Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκα για να γράψω κάτι αρνητικό για το stafield αν και κάτοχος xbox series x.

Δεν μπορώ με τίποτα, όπως και άλλοι χρήστες από ότι έχω δει σε μερικά Facebook groups που έχω ποστάρει, αυτό το τυφλό σύστημα του gears που πυροβολείς στην τύχη χωρίς σκόπευτρο.

Αν δεν κάνω λάθος είδα το ίδιο πρόβλημα στο starfield.

Επεξ/σία από skiabox
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 λεπτά πριν, skiabox είπε

Μπήκα για να γράψω κάτι αρνητικό για το stafield αν και κάτοχος xbox series x.

Δεν μπορώ με τίποτα, όπως και άλλοι χρήστες από ότι έχω δει σε μερικά Facebook groups που έχω ποστάρει, αυτό το τυφλό σύστημα του gears που πυροβολείς στην τύχη χωρίς σκόπευτρο.

Αν δεν κάνω λάθος είδα το ίδιο πρόβλημα στο starfield.

Τι ενοεις? Κανείς aim κανονικα

Δες στο 3:30 και μετα.

πάρε πάρε.... extended showcase μεθαύριο Τρίτη με. συνεντεύξεις και.... νέο υλικό;;;; 

Additional games? 

Για να δούμε!

https://www.purexbox.com/news/2023/06/xbox-extended-showcase-to-feature-additional-games-this-tuesday

• Like 2

2 hours ago, Choronzoon said:

Επισης πολυ γυναικα πρωταγωνιστρια ρε παιδι μου , φαινετε οτι και η ms εβαλε στοχο να πιασει τα quotas τα σωστα χαχαχαχα

Όταν ήταν πολλοί άντρες υπήρχαν κάποια quotas? 🤔

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Τι ενοεις? Κανείς aim κανονικα

Δες στο 3:30 και μετα.

Εννοώ χωρίς σχεδιασμένο στόχαστρο όπως στο borderlands.

Χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις το αριστερό trigger πρώτα για να γίνει zoom.

Επεξ/σία από skiabox

1 λεπτό πριν, skiabox είπε

Εννοώ χωρίς σχεδιασμένο στόχαστρο όπως στο borderlands.

crosshair λες, πιθανότατα είναι on/off μεσω menu κ δεν το έδωσαν στο video από επιλογή. Του λέω επειδή γυρίζει σε first/third person με ενα κουμπί η κάμερα το "πιθανότατα". 

23 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

crosshair λες, πιθανότατα είναι on/off μεσω menu κ δεν το έδωσαν στο video από επιλογή. Του λέω επειδή γυρίζει σε first/third person με ενα κουμπί η κάμερα το "πιθανότατα". 

Ας ελπίσουμε να υπάρχει.

Ειναι και ο λόγος που δεν μου αρέσουν καθόλου τα gears.

Must Play

Cyberpunk 2077: Full bugless replay + huge update/systems rework + Idris Elba/Keanu Reeves expansion. Panam Μαναμ σε πεθύμησα!

Starfield : Μαλλον θα ρίξω 50-100 ώρες στο Character και Ship creator μονάχα. Ισως το πιο πολύπλοκο παιχνίδι στην ιστορία. Θα είναι full με Bugs και frame drops αλλά όπως κάθε elder scrolls θα μας δώσει 100αδες ώρες χαράς στα επόμενα 6-7 χρόνια χωρίς να λαμβάνω υπόψιν τα 1000δες mods που θα κυκλοφορήσουν απο την καλύτερη mod κοινότητα στο gaming.

Forza Motrsport : Μακράν το καλύτερο racing simulation.

Hellblade 2 : To sony type of game του Xbox.

Fable: Δεν χρειάζεται σχόλια. Ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που έπαιξα ένα fable παιχνίδι. Δεν υπάρχει κάτι ανάλογο το περιμένουμε τόσα χρόνια.

Clockwork Revolution: Το Bioshock Infinite με έβαλε πίσω στο gaming μετά απο χρόνια αποχής όταν το πρωτοέπαιξα πριν απο πολλά χρόνια. Αυτό το studio είναι top tier.

Flight Simulator. To μόνο παιχνίδι που πραγματικά φαίνεται νέας γενιάς σε όλα τα συστήματα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι πραγματικό κάθε φορά που το βλέπω.

Metaphor re Fantazio: Νέο IP απο τους Persona devs. Μόνο αυτό να άκουγα ούτε trailer δεν θα χρειαζόμουν.

Cities Skylines 2: Επιτέλους ένα city builder που να δείχνει υπέροχο. Παίζοντας το 1 σου ανεβάζει την μυωπία. 

Must try με ερωτηματικά

Avowed : Δυστυχώς στο τεχνικό τομέα είναι γενιά πίσω αλλα η Obsidian φημίζεται για το σενάριο, διάλογο και τα συστήματα μάχης οπότε μπορεί άνετα να βγει timeless παιχνιδάρα όπως το Fallout New Vegas. Το βάζω στην ιδια λίστα με το Dragon's Dogma 2. Αυτά τα RPG δεν τα παίζεις για τα γραφικά και τα animations.

Towerborn : Περισσότερο φοβάμαι το co-op στοιχείο. Γενικά μ'αρεσουν τέτοιου τύπου παιχνίδια εφόσον παίζονται ανετά και solo.

South of Midnight : Φοβερό στυλ αλλά ακόμα δεν ξέρω τι τύπου παιχνίδι είναι. Ο τύπος με την κιθάρα φαίνεται απίστευτος χαρακτήρας. Για να το έβαλαν στην πρώτη τριάδα θα είναι μάλλον μεγάλο IP.

Star Wars Outlaws : Οι division devs είναι φοβεροί και εφόσον το παιχνίδι εχει single adventure θα το παίξω. Αν είναι περισσότερο online μαλλον θα το αγνοήσω.

Path of the Goddess : Japanese soul like με LSD; Γιατί όχι.

Dungeons of Hinterberg : Φανηκε σαν AAA indie game of the year. Πρεπει να δοκιμαστεί.

Jusant : Παραλίγο να παρατήσω το Breath of the Wild μονο και μόνο για το climbing. Αν αυτό είναι το μοναδικό ατού του παιχνιδιού μάλλον θα το αγνοήσω και ας φαίνεται πανέμορφο. Θα περιμένω κριτικές. To gamepass σε τέτοιου είδους παιχνίδια βοηθάει πάρα πολύ.

Μόνο ερωτηματικά/meh

33 Immortals : Multiplayer Hades? Nah

Still wakes the deep : Horror game. Χρειάζομαι περισσότερα.

P3 remake. Φοβερό γι αυτούς που δεν έπαιξαν το original ακόμα γιατί προσωπικά νόμιζω το τριτο της σειράς έχει την καλύτερη ιστορία και χαρακτήρες. Αν παίξεις όμως μια φορά αυτά τα τεράστια παιχνίδια δεν θέλεις να τα ξαναπιάσεις και ας είναι υπέροχα.

Like a Dragon (Dlc?): Ακόμα έχω το Yakuza 0 στο backlog μου. Μόλις ολοκληρώσω τα 10-15 yakuza games της σειράς θα το σκεφτώ..😁

Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν.

Συνολικά 16 παιχνίδια με ενδιαφέρουν και τα περισσότερα είναι must για μένα και σχεδόν όλα πρώτη μέρα μαζί με το gamepass. Υπέρ ευχαριστημένος.

Σε σχέση με την Sony που είχε μόνο το Spiderman 2, με τα ίδια γραφικά και gameplay(square button smash) με το 1 νομίζω μονότερμα τους έπαιξε η Microsoft φετος.

• Like 4

@gtsoui @rodosf1 Ξεχάστε το Ελληνικό Store, δεν πουλάνε συσκευές. Δωρεάν μτφ και με UPS στην πόρτα σας. Εγώ τα παρήγγειλα από το Γερμανικό. Γαλλικό, Γερμανικό, Ιταλικό, Ισπανικό στέλνουν Ελλάδα σίγουρα και δωρεάν, αγοράζω χρόνια από αυτά...

Προσοχή κατά το Checkout, επιλέγουμε χώρα χρέωσης Ελλάδα (φωτό)...

https://www.xbox.com/de-de/accessories/controllers/starfield-limited-edition

https://www.xbox.com/it-it/accessories/controllers/starfield-limited-edition

https://www.xbox.com/es-es/accessories/controllers/starfield-limited-edition

https://www.xbox.com/fr-fr/accessories/controllers/starfield-limited-edition

Checkout.jpg.af6df266f16f77b27e95d3ef634a1182.jpg

• Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας πω 2 λόγια και εγώ με τη σειρά μου:

Συνολικά αρκετά καλό event, μπόλικα παιχνίδια, νομίζω ήταν το καλύτερο μέχρι στιγμής από όλες τις εταιρίες.

Fable: Επιτέλους είδαμε κάτι, το περιμένω εναγωνίως

Flying Simulator: Εντυπωσιακό, άσχετα αν εγώ δεν ασχολούμαι. Αυτη η εταιρία με εκπλήσει συνέχεια θετικά, μία με το plague tale, μία με το fs

Avowed: Δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα ρε παιδιά, κυρίως απο τα γραφικά, αλλά επειδή είναι η obsidian, αισιοδοξώ ακόμη

Still Wakes the Deep: Το περιμένω, ωραία ιδέα η ιστορία τρόμου πάνω σε εξέδρα εξόρυξης πετρελαίου

Cyperpunk Expansion: Το περιμένω με τρέλα!

Clockwork Revolution: Αν και αντιγραφή του bioshock, μου άρεσε

Hellblade 2: Τρομερός τεχνικός τομέας, αλλά οχι παιχνίδι του γούστου μου

Και τελος, τι αλλο..  Starfield.. ΕΠΟΣ. Αν όλα αυτά που δείξανε ισχύουν, πραγματικά το παιχνίδι έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Μιλάμε για κάτι μοναδικό. Το μόνο που με ανησυχεί λιγουλάκι, είναι η μη αναφορά έστω και λίγο στο τεχνικό κομμάτι. 

Επεξ/σία από gregpec2

1 ώρα πριν, SaFiS είπε

@gtsoui @rodosf1 Ξεχάστε το Ελληνικό Store, δεν πουλάνε συσκευές. Δωρεάν μτφ και με UPS στην πόρτα σας. Εγώ τα παρήγγειλα από το Γερμανικό. Γαλλικό, Γερμανικό, Ιταλικό, Ισπανικό στέλνουν Ελλάδα σίγουρα και δωρεάν, αγοράζω χρόνια από αυτά...

Προσοχή κατά το Checkout, επιλέγουμε χώρα χρέωσης Ελλάδα (φωτό)...

https://www.xbox.com/de-de/accessories/controllers/starfield-limited-edition

https://www.xbox.com/it-it/accessories/controllers/starfield-limited-edition

https://www.xbox.com/es-es/accessories/controllers/starfield-limited-edition

https://www.xbox.com/fr-fr/accessories/controllers/starfield-limited-edition

Checkout.jpg.af6df266f16f77b27e95d3ef634a1182.jpg

Έφυγε παραγγελία από ιταλικό για το controller. Από Γερμανία για κάποιο λόγο δεν μου την πέρναγε. 

Πέταξες και εσύ τα λινκ φορά παρτίδα, μας κατέστρεψες βραδιάτικα. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, nek4d είπε

Φυσικα, συμφωνω, ενταξει αυτη ειναι η αρχικη τιμη τον Σεπτεμβρη, σαφως αναμενει κανεις προσφορες, Νοε-Δεκ στα 250 € θα ειναι καλα. Ενδεικτικα το 512 ειχαμε καπου 212 € περισυ χαμηλοτερη τιμη, οτιδηποτε μεταξυ 210-250 θα ειναι καλα για το 1ΤΒ.

ρε παιδες αφου ανακοινωσε  η wd την επεκταση με 512gb στα 80. Οταν ξεκιναμε απο τη κονσολα 250+80=330 για ποιο λογο να παει κανεις στη συγκεκριμενη εκδοση στα 350? Τι δε καταλαβαινω?

Αναφορά σε κείμενο

Starfield runs at 30 frames per second on both Xbox Series X and S, Bethesda’s Todd Howard has confirmed.

https://www.ign.com/articles/bethesdas-todd-howard-confirms-starfield-performance-and-frame-rate-on-xbox-series-x-and-s

Επεξ/σία από xavier
  • Like 2

Βλέποντας εχτές το event μου άφησε κάπως ανάμικτες εντυπώσεις. Σίγουρα ήταν καλύτερο από της Sony Και πιο μεστό άλλα δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Πρώτον από άποψη γραφικών τα περισσότερα παιχνίδια δεν μου είπαν απολύτως τίποτα. Πολλά αν όχι τα περισσότερα από αυτά θα μπορούσαν άνετα να είναι παιχνίδια του Xbox one, για One X δεν συζητάμε καν, σχεδόν όλα θα μπορούσε να τα παίξει άνετα.  

Επίσης ελάχιστο πάλι πραγματικό Gameplay, σίγουρα είδαμε περισσότερα πράγματα από ότι μας έδειξε η Sony, άλλα με εξαίρεση το Starfield είδαμε λίγο gameplay, από το Fable ένα 0, ακόμα και από το Forza Και το Hellbaade που βγαίνουν σύντομα είδαμε ελάχιστα.

Επιπλέον που ήταν το Stalker που το περίμενα με αγωνία?

Τα περισσότερα παιχνίδια που είδαμε είναι για του χρόνου κάποια στιγμή χωρίς ημερομηνίες, μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακόμα 7 μήνες για φέτος. Θα ήθελα περισσότερα πράγμα τα για φέτος.  Ακόμα για το Hellblade το περίμενα από ότι λέγανε αρχικά φέτος και πάει και αυτό το 2024 με αόριστη ημερομηνία, κρίμα.

Για το Starfield τι να πω, μοιάζει επικό, τεράστιος κόσμος άλλα κρατάω μικρό καλάθι μέχρι να δω το τελικό προϊόν. Θεωρώ ότι θα έχει πολλά bugs στην αρχή και αυτό το 30fps σε First Person game μου έχει κάτσει στο λαιμό.

Θα το παίξω λογικά κάποια στιγμή στο Pc αφού διορθωθούν τα bugs, με 60fps και κάποια mods που σίγουρα θα βγουν. Σίγουρα πάντως ήταν ίσως το μόνο παιχνίδι που μου κέντρισε την περιέργεια κυρίως γιατί είδαμε και μπόλικο actual gameplay και όχι απλά βιντεάκια, γραφιστικά βέβαια να πω ότι ούτε και με αυτό με εντυπωσίασε, καλό μεν άλλα ήθελα κάτι παραπάνω.

Συνολικά όπως είπα τίμια παρουσίαση, καλύτερη από της Sony, άλλα για μένα μέχρι εκει.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...