GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Εχω playtime 6 ώρες το παβ πολυ χαλαρά βλέπω όλα τα βίντεο και τις συνομιλίες. Απολαμβάνω κάθε στιγμή του παιχνιδιού και όταν με το καλό τελειώσει θέλω ναξεκλειδωσω τα παντα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 45 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Εχω playtime 6 ώρες το παβ πολυ χαλαρά βλέπω όλα τα βίντεο και τις συνομιλίες. Απολαμβάνω κάθε στιγμή του παιχνιδιού και όταν με το καλό τελειώσει θέλω ναξεκλειδωσω τα παντα ενας achievement hunter γεννήθηκε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, rodosf1 είπε ενας achievement hunter γεννήθηκε!! Ασε. Με παρεσυρε στα νιάτα μου... ως και ήχο κλήσης στο κινητό το theme του harry Potter έβαλα 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Don't Starve Together 54 λεπτά από την χώρα του καφέ τώρα τι κόσμο θα έχει μετά από 6 χρόνια λογικά παίζεται και solo. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 14 λεπτά πριν, Choutas είπε Don't Starve Together 54 λεπτά από την χώρα του καφέ τώρα τι κόσμο θα έχει μετά από 6 χρόνια λογικά παίζεται και solo. Το πήρα πρόσφατα! αμα ψήνεσαι στείλε μου για coop!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantin79 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 παιδιά γιατί δεν κάνετε την διαδικασία της fups και μετά να ψωνίζετε από την γειτονική χωρα με αρκετα χαμηλές τιμες? To dont starve εχει 18 λεπτα απο εκει 19 λεπτά πριν, Choutas είπε Don't Starve Together 54 λεπτά από την χώρα του καφέ τώρα τι κόσμο θα έχει μετά από 6 χρόνια λογικά παίζεται και solo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, konstantin79 είπε παιδιά γιατί δεν κάνετε την διαδικασία της fups και μετά να ψωνίζετε από την γειτονική χωρα με αρκετα χαμηλές τιμες? To dont starve εχει 18 λεπτα απο εκει Η αλήθεια είναι πως κι εγώ ψηνόμουν, αλλά όχι και 54 λεπτά ρε παιδιά. Το έχουν ξεφτιλίσει με τις τιμές των παιχνιδιών. Με 18 λεπτά κάτι γίνεται, αλλά λέω να περιμένω να πέσει κι άλλο σε λίγο καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jumbi Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, konstantin79 είπε παιδιά γιατί δεν κάνετε την διαδικασία της fups και μετά να ψωνίζετε από την γειτονική χωρα με αρκετα χαμηλές τιμες? To dont starve εχει 18 λεπτα απο εκει Εχει τον μπελα του, πολλοι κολλανε στην πληρωμη των σαιτ για Τουρκικο sms και μετα η χρηση εχει τα δικα της, φορτωνε ξανα και ξανα λιγα λιγα χρηματα στην καρτα, η οποια μπορει να μπλοκαριστει ανα πασα στιγμη. (Σαφως βεβαια συμφερει αν καποιος το συνδυασει και με αλλες γειτονικες υπηρεσιες). Με τα ετοιμα κλειδακια, τα κανεις redeem και τελος. --- Ερωτηση κρισεως για ENEBA: Τα "Λατινικης Αμερικης" περνανε κατ'ευθειαν στους Αργεντινους κατοικους/λογαριασμους, η εννοει ο ποιητης μονο Βραζιλια μερια? Γεωγραφικα θα περνανε, αλλα ρωταω πριν αγορασω και δεν θα ηθελα να φορτωσω τον λογαριασμο και με 4η διευθυνση/χωρα. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από Jumbi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 21 λεπτά πριν, Jumbi είπε Εχει τον μπελα του, πολλοι κολλανε στην πληρωμη των σαιτ για Τουρκικο sms και μετα η χρηση εχει τα δικα της, φορτωνε ξανα και ξανα λιγα λιγα χρηματα στην καρτα, η οποια μπορει να μπλοκαριστει ανα πασα στιγμη. (Σαφως βεβαια συμφερει αν καποιος το συνδυασει και με αλλες γειτονικες υπηρεσιες). Με τα ετοιμα κλειδακια, τα κανεις redeem και τελος. --- Ερωτηση κρισεως για ENEBA: Τα "Λατινικης Αμερικης" περνανε κατ'ευθειαν στους Αργεντινους κατοικους/λογαριασμους, η εννοει ο ποιητης μονο Βραζιλια μερια? Γεωγραφικα θα περνανε, αλλα ρωταω πριν αγορασω και δεν θα ηθελα να φορτωσω τον λογαριασμο και με 4η διευθυνση/χωρα. αγοράζεις κλειδί από κλειδαδικο, ανοίγεις vpn, κάνεις redeem, κλείνεις vpn κ κατεβάζεις κανονικά στην κονσόλα. Δε βάζεις καθόλου διεύθυνση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, konstantin79 είπε παιδιά γιατί δεν κάνετε την διαδικασία της fups και μετά να ψωνίζετε από την γειτονική χωρα με αρκετα χαμηλές τιμες? To dont starve εχει 18 λεπτα απο εκει Φοβάμαι να σου πω την αλήθεια και στο account έχω αρκετά παιχνίδια και αν μπαναριστεί θα ήταν μεγάλη ήττα. Στο Xbox Store Checker την αργεντινή και την Τουρκία δεν την έχουν πια μέχρι και πριν κάτι μήνες τις είχα στην σύγκριση τιμών. Πες με φοβικό θεωρώ ότι υπάρχει ένα ρίσκο επιπλέον από το να αγοράζεις από αυτές τις δύο από Ουγγαρία/Ισλανδία/Βραζιλία. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2023 από Choutas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 υπαρχει περιπτωση για παιχνιδι που αγοραστηκε στο παρελθον απο αλλοδαπη ( Τουρκια , Αργεντινη , Βραζιλια , Κολομβια ) ξαφνικα ενα ωραιο πρωι να φαμε ΒΑΝ ; Ρωταω γιατι αμφιβαλλω αν εχω αγορασει κατι απο Ευρωπη στο Series X εκτος απο τα physical Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 17 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε υπαρχει περιπτωση για παιχνιδι που αγοραστηκε στο παρελθον απο αλλοδαπη ( Τουρκια , Αργεντινη , Βραζιλια , Κολομβια ) ξαφνικα ενα ωραιο πρωι να φαμε ΒΑΝ ; Ρωταω γιατι αμφιβαλλω αν εχω αγορασει κατι απο Ευρωπη στο Series X εκτος απο τα physical Ban εσυ όχι, δεν παρανομησες. Ίσως μπει κάποια στιγμή γεωγραφικός περιορισμός στο location που θα παίζει ο τίτλος. Ίσως όμως πάντα. Με έμφαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 39 λεπτά πριν, rodosf1 είπε Ban εσυ όχι, δεν παρανομησες. Ίσως μπει κάποια στιγμή γεωγραφικός περιορισμός στο location που θα παίζει ο τίτλος. Ίσως όμως πάντα. Με έμφαση. καλα το δεν παρανομησα δεν ειναι και πολυ σωστο αλλα συμφωνουμε οταν την μια στιγμη ειμαι στην Βραζιλια και μετα απο μιση ωρα ειμαι στην Τουρκια και αγοραζω αλλο παιχνιδι κατι δεν παει καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε καλα το δεν παρανομησα δεν ειναι και πολυ σωστο αλλα συμφωνουμε οταν την μια στιγμη ειμαι στην Βραζιλια και μετα απο μιση ωρα ειμαι στην Τουρκια και αγοραζω αλλο παιχνιδι κατι δεν παει καλα Για μένα μια χαρά σωστό είναι. Από τη στιγμή που μου αφήνεις ανοιχτό το παράθυρο θα το εκμεταλλευτώ. Αλλιώς να το κλείσεις όπως έχουν κάνει άλλοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 1 hour ago, GaGaS_Thess said: υπαρχει περιπτωση για παιχνιδι που αγοραστηκε στο παρελθον απο αλλοδαπη ( Τουρκια , Αργεντινη , Βραζιλια , Κολομβια ) ξαφνικα ενα ωραιο πρωι να φαμε ΒΑΝ ; Ρωταω γιατι αμφιβαλλω αν εχω αγορασει κατι απο Ευρωπη στο Series X εκτος απο τα physical Φυσικά υπάρχει περίπτωση , προσωπικά το θεωρώ κάτω απο 0.5% όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα