Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Malthador

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, firepc είπε

Είναι εταιρίες που έχουν τα χάλια τους και αν δεν τις πάρει κάποιος, θα πεθάνουν

that's it

Ναι… Και οι αριστεροι θα πανηγυριζουν αν βγει μια δεξια κυβερνηση με μεγαλη διαφορα γιατι θα ειναι πιο «ισχυρη». Δυσκολακι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Ναι… Και οι αριστεροι θα πανηγυριζουν αν βγει μια δεξια κυβερνηση με μεγαλη διαφορα γιατι θα ειναι πιο «ισχυρη». Δυσκολακι

Δες μόνο πως φυτοζωούσε η Bethesda τα τελευταία χρόνια

• Like 2

Αυτο ειναι το οπαδικο-φορουμ κομματι που το σεβομαι αλλα εν τελη ειναι καβλαντα και περα απο το χαβαλε που μπορει να κανουμε μικρη αξια εχει.

Σεβομαι επισης τα πιθανα χρηματα που μπορει να κερδισεις απο gamepass.

Στο τελος ομως αντιλαμβανεστε οτι ενω δεν εχει ερθει καποιο εξτρα παιχνιδι στη κονσολα σας/μας, την επομενη στιγμη η αλλη πλευρα θα απαντησει με καποιο τροπο που θα στερηθουμε αλλο παιχνιδι που μεχρι χθες παιζαμε εστω πληρωνοντας το; Και μετα η απεναντι πλευρα παλι θα απαντησει στερωντας στους αλλους παιχνιδια κτλ κτλ.

Μεχρι στο τελος εκει που ειχαμε προσβαση σε 100 παιχνιδια να καταληξουμε να εχουμε προσβαση σε 50 exclusive γιατι τα αλλα 50 εγιναν exclusive του απεναντι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Μπορει καποιος «πρασινος» να μου εξηγησει σοβαρα γιατι πανηγυριζει για αυτη την εξαγορα; Περα απο το προφανες που ειναι οτι πιθανως να γλιτωσει καποια χρηματα καθε ενα-δυο χρονια αν οντως τα εδινε για αγορα activision games που ειναι σεβαστο. Αμφιβαλλω εντονα παντως οτι ολοι οσοι πανηγυριζουν ειναι αγοραστες cod οποτε εχουν τον παραπανω λογο.

Σοβαρα το ρωταω γιατι προσωπικα βλεπω μονο αρνητικα τοσο για τους μπλε οσο και για τους πρασινους γενικοτερα απο τις εξαγορες περα απο το οπαδικο καβλαντισμα στα φορουμς.

Το να γλυτώσεις 70ρια και 80ρια για παιχνίδια εμπορικά είναι δλδ μικρό πράγμα.Εκτος αν είναι όλοι εκατομμύριουχοι εδώ μέσα.Το αν όντως τα έδινε δε το καταλαβαίνω,μιλάμε για παιχνίδια με εκ πωλήσεις .Δεν είναι μόνο τα cod ,είναι τα diablo και αρκετά άλλα ip.Τι να κάνουμε δλδ ;να κλαίμε;Και να το ρίξουμε στη φιλοσοφία για το μέλλον του gaming που είναι προσωπικά για μένα ότι πιο αστείο .Επίσης κανείς δε στερείτε παιχνίδια ,βγαίνουν και σε pc και στη τελική με τα λεφτά που γλυτώνει από το να τα αγόραζε ας πάρει xbox.Τωρα ξαφνικά ανακαλύψαμε τη στέρηση παιχνιδιών από τους άλλους.Τι θέλετε δλδ να λέμε πόσο χάλια είναι Bethesda και η Activision, όπως λέει ο φίλος από πανω για να ικανοποιηθειτε.Καπου έλεος δλδ.

Επεξ/σία από jimtriol
  • Thanks 3

4 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Αυτο ειναι το οπαδικο-φορουμ κομματι που το σεβομαι αλλα εν τελη ειναι καβλαντα και περα απο το χαβαλε που μπορει να κανουμε μικρη αξια εχει.

Σεβομαι επισης τα πιθανα χρηματα που μπορει να κερδισεις απο gamepass.

Στο τελος ομως αντιλαμβανεστε οτι ενω δεν εχει ερθει καποιο εξτρα παιχνιδι στη κονσολα σας/μας, την επομενη στιγμη η αλλη πλευρα θα απαντησει με καποιο τροπο που θα στερηθουμε αλλο παιχνιδι που μεχρι χθες παιζαμε εστω πληρωνοντας το; Και μετα η απεναντι πλευρα παλι θα απαντησει στερωντας στους αλλους παιχνιδια κτλ κτλ.

Μεχρι στο τελος εκει που ειχαμε προσβαση σε 100 παιχνιδια να καταληξουμε να εχουμε προσβαση σε 50 exclusive γιατι τα αλλα 50 εγιναν exclusive του απεναντι. 

Μα αυτό δεν κάνει αυτή την στιγμή η Sony? Βγήκε ποτε η Ms  να πει δώσε μου gow στο xbox γιατί θα σε κάνω μήνυση? Δώσε μου spiderman ? Και άλλο ποσα που αν κάτσω να τα γράψω θα γεμίσω 2 σελίδες? επίσης η Ms είπε 10 χρόνια δικό σου το cod γιατί θέλω τα έσοδα σου. Και εκεί η Sony όχι είπε. Ας έρθει να πει 20 χρόνια δικό σου το gow γιατί θέλω τα έσοδα σου

• Like 3

9 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Το να γλυτώσεις 70ρια και 80ρια για παιχνίδια εμπορικά είναι δλδ μικρό πράγμα.Εκτος αν είναι όλοι εκατομμύριουχοι εδώ μέσα.Το αν όντως τα έδινε δε το καταλαβαίνω,μιλάμε για παιχνίδια με εκ πωλήσεις .Δεν είναι μόνο τα cod ,είναι τα diablo και αρκετά άλλα ip.Τι να κάνουμε δλδ ;να κλαίμε;Και να το ρίξουμε στη φιλοσοφία για το μέλλον του gaming που είναι προσωπικά για μένα ότι πιο αστείο .Επίσης κανείς δε στερείτε παιχνίδια ,βγαίνουν και σε pc και στη τελική με τα λεφτά που γλυτώνει από το να τα αγόραζε ας πάρει xbox.Τωρα ξαφνικά ανακαλύψαμε τη στέρηση παιχνιδιών από τους άλλους.Τι θέλετε δλδ να λέμε πόσο χάλια είναι Bethesda και η Activision, όπως λέει ο φίλος από πανω για να ικανοποιηθειτε.Καπου έλεος δλδ.

Το ξαναγράφω. Αν σήμερα ο ένας πάρει την activision αύριο ο άλλος για προφανείς λόγους ανταγωνισμού θα πρέπει να απαντήσει με κάποιο τρόπο. Έτσι θα καταλήξουν εταιρίες όπως η ID Software, η Ubisoft, η EA, η Square κτλ κτλ στα χέρια του ενός και του άλλου. Αν χθες παίζαμε στη κονσόλα της επιλογής μας CoD, Assasins Creed, Final Fantasy, Fifa, Dark Souls αύριο θα πρέπει να αρκεστούμε στα μισά από αυτά. Είναι ξεκάθαρο προς τα που θα πάει και δεν είναι κινδυνολογία ούτε 20 χρόνια μακριά.

Δεν είναι θέμα οπαδικό το από πάνω. Αν κάποιος έχει οικονομικό θέμα με τα 70αρια όπως είπες λογικά ούτε θα έχει και τις 2 κονσόλες και ούτε pc για να μη τα στερηθεί αυτά. 

Προσωπικά έχω και τις 2 κονσόλες οπότε δε στερούμαι κάτι. Το να πανηγυρίζουν αυτοί που στο τέλος θα στερηθούν υποθέτω έχεις δίκιο είναι δικαίωμά τους και ας λένε ότι θέλουν.

• Like 1

4 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Το ξαναγράφω. Αν σήμερα ο ένας πάρει την activision αύριο ο άλλος για προφανείς λόγους ανταγωνισμού θα πρέπει να απαντήσει με κάποιο τρόπο. Έτσι θα καταλήξουν εταιρίες όπως η ID Software, η Ubisoft, η EA, η Square κτλ κτλ στα χέρια του ενός και του άλλου. Αν χθες παίζαμε στη κονσόλα της επιλογής μας CoD, Assasins Creed, Final Fantasy, Fifa, Dark Souls αύριο θα πρέπει να αρκεστούμε στα μισά από αυτά. Είναι ξεκάθαρο προς τα που θα πάει και δεν είναι κινδυνολογία ούτε 20 χρόνια μακριά.

Δεν είναι θέμα οπαδικό το από πάνω. Αν κάποιος έχει οικονομικό θέμα με τα 70αρια όπως είπες λογικά ούτε θα έχει και τις 2 κονσόλες και ούτε pc για να μη τα στερηθεί αυτά. 

Προσωπικά έχω και τις 2 κονσόλες οπότε δε στερούμαι κάτι. Το να πανηγυρίζουν αυτοί που στο τέλος θα στερηθούν υποθέτω έχεις δίκιο είναι δικαίωμά τους και ας λένε ότι θέλουν.

Απλά είναι τα πράγματα Οποίος νιώθει ότι θα στερηθεί το cod ας πάρει xbox θα το έχει και τσάμπα.Εγω δεν έχω και τις δύο κονσόλες γιατί δε νιώθω ότι στερούμαι κατιΑς κρίνει ο καθένας με βάση  αυτά που του αρέσουν να παιζει και ας επιλέξει Η συζήτηση μου φαίνεται μάλλον είναι γιατί δεν έχουμε πλέον και τα 100 δικα μας όπως είχαμε συνηθίσει και μας πειράζει λίγο .Σορι κιόλας αλλά έτσι το βλέπω.

• Thanks 1

26 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Να σου πω πόσα παιχνίδια θα περίμενες απ' τη bethesda αν ήταν μόνη της?

Zero 👌

26 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Βγήκε ποτε η Ms  να πει δώσε μου gow στο xbox γιατί θα σε κάνω μήνυση? Δώσε μου spiderman ?

Πιο πολύ με χαλάει ότι γίνεται λάθος χρήση επιχειρημάτων πάρα για το τι θα παιχτεί με την συμφωνία. Η διαφορά είναι ότι τα cod, diablo, κτλ ξεκίνησαν multiplatform. Τα ratchet & clank, Spiderman, GoW, horizon είναι εξαρχής παραγωγής από στούντιο που άνηκαν στην sony πριν δημοσιευτούν αυτά τα ip σε άλλη πλατφόρμα 

• Like 1
  • Confused 1

47 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Μπορει καποιος «πρασινος» να μου εξηγησει σοβαρα γιατι πανηγυριζει για αυτη την εξαγορα; Περα απο το προφανες που ειναι οτι πιθανως να γλιτωσει καποια χρηματα καθε ενα-δυο χρονια αν οντως τα εδινε για αγορα activision games που ειναι σεβαστο. Αμφιβαλλω εντονα παντως οτι ολοι οσοι πανηγυριζουν ειναι αγοραστες cod οποτε εχουν τον παραπανω λογο.

Σοβαρα το ρωταω γιατι προσωπικα βλεπω μονο αρνητικα τοσο για τους μπλε οσο και για τους πρασινους γενικοτερα απο τις εξαγορες περα απο το οπαδικο καβλαντισμα στα φορουμς.

Κοίτα σε ολους τους κλαδους αυτο συμβαινει. 5-10 εταιρειες ελεγχουν τα τροφιμα. Τα αυτοκινητα. Τις ασφάλειες κτλ κτλ. Προσωπικά το CoD με αφήνει αδιάφορο. Θέλω την εξαγορά για 2 λογους

Πρώτον, για να γλιτώσει η Blizzard απο τον γελοιο τον Κοτικ που πηρε το αγαπημένο μου studio και το κατέντησε οπως το κατεντησε. Με το Diablo 4 και το τελευταιο expansion του WoW δείχνει σημαδια ζωής. Ελπίζω με τα λεφτά της MS και την ελευθερία που αφήνει στα studios της να δούμε την παλιά Blizzard. 

Δεύτερον γιατι η Sony ειναι η πλεον anticonsumer και anticompetitive εταιρεία στο gaming. Είναι η εταιρεία που κάνει την EA να μοιάζει με κοινωφελές ιδρυμα που ενδιαφέρεται για το καλό μας. Το Xbox community εχει αποδειξει πως δεν αφηνει εταιρειες να το δουλευουν. Γι΄αυτο και οταν η MS τα εκανε σκατα με το One την τιμώρησαν και το One πάτωσε σε σχεση με το PS4. Αλλά το PS community δεν λειτουργει έτσι. Αν αυριο η Sony βγάλει το Kampines Simulator θα μας πρηζουν οτι ειναι το πιο κινηματογραφικο χέσιμο εβερ. Και καποια στιγμή πρεπει να τιμωρηθει η Sony για τις πρακτικές της. Γιατι δεν μπορουν ολοι να αγοράζουν 2 κονσολες προκειμενου να παιξουν τα δεκαδες παιχνιδια που η Sony πληρωνει για να μην ειναι στο xbox και κανενας δεν λεει κατι

• Like 6
  • Thanks 1

12 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Απλά είναι τα πράγματα Οποίος νιώθει ότι θα στερηθεί το cod ας πάρει xbox θα το έχει και τσάμπα.Εγω δεν έχω και τις δύο κονσόλες γιατί δε νιώθω ότι στερούμαι κατιΑς κρίνει ο καθένας με βάση  αυτά που του αρέσουν να παιζει και ας επιλέξει Η συζήτηση μου φαίνεται μάλλον είναι γιατί δεν έχουμε πλέον και τα 100 δικα μας όπως είχαμε συνηθίσει και μας πειράζει λίγο .Σορι κιόλας αλλά έτσι το βλέπω.

Ε, ναι, τώρα που άρχισε να μαζεύει μεγάλα  studios η Ms τα exclusive κάνουν κακό στους gamers

• Like 5
  • Thanks 1

Μια χαρα το περιεχομενο του game pass θα γινει ολο και καλυτερο αρα με τα ιδια χρηματα θα παιξουμε περισσοτερους ποιοτικους τιτλους. Απο crash,  cod μεχρι tony hawk και spyro tbe dragon. Ολα διαμαντακια και ολα τα μελοντικα απλα day one στο game pass.Χωρις να στερηθει η αντιπαλη πλευρα τιποτα. 

Δηλαδη εμεις πανηγυριζουμε γιατι τα χρηματα ΜΑΣ πιανουν τοπο αλλα οι "αλλοι" πανηγυριζουν γιατι πουλησε το πλεστεσιον περισσοτερες κονσολες ☺️
Μπραβο στο Φιλ 💚

• Like 3
  • Thanks 4

Μόλις τώρα, malias4 είπε

Μια χαρα το περιεχομενο του game pass θα γινει ολο και καλυτερο αρα με τα ιδια χρηματα θα παιξουμε περισσοτερους ποιοτικους τιτλους. Απο crash,  cod μεχρι tony hawk και spyro tbe dragon. Ολα διαμαντακια και ολα τα μελοντικα απλα day one στο game pass.Χωρις να στερηθει η αντιπαλη πλευρα τιποτα. 

Δηλαδη εμεις πανηγυριζουμε γιατι τα χρηματα ΜΑΣ πιανουν τοπο αλλα οι "αλλοι" πανηγυριζουν γιατι πουλησε το πλεστεσιον περισσοτερες κονσολες ☺️
Μπραβο στο Φιλ 💚

Και όχι μόνο, πανηγυρίζουν και για τα remasters του remaster και τα πληρώνουν κιόλας ξανά κάθε ξανά και ευχαριστούνε και τον τζιμαρα

• Like 1
  • Thanks 2

Τα πράγματα για μένα είναι απλά. Η Ms πιστευω θα συνεχίσει να βγάζει cod και diablo και στην Sony γιατί θέλει έσοδα και τα έσοδα δεν θα έρθουν μόνο από το οικοσυστημα της. Θέλεις cod με 7π ευρώ τον χρόνο ? Πάρε ps5 και παίξε και το gow. Θέλεις cod + diablo + 400 games με 12,99 ευρώ τον μήνα ( γκουχου γκουχου από Αργεντινή) παρε xbox και με τα λεφτά που θα σου περισσεψουν παρε και ps5 digital και είσαι μια χαρά 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...