Ntinaras Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Καμια προταση για RPGοειδες παιχνιδι? Εκτος απο skyrim που το ειχα λιωσει στο πισι οταν βγηκε, και το AC odyssey που το τερματισα. κατα προτιμηση να ειναι στο gamepass.
D.Luffy Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Καμια προταση για RPGοειδες παιχνιδι? Εκτος απο skyrim που το ειχα λιωσει στο πισι οταν βγηκε, και το AC odyssey που το τερματισα. κατα προτιμηση να ειναι στο gamepass. Δεν είναι στο gamepass αλλά τι θα έλεγες για το Elden Ring?
Ntinaras Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Δεν είναι στο gamepass αλλά τι θα έλεγες για το Elden Ring? Αυτο ειναι στο πλανο σιγουρα, οπως και το harry potter. Αλλα ακουω κι αλλες προτασεις.
gr8effect Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αυτο ειναι στο πλανο σιγουρα, οπως και το harry potter. Αλλα ακουω κι αλλες προτασεις. https://www.xbox.com/el-gr/games/store/dragons-dogma-dark-arisen/bngt6szbfm2t Με 3.77 ευρώ τσιμπάς χωρίς κουβέντα imho. Also: DA: Inqusition (gamepass) - Fable 1 to 3 (gamepass) - Witcher 3 - Divinity - Dark Souls 3 - Fallout (gamepass) - Skyrim (gamepass) - Kingdom come Deliverance etc etc https://www.windowscentral.com/best-xbox-rpgs 1 1
chn-cynic Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 40 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Μια χαρά. Άρα η διαφορά λοιπόν είναι ότι για κάποιους ο καθοριστικός παράγοντας για να παίξουν κάτι είναι να είναι free, για κάποιους άλλους ο καθοριστικός παράγοντας για να παίξουν κάτι είναι να είναι πραγματικά καλό (και ας το πληρώσουν). Κανένα θέμα με αυτό. Μακάρι να καταφέρει η MS να ισορροπήσει αυτή τη ζυγαριά και να μη χρειάζεται κάθε φορά ο ίδιος ο Phil να απολογείται για ένα μέτριο, όχι και τόσο βαρετό exclusive... Δεν μίλησα καθόλου για Free, μίλησα για 70e. Έχω δώσει πολλά περισσότερα λεφτά όσο έχω Gamepass παρά πρίν γιατί είμαι στη λούπα. Απλά δεν παίρνω day one 70e πράγματα γιατί το θεωρώ ηλίθιο.
karamela693 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 19 λεπτά πριν, chn-cynic είπε Δεν μίλησα καθόλου για Free, μίλησα για 70e. Έχω δώσει πολλά περισσότερα λεφτά όσο έχω Gamepass παρά πρίν γιατί είμαι στη λούπα. Απλά δεν παίρνω day one 70e πράγματα γιατί το θεωρώ ηλίθιο. Προσωπικά ούτε και εγώ δίνω εύκολα 70-80 ευρώ για παιχνίδι, σπάνια το κάνω και μόνο αν ξερω ότι πραγματικά το αξίζει. Από την άλλη προτιμώ να μου πουν π.χ. δώσε έχτρα 10 ευρώ για να παίξεις το Redfall στο Gamepass παρά να το πάρω τσάμπα και να μην είναι καλό....δηλαδή προτιμώ την ποιότητα και ας την πληρώσω έχτρα κάποιες φορές, άλλα χωρίς υπερβολές. 1
rodosf1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 55 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αυτο ειναι στο πλανο σιγουρα, οπως και το harry potter. Αλλα ακουω κι αλλες προτασεις. Wo Long, οχι ότι είναι Skyrim, λιγότερα στοιχεία RPG, αλλά θα σ αρέσει πολύ!
karamela693 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, rodosf1 είπε Wo Long, οχι ότι είναι Skyrim, λιγότερα στοιχεία RPG, αλλά θα σ αρέσει πολύ! To Wo Long είναι Soul Game Και όχι RPG, είναι και αρκετά δύσκολο οπότε δεν το προτείνω σε κάποιον που δεν έχει εμπειρία με τέτοια παιχνίδια γιατί το πιο πιθανό είναι ότι θα σπάσει το χειριστηρίο!!
rodosf1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Ο @chn-cynic θέτει ενα πολύ σοβαρό θέμα και κάνεις δεν μπορεί να πει τίποτα εκεί. Το θέμα κόστους για τον χρήστη. Δεν μας ενδιαφέρει τι κόστος έχει για την καθε εταιρεία το development αλλα μονο η τσέπη μας πόσο θα αδειάσει. Οι Youtubers κ τα site κάνουν άλλη δουλειά κ λένε ότι κρίνουν με τα συμφέροντα τους πάντα, δεν είναι η ανεξάρτητη αρχή του ίντερνετ. Προφανώς σε μια χώρα με χαμηλούς μισθούς κατά ΜΟ είναι λύτρωση οι συνδρομές κάθε εταιρείας και μακάρι να έβγαζε αντίστοιχη καλύτερα κ η Nintendo. Τα λεφτά που σου μένουν από τις αγορές πάνε σε budget για κατι αλλο και για πολλούς που ξέρω είναι πιο βασικό βιοποριστικο από το να αγοράζουν day one το Jedi, για άλλους πάλι πάνε εκεί. Έχουν όμως όλοι έτσι μια λύση διασκέδασης affordable, πρέπει να το παραδεχτούμε. Αυτό είναι το system seller του Xbox, πολλοί πήραν δεύτερο χέρι τα One ή τα χάρισαν σε φίλους/συγγενείς ακριβώς για να παίζουν με τη shared συνδρομη τους, αλλιώς δεν θα έπαιζαν τίποτα. Οι εποχές των 70-80€/τίτλο πέρασαν για τους περισσότερους οριστικά, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Εκεί ακριβώς κουμπώνει η πληθώρα των Games του gamepass κ της κάθε συνδρομής, μοντέλο που οι εταιρείες βλέπουμε να το στηρίζουν όλο κ περισσότερο (digital consoles, tv gaming, cloud streaming κλπ), καλώς ή κακώς το μυριστηκαν εκεί το ψωμί κ εκεί πάνε. Για το φίλο που λέει ποιος θα έδινε 70€ για το Redfall θα απαντήσω, όσοι θα έδιναν και για τα υπόλοιπα, πλέον ελάχιστοι κατά τεκμήριο στην Ελλάδα. Ίσως και για το Wo Long που βγήκε πρόσφατα. Όμως ενας καλός φίλος μου έλεγε "δε βρίσκω παίχτη online να παίξω coop στο PS Wo Long, ενώ στο Xbox βρίσκει απευθείας επειδή είναι στο Gamepass". Αυτοί οι πολλοί θα αγοράσουν τα DLC σε μεγάλο βαθμό. Ίδιο ποσοστό με το PS θα αγόραζαν και εδώ το παιχνίδι αν δεν ήτανε στο pass. Ίσως και μικρότερο επειδή έχουν επιλογές στη συνδρομή. Έτσι πάει όμως και μην τρελαινομαστε με ότι δεν συμφωνούμε ή δεν μας πάει. Καθείς με τα κριτήρια του, σεβαστά όλα. το να βάζει όμως κανείς χαρακτηρισμους "σκουπίδι" "πατάτα", "σαβουρο.." κλπ είναι από μόνο του στοιχείο τοξικό σε μια κουβέντα κ δεν προσφέρει τίποτε. 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Καμια προταση για RPGοειδες παιχνιδι? Εκτος απο skyrim που το ειχα λιωσει στο πισι οταν βγηκε, και το AC odyssey που το τερματισα. κατα προτιμηση να ειναι στο gamepass. @karamela693 προσθέτω κ 2-3 αλλες επιλογές πέραν του Wo Long, μήπως και δεν αρέσει στο φίλο, - The Witcher 3 απο κλειδαδικο σε χωμα (προσοχή αν κ παλιό έχει πάρει καλό next gen update αλλά έχει 20(!!) missable achievements αν σ ενδιαφέρουν). - Monster Hunter Rise στο Gamepass - Final Fantasy XV, ψιλοπαλιο αλλά κλασικό του στυλ παίζει μέχρι 4αδα μόνο το DLC του όμως Comrades. Αν ψήνεσαι μου λες επειδή το έχω Γενικά θες dark fantasy rpg ή οτιδήποτε και με rpg elements πχ σε καλύπτει ;
Mitroglou7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, rodosf1 είπε Ο @chn-cynic θέτει ενα πολύ σοβαρό θέμα και κάνεις δεν μπορεί να πει τίποτα εκεί. Το θέμα κόστους για τον χρήστη. Δεν μας ενδιαφέρει τι κόστος έχει για την καθε εταιρεία το development αλλα μονο η τσέπη μας πόσο θα αδειάσει. Οι Youtubers κ τα site κάνουν άλλη δουλειά κ λένε ότι κρίνουν με τα συμφέροντα τους πάντα, δεν είναι η ανεξάρτητη αρχή του ίντερνετ. Προφανώς σε μια χώρα με χαμηλούς μισθούς κατά ΜΟ είναι λύτρωση οι συνδρομές κάθε εταιρείας και μακάρι να έβγαζε αντίστοιχη καλύτερα κ η Nintendo. Τα λεφτά που σου μένουν από τις αγορές πάνε σε budget για κατι αλλο και για πολλούς που ξέρω είναι πιο βασικό βιοποριστικο από το να αγοράζουν day one το Jedi, για άλλους πάλι πάνε εκεί. Έχουν όμως όλοι έτσι μια λύση διασκέδασης affordable, πρέπει να το παραδεχτούμε. Αυτό είναι το system seller του Xbox, πολλοί πήραν δεύτερο χέρι τα One ή τα χάρισαν σε φίλους/συγγενείς ακριβώς για να παίζουν με τη shared συνδρομη τους, αλλιώς δεν θα έπαιζαν τίποτα. Οι εποχές των 70-80€/τίτλο πέρασαν για τους περισσότερους οριστικά, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Εκεί ακριβώς κουμπώνει η πληθώρα των Games του gamepass κ της κάθε συνδρομής, μοντέλο που οι εταιρείες βλέπουμε να το στηρίζουν όλο κ περισσότερο (digital consoles, tv gaming, cloud streaming κλπ), καλώς ή κακώς το μυριστηκαν εκεί το ψωμί κ εκεί πάνε. Για το φίλο που λέει ποιος θα έδινε 70€ για το Redfall θα απαντήσω, όσοι θα έδιναν και για τα υπόλοιπα, πλέον ελάχιστοι κατά τεκμήριο στην Ελλάδα. Ίσως και για το Wo Long που βγήκε πρόσφατα. Όμως ενας καλός φίλος μου έλεγε "δε βρίσκω παίχτη online να παίξω coop στο PS Wo Long, ενώ στο Xbox βρίσκει απευθείας επειδή είναι στο Gamepass". Αυτοί οι πολλοί θα αγοράσουν τα DLC σε μεγάλο βαθμό. Ίδιο ποσοστό με το PS θα αγόραζαν και εδώ το παιχνίδι αν δεν ήτανε στο pass. Ίσως και μικρότερο επειδή έχουν επιλογές στη συνδρομή. Έτσι πάει όμως και μην τρελαινομαστε με ότι δεν συμφωνούμε ή δεν μας πάει. Καθείς με τα κριτήρια του, σεβαστά όλα. το να βάζει όμως κανείς χαρακτηρισμους "σκουπίδι" "πατάτα", "σαβουρο.." κλπ είναι από μόνο του στοιχείο τοξικό σε μια κουβέντα κ δεν προσφέρει τίποτε. Ωραία τα λες αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι λες και δε τα καταφέρνω. Στη φτωχή χώρα που ζούμε η συντριπτική πλειοψηφία έχει επιλέξει τη πλατφόρμα που δίνει 70-80€/τίτλο οπότε δε καταλαβαίνω ποια εποχή πέρασε ακριβώς. Εγώ γιατί νιώθω ότι ζω στην εποχή που το μισό forum δίνει 1500€ για τηλεόραση για να έχει "καλύτερο μαύρο", αγοράζει κάρτες γραφικών 1500€, monitors με 240hz και περιμένει πώς και πώς PS5 Pro? Κανείς δεν έθιξε την αξία του gamepass. Το να είναι ένα παιχνίδι στο gamepass δε το κάνει ξαφνικά καλό επειδή είναι τσάμπα. Δε κερδίζει πόντους στο metacritic πώς το λένε. Αν κάποιος έχει θέμα βιοποριστικό καλύτερα να ψάξει τρόπο να λύσει αυτό το πρόβλημα παρά να παίζει παιχνίδια στο gamepass. Γνώμη μου. Όχι αυτός που έχει θέμα οικονομικό δε θα δώσει λεφτά για να πάρει DLC. Για αυτόν με το οικονομικό πρόβλημα που δεν έχει μαντίλι να κλάψει τι διαφορά έχει το συνδρομητικό της Sony από το Gamepass. Χωρίς να τα έχω μετρήσει πάνω κάτω το ίδιο νούμερο παιχνιδιών θα έχει και υποθέτω ότι προτεραιότητά του δεν είναι τα Day One όταν λέμε ότι έχει οικονομικό θέμα. Ή για να το πάω και πιο χοντρά γιατί να μη παίξει τα Mame32 και να του βγει ακόμη πιο οικονομικά? Μια χαρά υπάρχουν παιχνίδια σκουπίδια και σαβούρες. Τοξικό είναι το ότι δε ντρέπονται να τα κυκλοφορήσουν και ζητάν λεφτά για αυτά όχι το ότι τα λέμε με το όνομά τους. Και αυτό το λέω γενικά όχι για το Redfall Γενικά τι ακριβώς θέλεις να πεις και σε χάνω? Ότι τόσα λεφτά έχουμε στην Ελλάδα άρα τέτοια παιχνίδια μπορούμε να παίζουμε? 5
karamela693 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Για μένα χρήσιμα είναι και τα 2, και το Gamepass και τα παιχνίδια που πουλιούνται έξω. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Αυτό που ξέρω πάντως ότι αν όλα τα παιχνίδια ήταν συνδρομητικά ποτέ δεν θα βλέπαμε τίτλους σαν το Elders Ring, Zelda, GTA, GOW, Last Of Us κλπ. θα ήταν όλα σε λογική Netflix, άπειρο υλικό ελάχιστη ποιότητα δε. Για να το πω αλλιώς σιγά μην καθόταν π.χ. η Rockstar να ρίξει τόσο χρήμα και δουλειά αν το παιχνίδι της έβγαινε κατευθίαν σε συνδρομητική υπηρεσία, το ίδιο και η Nintendo, Naughty Dog κλπ. Υ.Γ. Επίσης μην συγκρίνουμε την Ελλάδα που αρκετοί ψάχνουν Αργεντινές, Τουρκίες κλπ. για να γλιτώσουν μερικά ευρώ...με χώρες όπως η Αμερική που τα 70-80 ευρώ δεν είναι τίποτα για αυτούς. 6 1
rodosf1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 18 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε Ωραία τα λες αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι λες και δε τα καταφέρνω. Στη φτωχή χώρα που ζούμε η συντριπτική πλειοψηφία έχει επιλέξει τη πλατφόρμα που δίνει 70-80€/τίτλο οπότε δε καταλαβαίνω ποια εποχή πέρασε ακριβώς. Εγώ γιατί νιώθω ότι ζω στην εποχή που το μισό forum δίνει 1500€ για τηλεόραση για να έχει "καλύτερο μαύρο", αγοράζει κάρτες γραφικών 1500€, monitors με 240hz και περιμένει πώς και πώς PS5 Pro? Κανείς δεν έθιξε την αξία του gamepass. Το να είναι ένα παιχνίδι στο gamepass δε το κάνει ξαφνικά καλό επειδή είναι τσάμπα. Δε κερδίζει πόντους στο metacritic πώς το λένε. Αν κάποιος έχει θέμα βιοποριστικό καλύτερα να ψάξει τρόπο να λύσει αυτό το πρόβλημα παρά να παίζει παιχνίδια στο gamepass. Γνώμη μου. Όχι αυτός που έχει θέμα οικονομικό δε θα δώσει λεφτά για να πάρει DLC. Για αυτόν με το οικονομικό πρόβλημα που δεν έχει μαντίλι να κλάψει τι διαφορά έχει το συνδρομητικό της Sony από το Gamepass. Χωρίς να τα έχω μετρήσει πάνω κάτω το ίδιο νούμερο παιχνιδιών θα έχει και υποθέτω ότι προτεραιότητά του δεν είναι τα Day One όταν λέμε ότι έχει οικονομικό θέμα. Ή για να το πάω και πιο χοντρά γιατί να μη παίξει τα Mame32 και να του βγει ακόμη πιο οικονομικά? Μια χαρά υπάρχουν παιχνίδια σκουπίδια και σαβούρες. Τοξικό είναι το ότι δε ντρέπονται να τα κυκλοφορήσουν και ζητάν λεφτά για αυτά όχι το ότι τα λέμε με το όνομά τους. Και αυτό το λέω γενικά όχι για το Redfall Γενικά τι ακριβώς θέλεις να πεις και σε χάνω? Ότι τόσα λεφτά έχουμε στην Ελλάδα άρα τέτοια παιχνίδια μπορούμε να παίζουμε? Μαζί σου στο ότι ζητάμε καλύτερα games όλοι. όλοι όλοι όμως και από παντού. Οι χαρακτηρισμοι απλά δεν ταιριάζουν σε μια κουβέντα μεταξύ ενηλίκων. Άλλο σ αρέσει εσένα κ αλλο εμένα. Τι να πω που ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί εκατομμύρια δεκάδες ακόμα παίζουν Minecraft πχ; Ε δεν μ αρέσει, σ άλλους προκαλεί φρενίτιδα. That's ok. Αντίστοιχα το κάθε παιχνίδι, μαζί και το Redfall, άλλοι δεν τρελαίνονται με τα fps που θα λάβει σε λίγες μέρες τα 60πχ,άλλοι με τα cartoon graphics, κ αλλο γουστάρουν όπως πχ η... φυλή του Borderlands (me included). By the way με τη συνδρομή πέρυσι έπαιξα 103 games αν θυμάμαι καλά συν κάποια που αγόρασα. Ε όσα κ να είχα δεν θα τα αγόραζα τόσα με τίποτε, κ ούτε είχα ποτέ αυτή την ευκαιρία. Λογικές όποιος έχει οικονομικο θέμα να το λύσει πριν σκεφτεί τη διασκέδαση είναι λάθος κατ εμέ κ we agree that we disagree. Το συνδρομητικό μοντέλο καλώς ή κακώς θα περάσει παντού και θα κυριαρχισει μετά το tv streaming και στο gaming. Με τα καλά του κ τα κακά του. Δεν είναι χώρος να τα αναλύσουμε τώρα. Εκεί καθένας κάνει επιλογές ανάλογα με βαλάντιο κ τα θέλω του. Λόγος δεν μας πέφτει κ ειδικά μειωτικος λόγος που είναι καθαρά υποκειμενική άποψη. υγ. δε χρειάζεται να μου απαντήσεις, σέβομαι την άποψη σου, απλά διαφωνώ σε κάποια σημεία. Προχωράμε.
D.Luffy Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν σχολιάσαμε εάν το gamepass είναι καλό ή όχι. Σχολιάσαμε απλώς ότι το Redfall απέτυχε στις προσδοκίες για ένα καλό Xbox exclusive. Έτσι κι αλλιώς η ανάπτυξη αυτού του παιχνιδιού είχε ξεκινήσει ήδη πριν την εξαγορά της Bethesda και δεν έχει καμία σχέση με το gamepass, την ποιότητα της υπηρεσίας ή οτιδήποτε άλλο με αυτό. Το θετικό στοιχείο είναι ότι μπορεί κάποιος συνδρομητής να το παίξει free. Μέχρι εκεί. Τώρα όσο αναφορά το αν θα κυριαρχήσουν τα συνδρομητικά μοντέλα ή όχι, μόνο ο χρόνος θα δείξει. Τίποτα δεν είναι σίγουρο και τελειωμένο. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2023 από D.Luffy
blasterdark86 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Τo redfall ειναι καλο μαθημα για τους πελατες. Και εδω πες εφαγα φολα δεν γαμιεται θα ρεφαρω τον επομενο μηνα οταν κανεις pre order jedi survivor στο pc και ειναι unplayable εκει τι κανεις ? Οταν αγοραζεις Preorder forspoken και τρως φολα ολκης τι κανεις . Δυστυχως πρεπει να σταματησουμε να στηριζουμε τυφλα και να τους τιμωρησει ο καθενας με την τσεπη του και αν στο gamepass δεν γινεται αυτο επειδη ειναι συνδρομητικο μοντελο μπορεις να τους τσεκουρώσεις στα review και στο κράξιμο ιδιως σε online service game να μην εχει ψυχη. 1
SabotazNic Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, rodosf1 είπε Για το φίλο που λέει ποιος θα έδινε 70€ για το Redfall θα απαντήσω, όσοι θα έδιναν και για τα υπόλοιπα, πλέον ελάχιστοι κατά τεκμήριο στην Ελλάδα. Οχι, οσοι εδωσαν 70 και 80 για GoW, Horizon και Spider-man, δεν θα τα εδιναν στο RedFall, οπως δεν τα εδωσαν και στο Forspoken. Το ενα παιχνιδι κριθηκε οτι δεν αξιζει και τα πηγε χαλια στις πωλησεις. Το αλλο παιχνιδι δικαιολογειται οτι επειδη ειναι στο gp, δεν χαθηκε και ο κοσμος. Και οχι, ουτε free ειναι οπως χαρακτηριστηκε παραπανω. Εχουμε-τε πληρωσει για μια συνδρομη, ασχετως αν καποιοι το καναμε με ταξιδι στην Νοτια Αμερικη, και περιμενουμε να δουμε παιχνιδια που θα δικαιολογησουν τα χρηματα. 4 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Έτσι κι αλλιώς η ανάπτυξη αυτού του παιχνιδιού είχε ξεκινήσει ήδη πριν την εξαγορά της Bethesda και δεν έχει καμία σχέση με το gamepass, την ποιότητα της υπηρεσίας ή οτιδήποτε άλλο με αυτό. Ουτε αυτο ισχυει. Οι Xbox/Phil ειχαν λογο στο να σταματησει το dev για το ps5 ή να υποσχεθουν 60 fps πριν την κυκλοφορια, πραγμα το οποιο δεν εγινε. Οποτε, εχει σχεση με το gp. 31 λεπτά πριν, karamela693 είπε Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Αυτό που ξέρω πάντως ότι αν όλα τα παιχνίδια ήταν συνδρομητικά ποτέ δεν θα βλέπαμε τίτλους σαν το Elders Ring, Zelda, GTA, GOW, Last Of Us κλπ. θα ήταν όλα σε λογική Netflix, άπειρο υλικό ελάχιστη ποιότητα δε. Σε αυτο συμφωνω. Ολα τα παραπανω εχουν κανει τρελες πωλησεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα