sgeor Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Το έχτε δει αυτό; Ενώ έχω δωρεάν μεταφορικά με το Skroutz Plus, αν παραλάβω με courier ένα τηλέφωνο που έχω στο καλάθι, θα πληρώσω 270,10 ενώ αν το παραλάβω μόνος μου από Skroutz Point, θα πληρώσω 279,99... σχεδόν 10 ευρώ παραπάνω! Απίστευτο!
Kag1ante Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, sgeor είπε Το έχτε δει αυτό; Ενώ έχω δωρεάν μεταφορικά με το Skroutz Plus, αν παραλάβω με courier ένα τηλέφωνο που έχω στο καλάθι, θα πληρώσω 270,10 ενώ αν το παραλάβω μόνος μου από Skroutz Point, θα πληρώσω 279,99... σχεδόν 10 ευρώ παραπάνω! Απίστευτο! Δεν υποστηρίζουν ολα τα καταστήματα παραλαβή σε σκρούτζ πόιντ και σε πάει στο αμέσως επόμενο που μπορεί
sgeor Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Δεν υποστηρίζουν ολα τα καταστήματα παραλαβή σε σκρούτζ πόιντ και σε πάει στο αμέσως επόμενο που μπορεί Ακόμα και όταν κάνουμε "Αγορά μέσω Skroutz"; Γιατί τέτοια αγορά αναφέρω. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από sgeor
Super Moderators Λύση paredwse Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Super Moderators Λύση Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 2 minutes ago, sgeor said: Ακόμα και όταν κάνουμε "Αγορά μέσω Skroutz"; Γιατί τέτοια αγορά αναφέρω. Ακόμη κι όταν κάνουμε "αγορά μέσω skroutz". Για να πάει σε Skroutz Point μια αγορά, θα πρέπει να αναλάβει την μεταφορά της η SLM (Skroutz Last Mile), μόνο αυτή έχει πρόσβαση στα Skroutz Point. 1
sgeor Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 12 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Δεν υποστηρίζουν ολα τα καταστήματα παραλαβή σε σκρούτζ πόιντ και σε πάει στο αμέσως επόμενο που μπορεί 3 λεπτά πριν, paredwse είπε Ακόμη κι όταν κάνουμε "αγορά μέσω skroutz". Για να πάει σε Skroutz Point μια αγορά, θα πρέπει να αναλάβει την μεταφορά της η SLM (Skroutz Last Mile), μόνο αυτή έχει πρόσβαση στα Skroutz Point. Σας ευχαριστώ για την απάντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα