TutaKachun Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Προς το παρόν εγώ αύριο που έχω ρεπό κατά το μεσημεράκι θα το ξεκινήσω να το δω. Κριτικές άλλων είτε αποθεωτικες είτε ισοπεδωτικες μου είναι αδιάφορες. Παράδειγμα το dying light το πρώτο δεν ειχε καλέ; κριτικές και το γούσταρα πάρα πολύ. Το Death stranding πάλι δεν παίζει να υπάρχει πιο υπερτιμημένο game από αυτό. Οπότε θα δούμε 1 1
Daredevil Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 το έχω κατεβάσει μέσω gamepass στο pc, αλλά όταν βλέπεις τέτοια... γενικά η MS έχει πρόβλημα με το να καλύψει τις υποσχέσεις της. Θα έπρεπε ξεκάθαρα να το καθυστερήσει, αλλά φαντάζομαι υπάρχει πίεση για 1st party content.
rodosf1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Στο μέτωπο των achievements ακόμα δεν έχει αναφερθεί missable ή glitched στο Redfall, που είναι καλό. Οι achievement hunters το λιώνουν αυτή τη στιγμή λέει το true achievements! για να δούμε...
blasterdark86 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Αμα ρίξω λίγο αεροζόλ στο xbox λετε να παιζει καλα το redfall ?
Daredevil Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, rodosf1 είπε Στο μέτωπο των achievements ακόμα δεν έχει αναφερθεί missable ή glitched στο Redfall, που είναι καλό. Οι achievement hunters το λιώνουν αυτή τη στιγμή λέει το true achievements! για να δούμε... 1
rodosf1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 19 λεπτά πριν, Daredevil είπε Από κάτω πάντως πέφτει αντίλογος κ όντως παραδέχεται ότι αλλάζει το νόημα όσων λέει η διατύπωση του και φαίνεται ότι είναι τακτική της Arcane τα multiple playthroughs για τα δύσκολα achievements. Δε θυμάμαι να πω την αλήθεια.
Daredevil Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 100% unfinished, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τόση βιασύνη να βγάλουν αυτό το παιχνίδι και μάλιστα μεταξύ jedi και zelda.... και οκ λες είναι στο pass παίζω λίγο δεν μ'αρεσει δεν έγινε και κάτι, αλλά αν δεν έχεις pass κοστίζει 70ε... 1
Bourdoulas Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 28 λεπτά πριν, Daredevil είπε 100% unfinished, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τόση βιασύνη να βγάλουν αυτό το παιχνίδι και μάλιστα μεταξύ jedi και zelda.... και οκ λες είναι στο pass παίζω λίγο δεν μ'αρεσει δεν έγινε και κάτι, αλλά αν δεν έχεις pass κοστίζει 70ε... H Αννούλα έχει χέρια που θα ζήλευε και ο Γιάννης ο Αντετοκούμπο 😅
Tetrabitos Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Τι παιχνιδαρα έφτιαξαν οι άνθρωποι. Που το έκρυβαν από το Xbox 360? Ευτυχισμένο το 2007 παιδιά! 1
rodosf1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Το Redfall ήτανε δηλωμένο ότι θα έχει cartoonish γραφικά πάντως, δεν νομίζω να περίμενε κανείς φωτορεαλισμο, κάτι σε borderlands περισσότερο περίμενα εγω κ είναι παραπάνω από αυτό. Πρώτες εντυπώσεις... Στη μία ώρα ψάχνω εξονυχιστικά το loot στο solo για να πάρω... μυρωδιά τι κ πως. Εκτιμώ patch update σε 2-3 μέρες για τα bugs που αναφέρονται κλασικά τις πρώτες μέρες. Τα γραφικά αυτά θα είναι κ μάλλον σκόπιμα έτσι τα σχεδίασαν. Φαίνεται νομίζω άλλωστε από τη διαφορά μενού-in game ότι ήθελαν να δώσουν χαρακτήρα cartoon όπως είχαν δηλώσει. Παίζουμε κ θα δείξει. Αύριο το μενού έχει coop για να δούμε τι ψάρια πιάνει από fun action. edit: το ΑΙ των αντιπάλων στην αρχή τουλάχιστον δεν μου αρέσει, θέλει σίγουρα βελτίωση. Σε αναγνωρίζουν μεν εύκολα αλλά θέλουν βελτίωση κατ εμένα. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από rodosf1
GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 πολυ κραξιμο πεφτει . Το κατεβασα χθες βραδυ αλλα δεν προλαβα να παιξω γιατι ηταν 85 GB αν ειδα καλα και το ξεκινησα να κατεβαινει 11 η ωρα οποτε θα δειξει σημερα το βραδυ τι και πως . Δεν θελω να μπω στην διαδικασια να ειμαι προκατηλειμενος . Η αληθεια μεχρι στιγμης ειναι οτι σαν κατοχος Series X απο Day One εχω ευχαριστηθει την κονσολα μου εχω βγαλει γουστα με αυτη την εχω λιωσει περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλη κονσολα ειχα στο παρελθον ( master system , mega drive , Amiga 500 , Dreamcast , PS1 , PS2 , Xbox 360 και τωρα Series X ) και ναι μπορει να μην εχω τρελαθει με τα exclusive , μπορει να μην εχω GoW να παιξω μπορει να μην εχω exclusive που τα σπανε αλλα εχω Flight Simulator , Forza , Grounded και πολλα αλλα που λογω Gamepass και στην ηλικια των 44 μπορω να παιξω <<τζαμπα>> αφου σε αυτη την ηλικια με οικογενεια και υποχρεωσεις το να θελεις να παιξεις οτι κυκλοφορει ειναι αδυνατον οικονομικα . Τζαμπα δεν ειναι ; Θα το κατεβασω θα το δω και αν δεν μου αρεσει θα το σβησω . Αφου παιξω 1-2 ωρες να βγαλω μια αποψη σωστη και οχι στο 5 λεπτο θα αποφασισω αν πρεπει να το συνεχισω ή οχι . Αν το συνεχισω κερδισα ακομα ενα 70 αρι στην τσεπη με το gamepass αν δεν το συνεχισω τι ειχαμε τι χασαμε . Και κατι ασχετο . Εχει παρει το ματι σας καμια καλη τιμη απο Τουρκια , Αργεντινη , Βραζιλια μερια για το Hogwarts Legacy ; Ακομα στον Θεο ειναι η τιμη του 2 1 2
gtsoui Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Οταν ανακοινώθηκε το redfall εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είχα δει και δεν το είχα καν στη λίστα με τα αναμενόμενα παιχνίδια μου. Από περιέργεια όμως θα το κατεβάσω σήμερα, έτσι από περιέργεια. Το θέμα όμως για μένα είναι άλλο. Εγώ τα exclusives τα κρίνω αποκομμένα εντελώς από το gamepass. Για παράδειγμα, ενας fan των arcade racing έπαιξε το forza horizon στο gamepass και είμαι σίγουρος ότι θα το αγόραζε και full price. Ακόμα και αν κάποιος ασχοληθεί με το redfall και πει ότι η κριτική ήταν πολύ αυστηρή και δεν το βρήκε τόσο χάλια όσο λέγεται, το ερώτημα είναι, θα έδινε 70 ευρω να το αγοράσει?
GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) EDIT *** https://www.gamivo.com/product/hogwarts-legacy-xbox-xboxseries-tr-en-standard Βρηκα αυτο ειναι για Series X απο οτι βλεπω . Προχωραω κανονικα ; Ειναι οκ ; Με VPN ; Αγχωνομαι γιατι μια ζωη απο eneba παιρνω Με Discount Code βγαινει στα 45,71 € Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από GaGaS_Thess 1
rodosf1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 24 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε EDIT *** https://www.gamivo.com/product/hogwarts-legacy-xbox-xboxseries-tr-en-standard Βρηκα αυτο ειναι για Series X απο οτι βλεπω . Προχωραω κανονικα ; Ειναι οκ ; Με VPN ; Αγχωνομαι γιατι μια ζωη απο eneba παιρνω Με Discount Code βγαινει στα 45,71 € καλή τιμή αλλά θα πέσει κ αλλο λογικά μέχρι τον Ιούνιο, αν καίγεσαι χτύπα το όμως.
GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, rodosf1 είπε καλή τιμή αλλά θα πέσει κ αλλο λογικά μέχρι τον Ιούνιο, αν καίγεσαι χτύπα το όμως. το θεμα ειναι ειναι για Series X ; Αυτο με αγχωνει γιατι εχω μπερδευτει με τοσα που βλεπω για One και Series διαφορετικα . οκ το πηρα στα 45,71 € . Το θεμα ειναι οτι ακομα κλειδι στο ιστορικο αγορων δεν βλεπω . Εχει κανεις εμπειρια απο το gamivo.com ; Order Completed! Thank you for your purchase. Your order will be available in Purchases section in your customer panel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα