SaFiS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Είπα να ανοίξω σήμερα το Starfield Controller να κάνει παρέα με τα υπόλοιπα... Ξέρω, έχω πρόβλημα... 😂🤣😂🤣😂🤣 Spoiler 11 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 20 minutes ago, SaFiS said: Είπα να ανοίξω σήμερα το Starfield Controller να κάνει παρέα με τα υπόλοιπα... Ξέρω, έχω πρόβλημα... 😂🤣😂🤣😂🤣 Reveal hidden contents Super με την ενσταση οτι επρεπε να παρεις 2 για να εχεις το ενα καβατζα για πανακριβη συλλεκτικη πωληση στο απωτερο μελλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, SaFiS είπε Είπα να ανοίξω σήμερα το Starfield Controller να κάνει παρέα με τα υπόλοιπα... Ξέρω, έχω πρόβλημα... 😂🤣😂🤣😂🤣 Απόκρυψη περιεχομένων Το ένα είναι καλύτερο από το άλλο. Πολύ ομορφα φίλε 👍 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Είχε μπει παλαιότερα, βγήκε και ξαναμπαίνει στο gamepass το GTA V σε λίγες μέρες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 τελικά πήρα το ασημένιο limited edition Xbox controller, όλα μια χαρά, 2 χρόνια εγγύηση μέσα απο την Microsoft, δεν έχει drift, συνδέεται με Google TV, Android, PC χωρίς πρόβλήμα (αν εξαιρέσεις οτι δεν εχω βρει τρόπο για εύκολο switch μεταξύ συσκευών). Με χαλάει μόνο το grip που έχει το limited edition, σου ιδρώνει το χέρι χωρίς λόγο. Απο εκεί και πέρα σε σχέση με το 360 την μόνη διαφορά που είδα είναι ότι τα triggers έχουν δόνηση και ότι έχει μεγαλύτερη ακρίβεια οντας καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 53 λεπτά πριν, Strategos είπε τελικά πήρα το ασημένιο limited edition Xbox controller, όλα μια χαρά, 2 χρόνια εγγύηση μέσα απο την Microsoft, δεν έχει drift, συνδέεται με Google TV, Android, PC χωρίς πρόβλήμα (αν εξαιρέσεις οτι δεν εχω βρει τρόπο για εύκολο switch μεταξύ συσκευών). Με χαλάει μόνο το grip που έχει το limited edition, σου ιδρώνει το χέρι χωρίς λόγο. Απο εκεί και πέρα σε σχέση με το 360 την μόνη διαφορά που είδα είναι ότι τα triggers έχουν δόνηση και ότι έχει μεγαλύτερη ακρίβεια οντας καινούργιο. με double tap στο sync button αλλαζει μεταξύ των δύο τελευταίων συσκευών το controller. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_1984 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 18 ώρες πριν, rodosf1 είπε δεν αλλάζουμε ΠΟΤΕ region στο xbox! ΠΟΤΕ. Δεν χρειάζεται για αγορές και θα σου βάλει σε περιορισμό αλλαγής περιοχής το account. Μπαίνεις από browser σε κινητό/υπολογιστή στο store με το account σου κ αγοράζεις κανονικά με τη FUPS. Σε ευχαριστώ,πολύ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, rodosf1 είπε Είχε μπει παλαιότερα, βγήκε και ξαναμπαίνει στο gamepass το GTA V σε λίγες μέρες. Η απλη εκδοση ειναι?Η η ρεμαστερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 hour ago, rodosf1 said: με double tap στο sync button αλλαζει μεταξύ των δύο τελευταίων συσκευών το controller. το δοκιμασα απο εχτες και τζιφος. μηπως αλλαζει μεταξυ xbox και τριτης συσκευης; εχω και το latest firmware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, Strategos είπε το δοκιμασα απο εχτες και τζιφος. μηπως αλλαζει μεταξυ xbox και τριτης συσκευης; εχω και το latest firmware Για να πετύχει πρέπει η μία συσκευή να είναι πχ xbox και η άλλη μέσω bleutooth. 3 ώρες πριν, Strategos είπε τελικά πήρα το ασημένιο limited edition Xbox controller, όλα μια χαρά, 2 χρόνια εγγύηση μέσα απο την Microsoft, δεν έχει drift, συνδέεται με Google TV, Android, PC χωρίς πρόβλήμα (αν εξαιρέσεις οτι δεν εχω βρει τρόπο για εύκολο switch μεταξύ συσκευών). Με χαλάει μόνο το grip που έχει το limited edition, σου ιδρώνει το χέρι χωρίς λόγο. Απο εκεί και πέρα σε σχέση με το 360 την μόνη διαφορά που είδα είναι ότι τα triggers έχουν δόνηση και ότι έχει μεγαλύτερη ακρίβεια οντας καινούργιο. Ποιο είναι το ασημένιο limited? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, spartan29gr είπε Η απλη εκδοση ειναι?Η η ρεμαστερ? Series X/S λέει έκδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 3 hours ago, rodosf1 said: με double tap στο sync button αλλαζει μεταξύ των δύο τελευταίων συσκευών το controller. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 4 hours ago, Tigio13 said: Ποιο είναι το ασημένιο limited? Μαλλον το Lunar?? Εντωμεταξύ ξέχασα ότι είχα πάρει πρόσφατα και το Stellar Shift… 😂😂😂 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 8 hours ago, rodosf1 said: Είχε μπει παλαιότερα, βγήκε και ξαναμπαίνει στο gamepass το GTA V σε λίγες μέρες. Μπήκε..κατεβαίνει ήδη (αν καιέχω αγορασμένη την "απλή" κατεβάζω της έκδοση για series) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Μπήκε..κατεβαίνει ήδη (αν καιέχω αγορασμένη την "απλή" κατεβάζω της έκδοση για series) γράψε μας εντυπώσεις μολις δεις και την Series έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα