rodosf1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 24 λεπτά πριν, gr8effect είπε Back Compat. Sale https://www.xbox.com/el-gr/promotions/sales/back-compat-sale?ocid=back-compat-sale_web_xbo_us_s_s_CTA Far Cry 3: Blood Dragon, απίστευτη 80λα, καλτ ατάκες κ μουσική κασέτας με Στάθη Ψάλτη!! Must για να παιχτεί! Το είχα παίξει στο ps3 παλιά. Castlevania Symphony of the Night ειχε δοθεί σε άλλο region ως Games with Gold παλιότερα κ το ειχα τσιμπήσει. Αλλά για να παίξει πρέπει να αλλάξω το location σε US
imr Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, gr8effect είπε Back Compat. Sale https://www.xbox.com/el-gr/promotions/sales/back-compat-sale?ocid=back-compat-sale_web_xbo_us_s_s_CTA Μια χαρα τσιμπησα το street fighter
karamela693 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, rodosf1 είπε Far Cry 3: Blood Dragon, απίστευτη 80λα, καλτ ατάκες κ μουσική κασέτας με Στάθη Ψάλτη!! Must για να παιχτεί! Το είχα παίξει στο ps3 παλιά. Castlevania Symphony of the Night ειχε δοθεί σε άλλο region ως Games with Gold παλιότερα κ το ειχα τσιμπήσει. Αλλά για να παίξει πρέπει να αλλάξω το location σε US Είναι φτηνά άλλα να πω την αλήθεια, είναι τα περισσοτερα από αυτά εντελώς απαρχαιωμένα. Ισως έχουν νόημα να τα παίξεις εν ετη 2023 σε κανένα Switch στον καναπέ, στο κρεβάτι, στις διακοπές. Προσωπικά δύσκολα θα άνοιγα το τούμπανο το Series X με την Oled 75αρα που έχω για να παίξω κάποιο από αυτά τα παιχνίδια πλέον. Βέβαια γούστα είναι αυτά! 2
Tetrabitos Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Ακριβώς τα παλιά 3d παιχνίδια δεν έχουν οριμασει καλά (βλέπε playstation mini). Εν αντιθέσει με τα 16 bit πλατφόρμας που ακόμα τα δέχεται ο εγκέφαλος. Άσε που έχει φτιαχτεί ολόκληρη κατηγορία indie πάνω σε αυτά. 1
karamela693 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 18 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Ακριβώς τα παλιά 3d παιχνίδια δεν έχουν οριμασει καλά (βλέπε playstation mini). Εν αντιθέσει με τα 16 bit πλατφόρμας που ακόμα τα δέχεται ο εγκέφαλος. Άσε που έχει φτιαχτεί ολόκληρη κατηγορία indie πάνω σε αυτά. Ναι τα 16μπιτα ακόμα και σήμερα με ένα ωραίο art direction στέκονται, τα παλιά όμως 3d παιχνίδια απλά δεν, είναι άθλια, τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να τα παιξω. Έχω φτάσει σε σημείο ακόμα και παιχνιδια του xbox one να μου φαίνονται παλιά και να τα παίζω δύσκολα. Βέβαια όπως είπαμε γούστα είναι αυτά. Ενα παράδειγμα χώρις τρομερά γραφικά αλλά με άριστο art και ατμόσφαιρα είναι το ασπρόμαυρο Trek to yomi που υπάρχει και στο game pass, δεν είναι παιχνιδαρα αλλά έχει απίστευτη ατμόσφαιρα και σχέδιο και κάθε κάδρο είναι σαν φωτογραφία. 1 3
planezero Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Στα παλιά xbox παιχνίδια, βοηθούνται πολύ αυτά που έχουν xbox one x enhancements και xbox series frame boost 3
rodosf1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, karamela693 είπε Ναι τα 16μπιτα ακόμα και σήμερα με ένα ωραίο art direction στέκονται, τα παλιά όμως 3d παιχνίδια απλά δεν, είναι άθλια, τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να τα παιξω. Έχω φτάσει σε σημείο ακόμα και παιχνιδια του xbox one να μου φαίνονται παλιά και να τα παίζω δύσκολα. Βέβαια όπως είπαμε γούστα είναι αυτά. Ενα παράδειγμα χώρις τρομερά γραφικά αλλά με άριστο art και ατμόσφαιρα είναι το ασπρόμαυρο Trek to yomi που υπάρχει και στο game pass, δεν είναι παιχνιδαρα αλλά έχει απίστευτη ατμόσφαιρα και σχέδιο και κάθε κάδρο είναι σαν φωτογραφία. Trek to Yomi επικό, σαν να παίζεις σε έργο του Kurosawa! 5 λεπτά πριν, planezero είπε Στα παλιά xbox παιχνίδια, βοηθούνται πολύ αυτά που έχουν xbox one x enhancements και xbox series frame boost Ισχύει, όσα έχουν πάρει αναβάθμιση είναι πολύ πιο όμορφα τώρα. Πάντως η πρόταση μου για το Blood Dragon έχει καθαρά θέση λόγω αισθητικής 80s, φτιάχτηκε ένα game σαν.... βιντεοκασέτα action movie. Κ αυτο το κάνει πολύ διασκεδαστικό ομολογουμένως! 3
metallica 13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, Lotof είπε Το επαιξα σε PS5 και δεν μπορώ να πω ότι έκοψα και φλέβες….. but here you go: Εμένα μου άρεσε πολύ!!! Πολύ καλή προσθήκη για το xbox!!!!! 1
Tetrabitos Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Έτσι και εγώ όταν παίρνω καινούργιο αμάξι, θέλω να είναι πιο γρήγορο, πιο άνετο, με ομορφότερο εσωτερικό και ευκολίες, Bluetooth, touch screen, USB κτλπ. Τώρα κάποιοι πως χαίρονται με το να παίζουν παλιά παιχνίδια σε καινούργιες κονσόλες δεν το καταλαβαίνω. Ή τα έπαιξες τότε ή παίξε τα καινούργια. Γούστα είναι αυτά όμως, όπως είπες. 2
NickTG Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 46 minutes ago, Tetrabitos said: Έτσι και εγώ όταν παίρνω καινούργιο αμάξι, θέλω να είναι πιο γρήγορο, πιο άνετο, με ομορφότερο εσωτερικό και ευκολίες, Bluetooth, touch screen, USB κτλπ. Τώρα κάποιοι πως χαίρονται με το να παίζουν παλιά παιχνίδια σε καινούργιες κονσόλες δεν το καταλαβαίνω. Ή τα έπαιξες τότε ή παίξε τα καινούργια. Γούστα είναι αυτά όμως, όπως είπες. Είναι όπως στα αμάξια. Μερικοί ενδιαφέρονται για USB και bluetooth και άλλοι για την αίσθηση που σου δίνει. 5
Tetrabitos Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 12 ώρες πριν, NickTG είπε Είναι όπως στα αμάξια. Μερικοί ενδιαφέρονται για USB και bluetooth και άλλοι για την αίσθηση που σου δίνει. Παρέλειψες το εσωτερικό, πιο γρήγορο, πιο άνετο, πιο όμορφο. Όλα αυτά είναι μέσα στον παράγοντα αίσθηση που όπως φτωχά... περιγράφεις.... 1
chn-cynic Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Stray GOTY παραλίγο ΤΖΕΦ ΚΙΛΙ. Καλοδεχούμενο αν μπεί σε κάνα gamepass 1
NickTG Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 30 minutes ago, Tetrabitos said: Παρέλειψες το εσωτερικό, πιο γρήγορο, πιο άνετο, πιο όμορφο. Όλα αυτά είναι μέσα στον παράγοντα αίσθηση που όπως φτωχά... περιγράφεις.... Μιλάω για την αίσθηση στην οδήγηση οπότε όχι, δεν είναι. Ένα mx5 πρώτης γενιάς είναι πιο αργό, με χειρότερο εσωτερικό και λιγότερο άνετο από ένα καινούριο golf με 150 άλογα αλλά δύσκολα θα πει κάποιος ότι έχει καλύτερη αίσθηση. Εκτός αν ενδιαφέρεται μόνο για bluetooth και USB.
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Μέλος Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2023 Να το γυρίσουμε και λίγο on-topic, ε; Υπάρχει το «Auto & Moto» sub-forum να μιλήσετε για αμάξια άμα θέλετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα