Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mitroglou7 είπε

Το ότι δε θα γινόμασταν σοφότεροι από την "αναλαμβάνω τη πολιτική ευθύνη" συνεντευξη ήταν αναμενόμενο.

Το ότι θα έλεγε σε αυτή τη συνέντευξη σε αυτό το timing ότι "και καλύτερα παιχνίδια να φτιάξουμε και το Starfield να είναι 11/10 δε θα αλλάξει κάτι στο μερίδιο αγοράς τους στις κονσόλες" δε ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω. Ακόμη και να καταλαβαίνω το point του δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το πράγμα πρέπει να ειπωθεί ειδικά δε τώρα.

Δίκιο έχει ρε - το παιχνίδι είναι buggy και ήθελε μάλλον δουλειά ακόμα αλλά η καταστροφολογία είναι δραματική. Είναι φάση φορσποκεν χάλια, ωωώ διώξτε το Τζίμη κλείνει η Sony.

Αυτό που λέει αν δεις όλη τη συνέντευξη είναι το ότι στη νέα εποχή το να βγάζεις ποιοτικά παιχνίδια δεν είναι ο μόνος παράγοντας για να γίνεις πρώτος στο console space. Έχει δίκιο. Ένα Cod θέλει exclusive και ένα GTA και θα είναι βασιλιάς στο console space με μηδέν ποιοτικά εξκλουσιβ.

Ο λόγος που το λέει εδώ είναι γιατί μιλάμε όλοι για το ότι αν δεν πάει καλά ένα παιχνίδι ακόμα θα πάνε για κλείσιμο :) Δεν ισχύει - μια χαρά τα πάνε...

Άκυρο, μόλις έπαιξα λίγο redfall με ένα φίλο μου - δεν το λες και 70ε για κανένα λόγο αλλά όσο έπαιξα μια χαρά χαβαλε έχει 😕 Δεν ειχα κάποιο θέμα μάλλον γι αυτο

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://n4g.com/news/2548784/redfall-review-good-enough-for-game-pass-engadget

6 ώρες πριν, chn-cynic είπε

με μηδέν ποιοτικά εξκλουσιβ.

6 ώρες πριν, chn-cynic είπε

Ένα Cod θέλει exclusive

Τα γράφω μήνες τώρα.

Συμφωνώ 100% μαζί σου.

Αυτή είναι η στρατηγική της Microsoft.

Και επιβεβαιώνεται από τα επίσημα χείλη του Phil Spencer.

Επεξ/σία από SaulGoodman
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, chn-cynic είπε

Δίκιο έχει ρε - το παιχνίδι είναι buggy και ήθελε μάλλον δουλειά ακόμα αλλά η καταστροφολογία είναι δραματική. Είναι φάση φορσποκεν χάλια, ωωώ διώξτε το Τζίμη κλείνει η Sony.

Δεν έχει καμία σχέση η φάση Forspoken με το Redfall.

Το Forspoken είναι απλά ένα timed exclusive που έδωσε ένα ποσό (λογικά μικρό) η Sony για να το κρατήσει για κάποιο διάστημα στην κονσόλα της. Είναι ένα παιχνίδι μιας 3ης εταιρίας. Και που βγήκε πάτος δεν έχει μεγάλη σημασία επειδή πρόκειται για ξένη παραγωγή, δεν έχει πληγεί το όνομα της Sony. Χέστηκε ο Jim.

Το Redfall από την άλλη το έφτιαξε εταιρία που πλέον ανήκει στα 1st party studios της MS. Πιστεύεις ότι αν το έφτιαχνε πχ η Square Enix ή η Capcom ως timed exclusive του Xbox, θα έβγαινε ο Phil να απολογηθεί για το παιχνίδι? Για ποιο λόγο?

Δεν πρόκειται για το τέλος του Xbox επειδή ένα exclusive δεν βγήκε τόσο καλό όσο θα μπορούσε, αλλά μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Το Redfall από την άλλη το έφτιαξε εταιρία που πλέον ανήκει στα 1st party studios της MS. Πιστεύεις ότι αν το έφτιαχνε πχ η Square Enix ή η Capcom ως timed exclusive του Xbox, θα έβγαινε ο Phil να απολογηθεί για το παιχνίδι? Για ποιο λόγο?

Δε χρειάζεται καν να πας σε υποθετικά σενάρια. Το Forspoken είναι κατηγορία Ascent/Medium.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε

Δεν έχει καμία σχέση η φάση Forspoken με το Redfall.

Το Forspoken είναι απλά ένα timed exclusive που έδωσε ένα ποσό (λογικά μικρό) η Sony για να το κρατήσει για κάποιο διάστημα στην κονσόλα της. Είναι ένα παιχνίδι μιας 3ης εταιρίας. Και που βγήκε πάτος δεν έχει μεγάλη σημασία επειδή πρόκειται για ξένη παραγωγή, δεν έχει πληγεί το όνομα της Sony. Χέστηκε ο Jim.

Δεν πρόκειται για το τέλος του Xbox επειδή ένα exclusive δεν βγήκε τόσο καλό όσο θα μπορούσε, αλλά μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

Δεν συγκρίνω κάτι - Απλά μιλάω για την καταστροφολογία κάποιων που επειδή ένα παιχνίδι δεν πήγε όπως τα περίμεναν, ΩΩΩΩ ΤΟ ΧΒΟΧ ΚΑΚΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ κτλ κτλ. Όλες οι εταιρίες θα έχουν τέτοια προβλήματα στη γενιά π.χ. Destruction AllStars για το PS5 - Αν δεν κάνω λάθος αυτό ήταν first party. Δεν έχει σημασία. Η Sony αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι αυτά τα πράγματα. Δεν ρισκάρει πλεον και βγάζει remakes/remasters/series κτλ. Το τροπάρι Halo/Forza/Gears , GoW/Horizon/Spiderman/Uncharted.

Αυτό που έχει σημασία είναι οτι ενώ η MS βγάζει consistently καλά και diverse παιχνίδια εδώ και 2-3 χρόνια ( πχ metacritic ήταν πάνω απο την Sony σε αυτή τη γενιά μέχρι και το Redfall - τώρα είναι λίγο πιο κάτω) έχουμε τα kotakumetroμέσα και τους twitteroτέτοιους να καταστροφολογούν και να μιλάνε λες και τους χρωστάει κάτι ο Phil :D

Ναι, κακό απρόσεχτο release, πρέπει να φτιαχτεί γιατί είναι απαράδεκτο να δίνεις 70 για αυτό το state στο release. Το ίδιο για το Jedi Fallen Order και για άλλα 100 τα τελευταία χρόνια.

tl;dr το Halo, είχε προβλήματα content όταν ξεκίνησε και ήταν μεγάλη βλακεία και πρόβλημα management. Ήταν technically υποδειγματικό όμως και άξια first party. Στο δικό μου view έχωντας παίξει ό,τι έχει βγάλει εκτός του pentiment για αρκετό χρόνο, αυτό είναι το πρώτο release της γενιάς που πρέπει να φάνε λίγες φάπες. Τις ίδιες που έφαγε και το PS για το destruction allstars. Μέχρι εκεί ξέρω γω θα μου φαινόταν νορμάλ.

4 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Δε χρειάζεται καν να πας σε υποθετικά σενάρια. Το Forspoken είναι κατηγορία Ascent/Medium.

Τα έχω τερματίσει και τα 2 αυτά προσωπικά, με μηδενικά προβλήματα πάντως. Το Ascent ήταν τέλοιο - το medium απλά οκ για το είδος αν και τα mechanics λίγο παλιακά.

Δημοσ.

Ούτε εγώ συμφωνώ με την καταστροφολογία. Το Redfall έτσι κι αλλιώς δεν φαινόταν κάτι σπουδαίο από την αρχή. Ένα online looter shooter με περίεργο visual style. Το μόνο άκυρο για μένα ήταν ότι το ανέπτυξε το στούντιο που μας έδωσε τα masterpieces Dishonored και Prey... 

Και κατά τη γνώμη μου καλό θα ήταν να βγάλουν το 60fps patch και να το αφήσουν να χαθεί σαν μια κλανιά στον άνεμο.

Καλύτερα να εστιάσουν το ταλέντο τους αλλού. Ένα Prey 2 ίσως? Να ένα καλό potential που θα άξιζε να επενδύσει και να τους βοηθήσει η MS. 

Επίσης έχουμε δυο πολύ μεγάλα exclusives φέτος. Forza και Starfield. Ε ok, εκεί περιμένουμε ποιότητα, κορυφαία γραφικά, content και γενικώς να είναι όλα στο επίπεδο που αρμόζει για ΑΑΑ Xbox exclusive. Δεν τους παίρνει να πάει κάτι στραβά εκεί.

Σε άλλα νέα, πήρε κανείς το update για το καινούργιο home interface? Τσεκάρω συνέχεια αλλά τίποτα ακόμα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Ούτε εγώ συμφωνώ με την καταστροφολογία. Το Redfall έτσι κι αλλιώς δεν φαινόταν κάτι σπουδαίο από την αρχή. Ένα online looter shooter με περίεργο visual style. Το μόνο άκυρο για μένα ήταν ότι το ανέπτυξε το στούντιο που μας έδωσε τα masterpieces Dishonored και Prey... 

Και κατά τη γνώμη μου καλό θα ήταν να βγάλουν το 60fps patch και να το αφήσουν να χαθεί σαν μια κλανιά στον άνεμο.

Καλύτερα να εστιάσουν το ταλέντο τους αλλού. Ένα Prey 2 ίσως? Να ένα καλό potential που θα άξιζε να επενδύσει και να τους βοηθήσει η MS. 

Επίσης έχουμε δυο πολύ μεγάλα exclusives φέτος. Forza και Starfield. Ε ok, εκεί περιμένουμε ποιότητα, κορυφαία γραφικά, content και γενικώς να είναι όλα στο επίπεδο που αρμόζει για ΑΑΑ Xbox exclusive. Δεν τους παίρνει να πάει κάτι στραβά εκεί.

Σε άλλα νέα, πήρε κανείς το update για το καινούργιο home interface? Τσεκάρω συνέχεια αλλά τίποτα ακόμα.

Γιατί να βγάλουν Pray 2? Νομίζω φτάνει με τα sequel απλά γιατί ένα game είναι ωραίο - θα καταντήσουμε να παίζουμε 10 παιχνίδια γιατί κανένας δεν κάνει κάτι καινούριο. Μιά χαρά ιδέα είναι το redfall αν ξεπεραστούν τα technical προβλήματα και στρώσει δεν βλέπω το λόγο να μήν είναι τίμιο long term. Ξαναλέω, μεγάλο φάουλ η κατάσταση - μην παρεξηγηθώ.

Τώρα περι Forza/Starfield: Το forza είναι Sim, πρέπει να είναι technical showcase σε διάφορα aspects του παιχνιδιού και να μήν κάνουν Gt7 μαιμουδιές για τα γκαφρά. Πρέπει να είναι ΠΟΛΥ προσεγμένο.  Το Starfield ΔΕΝ θα είναι γιατί δεν γίνεται να είναι. Είναι ένα παιχνίδι με τεράστιο scope και πολυπλοκότητα. Η Bethesda κάθε φορά κάνει innovate στο πόσο μεγάλοι είναι οι κόσμοι,  πόσο βάθος έχει το game . Ε να δείς που μόλις βγεί όλα αυτά θα ξεχαστούν γιατί είναι πλέον MS και το συναπάντημα θα κυνηγάει bugs κράζωντας το οτι δεν  έχει 60 fps mode.

Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι πλέον ο κόσμος, συγκρίνει τεχνικά παιχνίδια τύπου GoW/Hellblade - linear cinematic μπλαμπλα με παιχνίδια όπως το Starfield απλά για τα clicks και για να ανήκεις σε κάποιο στρατόπεδο. Το οτι τα games είναι 1st party, δεν πάει να πεί οτι θα έχουν production value ηλίθια μεγάλο απλά για να ικανοποιήσει τα media. Όσοι παίζουν στα αλήθεια αυτά τα games, ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ αν ένας χαρακτήρας κάπου έχει κακό animation όταν μιλάει.

Η αηδίες των digital foundrηδέηδων έχουν καταστρέψει το industry και θα βλέπουμε τα ίδια σκατά όλη την γενιά. :D Ελπίζω να μην ακουμπήσει η βλακεία αυτή και το Zelda που θα τρέχει σε 15fps στα 144p. Να, τα έβγαλα απο μέσα μου :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε

Μου είναι πιο συμπαθής από τον χαζοχαρούμενο Jim της Sony ο Phil, αλλά γενικά και αυτός δεν έχει κάνει τις καλύτερες δηλώσεις στο παρελθόν, οπως αναφέρουν ορισμένοι σε twitter.

Spoiler

Από εκει και πέρα, αναμένουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια του 2023. 

Για το δε Ravenlok που αναφέρθηκε, οι ως τώρα κριτικές δεν λένε τα καλύτερα

image.png.b05a7aa8e31b1c7c45f872337d8dc5fb.png

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@chn-cynic Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ χίλιες φορές θα προτιμούσα να παίξω ένα ποιοτικό sequel του Prey 2 παρά την πατάτα το Redfall. Και κάτι μου λέει ότι και εσύ θα έκανες το ίδιο. Βασικά θα ήθελα να δω αν θα το αγόραζες full retail price αν δεν ήταν στο gamepass :P

Και όσο αναφορά το "φτάνει με τα sequel", πολύ μεγάλη κουβέντα. Είναι σαν να μου λες ότι δεν θα ασχοληθείς με καινούργιο Halo, Gears, Resident Evil, Hellblade, ή ακόμα και το Zelda που αναφέρεις στο τέλος (που φαίνεται ότι καρτερείς να παίξεις;))... Δεν τα θέλεις αυτά τα παιχνίδια και προτιμάς ένα generic looter shooter επειδή έχει καινούργιο όνομα που δεν το άκουσες ποτέ. Ε δυσκολεύομαι να τα πιστέψω όλα αυτά, αλλά στην τελική γούστα είναι.

Το Redfall δεν το κράζουν επειδή έχει τεχνικά θέματα αλλά επειδή είναι ένα μέτριο, βαρετό και κακώς υλοποιημένο shooter χωρίς καν να έχει τα πολύ καλά στοιχεία gameplay που είχαν τα παλιότερα games της Arkane. Τώρα αν νομίζεις ότι το παιχνίδι θα μεταμορφωθεί σε κάτι πολύ καλό απλά και μόνο διορθώνοντας μερικά τεχνικά θέματα, εδώ είμαστε να δούμε αν θα αλλάξει η αποδοχή του από τον κόσμο σε 3-4 μήνες και θα πουλάει σαν τρελό (εκτός gamepass). 

Προσωπικά πάντως δεν μου αρκεί μόνο να είναι καινούργια μια ιδέα. Αν είναι χαζή ιδέα (όπως το Redfall) παραμένει απλως μια καινούργια χαζή ιδέα και δεν πρόκειται να σπαταλήσω τον πολύτιμο χρόνο μου. Βέβαια ο καθένας ξοδεύει το χρόνο του όπως θέλει... κάποιος μπορεί να θέλει να ρίξει 100άδες ώρες στο Redfall ή στο Forspoken.

Τώρα όσο αναφορά το DF, δεν βλέπω γιατί θεωρείς ότι δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Technical analysis κάνουν όχι reviews παιχνιδιών. Αν κάτι έχει κακό τεχνικό τομέα, ε έχει κακό τεχνικό τομέα, πως να το κάνουμε? Αν κάτι τρέχει καλά ή έχει προβλήματα, είναι fact όχι υποκειμενική άποψη. Και καλά κάνουν που κράζουν κάποια πράγματα και οι devs αναγκάζονται να τα δουλέψουν. Όπως το πρόβλημα με το VRS στο Dead Space (στο PS5) ή τα προβληματικά controls του RE4 remake (στο Xbox). Αυτά λύθηκαν και πείραμε όλοι καλύτερη εμπειρία. Τώρα αν κάποιοι έχουν κολλήσει 10 χρόνια πίσω με τα console wars, μήπως ήρθε η ώρα να το δουν λίγο πιο ώριμα αντί να προσβάλλονται προσωπικά επειδή ένα παιχνίδι έχει τεχνικό θέμα με την αγαπημένη τους κονσόλα?

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, D.Luffy said:

@chn-cynic Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ χίλιες φορές θα προτιμούσα να παίξω ένα ποιοτικό sequel του Prey 2 παρά την πατάτα το Redfall. Και κάτι μου λέει ότι και εσύ θα έκανες το ίδιο. Βασικά θα ήθελα να δω αν θα το αγόραζες full retail price αν δεν ήταν στο gamepass :P

Και όσο αναφορά το "φτάνει με τα sequel", πολύ μεγάλη κουβέντα. Είναι σαν να μου λες ότι δεν θα ασχοληθείς με καινούργιο Halo, Gears, Resident Evil, Hellblade, ή ακόμα και το Zelda που αναφέρεις στο τέλος (που φαίνεται ότι καρτερείς να παίξεις;))... Δεν τα θέλεις αυτά τα παιχνίδια και προτιμάς ένα generic looter shooter επειδή έχει καινούργιο όνομα που δεν το άκουσες ποτέ. Ε δυσκολεύομαι να τα πιστέψω όλα αυτά, αλλά στην τελική γούστα είναι.

Το Redfall δεν το κράζουν επειδή έχει τεχνικά θέματα αλλά επειδή είναι ένα μέτριο, βαρετό και κακώς υλοποιημένο shooter χωρίς καν να έχει τα πολύ καλά στοιχεία gameplay που είχαν τα παλιότερα games της Arkane. Τώρα αν νομίζεις ότι το παιχνίδι θα μεταμορφωθεί σε κάτι πολύ καλό απλά και μόνο διορθώνοντας μερικά τεχνικά θέματα, εδώ είμαστε να δούμε αν θα αλλάξει η αποδοχή του από τον κόσμο σε 3-4 μήνες και θα πουλάει σαν τρελό (εκτός gamepass). 

Προσωπικά πάντως δεν μου αρκεί μόνο να είναι καινούργια μια ιδέα. Αν είναι χαζή ιδέα (όπως το Redfall) παραμένει απλως μια καινούργια χαζή ιδέα και δεν πρόκειται να σπαταλήσω τον πολύτιμο χρόνο μου. Βέβαια ο καθένας ξοδεύει το χρόνο του όπως θέλει... κάποιος μπορεί να θέλει να ρίξει 100άδες ώρες στο Redfall ή στο Forspoken.

Τώρα όσο αναφορά το DF, δεν βλέπω γιατί θεωρείς ότι δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Technical analysis κάνουν όχι reviews παιχνιδιών. Αν κάτι έχει κακό τεχνικό τομέα, ε έχει κακό τεχνικό τομέα, πως να το κάνουμε? Αν κάτι τρέχει καλά ή έχει προβλήματα, είναι fact όχι υποκειμενική άποψη. Και καλά κάνουν που κράζουν κάποια πράγματα και οι devs αναγκάζονται να τα δουλέψουν. Όπως το πρόβλημα με το VRS στο Dead Space (στο PS5) ή τα προβληματικά controls του RE4 remake (στο Xbox). Αυτά λύθηκαν και πείραμε όλοι καλύτερη εμπειρία. Τώρα αν κάποιοι έχουν κολλήσει 10 χρόνια πίσω με τα console wars, μήπως ήρθε η ώρα να το δουν λίγο πιο ώριμα αντί να προσβάλλονται προσωπικά επειδή ένα παιχνίδι έχει τεχνικό θέμα με την αγαπημένη τους κονσόλα?

Απαντάω 1-1 γιατί είναι πολλά :D

- Γενικά προτιμώ καινούρια IPs σε σχέση με sequels. Δεν πάει να πεί οτι πρέπει να βγαίνει ό,τι να ναι βέβαια. Τώρα μου έβαλες την αφρόκρεμα εδώ.. Καλά είναι μερικά παιχνίδια που έχουν φτιαχτεί με σκέψεις sequel να γίνονται έτσι αλλα όχι επειδή πουλάει κάτι και κάνει όνομα να βγάζεις 17 συνέχειες με άλλους χάρτες και καλύτερα γραφικά.

- Περι Redfall, Όταν γράφω 75 πάνω, αυτό εννοώ. Ένα μέτριο, όχι και τόσο βαρετό imho σούτερ που δεν έχει technical bugs και περνάς ωραία με την παρέα, κάπου στο 75άρι το βάζω.

-  Κακο-υλοποιημένη ιδέα ναι. Χαζή, όχι - αρκετά ευχάριστο είναι. Δεν χρειάζεται όλα τα παιχνίδια να μας διδάσκουν ζωή και πόνο ούτε να έχουν στέλθ στοιχεία. Να κάνουμε στέλθ παλούκωμα στους βρυκόλακες θα ήταν αστείο κόνσεπτ εκτός κι αν κοιμόταν.

-  Περι DF δεν είπα οτι φταίνε. Ψωμάκι βγάζουν. Απλά όλοι οι ενήλικες που δεν έχουν αληθινά προβλήματα ζωής και ασχολούνται με αυτές τις βλακείες, καταλήγουν να μήν παίζουν τπτ και να ασχολούνται με φρέιμ ντροπς. Προφανώς και υπάρχουν ακραία πράγματα όπως το Redfall, Jedi , Forspoken αλλα στην πλειοψηφία των παιχνιδιών απλά μετράμε αγγούρια χωρίς κανένα νόημα. Assasins Creed Odyssey comes to mind. 2 Φρέιμς λιγότερα στις φωτιές ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω κτλ κτλ.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, chn-cynic είπε

Για να σου απαντήσω και λίγο σοβαρά γιατί μόνο τρολάρω:

1) Αναφέρεις αποτυχίες της Sony και καλά κάνεις γιατί όλες οι εταιρίες κρίνονται με βάση τον ανταγωνισμό τους. Όντως έχει βγάλει και το Destruction All star και άλλες αποτυχίες και θα συνεχίσει να βγάζει. Το θέμα είναι ότι βγάζει όμως και τεράστιες επιτυχίες ανάμεσα σε αυτές τις όποιες (λίγες ή πολλές) αποτυχίες.

Αντίθετα η Microsoft πέρα από το Forza για να το πω κομψά, δε τα πάει και τόσο καλά. Και οποία έκπληξη το καλύτερο παιχνίδι της είναι στην κατηγορία remake/remaster/sequel που κοροϊδεύεις.

2) Κοροϊδεύεις τα sequel και υποστηρίζεις τη παπαριά που είπε ο Phil περί δημιουργικότητας και διαφορετικότητας. Ο ίδιος Phil που προσπαθεί να αγοράσει την AKB για να έχει στα χέρια του το CoD 37 και να γίνει το flagship της εταιρίας.

3) Το Redfall δεν είναι ένα καλό παιχνίδι που τυχαίνει να έχει bugs τύπου Cyberpunk ή Star Wars. Είναι ένα σκουπίδι που έχει ΚΑΙ bugs.

4) Δε σου απαγορεύει κανένας να ευχαριστηθείς το Redfall. Συνεχίζει να είναι σκουπίδι αντικειμενικά. Δεν είναι από τα παιχνίδια που έχουν reviews 75-80 που σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι. 60 έχει για όνομα του θεού.

5) Ναι δεν ήταν η καταστροφή του Xbox division, αλλά έχει κάνει το Starfield να φαίνεται σε φάση last shot. Εδώ και χρόνια ψάχνει το system seller της η κονσόλα και αυτό δε λέει να έρθει. Και όχι τα Forza,το Halo και τα Gears δεν είναι αρκετά όπως φάνηκε και από τη προηγούμενη χρονιά. Δεν έχει αποκτήσει ακόμη το killer app της η κονσόλα. Το λόγο να την αγοράσει κάποιος που δε την έχει. Και αυτό αντικατοπρίζεται στις πωλήσεις της. Η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη αν το Starfield δε βαρέσει 90άρι και κρίνε μόνος σου πόσο πιθανό είναι αυτό λόγω Bethesda.

Καλά κάνεις και είσαι χαλαρός και ψύχραιμος. Εξάλλου για gaming μιλάμε, δεν είναι νορμάλ να τα βάφει μαύρα κανείς. Αλλά όχι δεν πάει καλά το θέμα και τα xbox communities στο internet είναι έτοιμα να εκραγούν.

• Like 5
Δημοσ.

@chn-cynic Ενήλικας που όπως λες έχει "πραγματικά προβλήματα ζωής" ασφαλώς δεν θα κοιτάξει ούτε τα framedrops αλλά σίγουρα δεν θα έχει ούτε τη διάθεση να σπάσει πλάκα παλουκώνοντας βαμπίρ σε μέτρια παιχνίδια.

Βασικά και το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου να έδειχνες σε έναν ενήλικα με "πραγματικά προβλήματα ζωής" πιστεύω θα σου έλεγε "ρε άντε και...... τώρα". Ειλικρινά τώρα απορώ πως σκέφτηκες αυτή την συγκεκριμένη παρομοίωση για να κάνεις αντεπιχείρημα για το... DF.

Anyways, δεν είμαι ο δικηγόρος του DF και ούτε θέλω να πείσω κανέναν να το παρακολουθεί.

Επίσης δεν είπα κάπου για "17 συνέχειες", προφανώς θα με κούραζαν και εμένα αλλά ένα Prey 2 θα το έπαιζα ευχαρίστως αν ήταν άξιος διάδοχος. 

Καλή απόλαυση σε όσους αρέσει το Redfall και περνάνε καλά. Απλώς εγώ εξακολουθώ να αναρωτιέμαι αν θα υπήρχε ο ίδιος ενθουσιασμός και αυτά τα χαλαρά έλα μωρέ είναι μέτριο και όχι και τόσο βαρετό, αν έπρεπε ή αν είχατε πληρώσει 80 ευρώ :rolleyes:

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Για να σου απαντήσω και λίγο σοβαρά γιατί μόνο τρολάρω:

1) Αναφέρεις αποτυχίες της Sony και καλά κάνεις γιατί όλες οι εταιρίες κρίνονται με βάση τον ανταγωνισμό τους. Όντως έχει βγάλει και το Destruction All star και άλλες αποτυχίες και θα συνεχίσει να βγάζει. Το θέμα είναι ότι βγάζει όμως και τεράστιες επιτυχίες ανάμεσα σε αυτές τις όποιες (λίγες ή πολλές) αποτυχίες.

Αντίθετα η Microsoft πέρα από το Forza για να το πω κομψά, δε τα πάει και τόσο καλά. Και οποία έκπληξη το καλύτερο παιχνίδι της είναι στην κατηγορία remake/remaster/sequel που κοροϊδεύεις.

2) Κοροϊδεύεις τα sequel και υποστηρίζεις τη παπαριά που είπε ο Phil περί δημιουργικότητας και διαφορετικότητας. Ο ίδιος Phil που προσπαθεί να αγοράσει την AKB για να έχει στα χέρια του το CoD 37 και να γίνει το flagship της εταιρίας.

3) Το Redfall δεν είναι ένα καλό παιχνίδι που τυχαίνει να έχει bugs τύπου Cyberpunk ή Star Wars. Είναι ένα σκουπίδι που έχει ΚΑΙ bugs.

4) Δε σου απαγορεύει κανένας να ευχαριστηθείς το Redfall. Συνεχίζει να είναι σκουπίδι αντικειμενικά. Δεν είναι από τα παιχνίδια που έχουν reviews 75-80 που σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι. 60 έχει για όνομα του θεού.

5) Ναι δεν ήταν η καταστροφή του Xbox division, αλλά έχει κάνει το Starfield να φαίνεται σε φάση last shot. Εδώ και χρόνια ψάχνει το system seller της η κονσόλα και αυτό δε λέει να έρθει. Και όχι τα Forza,το Halo και τα Gears δεν είναι αρκετά όπως φάνηκε και από τη προηγούμενη χρονιά. Δεν έχει αποκτήσει ακόμη το killer app της η κονσόλα. Το λόγο να την αγοράσει κάποιος που δε την έχει. Και αυτό αντικατοπρίζεται στις πωλήσεις της. Η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη αν το Starfield δε βαρέσει 90άρι και κρίνε μόνος σου πόσο πιθανό είναι αυτό λόγω Bethesda.

Καλά κάνεις και είσαι χαλαρός και ψύχραιμος. Εξάλλου για gaming μιλάμε, δεν είναι νορμάλ να τα βάφει μαύρα κανείς. Αλλά όχι δεν πάει καλά το θέμα και τα xbox communities στο internet είναι έτοιμα να εκραγούν.

1) Δεκτό μέχρι ένα σημείο, αλλα όχι και όπως το λες. Ίδια metacritic scores έχουν και οι 2 και κοντινό αριθμό παιχνιδιών so far. Άλλο τι γουστάρεις και πόσα λεφτά έχει ρίξει η Sony στην παραγωγή του GoW.

2) Δεν κοροιδεύω τα sequel, κοροιδεύω τις εταιρίες που βγάζουν ΜΟΝΟ sequel γιατί φοβούνται να κάνουν οτιδήποτε άλλο. Η MS με το gamepass έχει βάλει φρένο σε αυτό και προσωπικά το γουστάρω. Το CoD το θέλει για κασέρι ρε τρελέ, ποιό φλάγκσιπ? :D Απλά θα γίνει το Xbox division άπειρα κερδοφόρο - στα @@ τους για το φλάγκσιπ.

3) :D Φαντάζομαι δεν το έχεις ακουμπήσει και αυτό λέει κάτι. Σκουπίδι ΔΕΝ είναι. Ένα μέτριο παιχνίδι είναι που δεν έπιασε καλά όπως το 90% των νέων IPs εκεί έξω. Δικαιολογώ το 60άρι για τα bugs/optimisation/AI. Αν ήταν polished, 60 fps πολύ έυκολο 75άρι. Σαν gameplay η άποψή μου είναι οτι έιναι κομπλεδιά και ευχάριστο. Αγκρί του ντισαγκρί με όσο έχω παίξει.

4) Ό,τι έγραψα στο 3. Είναι ριβιούερς, είναι μπάιασντ, έχουν άποψη. Δεν είναι αντικειμενικότητα. Αν παίζαμε και δεν κράζαμε χωρίς να έχουμε παίξει θα ήταν όλα καλύτερα.

5) Το Xbox είναι στην καλύτερη φάση του. Δεν θέλουν να έχουν τέτοια franchises προφανώς. Ο λόγος να αγοράσεις την κονσόλα είναι το gamepass. Αυτό λένε εξαρχής, αυτό κάνουν και όπως φαίνεται πάει μια χαρά. Έχουν λαμώσει τελευταία λόγω ABK λίγο, αλλα εμένα πλέον όλοι οι φίλοι μου έχουν gamepass. Τι να σου πω - Εγώ έχω παίξει αυτά τα χρόνια περισσότερα απο τα τελευταία 10 μαζί και το ευχαριστιέμαι τίγκα μαζί και με την κοπέλα μου πολλά πράγματα που δεν θα τα αγόραζα.

Τα xbox communities στο internet βγάζουν λεφτάκια απο τον ντόρο. Ελπίζω στα @@ τους για το μέλλον του Xbox brand όπως κι εγώ. :D Είτε καλό, είτε κακό όλο με κάτι ασχολούνται, δεν λέει κάτι αυτό. Οι μισοί έχουν πάει να μάθουν law εδώ και κάνα χρόνο για να έχουν να πούνε κάτι με την ABK...

9 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

@chn-cynic Ενήλικας που όπως λες έχει "πραγματικά προβλήματα ζωής" ασφαλώς δεν θα κοιτάξει ούτε τα framedrops αλλά σίγουρα δεν θα έχει ούτε τη διάθεση να σπάσει πλάκα παλουκώνοντας βαμπίρ σε μέτρια παιχνίδια.

Βασικά και το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου να έδειχνες σε έναν ενήλικα με "πραγματικά προβλήματα ζωής" πιστεύω θα σου έλεγε "ρε άντε και...... τώρα". Ειλικρινά τώρα απορώ πως σκέφτηκες αυτή την συγκεκριμένη παρομοίωση για να κάνεις αντεπιχείρημα για το... DF.

Anyways, δεν είμαι ο δικηγόρος του DF και ούτε θέλω να πείσω κανέναν να το παρακολουθεί.

Επίσης δεν είπα κάπου για "17 συνέχειες", προφανώς θα με κούραζαν και εμένα αλλά ένα Prey 2 θα το έπαιζα ευχαρίστως αν ήταν άξιος διάδοχος. 

Καλή απόλαυση σε όσους αρέσει το Redfall και περνάνε καλά. Απλώς εγώ εξακολουθώ να αναρωτιέμαι αν θα υπήρχε ο ίδιος ενθουσιασμός και αυτά τα χαλαρά έλα μωρέ είναι μέτριο και όχι και τόσο βαρετό, αν έπρεπε ή αν είχατε πληρώσει 80 ευρώ :rolleyes:

Δεν θα πλήρωνα 70ε περίπου για τίποτα. Δεν πιστεύω οτι τίποτα αξίζει 70ε εκτός απο 1-2 games που για μένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μετράνε πολύ - κάτι Tekken/SF που και πάλι θα τα πόναγα αλλα τι α κάντς.

Ούτε GoW, ούτε Zelda ούτε τίποτα. Αν δεν ήταν στο GP το Redfall δεν θα το έπαιζα με τίποτα προφανώς. Το Jedi, που καραγούσταρα το 1, δεν θα έδινα ποτέ 70ε για να αγοράσω το 2. Θα περιμένω και θα το παίξω όταν αξίζει οικονομικά - Δεν θα μπαγιατέψει :D

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, chn-cynic είπε

Δεν θα πλήρωνα 70ε περίπου για τίποτα. Δεν πιστεύω οτι τίποτα αξίζει 70ε εκτός απο 1-2 games που για μένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μετράνε πολύ - κάτι Tekken/SF που και πάλι θα τα πόναγα αλλα τι α κάντς.

Ούτε GoW, ούτε Zelda ούτε τίποτα. Αν δεν ήταν στο GP το Redfall δεν θα το έπαιζα με τίποτα προφανώς. Το Jedi, που καραγούσταρα το 1, δεν θα έδινα ποτέ 70ε για να αγοράσω το 2. Θα περιμένω και θα το παίξω όταν αξίζει οικονομικά - Δεν θα μπαγιατέψει :D

Μια χαρά. Άρα η διαφορά λοιπόν είναι ότι για κάποιους ο καθοριστικός παράγοντας για να παίξουν κάτι είναι να είναι free, για κάποιους άλλους ο καθοριστικός παράγοντας για να παίξουν κάτι είναι να είναι πραγματικά καλό (και ας το πληρώσουν).

Κανένα θέμα με αυτό. Μακάρι να καταφέρει η MS να ισορροπήσει αυτή τη ζυγαριά και να μη χρειάζεται κάθε φορά ο ίδιος ο Phil να απολογείται για ένα μέτριο, όχι και τόσο βαρετό exclusive...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...