saksar68 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Ο γιός μου πήρε κλήση από την τροχαία μετά από αλκοτέστ ύψους 1050€ και 4 μήνες παρακράτηση διπλώματος. Μετά την παρέλευση 4 μηνών και ενώ δεν είχε πληρώσει την κλήση περιμένοντας να πάει στην ΑΑΔΕ για να ρυθμίσει την πληρωμή της, πήγε στην Τροχαία για να πάρει το δίπλωμα και δεν του το έδωσαν διότι ζήτησαν αποδεικτικό εξόφλησης της κλήσης. Ξέρει κάποιος ποιά διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουμε για να πάει το πρόστημο στην ΑΑΔΕ και έτσι να ρυθμιστεί? Το θέμα είναι ότι ο γιός μου παίρνει 650 € το μήνα και όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται να πληρωθεί η κλήση με μια καταβολή.
sphinxgr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μεταξύ μας πάντως, δεν χρειαζόταν να πληρώσει με μια καταβολή. Θα μπορούσε 4 μήνες τώρα και αφού έχει μπει ο 5ος μήνας πλέον, να βάζει 200€ το μήνα στην άκρη να την πληρώσει ! 4
Ntinaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 43 λεπτά πριν, saksar68 είπε Καλησπέρα σε όλους. Ο γιός μου πήρε κλήση από την τροχαία μετά από αλκοτέστ ύψους 1050€ και 4 μήνες παρακράτηση διπλώματος. Μετά την παρέλευση 4 μηνών και ενώ δεν είχε πληρώσει την κλήση περιμένοντας να πάει στην ΑΑΔΕ για να ρυθμίσει την πληρωμή της, πήγε στην Τροχαία για να πάρει το δίπλωμα και δεν του το έδωσαν διότι ζήτησαν αποδεικτικό εξόφλησης της κλήσης. Ξέρει κάποιος ποιά διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουμε για να πάει το πρόστημο στην ΑΑΔΕ και έτσι να ρυθμιστεί? Το θέμα είναι ότι ο γιός μου παίρνει 650 € το μήνα και όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται να πληρωθεί η κλήση με μια καταβολή. Θα μαζευει λεφτα και θα την πληρωσει οταν μαζεψει. Καλυτερα να μην το αφησει και τοκιστει κιολας.
takoulou Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 58 λεπτά πριν, saksar68 είπε Καλησπέρα σε όλους. Ο γιός μου πήρε κλήση από την τροχαία μετά από αλκοτέστ ύψους 1050€ και 4 μήνες παρακράτηση διπλώματος. Μετά την παρέλευση 4 μηνών και ενώ δεν είχε πληρώσει την κλήση περιμένοντας να πάει στην ΑΑΔΕ για να ρυθμίσει την πληρωμή της, πήγε στην Τροχαία για να πάρει το δίπλωμα και δεν του το έδωσαν διότι ζήτησαν αποδεικτικό εξόφλησης της κλήσης. Ξέρει κάποιος ποιά διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουμε για να πάει το πρόστημο στην ΑΑΔΕ και έτσι να ρυθμιστεί? Το θέμα είναι ότι ο γιός μου παίρνει 650 € το μήνα και όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται να πληρωθεί η κλήση με μια καταβολή. Εννοείται ότι θα του ζητούσαν την απόδειξη.. Έτσι είναι.. Απλά τώρα όταν βρει χρήματα να πάει να εξοφλήσει την κλήση.. Και φυσικά απαγορεύεται να πίνει και να οδηγάει..
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπάρχει ποινή 1050 ευρώ και 4 μήνες για αλκοόλ;Από ότι ξέρω είναι 200,700 και 1200 ευρώ και 3 ή 6 μήνες.Μέχρι 1,10.Παραπάνω πάει φυλακή. Απο εκεί και πέρα,ας μαζέψει λίγο λίγο ο γιος το ποσο,να το πληρώσει και ελπίζω να καταλάβει ότι η οδήγηση με αλκοόλ είναι έγκλημα,όχι απλά παράβαση.Μέχρι τότε με τα πόδια ή τα ΜΜΜ. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από jmmys
GodzillaCover Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Το πρόστιμο, δυστυχώς ή ευτυχώς, πάει στην εφορία όποτε θυμηθούν. Αν δεν το βλέπει στο Taxis, δεν μπορείς να κανεις κάτι για να επιταχύνεις τη διαδικασία. Πιο εύκολα ίσως βρεθεί άκρη με την τροχαία, με τη λογική «τι φταίω εγώ που δε μου έχει έρθει στο Taxis;» (Οκ όχι ακριβώς έτσι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις