Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 minutes ago, rodosf1 said:

Ίσως είναι αρχή του drift κ στο εμφανίζει στο diablo λόγω μεγάλου sensitivity. Θα το δεις αν είναι drift αν μπεις στις ρυθμίσεις αξεσουάρ κ μπεις στον έλεγχο του μοχλού. Εκεί τον αφήνεις χωρίς να τον κρατάς κ βλέπεις αν κάτι πατιέται μόνο του. 

οκ θα το τσεκάρω, δεν το ήξερα αυτό.

ήμαρτον αν χάλασε, είναι ο μανίσιος μαζί που ήταν στο κουτί όταν το αγόρασα τα χριστούγεννα και έχει λίγες "εργατοώρες" πάνω του...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Hawk_K είπε

οκ θα το τσεκάρω, δεν το ήξερα αυτό.

ήμαρτον αν χάλασε, είναι ο μανίσιος μαζί που ήταν στο κουτί όταν το αγόρασα τα χριστούγεννα και έχει λίγες "εργατοώρες" πάνω του...

δεν έχει σχέση ο χρόνος, είχαν μπει κάποιοι μηχανισμοί του joystick εσωτερικοί με πρόβλημα σε κάποιες παρτίδες μοχλών, εχω μοχλό χρόνια που λιώνει κ άλλος μπορεί να βγάλει σε μήνες θέμα με λίγες ώρες. Κυρίως σε μαμισιους πάντως συμβαίνει αυτό, στις αρχικές παρτίδες ειδικά. 

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, rodosf1 said:

δεν έχει σχέση ο χρόνος, είχαν μπει κάποιοι μηχανισμοί του joystick εσωτερικοί με πρόβλημα σε κάποιες παρτίδες μοχλών, εχω μοχλό χρόνια που λιώνει κ άλλος μπορεί να βγάλει σε μήνες θέμα με λίγες ώρες. Κυρίως σε μαμισιους πάντως συμβαίνει αυτό, στις αρχικές παρτίδες ειδικά. 

καλύπτεται από την εγγύηση;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hawk_K είπε

καλύπτεται από την εγγύηση;

κανονικά εννοείται. 

52 λεπτά πριν, lexotamilf είπε

Θέλω να αγοράσω το χειριστήριο μαζί με τον ανταπτορα για υπολογιστή. Από skroutz θα εχω θέμα με την εγγύηση; 

Μια χαρά θα είσαι. Όταν το πάρεις δήλωσε το στη σελίδα account.live.com 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα ένα δεύτερο κοντρόλερ και δουλεύει κανονικά αν και στο τσεκ που μου είπε ο @rodosf1, δεν μου έβγαλε κάτι.

Ξεκίνησα την διαδικασία της επιστροφής με εγγύση αλλά στο τέλος που σου λέει place your order, ΟΚ τι ακριβώς πρέπει να κάνω τώρα?

Τo shipping label που λέει ότι θα στείλουν με mail δεν μου ήρθε κάτι.

Επεξ/σία από Hawk_K
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hawk_K είπε

Δοκίμασα ένα δεύτερο κοντρόλερ και δουλεύει κανονικά αν και στο τσεκ που μου είπε ο @rodosf1, δεν μου έβγαλε κάτι.

Ξεκίνησα την διαδικασία της επιστροφής με εγγύση αλλά στο τέλος που σου λέει place your order, ΟΚ τι ακριβώς πρέπει να κάνω τώρα?

Τo shipping label που λέει ότι θα στείλουν με mail δεν μου ήρθε κάτι.

ζητα τους μια κλήση στο support.xbox.com να σε καλέσουν να σου εξηγήσουν αν κάτι σε μπερδεύει. Είναι πολύ αναλυτικοί, μην αγχώνεσαι. 

• Thanks 1
Δημοσ.
12 hours ago, rodosf1 said:

Παίξτε Bramble: Mountain King.... χθες!! τρομερό game!!!!! Κ ειναι κ μικρό 5-7 ώρες το κόβω αρχή έως τέλος. 

Επιβεβαιώνω.

Το παιχνίδι ξεκινάει κάπως χλιαρά και όσο προχωράει τόσο πιο φρίκη γίνεται.

Από κάποιο σημείο και μετά σκέφτεσαι "Τι ζω?"

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Charismo είπε

Επιβεβαιώνω.

Το παιχνίδι ξεκινάει κάπως χλιαρά και όσο προχωράει τόσο πιο φρίκη γίνεται.

Από κάποιο σημείο και μετά σκέφτεσαι "Τι ζω?"

ναι πραγματικά, είναι παιχνίδι - εμπειρια, εκτός από πανέμορφο και με υπέροχα ταιριαστό ήχο! Τα gnomes, τα freak σκηνικά, όλα είναι υπέροχα! 

Δημοσ.

https://www.purexbox.com/news/2023/06/multiple-games-announced-for-xbox-game-pass-at-annapurna-showcase-2023

H Annapurna, η εταιρεία που δεν θα γνώριζα ούτε ενα game της, πόσο μάλλον να το αγοράσω, αν δεν υπήρχε το gamepass, ανακοίνωσε όχι 1-2 αλλά.. 6 επερχόμενα games της και ΟΛΑ θα μπουν στo gamepass! Από narrative adventure, εχουν φοβερά σενάρια κ πρωτότυπες ιδέες τα games τους! Έφτασα να έχω γίνει fan της εταιρείας κ οτι βγαίνει να το περιμένω με σιγουριά ότι έχει κάτι να δώσει! Συνήθως έχουν και μια.. σκοτεινή πτυχή στα Games τους επίσης... 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά τώρα που παρατηρώ το account, βλέπω το παρακάτω.

άρα λογικά τυπώνω το print το βάζω σε ενα κουτι και τους το στέλνω.

Την αποστολή την χρεώνεται η Microsoft ή το πληρώνω εγώ?

Επεξ/σία από Hawk_K
Δημοσ.
3 hours ago, Hawk_K said:

Βασικά τώρα που παρατηρώ το account, βλέπω το παράρα λογικά τυπώνω το print το βάζω σε ενα κουτι και τους το στέλνω.

Την αποστολή την χρεώνεται η Microsoft ή το πληρώνω εγώ?

αν δεν μίλησες με υποστήριξη για να σου πουν ότι στέλνουν εκείνοι κουριερ, πάρε τηλέφωνο την κουριερ κ ρώτησε ποτε θα έρθουν. Όταν βγει κωδικός το ξέρει ήδη η κουριερ, οπότε σήμερα /αύριο θα σε ενοχλήσουν. Κάνε εσυ ένα τηλ όμως για να είσαι σπίτι. 

Δεν πληρώνεις εννοείται τίποτα! :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...