Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα πήρα πρέφα ότι ενσωμάτωσαν πλήρως το Discord στο chat tab, δεν χρειάζεται πλέον το XBOX app για να συνδεθείς σε κάποιον server, καλή φάση.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ περίμενα το καινούργιο dashboard με αυτή την ενημέρωση αλλά βλέπω ότι είναι ακόμα σε alpha.

Επεξ/σία από D.Luffy

Και μιας κ οι γείτονες τουρκοι σήμερα τρέχουν στα εκλογικά, μπορείτε κ εσείς να πεταχτείτε για Bioshock Collection στα 3€ περίπου μεσω Gamivo (δε τσέκαρα αν υπάρχει eneba πιο φτηνά να πω την αλήθεια, η τιμή είναι χώμα για 3 τέτοια games!) :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, maqqis είπε

Καλημέρα σας, όταν το gamivo  γράφει You can't activate this product in: Greece τί εννοεί? Είναι άσχετη πληροφορία?

Απλά σε προειδοποιεί οτι υπό κανονικές συνθήκες δεν μπορεί να εξαργυρωθεί στην Ελλάδα. Γι' αυτό όμως υπάρχουν τα vpn.

Επεξ/σία από gregpec2

1 ώρα πριν, maqqis είπε

Καλημέρα σας, όταν το gamivo  γράφει You can't activate this product in: Greece τί εννοεί? Είναι άσχετη πληροφορία?

παίρνεις το κλειδί,

ανοίγεις vpn στη χώρα του κλειδιού, 

ελέγχεις μεσω whats my ip αν ειναι στη σωστή χώρα που φαίνεσαι, πχ Τουρκία,

μπαίνεις redeem.microsoft.com κ ενεργοποιείς κ απολαμβάνεις. Το game θα το βρεις έτοιμο για κατέβασμα μέσω του store στην κονσόλα σου κ σε λίγα λεπτά θα είναι κ στα Owned Games στο Library. 

• Like 2

Ξέρει κάποιος αν θα μπει το 2κ23 σε gamepass? 

Νομίζω περσυ τέτοιο καιρό είχε μπει το 22.

Σκεφτομαι να το αγοράσω μιας και είναι σε έκπτωση στα 15 μέχρι σημερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλές φορές όταν δεν δέχεται κάποιο κλειδί που είναι για άλλη ήπειρο ή χώρα εκτός Ελλάδος/Ευρώπης σχεδόν πάντα φταίει το vpn που χρησιμοποιείς.

Μου έχει τύχει παρόλο που και το vpn και το whats my ip και άλλου τέτοιου είδους sites μου έλεγαν ότι είμαι κανονικά Τουρκία να μην δέχονταν με τίποτα το κλειδί παρά μόνο όταν άλλαξα vpn.

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Thanks 1

16 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Πολλές φορές όταν δεν δέχεται κάποιο κλειδί που είναι για άλλη ήπειρο ή χώρα εκτός Ελλάδος/Ευρώπης σχεδόν πάντα φταίει το vpn που χρησιμοποιείς.

Μου έχει τύχει παρόλο που και το vpn και το whats my ip και άλλου τέτοιου είδους sites μου έλεγαν ότι είμαι κανονικά Τουρκία να μην δέχονταν με τίποτα το κλειδί παρά μόνο όταν άλλαξα vpn.

Τέτοια σκαλωματα είχα φάει και με το hola κάποιες φορές αλλά μετά από μερικές προσπάθειες δούλεψε 

Στις 14/5/2023 στις 12:56 ΜΜ, maqqis είπε

https://www.purexbox.com/news/2023/05/xboxs-activision-blizzard-deal-officially-approved-in-europe

Xbox Activision-Blizzard-King approved by EU... 

(καταλαθος έγινε quote το αλλο μήνυμα) 

• Like 5
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...