vasilis_ts Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Και το Urban vpn (extension του Chrome) δουλευει πολυ καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 60fps update για το Plague Tale Requiem απο σήμερα διαθέσιμο σε Series X! Όσοι το στερήθηκαν, μπορούν να το χορτάσουν. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, rodosf1 είπε 60fps update για το Plague Tale Requiem απο σήμερα διαθέσιμο σε Series X! Όσοι το στερήθηκαν, μπορούν να το χορτάσουν. Επιτέλους! 💪 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) να τελειωσω το Hogwarts Legacy στο 100 % και να το πιάσω να το τελειώσω και αυτό στο 100 % το είχα ολοκληρώσει όταν πρωτό βγήκε . Απίστευτο παιχνίδι όποιος δεν το έχει πιάσει να του δώσει μια ευκαιρία αξίζει πολλά . Αν μπορεί να βρει και το 1ο να μπει στο νόημα του παιχνιδιού ακόμα καλύτερα Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από GaGaS_Thess 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, rodosf1 είπε 60fps update για το Plague Tale Requiem απο σήμερα διαθέσιμο σε Series X! Όσοι το στερήθηκαν, μπορούν να το χορτάσουν. Τέλεια. Και εγώ κρατήθηκα και δεν το έπαιξα επειδή είχα αυτή την ελπίδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chn-cynic Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 23 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Τέλεια. Και εγώ κρατήθηκα και δεν το έπαιξα επειδή είχα αυτή την ελπίδα. Εγώ το έπαιξα όταν βγήκε (με vrr βέβαια) και πραγματικά ήταν άψογο - Πολύ χαλαρό game για να σε νοιάζουν τα 60 καρέ πολύ imho. Καλοδεχούμενα ωστόσο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Το σίγουρο είναι ότι το νήμα είναι μπροστά στις ανακοινώσεις από γνωστό site/κανάλι "ξεπακεταρίσματος", είμαστε on fire 🔥 Σε άλλα νέα, προχθές στο gamepass μπήκε η Definitive Edition του Weird West, ηταν παλαιότερα μεσα η απλή έκδοση, οπότε ευκαιρία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, chn-cynic είπε Εγώ το έπαιξα όταν βγήκε (με vrr βέβαια) και πραγματικά ήταν άψογο - Πολύ χαλαρό game για να σε νοιάζουν τα 60 καρέ πολύ imho. Καλοδεχούμενα ωστόσο! Προσωπικά τα 60 για εμένα είναι απολύτως απαραίτητα σε οποιοδήποτε είδος game. Προτιμώ να θυσιάσω ανάλυση και visuals για controls χωρίς lag. Ούτε καν μενού δεν μου αρέσει να χειρίζομαι σε 30. Αν πρέπει οπωσδήποτε να παίξω κάτι στα 30 τότε το παιχνίδι θα πρέπει να είναι σε επίπεδο Zelda ή Elden Ring (αριστούργημα δηλαδή) και να μην έχω άλλη επιλογή. Ο καθένας βέβαια έχει τις προτεραιότητες του. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από D.Luffy 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chn-cynic Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Προσωπικά τα 60 για εμένα είναι απολύτως απαραίτητα σε οποιοδήποτε είδος game. Προτιμώ να θυσιάσω ανάλυση και visuals για controls χωρίς lag. Ούτε καν μενού δεν μου αρέσει να χειρίζομαι σε 30. Αν πρέπει οπωσδήποτε να παίξω κάτι στα 30 τότε το παιχνίδι θα πρέπει να είναι σε επίπεδο Zelda ή Elden Ring (αριστούργημα δηλαδή) και να μην έχω άλλη επιλογή. Ο καθένας βέβαια έχει τις προτεραιότητες του. Fair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdal73 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, rodosf1 είπε 60fps update για το Plague Tale Requiem απο σήμερα διαθέσιμο σε Series X! Όσοι το στερήθηκαν, μπορούν να το χορτάσουν. Όχι ότι δεν ευχαριστήθηκα το παιχνίδι που το τερμάτισα όταν βγήκε, αλλά σαφώς θα προτιμούσα από τότε το performance mode. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lobo10 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Lobo10 είπε καλα και για τη cma τα ιδια λεγαν. μακαρι να προχωρησει η ιστορια να τελειωνει η υποθεση, αλλα ας περιμενουμε τις αποφασεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chn-cynic Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, xavier είπε καλα και για τη cma τα ιδια λεγαν. μακαρι να προχωρησει η ιστορια να τελειωνει η υποθεση, αλλα ας περιμενουμε τις αποφασεις. Η CMA φαίνεται να τρώει πίεση απο παντού πάντως. Έχουν βγάλει findings με data τα οποία είναι ξεκάθαρα λάθος. Τώρα γιατί έγινε αυτό, δεν έχει σημασία. Στην παρούσα κατάσταση, αν το περάσει η EU, ο CMA είναι σε αρκετά δύσκολη θέση για να υπερασπιστεί αυτήν την απόφαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Τρέχει πολύ ομαλά το Requiem. Με VRR τουλάχιστον, δεν παρατήρησα πτώσεις παρά μόνο μια δυο φορές μέσα στο χωριό με πολλούς npc's που ήταν σχεδόν ανεπαίσθητες. Απορώ γιατί η Asobo δεν κυκλοφόρησε το παιχνίδι με αυτή την επιλογή εξαρχής στο launch και έπρεπε να περάσουν 7 ολόκληροι μήνες απλά για να ρίξει την ανάλυση και να ξεκλειδώσει το frame rate. Δεν παραπονιέμαι βέβαια αλλά γιατί έπρεπε να περιμένουμε τόσο πολύ για κάτι τόσο απλό (φαινομενικά τουλάχιστον)? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, D.Luffy είπε Τρέχει πολύ ομαλά το Requiem. Με VRR τουλάχιστον, δεν παρατήρησα πτώσεις παρά μόνο μια δυο φορές μέσα στο χωριό με πολλούς npc's που ήταν σχεδόν ανεπαίσθητες. Απορώ γιατί η Asobo δεν κυκλοφόρησε το παιχνίδι με αυτή την επιλογή εξαρχής στο launch και έπρεπε να περάσουν 7 ολόκληροι μήνες απλά για να ρίξει την ανάλυση και να ξεκλειδώσει το frame rate. Δεν παραπονιέμαι βέβαια αλλά γιατί έπρεπε να περιμένουμε τόσο πολύ για κάτι τόσο απλό (φαινομενικά τουλάχιστον)? Πραγματικά. Το βάζεις στα 30fps και σε πιάνει ναυτία. Totally unplayable. Πριν ήταν στα 40fps βέβαια αλλά ούτε εκείνο συγκρίνεται με τα 60fps που έχει τώρα. Χίλιες φορές περισσότερα fps από ότι ανάλυση, ασυζητητί. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα