The_Judas Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου δεν εχει καλη αισθηση το lb στο χειριστήριο θελει 2 φορες πατημα για να ακουστεί το κλικ. τι μπορεί να φταιει; δοκιμασα να αλλαξω ολο το πλαστικό τμημα rb +lb αλλα το προβλημα παραμενει.
Tigio13 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Το lb και το rb πατάει σε ένα κουμπάκι του controller. Δες μήπως αυτό δεν πατιέται καλά μέσα και θέλει καθάρισμα.
dream21 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Assassin’s Creed Shadows αγορά απο eneba στα 62,66 € για XBOX . Ξεκιναει το λιωσιμο
thagkol Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Στις 21/3/2025 στις 6:44 ΜΜ, dream21 είπε Assassin’s Creed Shadows αγορά απο eneba στα 62,66 € για XBOX . Ξεκιναει το λιωσιμο Είσαι μερακλής! Τα Assassin's Creed πέφτουν τουλάχιστον στο μισό (για να μην πω πιο κάτω) αν περάσουν μερικοί μήνες. Περιμένουμε εντυπώσεις!
dream21 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Στις 22/3/2025 στις 11:03 ΠΜ, thagkol είπε Είσαι μερακλής! Τα Assassin's Creed πέφτουν τουλάχιστον στο μισό (για να μην πω πιο κάτω) αν περάσουν μερικοί μήνες. Περιμένουμε εντυπώσεις! Το γνωρίζω αλλα δεν μπορω να περιμενο 4μηνο -6μηνο . οι Κα.λες πληρωνονται 😉
chrisgewrgi Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Στις 21/3/2025 στις 6:44 ΜΜ, dream21 είπε Assassin’s Creed Shadows αγορά απο eneba στα 62,66 € για XBOX . Ξεκιναει το λιωσιμο Θα κοιτας πρώτα cd keys.χωρις κρυφές χρεώσεις και βλακειες . Μέχρι πριν λίγο είχε την gold τόσο. Και 60 εχει την standard. https://www.cdkeys.com/assassin-s-creed-shadows-gold-edition-xbox-series-x-s-ww 1
dream21 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Στις 23/3/2025 στις 12:32 ΜΜ, chrisgewrgi είπε Θα κοιτας πρώτα cd keys.χωρις κρυφές χρεώσεις και βλακειες . Μέχρι πριν λίγο είχε την gold τόσο. Και 60 εχει την standard. https://www.cdkeys.com/assassin-s-creed-shadows-gold-edition-xbox-series-x-s-ww Ok θα το έχω υπόψην μου για την επόμενη φορά 1
ParafronGR Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Ρε παίδες, τί γίνεται με τα παιχνίδια του Xbox σε φυσική μορφη? Πάνε προς καταργηση? Ήθελα να πάρω δώρο στη δικιά μου το Indiana Jones που είναι μεγάλη φαν να το έχει στη συλλογή της και το skroutz το έχει 100€! Ελπίζω να βγει τουλαχιστον σε φυσική στο PS5.
bill_viper Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 21/3/2025 στις 6:44 ΜΜ, dream21 είπε Assassin’s Creed Shadows αγορά απο eneba στα 62,66 € για XBOX . Ξεκιναει το λιωσιμο Σαν λάτρης των AC το πήρα κι εγώ από Eneba day 1. Είναι παιχνιδάρα, διαφέρει κατά πολύ από τα προηγούμενα AC, στο normal επίπεδο δυσκολίας είναι πραγματικά challenging να σκοτώσεις έναν εχθρό κι έχω βρεθεί πολλές φορές ήδη να πατάω "load last save"!! Από κόσμο no comments, η Ubi ανέκαθεν έφτιαχνε τους ομορφότερους κόσμους!! Γενικά το παιχνίδι έχει αλλάξει σε πολλά σημεία, και πλέον έχει φανταστικά physics!! Επεξ/σία 24 Μαρτίου από bill_viper 2
thagkol Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου XMMM, έχω μείνει να παίξω τώρα το Origins και μετά πάνε με τη σειρά Odyssey, Valhalla και Mirage, αλλά χαίρομαι που έχει μέλλον μια από τις αγαπημένες μου σειρές την οποία απλά άργησα να πιάσω
gregpec2 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Υπάρχει και η επιλογή του Ubisoft + με 18 ευρώ για να παίξετε το AC, από το να δίνετε 60άρια. Εκτός αν θέλετε να το έχετε στη συλλογή σας, οπότε πάω πάσο. 1
bill_viper Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 25/3/2025 στις 10:56 ΠΜ, gregpec2 είπε Υπάρχει και η επιλογή του Ubisoft + με 18 ευρώ για να παίξετε το AC, από το να δίνετε 60άρια. Εκτός αν θέλετε να το έχετε στη συλλογή σας, οπότε πάω πάσο. Στα 40 μου με δικιά μου επιχείρηση, οικογένεια, παιδί, και όλα τα τρεξίματα της καθημερινότητας δεν πρόκειται να τελειώσω το παιχνίδι σε 1 ή 2 μήνες. Θέλω να παίζω όποτε έχω χρόνο, όσο έχω χρόνο, και για όσο καιρό χρειαστεί. Να είμαι χαλαρός και όταν με το καλό τελειώσει, τελείωσε. Να το ευχαριστηθώ. Δεν πρόκειται να βάλω ένα άγχος επιπλέον στη ζωή μου για να προλάβω να τελειώσω ένα παιχνίδι μόνο και μόνο για να μη χρεωθώ 1 μήνα ακόμη.. 2
gregpec2 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Στις 26/3/2025 στις 8:59 ΠΜ, bill_viper είπε Στα 40 μου με δικιά μου επιχείρηση, οικογένεια, παιδί, και όλα τα τρεξίματα της καθημερινότητας δεν πρόκειται να τελειώσω το παιχνίδι σε 1 ή 2 μήνες. Θέλω να παίζω όποτε έχω χρόνο, όσο έχω χρόνο, και για όσο καιρό χρειαστεί. Να είμαι χαλαρός και όταν με το καλό τελειώσει, τελείωσε. Να το ευχαριστηθώ. Δεν πρόκειται να βάλω ένα άγχος επιπλέον στη ζωή μου για να προλάβω να τελειώσω ένα παιχνίδι μόνο και μόνο για να μη χρεωθώ 1 μήνα ακόμη.. Καμμία αντίρρηση, εγώ απλά ανέφερα την εναλλακτική. 2
unforgiven Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Μετά το τελευταίο update, οι τιμές του Test Drive Unlimited Solar Crown σε ψηφιακή μορφή, διπλασιάστηκαν. Έχει κανείς ιδέα πού μπορώ να το βρω κανένα 25ρι;
Basilhs1982 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Έπεσα τυχαία πάνω στα παρακάτω. Όσοι ασχολείστε με το σπορ των ειδήσεων γνωρίζετε κάτι παραπάνω; https://developer.microsoft.com/en-us/games/articles/2025/03/gdc-2025-opening-a-billion-doors-with-xbox/ https://www.windowscentral.com/gaming/xbox/microsoft-just-leaked-an-xbox-interface-mock-up-which-has-steam-game-integration
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα