ιδιώτη ψυχίατρο, κλείσε ραντεβού σε δημόσια δομή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...