Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κυριακή 3 μετά τα μεσάνυχτα παράγγειλα από το ιταλικό το controller του starfield, σήμερα το μεσημέρι ήρθε. Πιο γρήγορα και από εγχώριες παραγγελίες η ms. 

20230614_150116.jpg

• Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Tigio13 είπε

Ναι πλέον είναι 24 μήνες. Παλιά ήταν 12.

Στο πλαίσιο που το βρίσκω με 47€ λέει 1 έτος εγγύηση του προμηθευτή !

Δεν είναι υποχρεωτικό πλέον 2ετή εγγύηση ; 

38 λεπτά πριν, Leanousios είπε

Στο πλαίσιο που το βρίσκω με 47€ λέει 1 έτος εγγύηση του προμηθευτή !

Δεν είναι υποχρεωτικό πλέον 2ετή εγγύηση ; 

Μην ασχολείσαι με το τι λέει το κάθε πλαίσιο. Με το που προσθέσεις το controller στις συσκευές σου στο λογαριασμό της ms σου δίνει 2 χρόνια + εγγύηση. Ότι πάθει μέσα στην εγγύηση το στέλνεις απευθείας εκεί και στο φτιάχνουν. 

Screenshot_20230614-164713_Kiwi Browser.jpg

9 ώρες πριν, dream21 είπε

Nαι κοιταξα προχθες σκρουτζ και ειδα οτι έχει 54€ και λεω ευκαιρια ειναι στα 40€ με τα δωρεαν μεταφορικα απο Γερμανια. Κατι αλλο που προσεξα ειναι οτι ειδα και στο χειρηστηριο και στα ακουστικα εχουν 24 μηνη εγγυηση. Μηπως παλιοτερα ηταν 6 μηνες η θυμαμαι εγω λαθος;

Εχει λινκ απο το γερμανικο στορ για να δω αν εξακολουθουν να υπαρχουν αυτες οι προσφορες?

Spoiler

Ελάτε πείτε την αλήθεια. Σας τα είχε στείλει ο θείος Φιλ τα καινούρια headset/χειριστήρια πριν τα παρουσιάσει η ms στο show. Αλλιώς δεν θα τα είχατε τόσο γρηγορα. 😁

Στις 13/6/2023 στις 5:49 ΜΜ, gtsoui είπε

Εκανα μολις τωρα μηνυση στη microsoft, το microsoft store γαλλιας και κατα παντος μεταφορικων εταιρειων (γιατι δεν ξερω ποια ειναι) . Χρεωθηκα εξτρα 15 ευρω περιπου για να μου ρθει το starfield controller σημερα και τιποτα.....

Πλακα κανω φυσικα αλλα το controller δεν εχει ερθει... 

Το controller τελικα ηρθε... Αλλα θα κανω μηνυση στη μανα μου γιατι δεν την βρηκε ο courier σπιτι και αφησε ειδοποιητηριο... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, gtsoui είπε

Το controller τελικα ηρθε... Αλλα θα κανω μηνυση στη μανα μου γιατι δεν την βρηκε ο courier σπιτι και αφησε ειδοποιητηριο... 

Όπως και να έχει, τα 15 πήγαν χαμένα. Ήδη κάποιος παράλαβε, και το δικό μου θα το έχω αύριο λόγω επαρχίας. Βασικά μου κάνει εντύπωση που έβαλες expedited, ίδια ημερομηνία έδινε στο στάδιο της παραγγελίας. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

56 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Εχει λινκ απο το γερμανικο στορ για να δω αν εξακολουθουν να υπαρχουν αυτες οι προσφορες?

Xbox Wireless Headset - Starfield Limited Edition | Xbox

Xbox Wireless Controller - Starfield Limited Edition | Xbox

• Thanks 1

Το ρολόι είναι ωραίο που συνδέεται με το game και δειχνει διαφορα στατς ,θερμοκρασίες κτλπ. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα προχθες που το δείχναν. 

• Like 1

1 ώρα πριν, malias4 είπε

Γενικα η συλεκτικη που εχει κ το ρολοι ειναι πανεμορφη ! 

Σε αλλα νεα :

Έχω payday 1 και 2. Αξίζει να τα παίξω πριν το 3? Γενικά σε εσάς που τα παίξατε ήταν ευχάριστα?

Εν τω μεταξύ εγώ ακόμα red dead redemption παλεύω να τελειώσω αλλά με τους ρυθμούς που πάω και τα παιχνίδια που παίζω ενδιάμεσα δεν το βλέπω να συμβαίνει. 

5 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Έχω payday 1 και 2. Αξίζει να τα παίξω πριν το 3? Γενικά σε εσάς που τα παίξατε ήταν ευχάριστα?

Εν τω μεταξύ εγώ ακόμα red dead redemption παλεύω να τελειώσω αλλά με τους ρυθμούς που πάω και τα παιχνίδια που παίζω ενδιάμεσα δεν το βλέπω να συμβαίνει. 

το payday 2 είναι απίστευτο κ με διάφορες αποστολές κ βάθος όσο εσύ επιθυμείς. Επίσης τρομερό σε coop μέχρι 4αδα πολύ γέλιο κ οι κάλυκες χαλί στο πάτωμα!!! :)

• Thanks 1

3 hours ago, SabotazNic said:

Όπως και να έχει, τα 15 πήγαν χαμένα. Ήδη κάποιος παράλαβε, και το δικό μου θα το έχω αύριο λόγω επαρχίας. Βασικά μου κάνει εντύπωση που έβαλες expedited, ίδια ημερομηνία έδινε στο στάδιο της παραγγελίας. 

Έτσι ακριβώς, πεταμένα λεφτά το Expedited Delivery. Και εγώ πρωί παραλαμβάνω, σήμερα έφυγαν από Αθήνα…

Πάντως σκεφτόμουν φανταστείτε το Starfield σε VR.

Το πιο κοντινό που θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε διαγαλαξιακό ταξίδι στη ζωή μας. 😁

Ξέρω, πολύ ambitious αλλά μακάρι σε κάποια χρόνια να το δούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...