Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/3/2025 στις 8:50 ΜΜ, firepc είπε

Έρχονται, Atomfall, Commandos Origin, South of Midnight, Clair Obscur: Expedition 33 τον Απρίλιο

Και τo zau tales of kenzera πρέπει να μπαίνει τώρα στα κοντά επειδή κλείνει 1 χρόνο και είναι απο την ΕΑ

Το Clair Obscur: Expedition 33 θα έχει και πολύ καλή τιμή εκτός gamepass.
Μόνο 50 ευρώ.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Fulgore είπε

r/XboxSeriesS - Assassin's Creed Shadows will run at 30fps on Series S (the first AC game release to not have a performance mode on SS)

Λατρεύω όλα τα Assassin's (ακόμα και αν έχουν παραστρατήσει από τα αρχικά), πρόσφατα τελείωσα και το Mirage (φανταστικό και πιο μικρό σε μέγεθος) γιατί η Ubisoft όσο κράξιμο και αν τρώει φτιάχνει τους καλύτερους κόσμους με διαφορά!!

Περιμένω και τη Τζαπανίλα (ας είναι και με μαύρο) για να την εξερευνήσω! Πολύ καλοδεχούμενη προσθήκη το balanced στα 40FPS (για εμάς που έχουμε VRR 120Hz) για να λέμε και τα θετικά της Ubi!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Συγνώμη αν έχει ερωτηθεί ξανά απλά το θέμα είναι μεγάλο και θέλει ώρες ψάξιμο.Επίσης δεν βρήκα ξεκάθαρη απάντηση στην ερώτηση μου Reddit κλπ κλπ.

Θέλω να μάθω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την απλή συνδρομή του PC Gamepass στο XBOX. Δεν έχω πάρει ακόμα την κονσόλα αλλά σκέφτομαι να πάρω ένα Series S να είναι στην τηλεόραση όταν και αν κάτσουμε εκεί. Αρκεί φυσικά να μπορώ να χρησιμοποιώ το ίδιο pass και να μην θέλει 2η συνδρομή ή upgrade σε ultimate.

Να προσθέσω πως δεν εννοώ ταυτόχρονα. Εννοώ παράδειγμα να παίξω π.χ Indiana Jones στο PC και μετά να κάτσω στο Series S και να παίξω το ίδιο παιχνίδι.

Στη σελίδα αναφέρει πως στο ultimate μπορείς βέβαια αλλά ελπίζω να μην είναι ο μόνος τρόπος καθώς η διαφορά τιμής είναι αρκετή για μόνο αυτή την υπηρεσία(EA κλπ κλπ του ultimate δεν με ενδιαφέρει)

Επεξ/σία από Chocobo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ms λέει οτι θέλει ultimate

Αλλά εγώ την τελευταία φορά που έβαλα pc gp, έπαιζα και στο xbox παιχνίδια του gp κανονικά

Θα σου έλεγα κράτα το pc gp και δοκίμασε. Αν δεν παίζει τότε αναγκαστικά βάζεις ultimate

Επεξ/σία από firepc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...