music_lover Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δεν νομίζω πως φημίζονται οι Γιαπωνέζοι για την "αγάπη" τους στα american style first person shooters όπως πχ το cod..είναι ιδιαίτερη αγορά.
Mr_Terror Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Το βαζω εδω για τους ενδιαφερόμενους.Τρεχει μια καλη προσφορα απο αλι σε οθονη που κανει και για gaming.Ps5/Series Xbox. https://www.lagonika.gr/prosfores/budget-gaming-monitor-ktc-h27t27-27-qhd-2560x1440-ips-100hz/ 1 1 1
hln3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Από games που να είναι console only (όχι απαιραίτητα πρόσφατα) τι έχετε να προτείνετε;
gdal73 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Για Xbox όχι πολλά, σχεδόν το σύνολο τους έχει βγει και pc. Για PlayStation και Switch υπάρχουν αρκετά… Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από gdal73
BillT Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι με την κονσόλα μου( series s), και θέλω τα φώτα σας. Θέλω να συνδέσω την κονσόλα σε κινητό android και iPad για remote play και διαχείρηση. Και στις δύο συσκευές πατάω προσθήκη κονσόλας και επιλέγω add an existing console, βλέπω το όνομα του προφίλ μου, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω. Εννοείται ότι είμαι συνδεδεμένος με το συγκεκριμένο προφίλ στο Xbox. Επίσης όλες οι επιλογές για remote play είναι ενεργοποιημένες. Στο παρελθόν το έχω κάνει με επιτυχία, απλά τώρα πήρα το iPad και διαπίστωσα το πρόβλημα. Σε μια αναζήτηση, είδα ότι προτείνουν να κάνω reset χωρίς διαγραφή δεδομένων, το έκανα αλλά και πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ. Έχει κανένας κάτι άλλο να προτείνει?
Mr_Terror Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου https://www.lagonika.gr/prosfores/video-game-alan-wake-2-xbox-series-xs-sta-2552euro-pc/ Στα 25 ευρω alan wake 2 απο eneba χωρις την χρηση vpn. 2
firepc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Πουλάμε τα S και τα Χ και σε 1 χρόνο νέο μηχάνημα boys!! 🙏 btw, το όνομα μπορώ να πω είναι καλό (αν και σου πάει το μυαλό λίγο στο amazon αλλά τσπ)
firepc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, music_lover είπε 6 χρόνια μετά το Series X, λίγο νωρίς δεν είναι? όταν δεν πουλάς, πρέπει να βγάλεις νέα κονσόλα να μπουστάρεις τις πωλήσεις
stevenfins Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2025 switch 2 --> 2026 xbox prime --> 2027 ps6 ? Και μένα νωρίς μου φαίνεται. Σίγουρα πάντως έχει ενδιαφέρον..
Mr_Terror Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Και παλιοτερα εχει ακουστει οτι η ms το 26 θα κυκλοφορησει κονσολα νεας γενιας. 1
imr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Να βγαλει next gen νωρις αλλα να βγαλει και ενα σοβαρο φορητο (με δυναμη series s)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα