malias4 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Πολυ καλη προσθηκη το unbound , ωραιαος μηνας λοιπον , δυνατος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lkv100 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 18 ώρες πριν, malias4 είπε Πολυ καλη προσθηκη το unbound , ωραιαος μηνας λοιπον , δυνατος ! Είχα παίξει λίγο το παλιότερο. Πόσο διαφορετικο είναι σε σχέση με Forza horizon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Έχει δοκιμάσει κανείς κάνεις να παίξει nfs με τιμονιέρα? Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, stevenfins είπε 549€-509€=40€. 40€/509€=περίπου 8% Tom, κάνε επανάληψη τα μαθηματικά της Α' Γυμνασίου Αναμενόμενη αύξηση νομίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Και πολύ άργησαν κιόλας. Ακόμα και έτσι πάντως ειδικά σε σχέση με ένα pc παραμένει τρομερό value for money (όπως και το ps5). Το 10% φαντάζομαι πάντως το βγάζει παίρνοντας ως βάση τα 500 ευρώ και όχι 510. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από stevenfins 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 15 minutes ago, stevenfins said: Και πολύ άργησαν κιόλας. Ακόμα και έτσι πάντως ειδικά σε σχέση με ένα pc παραμένει τρομερό value for money (όπως και το ps5). Το 10% φαντάζομαι πάντως το βγάζει παίρνοντας ως βάση τα 500 ευρώ και όχι 510. δεν είμαι σίγουρος πλέον για το vfm, με τις τωρινές τιμές του hw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Και το game pass ultimate στα 15€ από 13€, αυτό πόνεσε για όσους δεν κάνουν το κόλπο με την gold συνδρομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blasterdark86 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, rodosf1 είπε 549€-509€=40€. 40€/509€=περίπου 8% Tom, κάνε επανάληψη τα μαθηματικά της Α' Γυμνασίου Αναμενόμενη αύξηση νομίζω. https://unboxholics.com/news/gaming/106291-ektakto-ayxisi-timis-gia-to-xbox-series-x-kai-to-xbox-game-pass-stin-ellada και το πασο εε καποια στιγμη θα κοπουν και τα vpn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Η πρώτη γενιά που όσο περνάνε τα χρόνια αντί οι κονσόλες να γίνονται φθηνότερες ακριβαίνουν. Ξεφτίλα απλά . 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, stevenfins είπε Το 10% φαντάζομαι πάντως το βγάζει παίρνοντας ως βάση τα 500 ευρώ και όχι 510. Σωστός. Η επίσημη τιμή του xbox ειναι τα 500ευρώ, ασχέτως που πχ στην Ελλάδα έχει 10ευρώ καπέλο. Τέλος, σχετικά με την αύξηση τιμής του Gamepass, κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες αυτό https://www.tweaktown.com/news/91943/microsoft-wont-immediately-raise-xbox-game-pass-price-if-activision-merger-is-approved/index.html Για την αύξηση τιμής της κονσόλας, δεν νομίζω ότι είναι σωστό το timing με βάση και τις φετινές πωλήσεις που δεν ειναι σε άνοδο. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2023 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karamela693 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Daredevil είπε δεν είμαι σίγουρος πλέον για το vfm, με τις τωρινές τιμές του hw. Το ίδιο θα έλεγα και εγώ, όπως πάει το πράγμα με τις τιμές των καρτών γραφικών να πέφτουν συνεχώς, δεν ξέρω πόσο τελικά vfm είναι οι κονσόλες με τα 550 ευρώ πλέον που στοιχίζουν ( που δεν έχουν και στην τελική και κανένα τρομερό hardware πλέον για τα σημερινά δεδομένα) την στιγμή που ναι μεν ένα pc είναι ακριβότερο αλλά κάνει και 100 ακόμα δουλειές… 1 ώρα πριν, blasterdark86 είπε https://unboxholics.com/news/gaming/106291-ektakto-ayxisi-timis-gia-to-xbox-series-x-kai-to-xbox-game-pass-stin-ellada και το πασο εε καποια στιγμη θα κοπουν και τα vpn Αν κοπούν τα vpn και οι πατεντες, θα καταρρεύσουν οι πωλήσεις του gamepass, δεν νομίζω ότι με τις νέες τιμές ότι θα υπάρξουν αρκετοί που θα δίνουν 180 ευρώ τον χρόνο για game pass ultimate. Προσωπικα τα θεωρώ πολλά τα 180 ευρώ για παιχνίδια που δεν μου ανήκουν στην τελική και δεν μπορώ και να τα πουλήσω ώστε να βγάλω και χρημα. Πάντως δεν θεωρώ ότι θα το κόψει η Microsoft σύντομα τουλάχιστον. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από karamela693 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karamela693 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Στο μεταξύ το gamepass στην Αργεντινή σχεδόν διπλασιάζεται η τιμή του, και στην Τουρκία πάει σχεδόν 3 φορές πάνω!!! Μόνο η Βραζιλία μας έμεινε….χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Οπότε κάντε τα ταξιδάκια σας προς τους γνωστους προορισμούς όσο προλαβαίνετε ακόμη, γιατί προβλέπω τα ..εισιτήρια να παίρνουν την ανιούσα.. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 έχει καταφέρει κανείς να συνδέσει ασύρματα ακουστικα με bluetooth dongle σε Xbox Series X/S και αν ναι με ποιο dongle? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα