Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Guys, είχα για 4 χρόνια το Elite controller, και για μια 2ετία τώρα το Elite 2. Δε μπορώ να παίξω πλέον για κανένα λόγο με χειριστήριο απλό που δεν έχει bottom triggers!

Επειδή κλασικά το Elite 2 δεν πατιέται μέσα το left thumb stick (με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάνω sprint) και αυτό 2 μήνες αφότου έληξε η εγγύηση, έχετε να προτείνετε ασύρματο controller με bottom triggers εκτός Microsoft;

Είδα κάτι βίντεο στο YouTube που με φύσημα ψιλοεπανέρχεται αλλά αυτό διήρκησε πολύ λίγο.

Δημοσ.
  Στις 26/3/2025 στις 4:13 ΜΜ, unforgiven είπε

Μετά το τελευταίο update, οι τιμές του Test Drive Unlimited Solar Crown σε ψηφιακή μορφή, διπλασιάστηκαν. 
Έχει κανείς ιδέα πού μπορώ να το βρω κανένα 25ρι;

Τι κινδύνους έχει αυτό; Μπορώ να το μεταφέρω στο δικό μου account ή πρέπει να έχω συνεχώς και τον άλλο λογαριασμό στο XBOX μου;

Δημοσ.

Δεν μπορεις να μεταφερεις το παιχνιδι σε δικο σου λογαριασμο.Θα μπαινεις απο τον λογαριασμο που ειναι το παιχνιδι.

Κινδυνος αν μποκαριστει ο λογαριασμος για διαφορους λογους χανεις τον λογαριασμο και τα λεφτα που εδωσες.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 28/3/2025 στις 8:35 ΠΜ, bill_viper είπε

Guys, είχα για 4 χρόνια το Elite controller, και για μια 2ετία τώρα το Elite 2. Δε μπορώ να παίξω πλέον για κανένα λόγο με χειριστήριο απλό που δεν έχει bottom triggers!

Επειδή κλασικά το Elite 2 δεν πατιέται μέσα το left thumb stick (με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάνω sprint) και αυτό 2 μήνες αφότου έληξε η εγγύηση, έχετε να προτείνετε ασύρματο controller με bottom triggers εκτός Microsoft;

Είδα κάτι βίντεο στο YouTube που με φύσημα ψιλοεπανέρχεται αλλά αυτό διήρκησε πολύ λίγο.

Επέκταση  

Είμαι και γω σε παρόμοια κατάσταση Bill και ψάχνω ένα οικονομικό σχετικά wireless controller. Εγώ βέβαια δεν είχα ποτέ elite γιατί είμαι καινούργιος στο χώρο, αλλά και πως να έχω με τόσα που διαβάζω...

Τα παιδιά μου παίζουν Fortnite και μαζί τους κάνω και γω την προσπάθεια μου (😃) και πιστεύω ότι ένα controller με πίσω πλήκτρα θα βοηθούσε πολύ, αλλά για ακριβές προτάσεις από Scuf και Razer ούτε που το συζητάω. 

Αυτό που είναι σχετικά πιο οικονομικό και θέλω να το δω λίγο καλύτερα όταν το αποφασίσω για αγορά είναι της PowerA που έχει αυτή τη στιγμή στο amazon.de 81 ευρώ χωρίς μεταφορικά. Ασύρματα βέβαια στο xbox λειτουργεί με dongle.

Αν το έχει κάποιος ας μας πει κάποια λόγια 

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 28/3/2025 στις 8:35 ΠΜ, bill_viper είπε

Επέκταση  

Σαν πρόχειρη λύση μπορείς να απομακρύνεις λίγο τα πλαστικά που έχει δεξιά και κάτω από το thumpstick. 

Η λύση 6 που λέει ο φίλος εδώ. Σε κάποια απλά controllers έχει δουλέψει. Βέβαια αυτό που πρέπει να γίνει είναι αλλαγή thumpstick με νέο (θέλει γνώσεις με κολλητήρι). 

Στις 28/3/2025 στις 1:57 ΜΜ, BillT είπε

Είμαι και γω σε παρόμοια κατάσταση Bill και ψάχνω ένα οικονομικό σχετικά wireless controller. Εγώ βέβαια δεν είχα ποτέ elite γιατί είμαι καινούργιος στο χώρο, αλλά και πως να έχω με τόσα που διαβάζω...

Τα παιδιά μου παίζουν Fortnite και μαζί τους κάνω και γω την προσπάθεια μου (😃) και πιστεύω ότι ένα controller με πίσω πλήκτρα θα βοηθούσε πολύ, αλλά για ακριβές προτάσεις από Scuf και Razer ούτε που το συζητάω. 

Αυτό που είναι σχετικά πιο οικονομικό και θέλω να το δω λίγο καλύτερα όταν το αποφασίσω για αγορά είναι της PowerA που έχει αυτή τη στιγμή στο amazon.de 81 ευρώ χωρίς μεταφορικά. Ασύρματα βέβαια στο xbox λειτουργεί με dongle.

Επέκταση  

Δυστυχώς τα ασύρματα controllers είναι σε μεγάλο βαθμό ακριβά. Τελευταία έπαιζα με scuf και μου άρεσε πάρα πολύ σαν controller αλλά μου έβγαλε 2 φορές πρόβλημα σε 6 μήνες. Την 1η drift και τη 2η τρίξιμο στις σκανδάλες. Αλλάχτηκε την 1η, επιδιορθωθηκε τη 2η από πλαίσιο. 

Πριν καμιά 10αρια μέρες πήρα και της razer με dongle το οποίο πέρα από το ότι μου άρεσε το κλικ που κάνει σε όλα τα κουμπιά, είναι και λίγο μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα και κάθεται ωραία στο χέρι. Πολύ καλό και ποιοτικό επίσης είναι της turtlebeach, το stealth ultra επίσης με dongle αλλά κρατάει λιγότερο η μπαταρία από τα υπόλοιπα. 

Γενικά δεν έχω δει διαφορά ανάμεσα στα controllers με και χωρίς dongle σε θέμα απόκρισης. 

Ποτέ δεν έτυχε να δοκιμάσω κάποιο pdp ή power a controller οπότε δεν έχω και άποψη. 

Τέλος το scuf μπαίνει κατά καιρούς πλαίσιο στα 159 €. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 28/3/2025 στις 10:12 ΠΜ, Mr_Terror είπε

Δεν μπορεις να μεταφερεις το παιχνιδι σε δικο σου λογαριασμο.Θα μπαινεις απο τον λογαριασμο που ειναι το παιχνιδι.

Κινδυνος αν μποκαριστει ο λογαριασμος για διαφορους λογους χανεις τον λογαριασμο και τα λεφτα που εδωσες.

Δεν χρειάζεται να μπαίνει από το λογαριασμό που είναι το παιχνίδι αν τον έχει στην ίδια κονσόλα με το δικό του λογαριασμό.

Θα μπορεί να τρέχει το παιχνίδι σε οποιοδήποτε λογαριασμό έχει στην ίδια κονσόλα χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει καν αυτόν τον λογαριασμό εκτός από την πρώτη φορά που θα βάλει το λογαριασμό με το παιχνίδι στη κονσόλα.

Στις 28/3/2025 στις 1:57 ΜΜ, BillT είπε

Επέκταση  

Υπάρχουν και μοχλοί με μαγνητικούς αναλογικούς που δεν πρόκειται ποτέ να βγάλουν drift πρόβλημα.

Π.χ. κάτι σαν αυτούς που ειναι ενσυτματη.

Ψάξτε μοχλούς που είναι anti-drift υπάρχουν και ασύρματοι. Κοστίζουν λίγο περισσότερο αλλά δεν πρόκειται να βγάλουν ποτέ drift.

Υπάρχουν και οικονομικοί μοχλοί αν θέλετε χωρίς να είναι anti-drift.

Δείτε και αυτό το άρθρο.

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Thanks 2
Δημοσ.

16 ώρες πήγαν χαμένες στο Indiana Jones. 

Έπαιζα τις τελευταίες μέρες, όλα κομπλέ και μάλιστα, παρ'όλο που έκλεινα την κονσόλα, πάντα συνέχιζε από εκει που το άφησα (quick resume).

Σήμερα πάω να το συνεχίσω, πάει να ξεκινήσει και με πετάει έξω. Από τότε, δεν έχει ξανα δουλέψει καθόλου.

Έσβησα το texture pack, έσβησα όλο το παιχνίδι, κατέβασα αναλυσεις/vrr , τα πάντα και τζίφος.

Πάτησα να δω μήπως υπάρχει λύση , και είναι γεμάτο το reddit με παράπονα με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα ! Και μάλιστα 2 άτομα έγραψαν πριν από 10 και 8 μέρες αντίστοιχα και όλοι λένε το ίδιο, πρόβλημα με corrupted game file. 

Ετσι θα το λανσάρουν και στο PS5 ή θα πρέπει να περιμενω το update που είπαν ότι θα δώσουν με το launch του PS5???

Δημοσ.
  Στις 29/3/2025 στις 1:22 ΜΜ, ParafronGR είπε

Έπαιζα τις τελευταίες μέρες, όλα κομπλέ και μάλιστα, παρ'όλο που έκλεινα την κονσόλα, πάντα συνέχιζε από εκει που το άφησα (quick resume).

Εγώ 1 hard crash ειχα με το παιχνιδι ολο και όλο, και ενώ σκεφτόμουν να το κάνω 100% σε achievements, είδα ότι είχε bugged ορισμένα και δεν ασχολήθηκα.

Δημοσ.
  Στις 29/3/2025 στις 1:22 ΜΜ, ParafronGR είπε

Σήμερα πάω να το συνεχίσω, πάει να ξεκινήσει και με πετάει έξω. Από τότε, δεν έχει ξανα δουλέψει καθόλου.

Εγώ το έκανα 100% πριν κανα δίμηνο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, πέρα από ένα glitched achievement.

Δημοσ.
  Στις 29/3/2025 στις 5:20 ΜΜ, thagkol είπε

Εγώ το έκανα 100% πριν κανα δίμηνο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, πέρα από ένα glitched achievement.

Πλέον το παράτησα, έφαγα όλο μου το απόγευμα - απεγκατάσταση τα πάντα, saves, texture pack - τζίφος, δεν δουλεύει τίποτα.

Μου έμεινε ένα tip που δεν δοκίμασα : το ξανακατεβάζεις και στο "ready to start", βγάζεις την κονσόλα εκτός δικτύου και μπαίνεις στο παιχνίδι. ίδωμεν.

Πάντως πρέπει να έχει φάει τρελό άκυρο. Όταν απεγκατέστησα το texture pack και προσπάθησα να παίξω , μπήκε κανονικά στο μενού αλλά εμφανιζε μήνυμα "για την τοποθεσία αυτή, χρειάζεστε αρχεία που λείπουν" και άρχισε να κατεβάζει μόνο του ξανά το texture pack. Μία φορά που είχα κατεβάσει texture pack στο PC (στο Siege) δεν είχα τέτοια θέματα όταν το είχα αφαιρεσει. 

Δημοσ.
  Στις 29/3/2025 στις 9:09 ΜΜ, ParafronGR είπε

Μου έμεινε ένα tip που δεν δοκίμασα : το ξανακατεβάζεις και στο "ready to start", βγάζεις την κονσόλα εκτός δικτύου και μπαίνεις στο παιχνίδι. ίδωμεν.

κι όντως, έφτιαξε!!!

στο "ready to start" το παιχνίδι άνοιξε στο βασικό μενού και από κει υπάρχει η επιλογή "revert save file" και σου έχει φτιάξει 2-3 save files του παιχνιδιού με μικρή αποσταση μεταξυ τους. Επιλέγεις ένα πιο παλιό από'κει που ήσουν, βγαίνεις, κατεβάζεις όλο το παιχνίδι και συνεχιζει κανονικά.

Δημοσ.

Το μόνο θετικό είναι ότι είναι εύκολο στο σερβις το χειριστήριο...έχω γίνει εξπερ πλέον.

Εχω αλλάξει sticks λόγω φθοράς, έχω αλλάξει rb-lb (είχε σπάσει ένα κομματι λόγω χρήσης). drift δεν μου έχει βγάλει ακόμη.

Επίσης τα pads πίσω από τα RT-LT δεν στέκονται καλά, χάνουν την θέση τους αλλά αυτό δεν επηρεάζει την λειτουργία μόνο τον θόρυβο...

Επίσης ένα περίεργο πρόβλημα ήταν παράσιτα στο 3.5 jack... όταν το άνοιξα και το ξαναέβαλα στην θέση του λύθηκε το πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ μια χαζή απορία... παρατήρησα το 3.5 jack στο xbox δεν είναι κολλημένο στην πλακέτα αλλά είναι σε 1 αυτόνομο κομμάτι. Τι σημαίνει αυτό; πως συνδέεεται και πως δίνει ήχο στο σύστημα;

Δημοσ.

Στις 30/4 κυκλοφορεί και το νέο controller της Nacon με τιμή (κλασικά) 200€. Με Hall effect joysticks εννοείται!

Επειδή ήμουν πολύ κοντά να ρίξω παραγγελία για το Turtle Beach Stealth Ultra θα περιμένω κανά μήνα ακόμη να βγουν και τα πρώτα reviews.

https://www.nacongaming.com/en/revolution-x-unlimited

Δημοσ.
  Στις 31/3/2025 στις 6:51 ΠΜ, The_Judas είπε

Το μόνο θετικό είναι ότι είναι εύκολο στο σερβις το χειριστήριο...έχω γίνει εξπερ πλέον.

Εχω αλλάξει sticks λόγω φθοράς, έχω αλλάξει rb-lb (είχε σπάσει ένα κομματι λόγω χρήσης). drift δεν μου έχει βγάλει ακόμη.

Επίσης τα pads πίσω από τα RT-LT δεν στέκονται καλά, χάνουν την θέση τους αλλά αυτό δεν επηρεάζει την λειτουργία μόνο τον θόρυβο...

Επίσης ένα περίεργο πρόβλημα ήταν παράσιτα στο 3.5 jack... όταν το άνοιξα και το ξαναέβαλα στην θέση του λύθηκε το πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ μια χαζή απορία... παρατήρησα το 3.5 jack στο xbox δεν είναι κολλημένο στην πλακέτα αλλά είναι σε 1 αυτόνομο κομμάτι. Τι σημαίνει αυτό; πως συνδέεεται και πως δίνει ήχο στο σύστημα;

Επέκταση  

Εχω φτιάξει και εγώ αρκετά controllers της ms, απλά και elite. Το καλύτερο που βρήκα τυχαία για πίσω από τις σκανδάλες είναι η ταινία που βάζουν οι αθλητές στους μυς (κάτι πολύχρωμες ταινίες). Μου είχε μείνει από παλιά και μετά από δοκιμή είδα ότι λόγω του ότι έχει από πάνω μαλακό υλικό κάνει απόσβεση του θορύβου του πλαστικού. 

Με το 3.5 jack και εγώ δεν ξέρω τι παίζει. Μόλις βγάλω την πρώτη πλακέτα φεύγει και θυμάμαι να το ξανά βάλω πριν την ξανά τοποθετήσω. 

Στις 31/3/2025 στις 8:50 ΠΜ, bill_viper είπε

Στις 30/4 κυκλοφορεί και το νέο controller της Nacon με τιμή (κλασικά) 200€. Με Hall effect joysticks εννοείται!

Επειδή ήμουν πολύ κοντά να ρίξω παραγγελία για το Turtle Beach Stealth Ultra θα περιμένω κανά μήνα ακόμη να βγουν και τα πρώτα reviews.

https://www.nacongaming.com/en/revolution-x-unlimited

Επέκταση  

Μοιάζει με αυτό που έχω της turtle beach, το stealth ultra. Ακόμα και με σβηστή την οθονουλα έχει μικρή διάρκεια ζωής η μπαταρία. 

Δημοσ.

200 ευρώ για controller μου φαίνεται ότι είναι εκτός ορίων, εκτός αν κάποιος είναι professional gamer και βγάζει πολλαπλάσια από εκεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...