Moderators Malthador Δημοσ. Σάββατο στις 10:50 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 10:50 μμ On 24/01/2025 at 22:23, Fulgore said: @Malthador https://twistedvoxel.com/ps5-outpaces-ps4-in-lifetime-sales-xbox-series-falls-behind-xbox-one/ Τελικά η προσθήκη του call of duty day one πέρυσι δεν έδωσε αύξηση στις πωλήσεις που λέγαμε. Είχα πει ότι θα ανεβάσει τις πωλήσεις των SeX|S το CoD; Δεν το θυμάμαι, αν το είχα πει κάτι άλλο θα εννοούσα. Αυτό που είχα πει ότι αν έχει μια ευκαιρία να ανεβάσει τις συνδρομές του Game Pass, τότε αυτή ήταν με το CoD, του τύπου ότι μόνο αυτό μπορεί να ανέβαζε στα 40+m τους συνδρομητές. Αν δεν το κατάφεραν ούτε τώρα, τότε θα πρέπει να αρχίζουν να προβληματίζονται σχετικά με το μοντέλο που ακολουθούν.
demmian Δημοσ. Σάββατο στις 11:36 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:36 μμ παντως προσωπικα απορω πως τοσος κοσμος επιλεγει τη σονυ.. me xbox game pass να ξεκιανει απο 6ευρω το μηνα με τους γνωστους τροπους, τοσο μεγαλη βιβλιοθηκη παιχνιδιων, τοσα νεα να ερχονται, xbox cloud gaming .. κ το λεω γτ εχω κ τα 2 .. κ ps5 k series s.. εε οποτε εχω χρονο προτιμω να χαζευω στο s.. αφηνω το πσ5 εντελως στα μικρα. 1 1
Fulgore Δημοσ. Σάββατο στις 11:40 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:40 μμ 36 λεπτά πριν, Malthador είπε Είχα πει ότι θα ανεβάσει τις πωλήσεις των SeX|S το CoD; Δεν το θυμάμαι, αν το είχα πει κάτι άλλο θα εννοούσα. Σε αυτό αναφερόμουν περί cod και κονσόλες. Είχαμε και πρόσφατο interview από τον phil που πάλι μίλησε περί multiplatform
p07apo Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Μην το ψάχνουμε και πολύ. Η ms αυτή τη στιγμή, όσον αφορά το gaming , έχει καταντήσει έτσι όπως έχει καταντήσει γιατί δεν έχει πλέον καθόλου κουλτούρα. Είναι μια εταιρεία χωρίς ταυτότητα. Πραγματικά μου λείπουν οι x360 εποχές. Ελπίζω να αλλάξουν τακτική σύντομα. Έχουν ανακοινώσει αρκετά φιλόδοξα projects για το μέλλον. Είναι κρίμα να πάνε χαμένα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα