avac Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σε όλους ειμαι νέος χρήστης σε iPhone και θα ήθελα την βοήθεια σας στο πως να περάσω αρχεία πχ. Φωτογραφίες - video και τραγούδια στο κινητό μου από τον υπολογιστή μου.
epinki Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα. Αρκεί να ενεργοποιήσεις και στα δυο το iCloud.
koutsis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, avac είπε Καλησπέρα σε όλους ειμαι νέος χρήστης σε iPhone και θα ήθελα την βοήθεια σας στο πως να περάσω αρχεία πχ. Φωτογραφίες - video και τραγούδια στο κινητό μου από τον υπολογιστή μου. καλύτερα κατέβασε το 3utools στον υπολογιστή. πιο ευκολο από το itunes. 1
aces Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 15/3/2023 στις 3:46 ΜΜ, avac είπε Καλησπέρα σε όλους ειμαι νέος χρήστης σε iPhone και θα ήθελα την βοήθεια σας στο πως να περάσω αρχεία πχ. Φωτογραφίες - video και τραγούδια στο κινητό μου από τον υπολογιστή μου. 3utools ή iMazing. Εύκολα στη χρηση. Το 1ο ειναι δωρεάν με mp3 υπαρχει κ itunes αλλά θέλει περισσότερο χρόνο . Υπαρχει κ το icloud drive για μεταφορά αρχείων Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2023 από aces 1
Λύση vagosofron Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Λύση Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Αλλιώς, SanDisk ixpand στικάκι και μεταφέρεις τα πάντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα