Mitroglou7 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Η συγκεκριμένη παιχνιδαρα (απο οσα ειδα) είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που είναι αδιάφορα τα fps. 1
Tigio13 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ήρθαν τα πράγματα από ms Γερμανίας. Το doom controller είναι από τα ποιο ωραία που έχει βγάλει η ms. Edit: Σήμερα ήρθε και το elite doom το οποίο είναι επίσης πολύ ωραίο, αν και νομίζω ότι το απλό είναι πιο όμορφο και με περισσότερες λεπτομέρειες. Επεξ/σία 26 Απριλίου από Tigio13 10
blasterdark86 Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Στις 1/5/2025 στις 1:35 ΜΜ, stevenfins είπε αρχισαν τα οργανα . Επομενη κονσολα θα ξεκιναει και απο τα 800 λογικα. Σιγα που δεν θα εμπαινε στο τρενο των αυξησεων η μς
Mr_Terror Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου το ειχα γραψει πριν λιγες μερες.Οτι αυτο το χομπι θα γινει για λιγους οπως πανε τα πραγματα.
Paragontas-x Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 1/5/2025 στις 1:35 ΜΜ, stevenfins είπε Μπρος στο δρόμο που χάραξε η Sony. Που φτάσαμε... Αντί να περιμένουμε να πέσουν οι τιμές των κονσολών να λέμε να τις αγοράσουμε day1 γιατί θα είναι πιο φτηνές απ' ότι μετά από χρόνια. Το είδαμε κι αυτό. Αλλάξανε τίποτα στο μενού του xbox; Γιατι ενώ πριν παταγα σε κάποιο παιχνίδι το πλήκτρο a και έτρεχε το παιχνίδι κανονικά αλλά τώρα όταν πατάω a σε κάποιο παιχνίδι μου δείχνει πρώτα στατιστικά για το παιχνίδι και μετά πρέπει να πατήσω το πλήκτρο play για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Άλλαξε κάτι και δεν το κατάλαβα;;; Επεξ/σία 1 Μαϊου από Paragontas-x
Paragontas-x Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Αυτό το είχε γίνει off παρόλο που δεν το είχα πειράξει ποτέ μου εγώ. Settings -> personalization -> games and apps -> launch immediately. Πάντως όντως κάτι αλλάξανε γιατί όταν πηγαίνεις στο μενού "my games & apps" όταν πάταγες κάτι άνοιγε ενώ τώρα αν πατήσεις πάνω σε κάτι σου δείχνει απλά πληροφορίες γι' αυτό και δεν το τρέχει άμεσα. Επεξ/σία 2 Μαϊου από Paragontas-x 1
gregpec2 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Στις 1/5/2025 στις 9:31 ΜΜ, Paragontas-x είπε Αυτό το είχε γίνει off παρόλο που δεν το είχα πειράξει ποτέ μου εγώ. Settings -> personalization -> games and apps -> launch immediately. Πάντως όντως κάτι αλλάξανε γιατί όταν πηγαίνεις στο μενού "my games & apps" όταν πάταγες κάτι άνοιγε ενώ τώρα αν πατήσεις πάνω σε κάτι σου δείχνει απλά πληροφορίες γι' αυτό και δεν το τρέχει άμεσα. Πραγματι, και εμένα μου το έκανε, και ήθελε τικάρισμα.
Paragontas-x Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Το άλλαξε η ms παιδια. Από το my games and apps δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον τρόπος να τρέχει αμέσως η εφαρμογή ή το παιχνίδι. Γιατί το έκαναν αυτό πραγματικά δεν γνωρίζω.
Easy_Rider Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Αν έχεις Game pass ultimate μπορείς να παίξεις παιχνίδια όπως το Prince Of Persia : The Lost Crown μέσω game pass ή πρέπει να έχεις και διαφορετική συνδρομή; Επεξ/σία 2 Μαϊου από Easy_Rider
Mr_Terror Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Οτι περιλαμβανεται στο gamepass και στο ea play μπορεις να παιξεις με game pass ultimate.Για την ωρα το prince of persia the lost crown δεν ειναι στο gamepass.Ειναι στην συνδρομη της ubisoft που ειναι διαφορετικη συνδρομη. Επεξ/σία 2 Μαϊου από Mr_Terror
gregpec2 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 2/5/2025 στις 5:22 ΜΜ, Easy_Rider είπε Καλησπέρα, Αν έχεις Game pass ultimate μπορείς να παίξεις παιχνίδια όπως το Prince Of Persia : The Lost Crown μέσω game pass ή πρέπει να έχεις και διαφορετική συνδρομή; Στην κονσόλα, δεν συμπεριλαμβάνεται η Ubisoft + συνδρομή, που είναι ξεχωριστή. Στο πισί συμπεριλαμβάνονται κάποια παιχνίδια της ubi, σίγουρα πάντως όχι το pop: the lost crown. Edit: Βασικά, τώρα που τα ξαναβλέπω, τα ίδια παιχνίδια είναι κονσόλα/πισι Επεξ/σία 2 Μαϊου από gregpec2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα