rodosf1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 27 λεπτά πριν, vasilis_ts είπε eneba? λογικά κ εκεί. Gamivo έβλεπα το πρωί γιατί έχει κ κουπόνι 13% σήμερα για limited χρήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, rodosf1 είπε Ωραίες προσφορές παίζουν κατά Argentina μεριά, CoD Ghosts 0.88€, CoD Advanced Warfare 1.07€ κ άλλα όμορφα Πάμε για ψώνια Argentina σήμερα edit: - Zombie Army Trilogy 1.35€ (το 4 είναι στο Gamepass, είναι game της Rebellion στυλ Sniper Elite third person shooter). - Sebastian Loeb Rally 1.35€ Με ενα 5€ γεμίζεις ώρες ποιοτικού Gaming λοιπόν! Καλά κάνεις και τα λες αλλά σκέψου και μας που τα έχουμε αγοράσει στα 30+. 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Καλά κάνεις και τα λες αλλά σκέψου και μας που τα έχουμε αγοράσει στα 30+. 😂😂 Θα πολιτογραφηθουμε Αργεντινοί στο τέλος με τοσα πήγαινε/έλα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, rodosf1 είπε Ωραίες προσφορές παίζουν κατά Argentina μεριά, CoD Ghosts 0.88€, CoD Advanced Warfare 1.07€ κ άλλα όμορφα Πάμε για ψώνια Argentina σήμερα edit: - Zombie Army Trilogy 1.35€ (το 4 είναι στο Gamepass, είναι game της Rebellion στυλ Sniper Elite third person shooter). - Sebastian Loeb Rally 1.35€ Με ενα 5€ γεμίζεις ώρες ποιοτικού Gaming λοιπόν! Πήρα το cod,δεν νομίζω να βρω χρόνο να το παίξω αλλά ούτε καφέ δεν παίρνεις με 1.70€ οπότε😘 1 ώρα πριν, rodosf1 είπε Θα πολιτογραφηθουμε Αργεντινοί στο τέλος με τοσα πήγαινε/έλα !! Μου έστειλε email η microsoft για unusual sign in activity.Λες να μας πάρει χαμπάρι στο τέλος?Λες και δεν ξέρουν τι γίνεται θα μου πεις αλλά πρώτη φορά μου στέλνουν τέτοιο email.Θα μου πεις προχθές ήμουν Τουρκία,σήμερα Μπουένος Άιρες,το παρατραβηξα και εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Πήρα το cod,δεν νομίζω να βρω χρόνο να το παίξω αλλά ούτε καφέ δεν παίρνεις με 1.70€ οπότε😘 Μου έστειλε email η microsoft για unusual sign in activity.Λες να μας πάρει χαμπάρι στο τέλος?Λες και δεν ξέρουν τι γίνεται θα μου πεις αλλά πρώτη φορά μου στέλνουν τέτοιο email.Θα μου πεις προχθές ήμουν Τουρκία,σήμερα Μπουένος Άιρες,το παρατραβηξα και εγώ. πολύ γρήγορα ταξίδια πες. επαγγελματικές υποχρεώσεις!! Ίσως είναι πρώτη φορά σε νέα συσκευή η σύνδεση σε αυτή τη χώρα. Γ αυτό ίσως το email. Σε κάθε περίπτωση καλορίζικο κ άμα θες βοήθεια σε coop στείλε σήμα! Προτιματε Αργεντινικα προϊόντα πάντως. Για κάποιο λόγο της γειτονικής χώρας αρκετές φορές έχουν θέμα στην εξαργύρωση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arian13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, rodosf1 είπε πολύ γρήγορα ταξίδια πες. επαγγελματικές υποχρεώσεις!! Ίσως είναι πρώτη φορά σε νέα συσκευή η σύνδεση σε αυτή τη χώρα. Γ αυτό ίσως το email. Σε κάθε περίπτωση καλορίζικο κ άμα θες βοήθεια σε coop στείλε σήμα! Προτιματε Αργεντινικα προϊόντα πάντως. Για κάποιο λόγο της γειτονικής χώρας αρκετές φορές έχουν θέμα στην εξαργύρωση. Εγώ πήρα από gamivo το assasins creed valhalla μέσω Αργεντινής και ενώ μετά μπαίνω με vpn για εξαργύρωση του κωδικού μου βγάζει μήνυμα ότι ο κωδικός έχει ήδη εξαργυρωθει! Άνοιξα ticket να δω τι θα μου πουν. Παίζει να έκανα εγώ λάθος κάπου? Με tuinbear και VPN. Lat δοκίμασα και τα δύο τα ίδια. Χωρίς vpn μου γράφει ότι έχει αγοραστεί για άλλη χώρα που είναι και το φυσιολογικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 28 λεπτά πριν, Arian13 είπε Εγώ πήρα από gamivo το assasins creed valhalla μέσω Αργεντινής και ενώ μετά μπαίνω με vpn για εξαργύρωση του κωδικού μου βγάζει μήνυμα ότι ο κωδικός έχει ήδη εξαργυρωθει! Άνοιξα ticket να δω τι θα μου πουν. Παίζει να έκανα εγώ λάθος κάπου? Με tuinbear και VPN. Lat δοκίμασα και τα δύο τα ίδια. Χωρίς vpn μου γράφει ότι έχει αγοραστεί για άλλη χώρα που είναι και το φυσιολογικό άνοιξε ticket να σου δώσουν αλλο κωδικό ναι. λογικά. Θα θέλει κ screenshot το μήνυμα λάθους που σου βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arian13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, rodosf1 είπε άνοιξε ticket να σου δώσουν αλλο κωδικό ναι. λογικά. Θα θέλει κ screenshot το μήνυμα λάθους που σου βγάζει. Αυτό έκανα τους έστειλα και screenshot το μήνυμα και περιμένω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, music_lover είπε Seagate’s expensive Xbox Storage Expansion Cards finally get price cuts Άντε και στα δικά μας. Έχω μονίμως το Series X γεμάτο στο 90% αλλά δεν δίνω 200+ ευρώ για 1tb επέκταση χώρου. πιο πολυ συμφερει να βαλεις οπτικη και να σβηνεις - κατεβαζεις συνεχεια παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 26 λεπτά πριν, Ntinaras είπε πιο πολυ συμφερει να βαλεις οπτικη και να σβηνεις - κατεβαζεις συνεχεια παιχνιδια για 89$/512GB και τέτοιο δίσκο που διαβάζεται ως ενσωματωμένος είναι καλή τιμή, να δούμε Ευρώπη πότε θα πέσει τόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoukalasKaminia Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, rodosf1 είπε για 89$/512GB και τέτοιο δίσκο που διαβάζεται ως ενσωματωμένος είναι καλή τιμή, να δούμε Ευρώπη πότε θα πέσει τόσο. Τόσο καιρό που λένε για πτώση τιμών στα συγκεκριμένα της seagate δεν βλέπω καμία πτώση πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, tsoukalasKaminia είπε Τόσο καιρό που λένε για πτώση τιμών στα συγκεκριμένα της seagate δεν βλέπω καμία πτώση πάντως. ανακοινωθηκε προχθές ότι πέφτουν οριστικά οι τιμές. Αρχικά Αμερική κ λογικά έπεται η Ευρώπη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Ερώτηση για όσους τελείωσαν το Hogwarts legacy. Αν το τελειωσω μπορώ να το συνεχίσω για να μαζέψω ότι δεν βρήκα και δεν ξεκλείδωσα? Η πρεπει να τα κανω όλα την στιγμή που πρεπει γιατί μετά χάνονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Ερώτηση για όσους τελείωσαν το Hogwarts legacy. Αν το τελειωσω μπορώ να το συνεχίσω για να μαζέψω ότι δεν βρήκα και δεν ξεκλείδωσα? Η πρεπει να τα κανω όλα την στιγμή που πρεπει γιατί μετά χάνονται? μπορείς κανονικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα