Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, firepc said:

ε, ας μην παίζουμε με τις λέξεις, αυτό είναι ξεκάθαρα ένα PC

Ναι, μια χαρά ένα gaming PC που να μπορεί να τρέξει και XBOX games (locally ή μέσω streaming με συνδρομή) και οποιοδήποτε άλλο x86/x64 app για 500-600 ευρώ.

Προσωπικά, I am sold. Και πιστεύω και πολύς κόσμος ακόμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Για ποιο λόγο θα βγάλουν ξανά κονσόλα ; 

Για να πουν σε όλους... παιδιά όσα παίξατε σε Switch και Playstation και είδαμε οτι σας άρεσαν..

Πλέον τα sequel τους είναι μόνο στο XBOX Prime.

...και να κάνει drop mic και να παγώσουν όλοι.

• Haha 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, firepc είπε

Επίσης ο Phil Spencer δήλωσε αυτό,

Το επόμενο Xbox θα είναι "πιο καινοτόμο"

Είχε ακουστεί παλαιότερα, μια τεχνολογία ούτως ώστε κάποια calculations από αποτελέσματα (φυσική δυναμική, σημεία rendering, εκρήξεις κλπ) , να γίνονται δυναμικά μέσω του Azure σε Cloud Services και να επιστρέφονται πράγματα στο χρήστη. (Always online). Ουτως ώστε να μην επιβαρύνεται τόσο η κάρτα γραφικών και η CPU.

Κάτι σαν... Hybrid Cloud. Από αυτό και μονο μιλάμε για τεράστιο άλμα.(αν γινει).

Δημοσ.
31 minutes ago, firepc said:

Επίσης ο Phil Spencer δήλωσε αυτό,

Το επόμενο Xbox θα είναι "πιο καινοτόμο"

1 minute ago, firepc said:

Δεν ξέρω τι μπορεί να εννοεί ο Φιλιππάκος

Είδωμεν

"Για πρώτη φορά στην ιστορία του Xbox θα μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια μας σε PS5 και Switch 2!"

• Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Θα πληρώσουν την Sony και θα πουλανε το PS5 Pro με κελυφος XBox

Σαν κάτι κινεζικα... XBoXstation ή GameStation Box 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Volga είπε

Είχε ακουστεί παλαιότερα, μια τεχνολογία ούτως ώστε κάποια calculations από αποτελέσματα (φυσική δυναμική, σημεία rendering, εκρήξεις κλπ) , να γίνονται δυναμικά μέσω του Azure σε Cloud Services και να επιστρέφονται πράγματα στο χρήστη. (Always online). Ουτως ώστε να μην επιβαρύνεται τόσο η κάρτα γραφικών και η CPU.

Κάτι σαν... Hybrid Cloud. Από αυτό και μονο μιλάμε για τεράστιο άλμα.(αν γινει).

Αυτό φαντάζομαι για να τρέξει Ελλάδα πρέπει να έχεις servers τουλάχιστον σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Malthador είπε

Εδώ και χρόνια παρακαλάω να βγάλουν ένα τέτοιο μηχάνημα, ένα XBOX που να φοράει windows και να μπορεί να τρέχει x86/x64 apps.

Όλα τα μακάρι.

να τρεχει και office... ολα σε 1 να καταργησουμε και το pc :P

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lucanis είπε

Αυτό φαντάζομαι για να τρέξει Ελλάδα πρέπει να έχεις servers τουλάχιστον σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

Γιατί; Ήδη το geforce now με full streaming όχι hybrid παίζει τούμπανο σε 100αρα γραμμή. Περιμένω να λήξει το συμβόλαιο να αλλάξω και πάροχο σε 1000αρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Volga είπε

Γιατί; Ήδη το geforce now με full streaming όχι hybrid παίζει τούμπανο σε 100αρα γραμμή. Περιμένω να λήξει το συμβόλαιο να αλλάξω και πάροχο σε 1000αρα. 

Δεν έχω πάρει ποτέ το ok από το geforce now να το ξεκινήσω όταν πατάω test.
Και μένω στο κέντρο επαρχιακής πόλης με 100άρα vdsl.
Και δεν μιλάω για ping.
Κοκκινίζουν οι ενδείξεις για packet loss.
Σε προλαβαίνω κιόλας και σου λέω ότι είμαι με ethernet.

geforce-test.png

Επεξ/σία από lucanis
  • Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, The_Judas said:

να τρεχει και office... ολα σε 1 να καταργησουμε και το pc :P

Ναι ρε, να παίρνει και office και όλα τα windows apps γενικώς. Αν παίρνει και mouse+keyboard, με Windows 11 πάνω του θα είναι έργο τέχνης.

Αν υπάρχει κάποια στιγμή που αξίζει να ενοποιηθεί το ΧΒΟΧ με τα Windows είναι αυτή η στιγμή, που οι κονσόλες πάνε άπατες.

• Like 1
Δημοσ.

θελουμε μια κονσολα που θα ειναι dumb friendly οπως ολες οι κονσολες, θα παιρνει ολα τα stores τριτων που δεν θα δινουν καμια προμηθεια στην ms για τις πωλησεις τους, θα εχει επιδοσεις 4090, θα γινεται και φορητο. και θα κανει 3-4 κατοσταρικα. Ειμαι βεβαιος πως κατι τετοιο βγαζει μεγαλο νοημα οικονομικα, απορω γιατι δεν το εχει σκεφτει και πραξει κανενας μεχρι τωρα.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, lucanis είπε

Δεν έχω πάρει ποτέ το ok από το geforce now να το ξεκινήσω όταν πατάω test.
Και μένω στο κέντρο επαρχιακής πόλης με 100άρα vdsl.
Και δεν μιλάω για ping.
Κοκκινίζουν οι ενδείξεις για packet loss.
Σε προλαβαίνω κιόλας και σου λέω ότι είμαι με ethernet.

geforce-test.png

Με 10.4% Packet Loss  εννοείται! Η γραμμή σου είναι πρακτικά ...35άρα!
Και το 10.4% Packet Loss (που θα έπρεπε να είναι 0 - 0.5% τότε λογικό να μη σου κάνει.

Σε αυτό όμως (φιλική συμβουλή)...

Οι κινήσεις μου θα ηταν προς την εταιρεία...

"Γειά σας, η γραμμή μου βγάζει τεράστιο latency, τεράστιο packet loss και θέλω να έρθει ενας τεχνικός να το δει."

Αυτό... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Και οταν έρθει, αν φύγει και δεν είναι οκ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ😂😂. Μέχρι να αποφασίσουν οτι είτε θα στο φτιάξουν είτε θα πληρώνουν τεχνικούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...