thagkol Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) Η Microsoft είναι εταιρεία software εδώ και 40+ χρόνια που υπάρχει. Αυτό την ενδιαφέρει να πουλάει και αυτό πουλάει. Το hardware δεν την πολυνοιάζει, μόνο αν είναι απαραίτητο για να προωθήσει το software της. Έτσι κι αλλιώς δε βγάζει λεφτά από το hardware. Όπως πουλάει το Office σε οτιδήποτε υπολογιστή οποιασδήποτε μάρκας υπάρχει, έτσι θέλει να πουλάει και τα παιχνίδια της σε οτιδήποτε κονσόλα οποιασδήποτε μάρκας υπάρχει. Αντίθετα, η Sony είναι εταιρεία hardware εδώ και ξερωγωπόσα χρόνια που υπάρχει. Από τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα, φωτογραφικές μηχανές, laptop (ακόμα θυμάμαι τα πανάκριβα vaio όταν ήμουν φοιτητής), κινητά, μέχρι κονσόλες. Έχει επεκταθεί βέβαια και σε software κομμάτια (ταινίες, μουσική, παιχνίδια), αλλά υποψιάζομαι ότι το έκανε αυτό ως μέσω προώθησης του hardware, το οποίο είναι στο DNA της. Δε λέω ότι επειδή έτσι ξεκίνησαν έτσι πρέπει να μείνουν για πάντα, αλλά να έχουμε στο μυαλό μας και από πού προέρχεται η κάθε εταιρεία και πώς έχει μάθει να βγάζει λεφτά. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από thagkol
vorlon68 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Και για εμένα δυστυχώς τα λίγα αποκλειστικά που είχε η Ms πλέον δεν θα έχει κανένα αποκλειστικό αφού αποφάσισε να τα δώσει όλα σιγά - σιγά και σε άλλες πλατφόρμες, κονσόλες. Για εμένα μεγάλο λάθος αυτό ειδικά από τη στιγμή που η Sony δεν δίνει τα αποκλειστικά της στην xbox κονσόλα αλλά μόνο στα pc. Τι να τα δώσει η Sony σε 10 νοματαίους που εχουν xbox..... 🤣 Τα κονομάει απο το PS & PC Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από vorlon68
lak10 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες βρηκα την expansion card της segate 2tb στα 210 ευρω τελικη λεω να την παρω επειδη βαρεθηκα να μεταφερω απο usb και πισω αξιζει πιστευετε?
Tigio13 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 2 λεπτά πριν, lak10 είπε βρηκα την expansion card της segate 2tb στα 210 ευρω τελικη λεω να την παρω επειδη βαρεθηκα να μεταφερω απο usb και πισω αξιζει πιστευετε? Αξίζει φουλ. Ίδιες ταχύτητες με τον εσωτερικό δίσκο και όλα τα παιχνίδια παίζουν απευθείας από τον expansion.
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) Η ms πάει να μαζέψει ολο το χρημα εκμεταλευοντας ότι εχει συσκευη με κουμπί on. Τα έσοδα τρελα και η διαφήμιση του software επίσης, καθως και των υπηρεσιών. Τον θέμα ειναι να μην γίνει μονοπώλιο στο software καθώς φενεται ότι στη σονυ εχει μείνει μια ξερή συσκευη για αναπαραγωγή third party. Μονοπώλια είτε σε software είτε σε hardware δεν ειναι καλο για εμάς. Επίσης αν είχε την δύναμη ή σονυ δεν θα δέχονταν να βγουν τα games στο ps. Fatal μπούμερανγκ αυτο Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από chrisgewrgi
ChrisAce Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 15 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Επίσης αν είχε την δύναμη ή σονυ δεν θα δέχονταν να βγουν τα games στο ps. Fatal μπούμερανγκ αυτο Προφανώς ξεχνάς ότι, ότι μπαίνει στο ps store παίρνει ποσοστά η sony από τις πωλήσεις, οπότε για σκέψου καλύτερα αν θέλει ή όχι τα παιχνίδια τις ms στην δικιά της πλατφόρμα. Ίσως να μην θέλει το game pass γιατί προφανώς έχει την δικιά τις αντίστοιχη υπηρεσία που θα βγάζει περισσότερα χρήματα. Αλλά τα παιχνίδια του xbox εννοείτε τα θέλει στην δικιά τις πλατφόρμα μέσα από το δικό της store.. Μια χαρά τα εξήγησε ο thagkol παραπάνω. Εγώ είπα και παραπάνω δεν το θεωρώ αδύνατο(δύσκολο οκ αλλά όχι αδύνατο) και τα games του ps να βγούνε κάποια στιγμή και στο xbox όπως βγαίνουν στο pc.. δηλαδή με κάποια χρονική καθυστέρηση. Εδώ συνεργάστηκαν cosmote tv/nova 😁 1
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 6 λεπτά πριν, ChrisAce είπε Προφανώς ξεχνάς ότι, ότι μπαίνει στο ps store παίρνει ποσοστά η sony από τις πωλήσεις, οπότε για σκέψου καλύτερα αν θέλει ή όχι τα παιχνίδια τις ms στην δικιά της πλατφόρμα. Ίσως να μην θέλει το game pass γιατί προφανώς έχει την δικιά τις αντίστοιχη υπηρεσία που θα βγάζει περισσότερα χρήματα. Αλλά τα παιχνίδια του xbox εννοείτε τα θέλει στην δικιά τις πλατφόρμα μέσα από το δικό της store.. Μια χαρά τα εξήγησε ο thagkol παραπάνω. Εγώ είπα και παραπάνω δεν το θεωρώ αδύνατο(δύσκολο οκ αλλά όχι αδύνατο) και τα games του ps να βγούνε κάποια στιγμή και στο xbox όπως βγαίνουν στο pc.. δηλαδή με κάποια χρονική καθυστέρηση. Εδώ συνεργάστηκαν cosmote tv/nova 😁 Τα νούμερα δεν τους βγήκαν. Και όπως δείχνει ούτε θα τους έβγαιναν στο μέλλον. Μέσω της σονυ τώρα θα τους βγουν όλα τα νούμερα και με το παραπάνω. Αν έχουν κάνει κάποια φιλική συμφωνία που θα βγούμε κερδισμένοι και εμείς από αυτό δεν υπάρχει καλύτερο. Αν όμως εκμεταλευτουν αυτή την αναγνώριση που θα πάρουν στα software για να δημιουργήσουν ένα μονοπώλιο με το χρημα που εχουν τότε θα βγούμε χαμένοι.
vorlon68 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 27 λεπτά πριν, ChrisAce είπε Εγώ είπα και παραπάνω δεν το θεωρώ αδύνατο(δύσκολο οκ αλλά όχι αδύνατο) και τα games του ps να βγούνε κάποια στιγμή και στο xbox όπως βγαίνουν στο pc.. δηλαδή με κάποια χρονική καθυστέρηση. Εδώ συνεργάστηκαν cosmote tv/nova 😁 Για να βγούν τα ps games στο xbox ειτε πρέπει να εξαφανιστεί το S ειτε να δεχτει η MS να βγαίνουν games μονο στο X και όχι και στο S
ChrisAce Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 5 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Για να βγούν τα ps games στο xbox ειτε πρέπει να εξαφανιστεί το S ειτε να δεχτει η MS να βγαίνουν games μονο στο X και όχι και στο S Μα τα βγάζει ήδη για PC που τρέχουν σε διαφορετικής δυναμικής hardware μια χαρά, το 1080p μια χαρά το πάει το S, οπότε δεν είναι καν πρόβλημα αυτό.. τα έχει έτοιμα στο PC ή τα ετοιμάζει ήδη τα καινούργια, δεν χρειάζεται καν να ξαναγράψει κάτι από την αρχή.. 🙂
stevenfins Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε Επίσης αν είχε την δύναμη ή σονυ δεν θα δέχονταν να βγουν τα games στο ps. Γιατί το λες αυτό; Πως βγαίνει χαμένη η Sony από κάτι τέτοιο; Αν ήθελε δηλαδή για παράδειγμα η Nintendo να έβγαζε τα δικά της1st party σε κάποια από τις άλλες δύο κονσόλες, δεν θα το ήθελαν; Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά πως το εννοείς.
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, stevenfins είπε Γιατί το λες αυτό; Πως βγαίνει χαμένη η Sony από κάτι τέτοιο; Αν ήθελε δηλαδή για παράδειγμα η Nintendo να έβγαζε τα δικά της1st party σε κάποια από τις άλλες δύο κονσόλες, δεν θα το ήθελαν; Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά πως το εννοείς. Γιατι πολυ απλά η ms πάει να πιάσει τον στόχο που είχαν στην αρχη πριν κάνουν όλες αυτές τις αγορές χρησιμοποιώντας τις κονσολες της Sony επειδή δεν τους βγήκε με το χβοχ. Είναι σαν να βάζεις το αγνωστο προϊόν σου σε μια ξενη βιτρίνα που περνάει χιλιάδες κόσμος. Θα το κάνει διάσημο. Μόλις γίνει διάσημο σε ψάχνουν και δεν τους ψάχνεις. Οπότε αν είσαι ανταγωνιστής δεν του δίνεις αυτή την ευκαιρία. Εκτός και είστε φίλοι πλέον και εχει υπογράψει ότι δεν θα σε πουλήσει ποτε. * της νιντεντο το software ειναι διάσημο. Ξερουν που θα το βρουν. Δεν χρειάζεται καμία βοήθεια σαυτο . Οπότε δεν υπάρχει λόγος να δώσει τα games αλλού. Μακάρι να ειναι φίλοι δηλαδή και να μην κοιταζει να φάει ο ένας τον άλλον. Ο καθενας μας θέλει να παίζει games. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από chrisgewrgi 1
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Moderators Δημοσ. πριν από 18 ώρες 27 minutes ago, stevenfins said: Γιατί το λες αυτό; Πως βγαίνει χαμένη η Sony από κάτι τέτοιο; Δεν βγαίνει χαμένη ακόμα. Μέχρι το τέλος της γενιάς θα έχει πήξει το PS5 με MS games. Στην επόμενη γενιά, όταν η MS πει στην Sony «άμα θέλεις τα games μου στο PS6 θα βάλεις και το Game Pass στην κονσόλα σου», θα την φέρει προ τετελεσμένων. Γιατί τότε θα έχει μπει το νερό στο αυλάκι.
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν βγαίνει χαμένη ακόμα. Μέχρι το τέλος της γενιάς θα έχει πήξει το PS5 με MS games. Στην επόμενη γενιά, όταν η MS πει στην Sony «άμα θέλεις τα games μου στο PS6 θα βάλεις και το Game Pass στην κονσόλα σου», θα την φέρει προ τετελεσμένων. Γιατί τότε θα έχει μπει το νερό στο αυλάκι. Κάπως έτσι. Και το game pass να μην τους πουν να βάλουν, αν με καποιο τρόπο το εχουν διαφήμισει μέσα από το ps δεν χρειάζονται τπτ αλλο. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από chrisgewrgi
stevenfins Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 5 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Γιατι πολυ απλά η ms πάει να πιάσει τον στόχο που είχαν στην αρχη πριν κάνουν όλες αυτές τις αγορές χρησιμοποιώντας τις κονσολες της Sony επειδή δεν τους βγήκε με το χβοχ. Είναι σαν να βάζεις το αγνωστο προϊόν σου σε μια ξενη βιτρίνα που περνάει χιλιάδες κόσμος. Θα το κάνει διάσημο. Μόλις γίνει διάσημο σε ψάχνουν και δεν τους ψάχνεις. Οπότε αν είσαι ανταγωνιστής δεν του δίνεις αυτή την ευκαιρία. Εκτός και είστε φίλοι πλέον και εχει υπογράψει ότι δεν θα σε πουλήσει ποτε. * της νιντεντο το software ειναι διάσημο. Ξερουν που θα το βρουν. Δεν χρειάζεται καμία βοήθεια σαυτο . Οπότε δεν υπάρχει λόγος να δώσει τα games αλλού. Μακάρι να ειναι φίλοι δηλαδή και να μην κοιταζει να φάει ο ένας τον άλλον. Ο καθενας μας θέλει να παίζει games. Οπότε αν κατάλαβα σωστά, λες ότι υπάρχει η πιθανότητα μετά από κάποια χρόνια ίσως, να πει η MS ότι σταματά πια να τα βγάζει στo playstation και άρα αφού έχουν γίνει γνωστά θα τραβήξουν πάλι τον κόσμο προς τις Xbox κονσόλες. Δεν το θεωρώ απίθανο, αλλά προσωπικά δεν μου φαίνεται και πολύ εύκολο να γίνει στην πράξη κάτι τέτοιο, ειδικά αν σκεφτούμε το πόσο ρευστή είναι η αγορά για να κάνουν τόσο μακρινά σχέδια. 7 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν βγαίνει χαμένη ακόμα. Μέχρι το τέλος της γενιάς θα έχει πήξει το PS5 με MS games. Στην επόμενη γενιά, όταν η MS πει στην Sony «άμα θέλεις τα games μου στο PS6 θα βάλεις και το Game Pass στην κονσόλα σου», θα την φέρει προ τετελεσμένων. Γιατί τότε θα έχει μπει το νερό στο αυλάκι. Εσύ το πηγαίνεις παραπέρα από τον φίλο @chrisgewrgi και νομίζω πως αυτό έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες. Σίγουρα πάντως τα CoDs, που είναι νομίζω τα μεγαλύτερα best sellers της MS αυτή τη στιγμή, θα είναι για τουλάχιστον 8-9 χρόνια στο PS. Οπότε μετά μένουν τα υπόλοιπα, τα οποία σίγουρα είναι αρκετά, αλλά και πάλι στην πράξη μου φαίνεται δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο.
chrisgewrgi Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, stevenfins είπε Οπότε αν κατάλαβα σωστά, λες ότι υπάρχει η πιθανότητα μετά από κάποια χρόνια ίσως, να πει η MS ότι σταματά πια να τα βγάζει στo playstation και άρα αφού έχουν γίνει γνωστά θα τραβήξουν πάλι τον κόσμο προς τις Xbox κονσόλες. Δεν το θεωρώ απίθανο, αλλά προσωπικά δεν μου φαίνεται και πολύ εύκολο να γίνει στην πράξη κάτι τέτοιο, ειδικά αν σκεφτούμε το πόσο ρευστή είναι η αγορά για να κάνουν τόσο μακρινά σχέδια. @chrisgewrgi Κοιτα δεν ειναι απαραίτητο να πουν σου παιρνούμε τα games. Αυτό ίσως να το έκανε αν δεν τους είχε άλλο ανάγκη. Μπορεί όμως αφού γίνουν γνωστά τα games και τα παίξει και ο καθενας που δεν έχει ιδέα ότι υπάρχουν αυτά τα games. Να του περάσει κάπως το μυνημα ,διαφήμιση "ξερεις κάτι? Αυτά που παιζεις εκεί και σκας 50 60 80 ευρώ τα έχω μέσα στην συνδρομή μου όλα day one" ! Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από chrisgewrgi 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα