rodosf1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 αύριο στο Gamepass, πολύ όμορφο φαίνεται και θα παιχτεί από εμένα στα σίγουρα! Θα βγει σε Xbox και σε PC, day one αυριο 4/5. 4
chrisgewrgi Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Οποιος δεν έχει παίξει hi fi να παρατησει ότι παίζει Κάι να το ξεκινήσει. Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμουν έτοιμος να το κάνω unistall. Απίστευτο πως εξελίσσεται το παιχνίδι. Πρέπει να είμαι κάπου στην μεση και δεν θέλω να τελειώσει.ωραιες μάχες ,και δυσκολες.ειδικα όταν φτιαχνεις το team σου εχει και γαμω τα gameplay .Για μένα από τα καλύτερα game που εδω παιξει τα τελευταία 2 χρονια Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από chrisgewrgi 3
George7Byron Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Ακολουθεί Ερώτηση για ψαγμενους...Εγώ και ο αδερφός μου έχουμε seriesx και σήμερα κάναμε επιτυχώς από ότι φαίνεται το game share ,μοιράζοντας έτσι τα library μας.Επειδη σκοπεύουμε να αγοράσουμε το DIABLO 4 με preorder,θα μπορούμε να παίζουμε ταυτόχρονα το ίδιο game online ,με διαφορετικά εννοείται accounts? Θα μπορούμε να μπούμε μαζί στην Beta του Μαϊου?
rodosf1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, George7Byron είπε Ακολουθεί Ερώτηση για ψαγμενους...Εγώ και ο αδερφός μου έχουμε seriesx και σήμερα κάναμε επιτυχώς από ότι φαίνεται το game share ,μοιράζοντας έτσι τα library μας.Επειδη σκοπεύουμε να αγοράσουμε το DIABLO 4 με preorder,θα μπορούμε να παίζουμε ταυτόχρονα το ίδιο game online ,με διαφορετικά εννοείται accounts? Θα μπορούμε να μπούμε μαζί στην Beta του Μαϊου? στο πρώτο ερώτημα σίγουρα κ δοκιμασμένα ΝΑΙ σε όλα τα games. στο δεύτερο... πιθανόν ναι. 1 1
bill_viper Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 20 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε να ρωτησω κατι ασχετο ; Μεχρι πριν λιγο καιρο ( κανα μηνα ) εμπαινα απο το app του κινητου ενω ημουν στο γραφειο και εβαζα να κατεβασει καποιο παιχνιδι που ηθελα κανονικα και οταν πηγαινα σπιτι ηταν ετοιμο . Μπηκα σημερα να κατεβασω το hogwarts legacy και μου πεταξε μηνυμα να ενεργοποιησω την κονσολα στο σπιτι και να κανω login ( ειναι σιγουρα ενεργοποιημενη ποτε δεν την κανω ολικο shutdown ) Με τα πολλα περιμενα να σχολασει η μικρη απο το σχολειο την πηρα τηλεφωνο και την ειπα αναψε την κονσολα και κανε Login με το δικο μου χειριστηριο μηπως και εγινε καμια διακοπη ρευματος το πρωι και για αυτο την βλεπει κλειστη . Και με αναμμενη την κονσολα παλι δεν μπορω να ξεκινησω download απο το app . Ειναι καποια ρυθμιση στην κονσολα που πρεπει να γινει και ισως με καποιο update απενεργοποιηθηκε ; Ξερει κανεις ; Είναι γνωστό issue. Μου το έχει κάνει πάνω από 5 φορές τον τελευταίο καιρό. Για κάποιο λόγο απενεργοποιεί αυτόματα το "allow remote installation". Υποψιάζομαι ότι γίνεται κάθε φορά που κάνει update το Xbox. 1
vagosvts7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 8 ώρες πριν, George7Byron είπε Ακολουθεί Ερώτηση για ψαγμενους...Εγώ και ο αδερφός μου έχουμε seriesx και σήμερα κάναμε επιτυχώς από ότι φαίνεται το game share ,μοιράζοντας έτσι τα library μας.Επειδη σκοπεύουμε να αγοράσουμε το DIABLO 4 με preorder,θα μπορούμε να παίζουμε ταυτόχρονα το ίδιο game online ,με διαφορετικά εννοείται accounts? Θα μπορούμε να μπούμε μαζί στην Beta του Μαϊου? Σίγουρα θα μπορείτε να παίζετε τα παιχνίδια που έχετε στη library και online με διαφορετικά accounts.. Και εγώ έχω κάνει share πολύ καιρό πριν με τον κολλητό μου(έχουμε ultimate εγώ βρίσκομαι Ελλάδα και αυτός Γερμανία) .. Τώρα για την beta δεν γνωρίζω.
rodosf1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 May the... 4th be with you! Star Wars day σήμερα και για τους fan, γιορτάζουμε τη μέρα με μερικές προτάσεις από gamepass, EAPlay κ Games with Gold, απέφυγα να προτείνω ιδιόκτητα επειδή η πλειοψηφία έχει Ultimate λογικά. Enjoy
Paragontas-x Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 18 ώρες πριν, Lotof είπε Σιγά τα οα. Δεν άλλαξαν και τίποτα το ουσιώδες. Απλά αλλάξανε θέση στα tiles.
Tetrabitos Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Στις 2/5/2023 στις 6:44 ΜΜ, Daredevil είπε το έχω κατεβάσει μέσω gamepass στο pc, αλλά όταν βλέπεις τέτοια... γενικά η MS έχει πρόβλημα με το να καλύψει τις υποσχέσεις της. Θα έπρεπε ξεκάθαρα να το καθυστερήσει, αλλά φαντάζομαι υπάρχει πίεση για 1st party content. Στο τρέιλερ έδειχνε γαμάτο πριν μήνες. Κοροϊδία έπεσε. 1
firepc Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 "Παραιτήσου Phil Spencer" φωνάζει το διαδίκτυο Εδώ η απολογία του
Mitroglou7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 56 λεπτά πριν, firepc είπε "Παραιτήσου Phil Spencer" φωνάζει το διαδίκτυο Εδώ η απολογία του Το ότι δε θα γινόμασταν σοφότεροι από την "αναλαμβάνω τη πολιτική ευθύνη" συνεντευξη ήταν αναμενόμενο. Το ότι θα έλεγε σε αυτή τη συνέντευξη σε αυτό το timing ότι "και καλύτερα παιχνίδια να φτιάξουμε και το Starfield να είναι 11/10 δε θα αλλάξει κάτι στο μερίδιο αγοράς τους στις κονσόλες" δε ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω. Ακόμη και να καταλαβαίνω το point του δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το πράγμα πρέπει να ειπωθεί ειδικά δε τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα