Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 8/7/2023 στις 11:03 ΠΜ, nek4d είπε

Starfield κατεβαινει απο τωρα.
(για να ειναι ετοιμο τον Σεπτεμβριο 😋 )

Πονηρη η microsoft, ασε σου λεει να το κατεβαζουν απο τωρα να μην γρινιαζουν μετα με το μεγαλο μεγεθος, ουτε να κατεβαζουν εκατομμυρια χρηστες ταυτοχρονα ολοι μαζι αρχες Σεπ απο 125 GB ο καθενας, θα γονατισουν οι σερβερς.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 9/7/2023 στις 2:46 ΠΜ, fagoura είπε

Πονηρη η microsoft, ασε σου λεει να το κατεβαζουν απο τωρα να μην γρινιαζουν μετα με το μεγαλο μεγεθος, ουτε να κατεβαζουν εκατομμυρια χρηστες ταυτοχρονα ολοι μαζι αρχες Σεπ απο 125 GB ο καθενας, θα γονατισουν οι σερβερς.

ειναι απλα ενα prelaunch client, 300-350 ΜΒ κατεβαζεις.

πιο πολυ σαν placement το βλεπω, για να το βλεπει ο παιχτης στη λιστα των παιχνιδιων του, να μη το ξεχασει και οταν με το καλο ξεκινησει το pre-release download, να γινει αυτοματα.

Δημοσ.

Σκέφτεται κανεις τι θα γίνει αν δεν ολοκληρωθεί το deal? Τι κράξιμο και τι τρολ θα πεσει από τους απέναντι για την αυξηση τιμής και όλα τα σχετικά?  Προβλέπω πολυ χαμένο έδαφος για την κονσόλα μας

Δημοσ.
  Στις 9/7/2023 στις 8:54 ΠΜ, GaGaS_Thess είπε

Σκέφτεται κανεις τι θα γίνει αν δεν ολοκληρωθεί το deal? Τι κράξιμο και τι τρολ θα πεσει από τους απέναντι για την αυξηση τιμής και όλα τα σχετικά?  Προβλέπω πολυ χαμένο έδαφος για την κονσόλα μας

Ποιο πολλα διακυβεβονται στο Starfield παρα στο deal κατ εμε. 

Αν το Starfield ειναι system seller και κανει το μπαμ που περιμενει ο κοσμος μικρη σημασια θα εχει αν το επομενο cod θα ειναι στο gamepass η οχι.

Αν παλι το starfield βγει μετριοκαλο τοτε παλι κανεις δε θα ενδιαφερθει αν το επομενο cod ειναι στο gamepass.

Δημοσ.
  Στις 9/7/2023 στις 10:28 ΠΜ, Mitroglou7 είπε

Ποιο πολλα διακυβεβονται στο Starfield παρα στο deal κατ εμε. 

Αν το Starfield ειναι system seller και κανει το μπαμ που περιμενει ο κοσμος μικρη σημασια θα εχει αν το επομενο cod θα ειναι στο gamepass η οχι.

Αν παλι το starfield βγει μετριοκαλο τοτε παλι κανεις δε θα ενδιαφερθει αν το επομενο cod ειναι στο gamepass.

Επέκταση  

System sellers εκτος οικοσυστηματος Nintendo δεν υπάρχουν. Έτσι λένε οι πωλήσεις τουλάχιστον όπως έχει αναλυθεί και στο θέμα με τα οικονομικά νέα της βιομηχανίας Gaming. Πουλάνε ποσοστό αλλά όχι σε βαθμό αγορας κονσόλας

Η αγορά είναι πιο πολύπλοκη και έχει τάσεις, ροπές, ανάγκες, καθώς κ biased ανάγκες, καλο/κακό marketing κλπ. Όλοι εχουν απ όλα να επιδείξουν. 

Η ουσία είναι να έχεις ένα σύστημα που το υποστηρίζει η κοινότητα των developers, όσον αφορά εμένα, ταπεινή μου άποψη και πράξη, μπορεί κ λάθος. Δεν αγόρασα ποτέ καμιά κονσόλα επειδή είχε 2-3 games, με εξαίρεση αυτές της Nintendo. Τα υπόλοιπα 3rd party συνήθως παίζουν στις άλλες 2 εταιρείες, οπότε κοιτάς αλλά κριτήρια.

Αν πχ πηγαίναμε πίσω στο χρόνο κ ήτανε Exclusive το Skyrim με κ το ESO με τα εκατομμύρια παίχτες θα άλλαζε η ισορροπία του Gaming?

Ίσως ναι, ίσως κ οχι.

Το αποτέλεσμα θα δείξει κ με το Starfield κ δεν αποκλείεται να δοθεί μετά από 2-3 χρόνια κ αλλού ως διαθέσιμο. 

Επί του θέματος βγαίνει σε λίγες μέρες η παιχνιδαρα της Capcom στο gamepass!! Πολυαναμενομενο κ εγγύηση η εταιρεία!! :)

• Like 1
Δημοσ.

Στο eshop έχει bundle με το diablo στα 550.

Εφοσον το παιχνίδι έχει ένα 70ρι και έρχονται αυξήσεις μου φαίνεται καλή περίπτωση για οποιον το σκέφτεται 

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 9/7/2023 στις 2:09 ΜΜ, Paragontas-x είπε

Σιγά το παιχνίδι.

Μια κακή μιξη Anthem & gears of war είναι.

Αφού δεν το έχεις παίξει, χωρίς γνώση πως έχεις γνώμη; (για να παραφρασω αρχαίο ρητό)  :)

Θα το παίξουμε και θα τα πούμε, εμένα πάλι μου φαίνεται τρομερά δουλεμένο κ με πολύ ωραίες ιδέες κ μηχανισμούς! 

Επίσης θα στο δώσει δωρεάν στο Gamepass, δεν κοστίζει κάτι η δοκιμή του! 

Capcom είναι αυτή, κάτι καλό θα ετοίμασε! 😉

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 9/7/2023 στις 2:52 ΜΜ, Paragontas-x είπε

Από το trailer και μόνο φαίνεται χάλια σιγά μην κάτσω να το κατεβάσω κιόλας.

Και όχι το ότι είναι capcom δεν του δίνει το απυρόβλητο να είναι μια πατάτα γιατί η εν λόγο εταιρία δεν φτιάχνει πάντα διαμάντια.

Δικαίωμα σου να κρίνεις από trailer και να κάνεις απόπειρα cancel σε ότι κρίνεις με όποιο κριτήριο κ λόγο έχεις. 

Αλλά όχι κ ότι η εταιρεία δε βγάζει κατά κόρον επικά games, μην αρχίσουμε να παραθέτουμε δεν είναι του νήματος Xbox Series ο σκοπός. 75 average στο Metacritic έχουν πολλές με τοσα games διαχρονικά? 

Δε χρειάζεται να συνεχίσεις να απαντάς επειδή έκανα παράθεση το μήνυμα σου, είναι σεβαστή η τοποθέτηση σου κ νομίζω ξεχωρίζει. 

Εγώ θα το λιώσω πάντως κ κάμποσοι άλλοι εκεί έξω :)

Μετά θα γράψουμε κ εντυπώσεις για να έχετε όλοι εικόνα καλύτερη. 

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι είναι day one στο gamepass, πιο πολύ επίφοβο είναι παρά καλό, μιας και η Capcom γενικά αποφεύγει day one κυκλοφορίες στο gamepass,τουλάχιστον στα παιχνίδια που περιμένει ότι θα πουλήσουν.

Και για το σχόλιο περι παιχνιδάρας, δεν βλέπω ανάλογο ενθουσιασμό μετά την beta, μιας και μιλάμε για full price live service παιχνίδι με battle pass. Και η Capcom γενικά δεν έχει καθόλου καλή παράδοση σε multiplayer παιχνίδια.

Κοινώς κρατάτε μικρό καλάθι γενικά, ανεξαρτήτως του που θα το παιξει ο καθενας.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 9/7/2023 στις 4:42 ΜΜ, Fulgore είπε

Το ότι είναι day one στο gamepass, πιο πολύ επίφοβο είναι παρά καλό, μιας και η Capcom γενικά αποφεύγει day one κυκλοφορίες στο gamepass,τουλάχιστον στα παιχνίδια που περιμένει ότι θα πουλήσουν.

Και για το σχόλιο περι παιχνιδάρας, δεν βλέπω ανάλογο ενθουσιασμό μετά την beta, μιας και μιλάμε για full price live service παιχνίδι με battle pass. Και η Capcom γενικά δεν έχει καθόλου καλή παράδοση σε multiplayer παιχνίδια.

Κοινώς κρατάτε μικρό καλάθι γενικά, ανεξαρτήτως του που θα το παιξει ο καθενας.

Επέκταση  

Μα δεν είναι ανάγκη να το παίξει κανείς day one στο Gamepass, μπορεί να το αγοράσει day one είτε στο xbox είτε στο ps. Γούστα είναι αυτά. 

Κ δεν νομίζω ότι είπαν στην Capcom "ας βγάλουμε μια μαλ@κια, να τη βάλουμε day one σε subscription" , τους έχω για πιο έξυπνους από εμάς εδώ στο insomnia. 

Άλλωστε day one παιχνιδαρες έχουμε δει πολλές στην υπηρεσία! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς έχουμε δει παιχνιδάρες πολλές στην υπηρεσία day one, έχουμε όμως δει και πολλά όχι και τόσο καλά παιχνίδια day one, έτσι δεν είναι? 

και συνήθως όταν μια εταιρεία είναι σίγουρη για τις πωλήσεις των παιχνιδιών της οπως η Capcom στις γνωστές σειρές της, δεν τα βάζει day one στο gamepass.

Μακάρι φυσικά να βγει καλό το παιχνίδι και να χρησιμοποιούν το gamepass καθαρά για προώθηση.

Και για  το παιχνίδι, είναι ότι διαβάζω σε pc μεριά αλλά και σε reddit, που γενικά δεν μπορώ να πω ότι ο περισσότερος κόσμος έχει ενθουσιαστεί τόσο πολύ με αυτό, μια εβδομάδα πριν κυκλοφορήσει, γιαυτό είπα μικρό καλάθι(για το ίδιο το παιχνίδι)

https://steamcommunity.com/app/1286320/discussions/

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
  Στις 9/7/2023 στις 5:20 ΜΜ, Fulgore είπε

Προφανώς έχουμε δει παιχνιδάρες πολλές στην υπηρεσία day one, έχουμε όμως δει και πολλά όχι και τόσο καλά παιχνίδια day one, έτσι δεν είναι? 

και συνήθως όταν μια εταιρεία είναι σίγουρη για τις πωλήσεις των παιχνιδιών της οπως η Capcom στις γνωστές σειρές της, δεν τα βάζει day one στο gamepass.

Και για  το παιχνίδι, είναι ότι διαβάζω σε pc μεριά αλλά και σε reddit, που γενικά δεν μπορώ να πω ότι ο περισσότερος κόσμος έχει ενθουσιαστεί τόσο πολύ με αυτό, μια εβδομάδα πριν κυκλοφορήσει, γιαυτό είπα μικρό καλάθι(για το ίδιο το παιχνίδι)

https://steamcommunity.com/app/1286320/discussions/

Επέκταση  

Ναι κτλβνω τι λες, απλά πλέον με τα review πριν την έκδοση δεν ασχολούμαι προσωπικά, προτιμώ την προσωπική άποψη ή αυτή απλών χρηστών/gamers που τη θεωρώ λιγότερο... πειραγμένη, είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κατω. Πριν βγει το game σε κυκλοφορία τι γνώμη σοβαρή να έχει κανείς; 

Ενω μετά αν το πιάσω εχω ίδια γνώμη, αν το πιάσεις εσυ κ γράψεις εδώ ή άλλου έχω τη δική σου γνώμη κλπ. 

Πάντως σαν εταιρία δεν βγάζει γενικά φόλες κ η συμφωνία για το gamepass δεν ξέρουμε τι τίμημα κ τι σκοπό έχει. μπορεί πχ να σκάσει μετά ένας σκασμός dlc, που σημαίνει εγγυημένη πώληση dlc ξανά κ ξανα για ενα καλό παιχνίδι. 

Δημοσ.

Το Exoprimal είναι ένα online multiplayer game. Από τη φύση του λοιπόν δεν νομίζω ότι θα έκανε έτσι κι αλλιώς τρελές πωλήσεις standalone από μόνο του. 

Πολύ ορθά και έξυπνα λοιπόν η Capcom το βγάζει στο gamepass για να έρθει ένα σωρό κόσμος σε επαφή με το παιχνίδι γρήγορα και άμεσα.

Προφανώς αυτό δεν προδικάζει την ποιότητα του παιχνιδιού. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι πρέπει να είναι φόλα επειδή η Capcom το βγάζει στο gamepass. Μπορεί να βγει και το καλύτερο online-shooter ever που λέει ο λόγος. Απλά πιο εύκολα παίζεις ένα online game μέσω μιας υπηρεσίας παρά να το αγοράσεις ξεχωριστά. Δεν είναι Resident Evil. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...