bill_viper Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 19 ώρες πριν, jimtriol είπε Το wasteland είναι πιο rpg,δοκίμασε το divinity original sin 2 άμα σου αρέσει το turn based combat,είναι το κορυφαίο για μένα ,βέβαια rpg και αυτό. Από τα screenshots στο xbox.com φαίνεται ενδιαφέρον. Πάω να δω κανά gameplay video & review για να δω αν θα προχωρήσω στην αγορά. Thanks. 🙂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε παιζει κανεις elder scrolls online ; Ειναι φαση wow ; Αξιζει να του δωσω μια ευκαιρια ; Εγώ που έπαιζα 13 χρόνια wow πάντως, δεν μπόρεσα να το παίξω. Δεν βρήκα ομοιότητες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chn-cynic Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, gregpec2 είπε Εγώ που έπαιζα 13 χρόνια wow πάντως, δεν μπόρεσα να το παίξω. Δεν βρήκα ομοιότητες. 13 χρόνια καλά φαντάζομαι μετά από 13 χρονια από οτιδήποτε, δύσκολο να κάνεις relate με κάτι άλλο - το καλό είναι ότι το wow φαίνεται να πάει κάπως καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Guys, πλέον πάπαλα η αγορά παιχνιδιών από το Αργεντίνικο store; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, gregpec2 είπε Εγώ που έπαιζα 13 χρόνια wow πάντως, δεν μπόρεσα να το παίξω. Δεν βρήκα ομοιότητες. έπαιξα wow από day 1 μέχρι το τέλος του προηγούμενου expansion με κενά διαστήματα βέβαια . Να μην το επιχειρήσω λες ε ; 3 ώρες πριν, bill_viper είπε Guys, πλέον πάπαλα η αγορά παιχνιδιών από το Αργεντίνικο store; γιατί ; Έχω από τα Χριστούγεννα να δοκιμάσω για παιχνίδι από Τουρκία βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, bill_viper είπε Guys, πλέον πάπαλα η αγορά παιχνιδιών από το Αργεντίνικο store; Δεν ξερω ,εγώ χθες πηρα αυτό στα 6 ευρώ και περασε κανονικά.ωραιο παιχνίδι και τρέχει και 4κ60 στο series https://www.eneba.com/xbox-world-war-z-aftermath-xbox-live-key-argentina?psafe_param=1&gclid=EAIaIQobChMI3_bBg5T__QIVF-5RCh1UWQqlEAMYASAAEgLY2PD_BwE Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από chrisgewrgi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Καλησπερα σας, με συγχωρειτε προκαταβολικα, εαν το γραφω σε λαθος θεμα, αλλα το χειριστηριο του series s/x το καλυπτει η νομοθεσια της ΕΕ για 2 χρονια εμπορικη εγγυηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, chn-cynic είπε 13 χρόνια καλά φαντάζομαι μετά από 13 χρονια από οτιδήποτε, δύσκολο να κάνεις relate με κάτι άλλο - το καλό είναι ότι το wow φαίνεται να πάει κάπως καλύτερα Ε εντάξει οπωσδήποτε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα συνηθίζεις σ' ενα συγκεκριμένο στυλ, αλλά και πάλι δεν νομίζω οτι επηρέασε την κρίση μου για το TESO. Spoiler Και να πηγαίνει καλύτερα το wow εγώ δεν ξαναμπαίνω στο τρυπάκι, άλλωστε δεν ήταν αυτός ο λόγος που σταμάτησα. Ασπρίσαν τα μαλλιά μας πια. Mην φτάσουμε να παίζουμε wow με πάνες ακράτειας μέχρι τα βαθιά μας γεράματα! 😁 Αυτοί δεν θα σταματήσουν τα expansions ποτέ! 1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε έπαιξα wow από day 1 μέχρι το τέλος του προηγούμενου expansion με κενά διαστήματα βέβαια . Να μην το επιχειρήσω λες ε ; Κατά την προσωπική μου άποψη δεν αξίζει, σε σχέση με το wow πάντα, μιας και αυτό ρώτησες. Αλλά εφόσον έχεις περιέργεια γιατί δεν το κατεβάζεις να το δοκιμάσεις; <<Τζαμπέ>> είναι στο gamepass δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δωρεάν το Far Cry 5 DLC Hours Of Darkness σε όσους έχουν Ultimate με εξαργύρωση μέχρι 25 Απριλίου https://www.xbox.com/en-us/games/store/far-cry-5-hours-of-darkness/bnq7tlqddc8t 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lobo10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 48 λεπτά πριν, Shadows είπε Καλησπερα σας, με συγχωρειτε προκαταβολικα, εαν το γραφω σε λαθος θεμα, αλλα το χειριστηριο του series s/x το καλυπτει η νομοθεσια της ΕΕ για 2 χρονια εμπορικη εγγυηση; Βάλε το serial number στα devices να δεις τι υπόλοιπο εγγύησης έχει το controller αρχικά. https://account.microsoft.com/devices Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpar00 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, έχω αγοράσει το forza horizon 5 premium και δεν μου κατεβάζει το rally adventure κάνει ένα λεπτό ότι ξεκίνησε να κατέβει και το πετάει. Τη μπορώ να κάνω? 22 λεπτά πριν, nikpar00 είπε Καλησπέρα, έχω αγοράσει το forza horizon 5 premium και δεν μου κατεβάζει το rally adventure κάνει ένα λεπτό ότι ξεκίνησε να κατέβει και το πετάει. Τη μπορώ να κάνω? Όλα οκ, έκανα επανεκκίνηση της κονσόλας και ξεκίνησε να το κατεβάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Στις 28/3/2023 στις 1:25 ΜΜ, karamela693 είπε Για πρώτη προσπάθεια της εταιρίας είναι τίμιο, να πω την αλήθεια βέβαια δεν με τρέλλανε, έχει κάμποσα θέματα ειδικά με το Open World κομμάτι και το story είναι στην καλύτερη αστείο, άλλα σαν σύνολο μου άφησε μια θετική γεύση, του βάζω ένα 7-7,5 όσο του δίνουν περίπου και τα Reviews...για δωρεάν που το πήραμε στο Gsme Pass μια χαρά!! Για να μαι ειλικρινής είμαι ακομα σχετικά αρχή οποτε δεν εχω αποψη για αυτο. Αλλα η λεπτομέρεια στο setting και τους διαλόγους πραγματικά με ενθουσίασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 18 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε έπαιξα wow από day 1 μέχρι το τέλος του προηγούμενου expansion με κενά διαστήματα βέβαια . Να μην το επιχειρήσω λες ε ; γιατί ; Έχω από τα Χριστούγεννα να δοκιμάσω για παιχνίδι από Τουρκία βέβαια 18 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Δεν ξερω ,εγώ χθες πηρα αυτό στα 6 ευρώ και περασε κανονικά.ωραιο παιχνίδι και τρέχει και 4κ60 στο series https://www.eneba.com/xbox-world-war-z-aftermath-xbox-live-key-argentina?psafe_param=1&gclid=EAIaIQobChMI3_bBg5T__QIVF-5RCh1UWQqlEAMYASAAEgLY2PD_BwE Για Αργεντίνικο store μιλάω όχι για Αργεντίνικο digital code. Στις 28/3/2023 στις 1:30 ΜΜ, jimtriol είπε Το wasteland είναι πιο rpg,δοκίμασε το divinity original sin 2 άμα σου αρέσει το turn based combat,είναι το κορυφαίο για μένα ,βέβαια rpg και αυτό. Στις 29/3/2023 στις 9:25 ΠΜ, bill_viper είπε Από τα screenshots στο xbox.com φαίνεται ενδιαφέρον. Πάω να δω κανά gameplay video & review για να δω αν θα προχωρήσω στην αγορά. Thanks. 🙂 Τελικά τσίμπησα την έκδοση και με τα δύο παιχνίδια μέσα Divinity: Original Sin - The Source Saga με 5.21€ τελική από Eneba. Ένα μείον είναι ότι δε τρέχει στα 60 FPS αλλά οκ, σε τέτοιου είδους παιχνίδια μικρό το κακό. Θενξ και πάλι για την πρόταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chn-cynic Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 18 ώρες πριν, gregpec2 είπε Ε εντάξει οπωσδήποτε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα συνηθίζεις σ' ενα συγκεκριμένο στυλ, αλλά και πάλι δεν νομίζω οτι επηρέασε την κρίση μου για το TESO. Απόκρυψη περιεχομένων Και να πηγαίνει καλύτερα το wow εγώ δεν ξαναμπαίνω στο τρυπάκι, άλλωστε δεν ήταν αυτός ο λόγος που σταμάτησα. Ασπρίσαν τα μαλλιά μας πια. Mην φτάσουμε να παίζουμε wow με πάνες ακράτειας μέχρι τα βαθιά μας γεράματα! 😁 Αυτοί δεν θα σταματήσουν τα expansions ποτέ! Κατά την προσωπική μου άποψη δεν αξίζει, σε σχέση με το wow πάντα, μιας και αυτό ρώτησες. Αλλά εφόσον έχεις περιέργεια γιατί δεν το κατεβάζεις να το δοκιμάσεις; <<Τζαμπέ>> είναι στο gamepass δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Ναι μαζί σου, κι εγώ τα έκοψα αυτά πρίν αρκετά χρόνια για τους ίδιους λόγους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimtriol Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, bill_viper είπε Για Αργεντίνικο store μιλάω όχι για Αργεντίνικο digital code. Τελικά τσίμπησα την έκδοση και με τα δύο παιχνίδια μέσα Divinity: Original Sin - The Source Saga με 5.21€ τελική από Eneba. Ένα μείον είναι ότι δε τρέχει στα 60 FPS αλλά οκ, σε τέτοιου είδους παιχνίδια μικρό το κακό. Θενξ και πάλι για την πρόταση. Τρελό deal έκανες.Τα έχω και τα δύο.Μιλαμε για αριστουργήματα, ειδικά το δεύτερο, αν είδες και reviews .Θα λιώσεις.Εγω τα έχω και σε pc και στο xbox γιατί τέτοια παιχνίδια δε πρέπει να λείπουν από το backlog..Κάποια στιγμή θα τους κάνω ένα δεύτερο playthrough. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από jimtriol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα