Ins0mniac Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Toyota δε θέλω να το πάρω γιατί δε μου φαίνεται ούτε όμορφο, ούτε έχει κάνα φοβερό εσωτερικό όπως το hyundai. προτιμώ να έχω ένα αμάξι που θα γουστάρω να το οδηγώ και ας ρισκάρω με τα σερβις πάρα ένα αξιόπιστο κουτί, αν με καταλαβαίνετε πως το εννοώ... Απόσβεση στα χιλιόμετρα δεν πρόκειται να κάνω, εδώ με τό ford που έχω τώρα έχω κάνει 30000 σε 5 χρονια. ουσιαστικά ένα οικογενειακό αμαξι θέλω που να περνάει δακτύλιο και να έχει μια επιτάχυνση περιπου στα 9 δευτερόλεπτα ,ακόμα και φορτωμένο! γκαράζ δεν έχω, dei blue έχω σχετικά κοντά αλλά δε ξέρω πόσο αξίζει. ένα πλαγκιν κάθε πότε θελει φόρτιση πχ?παίρνει και από κανονική πριζα που έχουμε στο πάρκινγκ στη δουλειά δλδ?
Ntinaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, Ins0mniac είπε Toyota δε θέλω να το πάρω γιατί δε μου φαίνεται ούτε όμορφο, ούτε έχει κάνα φοβερό εσωτερικό όπως το hyundai. προτιμώ να έχω ένα αμάξι που θα γουστάρω να το οδηγώ και ας ρισκάρω με τα σερβις πάρα ένα αξιόπιστο κουτί, αν με καταλαβαίνετε πως το εννοώ... Απόσβεση στα χιλιόμετρα δεν πρόκειται να κάνω, εδώ με τό ford που έχω τώρα έχω κάνει 30000 σε 5 χρονια. ουσιαστικά ένα οικογενειακό αμαξι θέλω που να περνάει δακτύλιο και να έχει μια επιτάχυνση περιπου στα 9 δευτερόλεπτα ,ακόμα και φορτωμένο! γκαράζ δεν έχω, dei blue έχω σχετικά κοντά αλλά δε ξέρω πόσο αξίζει. ένα πλαγκιν κάθε πότε θελει φόρτιση πχ?παίρνει και από κανονική πριζα που έχουμε στο πάρκινγκ στη δουλειά δλδ? Γι αυτο πας τοτε https://www.alfaromeo.gr/montela/tonale-plug-in-hybrid
andreas-d Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 https://www.mazda.de/modelle/mazda-mx-30/mazda-mx-30-r-ev/?utm_source=googleads&utm_medium=paidsearch&utm_campaign=mmd_ful_mx30_rev_de_157_0123&campaign_focus=mazdamx30_5wgn&dmp_source=no&campaigncode=mmd_ful_mx30_rev_de_157_0123&gclid=CjwKCAjwq-WgBhBMEiwAzKSH6J3BQr7kftqEEaFTBk4ej6lbEEIeiPQI7kkgJ2bTcvkUU_EomSxNUxoCOc0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds 1λιτρο/ 100klm απίστευτο
Ins0mniac Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Ntinaras είπε Γι αυτο πας τοτε https://www.alfaromeo.gr/montela/tonale-plug-in-hybrid αυτό είναι πιο όμορφο και από το χ1 αλλά ξεφεύγει απίστευτα το κόστος...
gbras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Ins0mniac είπε ένα πλαγκιν κάθε πότε θελει φόρτιση πχ?παίρνει και από κανονική πριζα που έχουμε στο πάρκινγκ στη δουλειά δλδ? Εννοεις υβριδικό η ηλεκτρικό ; Πάντως μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την απλή πρίζα . Απλά είναι αργή η φόρτιση εκεί, αλλά για καθημερινή χρήση είναι υπεραρκετό.
Burgos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Ins0mniac είπε ένα πλαγκιν κάθε πότε θελει φόρτιση πχ?παίρνει και από κανονική πριζα που έχουμε στο πάρκινγκ στη δουλειά δλδ? Φορτίζει και σε κανονική πρίζα αλλά θέλει 5-6 ώρες. Βέβαια αν το φορτίζεις στη δουλειά δε σε ενοχλεί πολύ η ώρα. Αυτονομία τα περισσότερα παίζουν στα 50-60 στα χαρτιά αλλά η πραγματική αυτονομία εξαρτάται και από το μοντέλο και από την οδήγηση. Εγώ πάνω από 30 χλμ δεν έχω κάνει με το GLC κι αυτά με πολύ συντηρητική οδήγηση
korakios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, Ins0mniac είπε ένα πλαγκιν κάθε πότε θελει φόρτιση πχ?παίρνει και από κανονική πριζα που έχουμε στο πάρκινγκ στη δουλειά δλδ? πρώτα δες τιμές των plugin και μετά το συνεχίζουμε , επίσης budget δεν έδωσες
Ntinaras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, Ins0mniac είπε αυτό είναι πιο όμορφο και από το χ1 αλλά ξεφεύγει απίστευτα το κόστος... Θα κανεις αποσβεση γρηγορα αμα εχεις τσμαπα ρευμα στη δουλεια
Ins0mniac Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 20 ώρες πριν, korakios είπε πρώτα δες τιμές των plugin και μετά το συνεχίζουμε , επίσης budget δεν έδωσες κοίτα δε θέλω να ξεπεράσω τα 40, και κοιτάω ποια είναι η καλύτερη λύση σε αυτά τα λεφτά, πρώτα από απόδοση και μετά από παροχές.
doctorkostis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Στην Ελλαδα βγαινει υπερβολικα ακριβο λογω φορων το Honda Civic e:Hev, Ευρωπη παιζει γυρω στα 35 και ειναι πραγματικα ισως το μονο υβριδικο με πολυ χαμηλη καταναλωση που συγκρινεται με τα plug in και τα ηλεκτρικα σε καθημερινο κοστος, το σκεφτομαι ως μελλοντικο οχημα. Δεν ξερω αν θα παιξει καποια προσφορα, αλλα 40+ για το Civic, πραγματικα χαντακωθηκε στην Ελλαδα με αυτη την τιμη.
gbras Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 21 ώρες πριν, Ins0mniac είπε κοίτα δε θέλω να ξεπεράσω τα 40, και κοιτάω ποια είναι η καλύτερη λύση σε αυτά τα λεφτά, πρώτα από απόδοση και μετά από παροχές. Tesla M3 38k με την επιδότηση
Ins0mniac Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 δεν εμπιστεύομαι ένα ηλεκτρικό, νανθες να πας κάπου και να σε νοιάζει αν τυχόν θα βρεις θέση φόρτισης, δεν είναι η Ελλάδα έτοιμη ακόμα.. 1
andreas-d Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 57 λεπτά πριν, Ins0mniac είπε δεν εμπιστεύομαι ένα ηλεκτρικό, νανθες να πας κάπου και να σε νοιάζει αν τυχόν θα βρεις θέση φόρτισης, δεν είναι η Ελλάδα έτοιμη ακόμα.. Συμφωνώ γιαυτό πηρα hybrid το αυτοκίνητο πρέπει να είναι έτοιμο να σε πάει κάπου ανά πάσα στιγμή, μου έτυχε να ανέβω από Πάτρα Σέρρες τότε που είχαν κλείσει τα Τέμπη πριν χρόνια και όταν έφτασα τελικά μετά από πολύ ταλαιπωρία με παρακάμψεις και επαρχιακούς δρόμους με πήραν τηλέφωνο ότι πέθανε η γιαγιά μου και γύρισα καπάκι στην Πάτρα αν ήταν ένα ηλεκτρικό τι θα έκανε ο οδηγός και στο πήγαινε? και στο έλα?
gbras Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, Ins0mniac είπε δεν εμπιστεύομαι ένα ηλεκτρικό, νανθες να πας κάπου και να σε νοιάζει αν τυχόν θα βρεις θέση φόρτισης, δεν είναι η Ελλάδα έτοιμη ακόμα.. Με το ηλεκτρικο και με μια πριζα καπου θα κανεις την δουλεια σου αντιθετα με το θερμικο που ειναι απαραιτητο το πρατηριο. Αυτες να ξερεις ειναι φοβιες μονο οσων δεν εχουν ηλεκτρικο αυτοκινητο, στην πραγματικοτητα δεν θα συναντησεις προβλημα, ποσο μαλλον με το tesla. 3 ώρες πριν, andreas-d είπε Συμφωνώ γιαυτό πηρα hybrid το αυτοκίνητο πρέπει να είναι έτοιμο να σε πάει κάπου ανά πάσα στιγμή, μου έτυχε να ανέβω από Πάτρα Σέρρες τότε που είχαν κλείσει τα Τέμπη πριν χρόνια και όταν έφτασα τελικά μετά από πολύ ταλαιπωρία με παρακάμψεις και επαρχιακούς δρόμους με πήραν τηλέφωνο ότι πέθανε η γιαγιά μου και γύρισα καπάκι στην Πάτρα αν ήταν ένα ηλεκτρικό τι θα έκανε ο οδηγός και στο πήγαινε? και στο έλα? Φορτιστες υπαρχουν παντου , δεν θα εχεις προβλημα. Αν θα φτασεις μια ωρα αργοτερα δεν νομιζω οτι θα ειναι θεμα. Πριν χρονια ουτε ηλεκτρικα ουτε φορτιστες υπηρχαν.
andreas-d Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, gbras είπε Φορτιστες υπαρχουν παντου , δεν θα εχεις προβλημα. Αν θα φτασεις μια ωρα αργοτερα δεν νομιζω οτι θα ειναι θεμα. Πριν χρονια ουτε ηλεκτρικα ουτε φορτιστες υπηρχαν. Αααα καλά αλλά λέει η θεία μου αλλά ακούν τα αυτιά μου ότι να ναι. Καληνύχτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα