Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Δεν θέλω να ανοίξω νέο θέμα οπότε το γράφω εδώ μήπως και έχει τύχει σε κάποιον.

Έχω 2 controller Series , ένα στο PC ένα στο Xbox. Το Controller στο PC αλλάζω μπαταρίες ανα 3μηνο+ ενώ στο Xbox ανά 2-3 μέρες με τις ίδιες πάνω κάτω ώρες. Χρησιμοποιώ τις ίδιες μπαταρίες και στα δύο , panasonic eneloop.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει ώστε το controller να μπαίνει σε κάποιο power saving mode ή δεν ξέρω και γω τι ? Έχω xbox λίγο καιρό και έχω παραξενευτεί με το πόσο λίγο κρατάνε οι μπαταρίες. Οτιδήποτε άλλο controller έχω δοκιμάσει κρατάει πολύ πολύ καιρό.

• Moderators
Δημοσ.
31 minutes ago, Chocobo said:

Καλησπέρα. Δεν θέλω να ανοίξω νέο θέμα οπότε το γράφω εδώ μήπως και έχει τύχει σε κάποιον.

Έχω 2 controller Series , ένα στο PC ένα στο Xbox. Το Controller στο PC αλλάζω μπαταρίες ανα 3μηνο+ ενώ στο Xbox ανά 2-3 μέρες με τις ίδιες πάνω κάτω ώρες. Χρησιμοποιώ τις ίδιες μπαταρίες και στα δύο , panasonic eneloop.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει ώστε το controller να μπαίνει σε κάποιο power saving mode ή δεν ξέρω και γω τι ? Έχω xbox λίγο καιρό και έχω παραξενευτεί με το πόσο λίγο κρατάνε οι μπαταρίες. Οτιδήποτε άλλο controller έχω δοκιμάσει κρατάει πολύ πολύ καιρό.

Περίεργο, εγώ στο ΧΒΟΧ φορτίζω μπαταρίες μια φορά το μήνα κι αν.

Έχεις δοκιμάσει να ανταλλάξεις τα χειριστήρια στις συσκευές να δεις αν συμπεριφέρονται το ίδιο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Malthador είπε

Περίεργο, εγώ στο ΧΒΟΧ φορτίζω μπαταρίες μια φορά το μήνα κι αν.

Έχεις δοκιμάσει να ανταλλάξεις τα χειριστήρια στις συσκευές να δεις αν συμπεριφέρονται το ίδιο;

Το έχω στα σκαριά μιας και το xbox το έχω καμιά 10ριά μέρες και έχω ηδη αλλάξει 3 φορές μπαταρίες. Σκέφτομαι πως και η απόσταση θα παίζει σημασία αλλά δεν είναι και αυτή τρομερή , μιλάμε για 160-170cm  απο την τηλεόραση. Τα έχω κάνει update και τα 2 ωστόσο και στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι για το controller που να έχει άμεση σύνδεση με την κατανάλωση.

Δημοσ.

Και τα δικά μου (one και series) κρατάνε για αρκετές ώρες gameplay. 

Δε μπορώ να υπολογίσω πόσες αλλά σίγουρα πολλές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω να το φέρουν και δω ..

20250416_213523.jpg.f86f84aaed0760cf6b645b69d83a8498.jpg

Ps..Μόλις το παρήγγειλα από amazon!

Επεξ/σία από gtsoui
  • Like 1
Δημοσ.

ηρθε το starfield controller απο το service φτιαξανε το drift. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι το πλαστικα γυαλιζουν ειναι λες και βαλανε καινουρια το serial number ειναι το ιδιο. Υπαρχει περιπτωση να βαλανε καινουρια?

Δημοσ.

Καλησπέρα, παίζω το psychonauts 1 και 2 αυτές της μέρες,το 1 και μόνο αυτό δεν το δείχνει σε πλήρη οθόνη έτσι πρέπει να είναι;ότι άλλο παιχνίδι δοκίμασα δεν είχα πρόβλημα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seranoxt600 είπε

Καλησπέρα, παίζω το psychonauts 1 και 2 αυτές της μέρες,το 1 και μόνο αυτό δεν το δείχνει σε πλήρη οθόνη έτσι πρέπει να είναι;ότι άλλο παιχνίδι δοκίμασα δεν είχα πρόβλημα.

ναι έτσι είναι. Είναι παιχνίδι του 2005 και γι' αυτο είναι φτιαγμένο σε αναλογία 4:3

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...