Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείται ότι η προσωπική άποψη μετράει πάνω από όλα.

Αυτό που είπα είναι να μην βιαζόμαστε να χαρούμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, γιατί και η Capcom δεν εχει καλή προιστορία πέρα από τις γνωστές τις σειρές, ούτε υπάρχει ανάλογος ενθουσιασμός ιντερνετικά λίγες ημέρες πριν κυκλοφορήσει από τις ως τώρα beta.

Το ότι είναι day one στο gamepass από την συγκεκριμένη εταιρεία μπορεί να σημαίνει διάφορα, με βάση την προιστορία αυτής πάντα.

Full price online only με battle pass με το καλημέρα, χτυπάνε καμπανάκια όποιος γνωρίζει την Capcom απο παλιά. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες, αλλά από μένα μικρό καλάθι στο συγκεκριμένο με αυτά που έχουν δείξει ως τώρα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
  Στις 9/7/2023 στις 6:13 ΜΜ, D.Luffy είπε

Το Exoprimal είναι ένα online multiplayer game. Από τη φύση του λοιπόν δεν νομίζω ότι θα έκανε έτσι κι αλλιώς τρελές πωλήσεις standalone από μόνο του. 

Αυτό γιατί το λες? Χωρίς να το έχω ψάξει μια χαρά πωλήσεις νομίζω κάνουνε τα Destiny και τα Division.

Δημοσ.
  Στις 9/7/2023 στις 3:04 ΜΜ, rodosf1 είπε

Δικαίωμα σου να κρίνεις από trailer και να κάνεις απόπειρα cancel σε ότι κρίνεις με όποιο κριτήριο κ λόγο έχεις. 

Αλλά όχι κ ότι η εταιρεία δε βγάζει κατά κόρον επικά games, μην αρχίσουμε να παραθέτουμε δεν είναι του νήματος Xbox Series ο σκοπός. 75 average στο Metacritic έχουν πολλές με τοσα games διαχρονικά? 

Δε χρειάζεται να συνεχίσεις να απαντάς επειδή έκανα παράθεση το μήνυμα σου, είναι σεβαστή η τοποθέτηση σου κ νομίζω ξεχωρίζει. 

Εγώ θα το λιώσω πάντως κ κάμποσοι άλλοι εκεί έξω :)

Μετά θα γράψουμε κ εντυπώσεις για να έχετε όλοι εικόνα καλύτερη. 

Επέκταση  

Η εταιρία έχει βγάλει και πολλές μουφες με αποκορύφωμα το RE 6 και  street fighter 5 τα οποία έπαιξαν πολύ αρνητικό ρόλο για τα συγκεκριμένα franchise . Επίσης πυροβόλησε εξ επαφής και ανούσια το breath of fire πριν κάποιες δεκαετίες .  Το τελευταίο καιρό από την άλλη τα πάει καλά .

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 9/7/2023 στις 9:23 ΜΜ, Mitroglou7 είπε

Αυτό γιατί το λες? Χωρίς να το έχω ψάξει μια χαρά πωλήσεις νομίζω κάνουνε τα Destiny και τα Division.

Τα τελευταία χρόνια κάνουν καλές πωλήσεις. Δεν έτρεξε ο κόσμος να τα αγοράσει day-one όπως θα έκανε με ένα Assassin's Creed ή ένα Halo.

Τα online games είναι μια μακροχρόνια επένδυση (αν πάνε καλά) και δουλεύονται συνεχώς σαν υπηρεσίες. Προσωπικά πιστεύω ότι το gamepass είναι η ιδανική πλατφόρμα για τέτοια games. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 10/7/2023 στις 6:35 ΜΜ, GaGaS_Thess είπε

Τυπογραφικό λάθος ή κάτι ξέρουν που ακόμα εμείς δεν ξέρουμε.....??? 

FB_IMG_1689014047299.jpg

Source: Twitter

(δεν ειναι κακο να ελεγχουμε τις πηγες)

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

WE HAVE THE DECISION!

FTC LOST! Microsoft-ABK can close!

1/Είμαστε ευγνώμονες στο δικαστήριο που αποφάσισε γρήγορα υπέρ μας. Τα στοιχεία έδειξαν ότι η συμφωνία της Activision Blizzard είναι καλή για τη βιομηχανία και οι ισχυρισμοί της FTC σχετικά με την εναλλαγή κονσόλας, τις συνδρομητικές υπηρεσίες πολλών παιχνιδιών και το cloud δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών.

2/Από τότε που ανακοινώσαμε για πρώτη φορά αυτήν τη συμφωνία, η δέσμευσή μας να προσφέρουμε περισσότερα παιχνίδια σε περισσότερα άτομα σε περισσότερες συσκευές έχει αυξηθεί. Έχουμε υπογράψει πολλές συμφωνίες για να κάνουμε τα παιχνίδια της Activision Blizzard, τα παιχνίδια Xbox first party και το Game Pass όλα διαθέσιμα σε περισσότερους παίκτες από ό,τι είναι σήμερα.

3/Γνωρίζουμε ότι παίκτες σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν στενά αυτήν την υπόθεση και είμαι περήφανος για τις προσπάθειές μας να επεκτείνουμε την πρόσβαση και τις επιλογές των παικτών σε αυτό το ταξίδι.

ΤΕΛΟΣ

IMG_0232.jpeg

Επεξ/σία από dream21
  • Like 7
Δημοσ.

Τρομερα νεα , καλα για εμας κ για τον εξτρα σκληρο που θα χρειαστουμε να γεμισουμε με τις παιχνιδαρες που ερχονται στο game pass !!! 
ακτιβιζιο καμ του papa !!

55784253-6E45-4505-9BD7-666D0996F555.png

• Like 9
Δημοσ.

Προσωπικα πιστευα οτι θα περασει. Ηταν δικαιο και εγινε πραξη.

Η καλυτερη αποφαση για το μελλον του gaming των τελευταιων 20 χρονων. Ευτυχης κατοχος Χbox απο το 2002.

Τελος.

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 11/7/2023 στις 5:20 ΜΜ, hexenlord είπε

Προσωπικα πιστευα οτι θα περασει. Ηταν δικαιο και εγινε πραξη.

Η καλυτερη αποφαση για το μελλον του gaming των τελευταιων 20 χρονων. Ευτυχης κατοχος Χbox απο το 2002.

Τελος.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Επεξ/σία από gregpec2
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...