Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

το θεμα ειναι ειναι για Series X ; Αυτο με αγχωνει γιατι εχω μπερδευτει με τοσα που βλεπω για One και Series διαφορετικα . 

οκ το πηρα στα 45,71 € . Το θεμα ειναι οτι ακομα κλειδι στο ιστορικο αγορων δεν βλεπω . Εχει κανεις εμπειρια απο το gamivo.com ; 

Order Completed! Thank you for your purchase.

Your order will be available in Purchases section in your customer panel.

εγω εχω πάρει άπειρα από εκεί, don't worry. ελπίζω να πρόσεξες να αποφύγεις την συνδρομή, να έκανες unclick. τσέκαρε το για σιγουριά. 

Μπες στο store κ πάτα να το κατεβάσεις, σε λίγα λεπτά θα κάνει ενημέρωση και θα το δεις στα Owned.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

εγω εχω πάρει άπειρα από εκεί, don't worry. ελπίζω να πρόσεξες να αποφύγεις την συνδρομή, να έκανες unclick. τσέκαρε το για σιγουριά. 

Μπες στο store κ πάτα να το κατεβάσεις, σε λίγα λεπτά θα κάνει ενημέρωση και θα το δεις στα Owned.

ναι εβγαλα την συνδρομη με την συνδρομη πηγαινε 41 € αλλα την ξετσεκαρα . Το κλειδι που ερχεται ομως ; για να κανω redeem ; 

ΟΚ ήρθε και το κλειδί μπήκα με VPN Τουρκίας και το πέρασε κανονικά . Όλα έτοιμα ;) Σε ευχαριστώ 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
  • Like 1
  • Thanks 1

38 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

ναι εβγαλα την συνδρομη με την συνδρομη πηγαινε 41 € αλλα την ξετσεκαρα . Το κλειδι που ερχεται ομως ; για να κανω redeem ; 

ΟΚ ήρθε και το κλειδί μπήκα με VPN Τουρκίας και το πέρασε κανονικά . Όλα έτοιμα ;) Σε ευχαριστώ 

καλοπαιχνιδο και βάλε μας και μια κριτική μολις μπεις για τα καλά στο κλίμα, αν θες. :)

11 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

καλοπαιχνιδο και βάλε μας και μια κριτική μολις μπεις για τα καλά στο κλίμα, αν θες. :)

Θα κάτσω να παίξω σήμερα αλλά επειδή θα φτάσω σπίτι 9 + το βράδυ καλύτερες εντυπώσεις μέσα στο ΣΚ που θα έχω χρόνο . Είμαι λάτρης του κόσμου του Harry Potter από το 1ο βιβλίο μέχρι την τελευταία ταινία οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα απολαύσω και το παιχνίδι 

• Like 2

1 λεπτό πριν, GaGaS_Thess είπε

Θα κάτσω να παίξω σήμερα αλλά επειδή θα φτάσω σπίτι 9 + το βράδυ καλύτερες εντυπώσεις μέσα στο ΣΚ που θα έχω χρόνο . Είμαι λάτρης του κόσμου του Harry Potter από το 1ο βιβλίο μέχρι την τελευταία ταινία οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα απολαύσω και το παιχνίδι 

Αν είσαι και λάτρης του κόσμου, πίστεψε με θα νιώθεις σαν μικρό παιδί που ήρθε το γράμμα του για το Hogwarts. Οι πρώτες στιγμές μου με το παιχνίδι ήταν απλά μαγικές και μέχρι που το έκανα Platinum δεν το βαρέθηκα. 

1 λεπτό πριν, Charismo είπε

Αν είσαι και λάτρης του κόσμου, πίστεψε με θα νιώθεις σαν μικρό παιδί που ήρθε το γράμμα του για το Hogwarts. Οι πρώτες στιγμές μου με το παιχνίδι ήταν απλά μαγικές και μέχρι που το έκανα Platinum δεν το βαρέθηκα. 

νομίζω ότι θα ξοδέψω άπειρες ώρες στο παιχνίδι . Έφτασα 44 σχεδόν αλλά κάθε φορά που είναι να καθίσω να δω harry potter νιώθω σαν να είμαι στο 2001 που το πρωτοείδα . Από ότι κατάλαβα μπορείς να κάνεις χαρακτήρες και με τα 4 house δεν ξέρω αν έχει διαφορετικό story ανάλογα το που θα μπεις . Αλλά ακόμα και το ίδιο να είναι με βλέπω για 100 % ;)

1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

Και γω το θέλω αλλά το κρατάω για τον χειμώνα!δεν μου πάει να το παίξω καλικαιριατικα!

2 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

νομίζω ότι θα ξοδέψω άπειρες ώρες στο παιχνίδι . Έφτασα 44 σχεδόν αλλά κάθε φορά που είναι να καθίσω να δω harry potter νιώθω σαν να είμαι στο 2001 που το πρωτοείδα . Από ότι κατάλαβα μπορείς να κάνεις χαρακτήρες και με τα 4 house δεν ξέρω αν έχει διαφορετικό story ανάλογα το που θα μπεις . Αλλά ακόμα και το ίδιο να είναι με βλέπω για 100 % ;)

Ναι μπορείς να επιλέξεις ή να αφήσεις το καπέλο να επιλέξει για εσένα. 

Κάθε κοιτώνας έχει ένα quest κάπου στις αρχές του παιχνιδιού που διαφέρει. Δυστυχώς το καλύτερο quest ήταν του Hufflepuff. 😆

21 ώρες πριν, Daredevil είπε

Το είχα ψιλοκαταλάβει από τα υπόλοιπα που βλέπω στο ιντερνετ αλλά με αυτό είναι ξεκάθαρο πλεόν.

Είπα και εγώ τόοοσοι πολλοί (ένα πρόχειρο metric που βρήκα είναι ότι 166 χιλιάδες έχουν δει το trailer στο youtube-τόσο ήταν το ενδιαφέρον για το εν λόγω game) ήθελαν να παίξουν ένα multiplayer looter shooter της arkane και απογοητεύτηκαν τόσο πολύ που κάθισαν και βρήκαν όλα τα bugs από το πρώτο νανοδευτερόλεπτο της κυκλοφορίας του και τα postaρουν σε όλο το ίντερνετ;Γιατί όποιος έχει παίξει και της Arkane και της Bethesda γενικότερα games, ξέρει από bugs. To Prey ακόμα και πέρσι που έκανα ένα playthrough κόλλησα σε game breaking bug 😝 και μιλάμε για 6 χρόνια μετά...(Μην πω για skyrim καλυτερα). Ακόμα και για το deathloop (που μπορεί όντως να είναι παιχνιδάρα-δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα-)έχω διαβάσει για bug fest αλλά έιναι το καλύτερο game του 2021 (μην κάνετε αντιστοιχίση με το σε ποια πλατφόρμα βγήκε το καθενα...)

H Sony έχει τέλειο marketing department και η MS ανύπαρκτο.Σίγουρα τα παίρνουν από Sony και καλά κάνουν.Αλλά δε γίνεται ρε παιδία πλέον να τα μηδενίζουμε όλα. Το ίδιο και με το cyberpunk είχε μεν bugs αλλά έφτιαξαν αμέσως και ειλικρινά καταδικάστηκε λόγω των αρχικών reviews ενώ είναι παιχνιδάρα. Δε λέω να μην κράζουμε απλά πρέπει να μην κατευθύνεται από κάποιους το κράξιμο. Πραγματικά έχουν βγάλει forza, flight simulator,psychonauts (αυτά κυρίως έπαιξα εγώ)και ξαφνικά φταίει η MS για το τίγκα στα bug launch (?) του redfall και τέλος η γενιά, μόνο sony κτλ.Ενώ όταν γίνεται κάτι προς τα εκεί δεν ανοίγει μύτη ενώ πρέπει να εκθειάσουμε για ν-οστη φορα το last of us remake-remaster του reimagined.Που btw δεν είδα τόσο χαμό γύρω από το port στο pc που -δεν το έχω παίξει ακόμα αλλά είμαι βέβαιος- θα το έφτιαξαν (Aλήθεις ο εν λόγω κύριος έχει κάνει post για αυτό άραγε;). Τέλος πάντων μην το κάνω versus...Τα media ελέγχουν 90% το τι βγαίνει στην επιφάνεια και πόσο το μεγαλοποιούμε είναι πασιφανές αυτό και το gaming στην Ελλάδα ειδικά είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης.Απλά ήθελα να πω να έχουμε μια πιο συγκροτημένη και συγκρατημένη άποψη.

Στο κάτω κάτω όπως έγραψαν και πριν πολλοί, δεν το αγοράζεις, το δοκιμάζεις game pass και αν δε σου αρέσει uninstall και μετά από 2 μήνες αν καίγεσαι τόσο να το παίξεις θα έχει βελτιωθεί και το ξαναβάζεις. 

22 λεπτά πριν, stafftw είπε

Στο κάτω κάτω όπως έγραψαν και πριν πολλοί, δεν το αγοράζεις, το δοκιμάζεις game pass και αν δε σου αρέσει uninstall και μετά από 2 μήνες αν καίγεσαι τόσο να το παίξεις θα έχει βελτιωθεί και το ξαναβάζεις. 

Χωρίς να θέλω να μειώσω το πολύ ωραίο post σου θα ήθελα λίγο να μείνω σε αυτό εδώ γιατί το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και το θεωρώ λάθος σαν λογική.

Ίσα ίσα επειδή έχει ένα τόνο παιχνίδια το gamepass, συν-πλην ένα δε κάνει κάποια διαφορά οπότε και μια πιθανή καθυστέρηση δε θα είχε κάποια σοβαρή επίπτωση στη πράξη. Οκ θα ήταν ενοχλητικό και θα υπήρχε γκρίνια αλλά πιθανολογώ μικρότερη από την τωρινή.

Επίσης, βλέπω μένεις στα bugs του παιχνιδιού λες και είναι καμιά παιχνιδάρα όπως το Cyberpunk που είχε μεν bugs αλλά ήταν καλό παιχνίδι ενώ το συγκεκριμένο είναι ένα κακό παιχνίδι που έχει ΚΑΙ bugs.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ρωτησω κατι ασχετο ; Μεχρι πριν λιγο καιρο ( κανα μηνα ) εμπαινα απο το app του κινητου ενω ημουν στο γραφειο και εβαζα να κατεβασει καποιο παιχνιδι που ηθελα κανονικα και οταν πηγαινα σπιτι ηταν ετοιμο . Μπηκα σημερα να κατεβασω το hogwarts legacy και μου πεταξε μηνυμα να ενεργοποιησω την κονσολα στο σπιτι και να κανω login ( ειναι σιγουρα ενεργοποιημενη ποτε δεν την κανω ολικο shutdown ) Με τα πολλα περιμενα να σχολασει η μικρη απο το σχολειο την πηρα τηλεφωνο και την ειπα αναψε την κονσολα και κανε Login με το δικο μου χειριστηριο μηπως και εγινε καμια διακοπη ρευματος το πρωι και για αυτο την βλεπει κλειστη . Και με αναμμενη την κονσολα παλι δεν μπορω να ξεκινησω download απο το app . Ειναι καποια ρυθμιση στην κονσολα που πρεπει να γινει και ισως με καποιο update απενεργοποιηθηκε ; Ξερει κανεις ; 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess

6 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

να ρωτησω κατι ασχετο ; Μεχρι πριν λιγο καιρο ( κανα μηνα ) εμπαινα απο το app του κινητου ενω ημουν στο γραφειο και εβαζα να κατεβασει καποιο παιχνιδι που ηθελα κανονικα και οταν πηγαινα σπιτι ηταν ετοιμο . Μπηκα σημερα να κατεβασω το hogwarts legacy και μου πεταξε μηνυμα να ενεργοποιησω την κονσολα στο σπιτι και να κανω login ( ειναι σιγουρα ενεργοποιημενη ποτε δεν την κανω ολικο shutdown ) Με τα πολλα περιμενα να σχολασει η μικρη απο το σχολειο την πηρα τηλεφωνο και την ειπα αναψε την κονσολα και κανε Login με το δικο μου χειριστηριο μηπως και εγινε καμια διακοπη ρευματος το πρωι και για αυτο την βλεπει κλειστη . Και με αναμμενη την κονσολα παλι δεν μπορω να ξεκινησω download απο το app . Ειναι καποια ρυθμιση στην κονσολα που πρεπει να γινει και ισως με καποιο update απενεργοποιηθηκε ; Ξερει κανεις ; 

για δοκίμασε απο το site του store αν σου επιτρέπει εγκατάσταση. Θα στο δείχνει έτοιμο για εγκατάσταση κ να επιλέξεις κονσόλα να κατέβει. Αν δουλεύει εκεί είναι θέμα της εφαρμογής, αλλιώς ρύθμιση του xbox για remote installation. 

Δεν κρατιέσαι βλέπω :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

για δοκίμασε απο το site του store αν σου επιτρέπει εγκατάσταση. Θα στο δείχνει έτοιμο για εγκατάσταση κ να επιλέξεις κονσόλα να κατέβει. Αν δουλεύει εκεί είναι θέμα της εφαρμογής, αλλιώς ρύθμιση του xbox για remote installation. 

Δεν κρατιέσαι βλέπω :)

Ούτε από browser το βλέπει .Μάλλον είναι απενεργοποιημένη η επιλογή με κάποιο update . Πως την ενεργοποιώ είναι το θέμα γιατί είναι πολύ βολικό 

Δεν κρατιέμαι γιατί είμαι στο γραφείο από τις 8 θα φύγω 5:30 και μέχρι να πάω σπίτι θα πάει 6 . Θα πρέπει να πάρω την μικρή και να την πάω ενόργανη και θα γυρίσω 8:30 - 9 παρά . 

Ξενέρωμα δεν θα είναι 9 το βράδυ να πρέπει να ξεκινήσει download ; Πάει η μέρα σήμερα ;)

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Ούτε από browser το βλέπει .Μάλλον είναι απενεργοποιημένη η επιλογή με κάποιο update . Πως την ενεργοποιώ είναι το θέμα γιατί είναι πολύ βολικό 

Δεν κρατιέμαι γιατί είμαι στο γραφείο από τις 8 θα φύγω 5:30 και μέχρι να πάω σπίτι θα πάει 6 . Θα πρέπει να πάρω την μικρή και να την πάω ενόργανη και θα γυρίσω 8:30 - 9 παρά . 

Ξενέρωμα δεν θα είναι 9 το βράδυ να πρέπει να ξεκινήσει download ; Πάει η μέρα σήμερα ;)

allow remote installation λοιπόν θες ενεργό στην κονσόλα στις ρυθμίσεις. 

• Like 1

7 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

ολες το κομματι μεσα στο hogwarts ειναι πολυ ομορφο και σαν φαν θα το ευχαριστηθεις. Το open wolrd part εχει καποια απο τα γνωστα προβληματα του genre, αλλα παλι καλη φαση γενικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...