Basilhs1982 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Σήμερα πήρα πρέφα ότι ενσωμάτωσαν πλήρως το Discord στο chat tab, δεν χρειάζεται πλέον το XBOX app για να συνδεθείς σε κάποιον server, καλή φάση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ περίμενα το καινούργιο dashboard με αυτή την ενημέρωση αλλά βλέπω ότι είναι ακόμα σε alpha. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από D.Luffy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Οι insiders μπορούμε κάπως να βάλουμε την alpha ή είναι μόνο με invitation; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Και μιας κ οι γείτονες τουρκοι σήμερα τρέχουν στα εκλογικά, μπορείτε κ εσείς να πεταχτείτε για Bioshock Collection στα 3€ περίπου μεσω Gamivo (δε τσέκαρα αν υπάρχει eneba πιο φτηνά να πω την αλήθεια, η τιμή είναι χώμα για 3 τέτοια games!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maqqis Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Καλημέρα σας, όταν το gamivo γράφει You can't activate this product in: Greece τί εννοεί? Είναι άσχετη πληροφορία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregpec2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, maqqis είπε Καλημέρα σας, όταν το gamivo γράφει You can't activate this product in: Greece τί εννοεί? Είναι άσχετη πληροφορία? Απλά σε προειδοποιεί οτι υπό κανονικές συνθήκες δεν μπορεί να εξαργυρωθεί στην Ελλάδα. Γι' αυτό όμως υπάρχουν τα vpn. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2023 από gregpec2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, maqqis είπε Καλημέρα σας, όταν το gamivo γράφει You can't activate this product in: Greece τί εννοεί? Είναι άσχετη πληροφορία? παίρνεις το κλειδί, ανοίγεις vpn στη χώρα του κλειδιού, ελέγχεις μεσω whats my ip αν ειναι στη σωστή χώρα που φαίνεσαι, πχ Τουρκία, μπαίνεις redeem.microsoft.com κ ενεργοποιείς κ απολαμβάνεις. Το game θα το βρεις έτοιμο για κατέβασμα μέσω του store στην κονσόλα σου κ σε λίγα λεπτά θα είναι κ στα Owned Games στο Library. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maqqis Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 ok ευχαριστώ rodosf1 gregpec2 Είναι άσχετη πληροφορία λοιπόν, και όλα μπορούν να αγοραστούν και να εξαργυρωθούν απο το site. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Για stream εκτός από twich πχ σε you tube πως γίνεται? Χρειάζεται κάποιο app στο υπολογιστή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Ξέρει κάποιος αν θα μπει το 2κ23 σε gamepass? Νομίζω περσυ τέτοιο καιρό είχε μπει το 22. Σκεφτομαι να το αγοράσω μιας και είναι σε έκπτωση στα 15 μέχρι σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Spoiler 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 34 λεπτά πριν, Lotof είπε Απόκρυψη περιεχομένων Destiny 3 φάση και no man's sky? Nobody got time fo' dat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Πολλές φορές όταν δεν δέχεται κάποιο κλειδί που είναι για άλλη ήπειρο ή χώρα εκτός Ελλάδος/Ευρώπης σχεδόν πάντα φταίει το vpn που χρησιμοποιείς. Μου έχει τύχει παρόλο που και το vpn και το whats my ip και άλλου τέτοιου είδους sites μου έλεγαν ότι είμαι κανονικά Τουρκία να μην δέχονταν με τίποτα το κλειδί παρά μόνο όταν άλλαξα vpn. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2023 από Paragontas-x 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lkv100 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 16 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Πολλές φορές όταν δεν δέχεται κάποιο κλειδί που είναι για άλλη ήπειρο ή χώρα εκτός Ελλάδος/Ευρώπης σχεδόν πάντα φταίει το vpn που χρησιμοποιείς. Μου έχει τύχει παρόλο που και το vpn και το whats my ip και άλλου τέτοιου είδους sites μου έλεγαν ότι είμαι κανονικά Τουρκία να μην δέχονταν με τίποτα το κλειδί παρά μόνο όταν άλλαξα vpn. Τέτοια σκαλωματα είχα φάει και με το hola κάποιες φορές αλλά μετά από μερικές προσπάθειες δούλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2023 Στις 14/5/2023 στις 12:56 ΜΜ, maqqis είπε https://www.purexbox.com/news/2023/05/xboxs-activision-blizzard-deal-officially-approved-in-europe Xbox Activision-Blizzard-King approved by EU... (καταλαθος έγινε quote το αλλο μήνυμα) 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα