lvisimato Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα. Το έχει δοκιμάσει κανείς να πει εντυπώσεις, θετικά/αρνητικά και γενικά καμιά γνώμη? Μπροστά έχω πολύ μαλλί αλλα έχω κάνει το λεγόμενο μπιφτέκι στην κορυφή του κεφαλιού και σκεφτόμουν για hair tattoo μιας και όταν τα παίρνω με την κουρευτική τελείως να μεν είναι καλυτερα αλλά συνεχίζει να φαίνεται στην κορυφη το κενό. Μόνο με ξυραφάκι γινεται δουλειά αλλα το βαριέμαι ελεεινά καθε 2 μέρες. Γενικά μου πάει το buzz cut πάντως.
logokrimenos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Θα φαίνεται χάλια αδερφέ. τσάμπα λεφτά θα δώσεις. Καλύτερα να μαζέψεις 2-3 χιλιάρικα να βάλεις μαλλια παρά αυτό. Τσέκαρε το Ελληνική κοινότητα για την τριχόπτωση | HairlossGR . μπες στο forum, βαλε καμια φωτο για να σου πουν έμπειρα άτομα την γνώμη τους.
vamvakoolas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 μπορεις να διαβασεις απειρα λινκς κυριως απο εξωτερικο. Αυτο ομως που σε συμβουλευω μιας και οταν πηγαινα για δικο μου δερματολογικο θεμα στο νοσοκομειο ειχε μερικους τυπους που το ειχαν προχωρησει: 1) πρεπει να πας σε επαγγελματια που να το εχει ξανακανει ή να ειναι εξιδεικευμενος σε αυτο 2) Ο γιατρος ελεγε σα συμβουλη οτι θα πρεπει ο επαγγελματιας να κανει δοκιμη σε μια συνεδρια σε μια πολυ μικρη περιοχη να δει αν υπαρχει καποια αλλεργικη αντιδραση ή καποιο αλλο θεμα (πονος/δικη του αλλαγη τεχνικης). Αν ολα καλα τοτε σε μια αλλη ημερα να ξεκινησει η διαδικασια. Η αλλεργικη αντιδραση (αν υπαρχει) ισως κανει ωρες να εμφανισει σημαδια 3)καλο ειναι και εσυ να κανεις μια συναντηση με δερματολογο να ενημερωσεις γιατι μαλλον θα σου κανει τεστ σε αλλεργιες για να ειναι ολοι σιγουροι σε τι εισαι αλλεργικος ή βεβαια αν το δερμα σου το αντεχει. Αν ολα κομπλε...προχωρα το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα