SabotazNic Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 29 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε Η MS έχει την ευθύνη που της αναλογεί αλλά όχι δε φταίει με τον τρόπο που πάει να παρουσιαστεί. 9 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Ούτε εγώ νομίζω ότι το RedFall θα ήταν καλύτερο game αν η MS δεν είχε εξαγοράσει την Bethesda. Είναι παιχνίδι της Arkane στην τελική και αυτοί έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη. 2+ χρόνια δεν το λες μικρό διάστημα για να μην έχει ιδέα η MS σε τι κατάσταση είναι το Game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TutaKachun Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 48 λεπτά πριν, Daredevil είπε To Redfall ξεκινησε το development το 2018 και, εκτος αν υπαρχει κατι που δεν ξερουμε, η Bethesda λειτουργει αυτονομα. Το Tweet ειναι κλασσικά άλλο ενα hate των φανατικων sony καρπάδων. Δεν λεω οτι το παιχνιδι ειναι καλο αλλα οι καρπάδες ουσιαστικα οτιδηποτε δεν ειναι Sony τρώει κραξιμο 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsoui Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Το επιχείρημα ότι κάποια παιχνίδια δεν βγαίνουν καλά ακριβώς επειδή οι εταιρείες τους εξαγοράστηκαν από την ms η επειδη μπαίνουν day 1 στο gamepass, χρησιμοποιείται στα console wars και δεν έχει καμία βάση για μένα, τουλάχιστον ακόμα. Ασ δούμε τι θα γίνει και με τα υπόλοιπα που αναμένουμε. Επίσης αυτό που είπε ο Σάκης είναι λαθος. Δεν είναι το hifi rush η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Το redfall είναι η εξαίρεση, καθώς όλα τα 1st party του xbox μέχρι στιγμής σε αυτή τη γενιά έχουν αποσπάσει πολύ καλές κριτικές. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitroglou7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε 2+ χρόνια δεν το λες μικρό διάστημα για να μην έχει ιδέα η MS σε τι κατάσταση είναι το Game. Ας πουμε λοιπον οτι εκανε η δεν εκανε monitoring το game. Τι αλλο να κανει; Να τους αλλαξει μηχανη γραφικων; Να κανει το παιχνιδι καλυτερο; Να τους γραψει AI? Οι επιλογες ηταν η cancel η βαρβατο delay που και παλι μπορει να μην εφτανε γιατι δε μιλαμε για bugs αλλα για core mechanics Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από Mitroglou7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TutaKachun Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 38 λεπτά πριν, gtsoui είπε Επίσης αυτό που είπε ο Σάκης είναι λαθος. Δεν είναι το hifi rush η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Το redfall είναι η εξαίρεση, καθώς όλα τα 1st party του xbox μέχρι στιγμής σε αυτή τη γενιά έχουν αποσπάσει πολύ καλές κριτικές. Προπερσι τα 1st party της MS απεσπασαν συνολικά καλύτερες βαθμολογίες απο τα 1st party της Sony. Περσι και, μέχρι τώρα, φέτος οχι. Μάντεψε σε ποια απο τις 2 περιπτώσεις ο Καρπάς λυσσαξε στο κράξιμο και σε ποια δεν ειπε κουβεντα. Ξανα γράφω. ΔΕΝ λεω οτι το Redfall ειναι καλο. Αλλά ο Καρπάς ανηκει σε ενα συνολο "δημοσογράφων" που αν αυριο μου πει οτι κυκλοφόρησε το Ηalf Life 3, δεν θα δωσω σημασία στα λεγομενά του ακομα και αν κρατάω το ρημαδι το δισκακι στο χερι μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 49 λεπτά πριν, TutaKachun είπε To Redfall ξεκινησε το development το 2018 και, εκτος αν υπαρχει κατι που δεν ξερουμε, η Bethesda λειτουργει αυτονομα. Το Tweet ειναι κλασσικά άλλο ενα hate των φανατικων sony καρπάδων. Δεν λεω οτι το παιχνιδι ειναι καλο αλλα οι καρπάδες ουσιαστικα οτιδηποτε δεν ειναι Sony τρώει κραξιμο Δηλαδή αν το παιχνίδι είναι για κράξιμο και το κράζεις τότε τα έχεις πάρει; Δηλαδή όταν έκραζαν το Cyberpunk ή το Jedi υπήρχε κρυφή ατζέντα; Το παιχνίδι στην τωρινή του κατάσταση είναι πατατιά που άκουσον άκουσον είναι και το πρώτο παιχνίδι που δεν είναι cross generation καθαρή αποκλειστικότητα για το Series. Το ίδιο το παιχνίδι είναι κακή διαφήμιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 To Redfall ηταν στην παραγωγη 5 χρονια αποτι ειπε σημερα ενας απο τους devs. Δλδ ολο το σχεδιο κ το πως θα ηταν στημενο το παιχνιδι σε λογικη, ηταν απο πριν την MS. Λογικα το παιχνιδι ηταν τμήμα του τεραστιου pivot που προσπαθούσε να ξεκινήσει τοτε η Zenimax και να φερει τα studios της στη "μοντερνα" εποχη με multiplayer, gass, microtransactions, loot/shoot μηχανισμους κλπ. Και ειδαμε ποσο καλα της πηγε με το F76, ειδαμε και ποσο καλα φαινεται να πηγε (λεω φαινεται γιατι δε το εχω παιξει κ δε μπορω να το κρινω σωστα) και με το Redfall. Το φταιξιμο δλδ για την επιλογη του σχεδιασμου παει απο πολυ πριν την MS. To προβλημα ειναι οτι δυστυχως η MS δεν καταφερε να το συμμαζέψει, να το σώσει ή να το αλλάξει. Τους αφησαν με την κατεύθηνση που ειχαν βαλει και εν τελει, εβγαλαν αυτο που εβγαλαν. Στη τελικη ομως, λιγο σημασια εχει ποιος οδηγησε την Arkane σε αυτες τις επιλογες. Το σημαντικο ειναι οτι για αλλη μια φορα, η MS εχει αλλο ενα dumpster fire στα χερια της, ειναι αδιανοητο το ποσο κακο σερι εχει κανει αυτη η εταιρια τους τελευταιους 18μηνες. Για καθε τι καλο (Pentiment, Grounded, Hi-Fi Rush), κανει 50 λαθη. Εφαγε και το χαστουκι απο CMA τωρα. Εχω μεγαλη περιέργεια να δω τι θα φερουν να παρουσιασουν στο Xbox event τον Ιουνιο και αν θα μπορεσουν με καποιο τροπο να σωσουν την παρα πολυ κακη εικονα που δειχνουν τελευταια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 43 λεπτά πριν, Choutas είπε Δηλαδή αν το παιχνίδι είναι για κράξιμο και το κράζεις τότε τα έχεις πάρει; Δηλαδή όταν έκραζαν το Cyberpunk ή το Jedi υπήρχε κρυφή ατζέντα; Το παιχνίδι στην τωρινή του κατάσταση είναι πατατιά που άκουσον άκουσον είναι και το πρώτο παιχνίδι που δεν είναι cross generation καθαρή αποκλειστικότητα για το Series. Το ίδιο το παιχνίδι είναι κακή διαφήμιση. Δεν κατάλαβες τι εννοούσε. Δεν λέει για την κριτική στο παιχνίδι αλλά για το καρφί της εξαγοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Πόσες ώρες έχετε ρίξει στο Redfall? Για να μην μιλάμε μόνο για κριτικές άλλων, tweet κλπ παπαριες. Hands on ειναι η καλύτερη εμπειρία. Προσωπικά θα γράψω τρίωρο απόψε με την ησυχία μου να το δω. Για το τι έκανε κ τι άφησε η MS κάνεις μας δεν μπορεί σίγουρα να ξέρει, δεν είμαστε μέσα να ξέρουμε τον βαθμό ή μη βαθμό ελέγχου στα Studio. Οπότε δεν γνωρίζω ισον δεν εκφράζω γνώμη, έλεγε το αρχαίο ρητό. Πάντως έχω την αίσθηση (ιδέα μου ίσως ακραία) ότι η Unreal Engine 5 δίνει δυσκολίες στον προγραμματισμό κ ακόμα θέλει χρόνο εξοικείωσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitroglou7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, rodosf1 είπε Πάντως έχω την αίσθηση (ιδέα μου ίσως ακραία) ότι η Unreal Engine 5 δίνει δυσκολίες στον προγραμματισμό κ ακόμα θέλει χρόνο εξοικείωσης. Μπορεί. Αλλά Unreal Engine 4 είναι το Redfall πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 To προβλημα με την MS ειναι γενικοτερα στο schedule release των παιχνιδιων της και οχι στα ιδια τα παιχνιδια. 2 χρονια χωρις καποια μεγαλη κυκλοφορια ειναι παρα πολυ και της στοιχιζει. To halo απετυχε εντελως στο στοχο που ειχαν θεσει η 343 παει για ριζικη αναδιοργανωση. κακη διαχειριση και συντονισμος των studios. Απο τις εξαγορες του 2018 περασαν 5 χρονια και δεν εχουν να δειξουν ουτε μια μεγαλη ΑΑΑ κυκλοφορια. Μεχρι τωρα η κατασταση συνεχιζει να θυμιζει τη προηγουμενη γενια, με τη playground να παραμενει ο μοναδικος φάρος σε οτι εχει να κανει με τις ακριβες παραγωγες. Ολο το βαρος πλεον στο starfield. Για να δουμε. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Έχουμε ακόμα να δούμε Forza Motorsport και Starfield από MS φέτος. Πολύ πιο high profile τίτλοι από το Redfall το οποίο δεν νομίζω ότι το περιμέναμε όλοι με κομμένη την ανάσα επειδή μας μάγεψε με το πρώτο trailer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TutaKachun Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Choutas είπε Δηλαδή αν το παιχνίδι είναι για κράξιμο και το κράζεις τότε τα έχεις πάρει; Δηλαδή όταν έκραζαν το Cyberpunk ή το Jedi υπήρχε κρυφή ατζέντα; Το παιχνίδι στην τωρινή του κατάσταση είναι πατατιά που άκουσον άκουσον είναι και το πρώτο παιχνίδι που δεν είναι cross generation καθαρή αποκλειστικότητα για το Series. Το ίδιο το παιχνίδι είναι κακή διαφήμιση. To πρόβλημα δεν ειναι το κράξιμο. Και εγω απο οσο εχω δει για κράξιμο θεωρώ οτι ειναι. Το θέμα ειναι η ολη αντιμετώπιση απο τυπάδες οπως ο Καρπας. Είναι το Χ παιχνιδι του XBOX για κράξιμο; Θα κράξει. Ειναι (λεμε τώρα) το GT7 γεμάτο microtransactions σε predatory βαθμο; Επενδυστε τον χρονο σας. Αν εκραζε και αποθεωνε "αντικειμενικα" θα δεχομουν το κραξιμο του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 35 λεπτά πριν, rodosf1 είπε Πόσες ώρες έχετε ρίξει στο Redfall? Για να μην μιλάμε μόνο για κριτικές άλλων, tweet κλπ παπαριες. Πάλι καλά, το ίντερνετ και το twitter υπάρχουν για να βλέπουμε reviews, trailers, gameplay videos κτλ. Κάποιος μπορεί να σχηματίσει γνώμη πάνω σε αυτά. Παιχνίδια όπως high on life και hi fi rush, θέλω να τα ξεκινήσω κάποια στιγμή (το αν θα μου αρέσουν ή όχι, δεν το ξερω). Ό,τι έχω δει μέχρι τώρα για το RedFall, είναι κακό. 8 λεπτά πριν, TutaKachun είπε Είναι το Χ παιχνιδι του XBOX για κράξιμο; Θα κράξει. Ειναι (λεμε τώρα) το GT7 γεμάτο microtransactions σε predatory βαθμο; Οχι ότι δεν είναι και τα δύο playable, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 2 επειδή το ένα έχει store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Πάλι καλά, το ίντερνετ και το twitter υπάρχουν για να βλέπουμε reviews, trailers, gameplay videos κτλ. Κάποιος μπορεί να σχηματίσει γνώμη πάνω σε αυτά. Παιχνίδια όπως high on life και hi fi rush, θέλω να τα ξεκινήσω κάποια στιγμή (το αν θα μου αρέσουν ή όχι, δεν το ξερω). Ό,τι έχω δει μέχρι τώρα για το RedFall, είναι κακό. Μα μέχρι στιγμής περιμένω κάποιον να μιλήσουμε μετά από κάποιες ώρες παιχνιδιού να δούμε, είναι καλά ή κακά τελικά τα reviews. Πχ στο Jedi δεν είχαν τόσο δίκιο με το κράξιμο, ήτανε έως παραήταν υπερβολή. Στο Deathloop τα ίδια κλπ κλπ. Οπότε η hands on εμπειρία απο εμάς κ η κουβέντα μετά είναι το μόνο τελικά αληθές μάλλον σε αυτό το... ίντερνετ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα