Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχτε δει αυτό; Ενώ έχω δωρεάν μεταφορικά με το Skroutz Plus, αν παραλάβω με courier ένα τηλέφωνο που έχω στο καλάθι, θα πληρώσω 270,10 ενώ αν το παραλάβω μόνος μου από Skroutz Point, θα πληρώσω 279,99... σχεδόν 10 ευρώ παραπάνω!  

Απίστευτο!

image.png.1665da8ded28c66c806ef3a2e942ec62.png

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sgeor είπε

Το έχτε δει αυτό; Ενώ έχω δωρεάν μεταφορικά με το Skroutz Plus, αν παραλάβω με courier ένα τηλέφωνο που έχω στο καλάθι, θα πληρώσω 270,10 ενώ αν το παραλάβω μόνος μου από Skroutz Point, θα πληρώσω 279,99... σχεδόν 10 ευρώ παραπάνω!  

Απίστευτο!

image.png.1665da8ded28c66c806ef3a2e942ec62.png

Δεν υποστηρίζουν ολα τα καταστήματα παραλαβή σε σκρούτζ πόιντ και σε πάει στο αμέσως επόμενο που μπορεί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Δεν υποστηρίζουν ολα τα καταστήματα παραλαβή σε σκρούτζ πόιντ και σε πάει στο αμέσως επόμενο που μπορεί

Ακόμα και όταν κάνουμε "Αγορά μέσω Skroutz"; Γιατί τέτοια αγορά αναφέρω.  

Επεξ/σία από sgeor
  • Super Moderators
  • Λύση
Δημοσ.
2 minutes ago, sgeor said:

Ακόμα και όταν κάνουμε "Αγορά μέσω Skroutz"; Γιατί τέτοια αγορά αναφέρω.  

Ακόμη κι όταν κάνουμε "αγορά μέσω skroutz". Για να πάει σε Skroutz Point μια αγορά, θα πρέπει να αναλάβει την μεταφορά της η SLM (Skroutz Last Mile), μόνο αυτή έχει πρόσβαση στα Skroutz Point. 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

3 λεπτά πριν, paredwse είπε

Ακόμη κι όταν κάνουμε "αγορά μέσω skroutz". Για να πάει σε Skroutz Point μια αγορά, θα πρέπει να αναλάβει την μεταφορά της η SLM (Skroutz Last Mile), μόνο αυτή έχει πρόσβαση στα Skroutz Point. 

Σας ευχαριστώ για την απάντηση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...