Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, thagkol είπε

200 ευρώ για controller μου φαίνεται ότι είναι εκτός ορίων, εκτός αν κάποιος είναι professional gamer και βγάζει πολλαπλάσια από εκεί.

Εμένα μου κάνει πραγματικά εντύπωση που δεν βγάζουν wired version.

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το hashtag #PlayALLYourGames. Θα δούμε άραγε φορητή συσκευή που θα τρέχει locally XBOX και PC games, all-in-one;

Όλα τα μακάρι κι ακόμα περισσότερα.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 31/3/2025 στις 3:21 ΜΜ, thagkol είπε

200 ευρώ για controller μου φαίνεται ότι είναι εκτός ορίων, εκτός αν κάποιος είναι professional gamer και βγάζει πολλαπλάσια από εκεί.

Εκατομμύρια Elite controllers (και τρίτων κατασκευαστών) έχουν πωληθεί. Προφανώς ούτε το 0.01% αυτών που τα αγόρασαν δεν είναι επαγγελματίες gamers που να βγάζουν πολλαπλάσια χρήματα εξαιτίας του controller.

Αν έχεις πιάσει controller αυτής της κατηγορίας στα χέρια σου δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσεις πίσω!!

Το πρώτο Elite μου κράτησε 4 χρόνια, το Elite 2 είμαστε στη διετία και συνεχίζουμε. Με την απόλαυση που σου παρέχουν η απόσβεση έχει γίνει ήδη μέσα σε τόσα χρόνια!!

Controller και OLED τηλεόραση προσωπικά για εμένα είναι αδιαπραγμάτευτα για να έχεις εμπειρία gaming! Το headset το βάζω τρίτο γιατί πολλοί δε χρησιμοποιούν. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω τα απλά χειριστήρια και το elite 2, αν δεν χρησιμοποιείς τα επιπλέον κουμπιά που έχει από κατω δεν έχει καμία διαφορά με τα απλά controllers σε κράτημα και αίσθηση ίσα ίσα που είναι και πιο βαρύ στο χέρι λόγω της ενσωματωμένης μπαταριας, κοινώς δεν χάνεις τίποτα imo. Αν βάλουμε και στην εξίσωση ότι είναι προβληματικά και σκορπάνε πολύ πιο εύκολα από τα απλά χειριστήρια χίλιες φορές το απλό για μένα. Το έχω στείλει 2 φορές στο σέρβις με πρόβλημα στα RB και LB κουμπιά και από τότε που μου το έφτιαξαν το εχω βάλει στο συρτάρι και δεν το εχω ξαναχρησιμοποιήσει, αντί αυτού χρησιμοποιώ ακόμα το χειριστήριο που είχε έρθει μαζι με την κονσόλα δηλαδή 5 χρόνια σχεδόν όπου έχει άπειρες ώρες και δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα. 

Επίσης τα ασύρματα ακουστικά της ms που είχα πάρει κράτησαν 15 μηνες.

Elite 2 και wireless Headset μακρυά πολύ κακή ποιότητα κατασκευής. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bill_viper είπε

Εκατομμύρια Elite controllers (και τρίτων κατασκευαστών) έχουν πωληθεί. Προφανώς ούτε το 0.01% αυτών που τα αγόρασαν δεν είναι επαγγελματίες gamers που να βγάζουν πολλαπλάσια χρήματα εξαιτίας του controller.

Αν έχεις πιάσει controller αυτής της κατηγορίας στα χέρια σου δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσεις πίσω!!

Το πρώτο Elite μου κράτησε 4 χρόνια, το Elite 2 είμαστε στη διετία και συνεχίζουμε. Με την απόλαυση που σου παρέχουν η απόσβεση έχει γίνει ήδη μέσα σε τόσα χρόνια!!

Controller και OLED τηλεόραση προσωπικά για εμένα είναι αδιαπραγμάτευτα για να έχεις εμπειρία gaming! Το headset το βάζω τρίτο γιατί πολλοί δε χρησιμοποιούν. 

Συμφωνώ απόλυτα. Υπερκοστολογημενα μεν, αν τα πιάσεις στα χέρια σου δεν τα αφήνεις δε. Αν στην εξίσωση oled - καλό χειριστήριο βάλεις και ακουστικά steelseries (που οκ πολλοί δε χρησιμοποιούν όπως είπες) είναι το μαγικό 3πτυχο του gaming για μένα. 

Δημοσ.

Εκείνο που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι τα Elite Series 2 με LOT 2022 και μετά είχαν λύσει αρκετά από τα προβλήματα των προηγούμενων.

Θυμάμαι είχαν βγει αρκετές προσφορές στο παρελθόν στα ~120 ευρώ, όσοι τα πρόλαβαν ήταν καλό deal.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Basilhs1982 είπε

Εκείνο που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι τα Elite Series 2 με LOT 2022 και μετά είχαν λύσει αρκετά από τα προβλήματα των προηγούμενων.

Θυμάμαι είχαν βγει αρκετές προσφορές στο παρελθόν στα ~120 ευρώ, όσοι τα πρόλαβαν ήταν καλό deal.

Δεν ισχύει,  LOT 2127 το δικό μου συν άλλων δυο γνωστών μου που τα πήραμε μαζί, χαλάσανε όλα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Saloufas είπε

Δεν ισχύει,  LOT 2127 το δικό μου συν άλλων δυο γνωστών μου που τα πήραμε μαζί, χαλάσανε όλα.

Σόρρυ φίλε εγώ το έγραψα λάθος το LOT εννοούσα όσα είχαν LOT 22xx δηλαδή φτιάχτηκαν το 2022 και μετά. Γιατί κι εγώ είχα του 2021 και έβγαλε drift  το πρώτο μήνα, το άλλαξα με αυτό που έχω μέχρι σήμερα με LOT 22xx και έχει βγει σκυλί.  Όπως επίσης και γνωστός μου με LOT 22xx κι αυτός και το λιώνει ακόμα και σήμερα.

Του 2021 πρέπει να ήταν ελαττωματική παρτίδα, δεν εξηγείται αλλιώς.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Basilhs1982 είπε

Σόρρυ φίλε εγώ το έγραψα λάθος το LOT εννοούσα όσα είχαν LOT 22xx δηλαδή φτιάχτηκαν το 2022 και μετά. Γιατί κι εγώ είχα του 2021 και έβγαλε drift  το πρώτο μήνα, το άλλαξα με αυτό που έχω μέχρι σήμερα με LOT 22xx και έχει βγει σκυλί.  Όπως επίσης και γνωστός μου με LOT 22xx κι αυτός και το λιώνει ακόμα και σήμερα.

Όταν ήταν να το πάρω τα ίδια μου λέγανε ότι οι LOT1943 παρτίδες έχουν πρόβλημα και οι 2xxx δεν βγάζουν θέματα,  γι αυτό και κοίταξα να πάρω 2xxx αλλά τζίφος. Δεν νοείται χειριστήριο που φέρει το όνομα "elite" και ζητάει 200€ να κάθεσαι να ψάχνεις παρτίδες για να εξασφαλίσεις ότι ίσως δεν θα σου βγάλει πρόβλημα και η πλάκα είναι ότι εσωτερικά φοράει τα ίδια joycons με τα απλά χειριστήρια btw. Μια βόλτα στο Skroutz και στις αξιολογήσεις θα δεις ότι ακόμα και σήμερα πολλά βγαίνουν προβληματικά και δεν έχει διορθωθεί η ποιότητα κατασκευής. Και ένα πρόσφατο άρθρο από τον μλκ τον Kόρντεν που το επαληθεύει. 

https://www.windowscentral.com/gaming/xbox/amazon-warns-customers-which-xbox-products-are-frequently-returned-items-and-one-is-particularly-unsurprising

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να σου πω δεν ξέρω, όσους γνωρίζω με 21xx οι περισσότεροι είχαν πρόβλημα και με παλιότερες όπως ειπες 19xx κτλ.

Άρα του 22xx απλά θα έτυχαν.

Πάντως είναι φοβερό χειριστήριο, πέρα από τις παραμετροποιήσεις σε hardware κάνει παπάδες και με το software.

Επεξ/σία από Basilhs1982
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Saloufas είπε

Έχω τα απλά χειριστήρια και το elite 2, αν δεν χρησιμοποιείς τα επιπλέον κουμπιά που έχει από κατω δεν έχει καμία διαφορά με τα απλά controllers σε κράτημα και αίσθηση ίσα ίσα που είναι και πιο βαρύ στο χέρι λόγω της ενσωματωμένης μπαταριας, κοινώς δεν χάνεις τίποτα imo. Αν βάλουμε και στην εξίσωση ότι είναι προβληματικά και σκορπάνε πολύ πιο εύκολα από τα απλά χειριστήρια χίλιες φορές το απλό για μένα. Το έχω στείλει 2 φορές στο σέρβις με πρόβλημα στα RB και LB κουμπιά και από τότε που μου το έφτιαξαν το εχω βάλει στο συρτάρι και δεν το εχω ξαναχρησιμοποιήσει, αντί αυτού χρησιμοποιώ ακόμα το χειριστήριο που είχε έρθει μαζι με την κονσόλα δηλαδή 5 χρόνια σχεδόν όπου έχει άπειρες ώρες και δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα. 

Επίσης τα ασύρματα ακουστικά της ms που είχα πάρει κράτησαν 15 μηνες.

Elite 2 και wireless Headset μακρυά πολύ κακή ποιότητα κατασκευής. 

Ατυχής σύγκριση! 

Μπορείς να ρυθμίσεις deadzone στα απλά controllers;

Μπορείς να ρυθμίσεις triggers σε απόσταση;

Μπορείς να ρυθμίσεις triggers σε sensitivity;

Μπορείς να ρυθμίσεις sensitivity curve στα thumbsticks;

Μπορείς να ρυθμίσεις curve adjustments στα thumbsticks;

Μπορείς να ρυθμίσεις ποσοστό δόνησης;

Μπορείς να απενεργοποιήσεις το Xbox led;

Μπορείς να κάνεις mapping τα κουμπιά;

Μπορείς να φτιάξεις προφίλ για κάθε παιχνίδι που παίζεις;

Μπορείς να αλλάξεις το ύψος των thumbsticks;

17 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Συμφωνώ απόλυτα. Υπερκοστολογημενα μεν, αν τα πιάσεις στα χέρια σου δεν τα αφήνεις δε. Αν στην εξίσωση oled - καλό χειριστήριο βάλεις και ακουστικά steelseries (που οκ πολλοί δε χρησιμοποιούν όπως είπες) είναι το μαγικό 3πτυχο του gaming για μένα. 

Ισχύει, πήγα από Arctis Nova 5X σε GameBuds γιατί με ενοχλεί το head band. Και στα δύο μόνο και μόνο το app για να αλλάζεις on the fly τα προφίλ ήχου ανάλογα το game αξίζει η αγορά τους!

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Ατυχής σύγκριση! 

Μπορείς να ρυθμίσεις deadzone στα απλά controllers;

Μπορείς να ρυθμίσεις triggers σε απόσταση;

Μπορείς να ρυθμίσεις triggers σε sensitivity;

Μπορείς να ρυθμίσεις sensitivity curve στα thumbsticks;

Μπορείς να ρυθμίσεις curve adjustments στα thumbsticks;

Μπορείς να ρυθμίσεις ποσοστό δόνησης;

Μπορείς να απενεργοποιήσεις το Xbox led;

Μπορείς να κάνεις mapping τα κουμπιά;

Μπορείς να φτιάξεις προφίλ για κάθε παιχνίδι που παίζεις;

Μπορείς να αλλάξεις το ύψος των thumbsticks;

Πράγματα που οι περισσότεροι θα τα πειράξουν μια φορα για πειραματισμό και μετα δεν θα ξανά ασχοληθούν ποτέ, οι περισσότεροι αυτό κάνουν και αυτό είπα ότι αν είσαι πιο casual χρήστης δεν χάνεις και τίποτα σε σχέση με τα απλά, αλλά τι να τα κάνεις όλα αυτά όταν το χειριστήριο είναι DOA? Καλό είναι οσο δουλεύει, όταν δουλεύει, μέχρι να σκορπίσει, σε κανέναν δεν το προτείνω όσο καλό και να είναι έχει αποδεδειγμένα κάκιστη ποιότητα κατασκευής, αξιοπιστία χαμηλότερη απο κινεζικό προϊόν και τεράστιο ποσοστό αστοχίας. Από πάνω σας έβαλα πρόσφατο δημοσίευμα που δείχνει το Αμαζον να βγάζει προειδοποίηση ότι το συγκεκριμένο προϊόν έχει μεγάλο ποσοστό επιστροφών που σημαίνει ότι στους περισσότερους φτασανε ελαττωματικά από το εργοστάσιο. Όσοι παραμυθιαζονται κλείνουν τα αφτιά τους,  πιστεύουν οτι με νεότερο Lot δεν θα έχουν πρόβλημα και τους αρέσει η Ρώσικη ρουλετα ας το επιχειρήσουν, αλλά είμαι σίγουρος μετά όταν σκορπίσει ή αν έρθει ήδη με πρόβλημα απο το εργοστάσιο όπως γίνεται σε πολλούς  δεν θα μπουνε εδώ μέσα να μας το πούνε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...