valandis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Ναι άμα είναι διαθέσιμο Ευρώπη με ενδιαφέρει
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα. Έχω μια Hisense 65ara 4k τηλεόραση μοντέλο 2024. Δεν θυμάμαι ποιο είναι όμως. Είδα προχθές σε ένα βίντεο μία led ταινία που μπαίνει πίσω από την τηλεόραση και φωτίζει στα χρώματα αυτου που βλέπεις στην οθόνη . Δεν ξέρω πως λέγεται αυτό που ψάχνω. Έχω ένα ΧΒΟΧ Series X συνδεμένο πάνω . Θα παίξει με το ΧΒΟΧ? Εχει αποτέλεσμα η είναι ότι νάνε ο συνδυασμός χρωμάτων σε σχέση με αυτό που βλέπεις? Έχετε καμία πρόταση κάποιο λινκ ? Σε λογική τιμή πάντα μην έχει κανένα 200 Άρι
nek4d Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 19 minutes ago, GaGaS_Thess said: Καλημέρα. Έχω μια Hisense 65ara 4k τηλεόραση μοντέλο 2024. Δεν θυμάμαι ποιο είναι όμως. Είδα προχθές σε ένα βίντεο μία led ταινία που μπαίνει πίσω από την τηλεόραση και φωτίζει στα χρώματα αυτου που βλέπεις στην οθόνη . Δεν ξέρω πως λέγεται αυτό που ψάχνω. Έχω ένα ΧΒΟΧ Series X συνδεμένο πάνω . Θα παίξει με το ΧΒΟΧ? Εχει αποτέλεσμα η είναι ότι νάνε ο συνδυασμός χρωμάτων σε σχέση με αυτό που βλέπεις? Έχετε καμία πρόταση κάποιο λινκ ? Σε λογική τιμή πάντα μην έχει κανένα 200 Άρι Δες τα προιοντα της Govee. (Και nanoleaf αν θυμαμαι καλα). Για επωνυμες καλες λυσεις. Ειδαλλως απο Κινα, πολλα και διαφορα παρομοια. --- Την επομενη φορα που θα παρεις τηλεοραση, τσεκαρε και τις Philips, αυτες εχουν ενσωματωμενο το Ambilight -δες youtube βιντεακια και θα καταλαβεις τι εστι- και οποιος το 'ζησει', δυσκολα το παραβλεπει στην επομενη αγορα τηλεορασης Ειναι απολαυση για τους περισσοτερους, συμπεριλαμβανομενου και μενα, το ειχα σε απλη Philips και μετα πηρα και oled Philips, ηταν ενα απο τα βασικα κριτηρια επιλογης. Στην oled ακομη πιο βελτιωμενο, με πολλες επιλογες/ρυθμισεις και ετοιμο κουμπι Ambilight στο χειριστηριο. Πρεπει να το εχει πατενταρει για να μην το βαζουν αλλες μαρκες, τι να πω, εξ'ου και οι aftermarket λυσεις. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, nek4d είπε Δες τα προιοντα της Govee. (Και nanoleaf αν θυμαμαι καλα). Για επωνυμες καλες λυσεις. Ειδαλλως απο Κινα, πολλα και διαφορα παρομοια. --- Την επομενη φορα που θα παρεις τηλεοραση, τσεκαρε και τις Philips, αυτες εχουν ενσωματωμενο το Ambilight -δες youtube βιντεακια και θα καταλαβεις τι εστι- και οποιος το 'ζησει', δυσκολα το παραβλεπει στην επομενη αγορα τηλεορασης Ειναι απολαυση για τους περισσοτερους, συμπεριλαμβανομενου και μενα, το ειχα σε απλη Philips και μετα πηρα και oled Philips, ηταν ενα απο τα βασικα κριτηρια επιλογης. Στην oled ακομη πιο βελτιωμενο, με πολλες επιλογες/ρυθμισεις και ετοιμο κουμπι Ambilight στο χειριστηριο. Πρεπει να το εχει πατενταρει για να μην το βαζουν αλλες μαρκες, τι να πω, εξ'ου και οι aftermarket λυσεις. Τι ψάχνω ? Πώς λέγεται?!?
nek4d Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, GaGaS_Thess said: Τι ψάχνω ? Πώς λέγεται?!? Govee tv backlight Govee rgb led strip κλπ Και μιας και ανεφερα το ambilight της Philips με ενθουσιασμο, το εχει προχωρησει το θεμα για οσους θελουν κατι παραπανω και τα συνδυαζει με την σειρα led hue, δειτε δειγματα βιντεακια, ειναι εντυπωσιακα για οσους δεν τα εχουν ξαναδει. Και μην μου πειτε οτι ειναι ασχετα με το θεμα μας εδω, αλλη φαση να παιζεις και xbox ετσι (προσωπικα δεν θελω εξτρα φωτα στους τοιχους, προτιμω το σκετο ambilight της tv, δινει αλλη διασταση απο μονο του στην εικονα που βλεπεις).
bill_viper Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα και καλή εβδομάδα παίδες, για θυμίστε μου λίγο, για αγορά παιχνιδιών από κλειδάδικο που είναι region locked (π.χ. Αυστραλία, Αμερική κτλ.) γίνεται bind στον λογαριασμό μας αν χρησιμοποιήσουμε VPN (όπως κάνουμε δηλαδή και με τις Game Pass Ultimate κάρτες από Ινδία μεριά) ή βλέπει ότι είναι Ελληνικό το account μας και δε μας αφήνει καθόλου να κάνουμε τον κωδικό redeem;
d_gkal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 9 hours ago, GaGaS_Thess said: Καλημέρα. Έχω μια Hisense 65ara 4k τηλεόραση μοντέλο 2024. Δεν θυμάμαι ποιο είναι όμως. Είδα προχθές σε ένα βίντεο μία led ταινία που μπαίνει πίσω από την τηλεόραση και φωτίζει στα χρώματα αυτου που βλέπεις στην οθόνη . Δεν ξέρω πως λέγεται αυτό που ψάχνω. Έχω ένα ΧΒΟΧ Series X συνδεμένο πάνω . Θα παίξει με το ΧΒΟΧ? Εχει αποτέλεσμα η είναι ότι νάνε ο συνδυασμός χρωμάτων σε σχέση με αυτό που βλέπεις? Έχετε καμία πρόταση κάποιο λινκ ? Σε λογική τιμή πάντα μην έχει κανένα 200 Άρι Έχω (η μάλλον είχα γιατί για κάποιο λόγο σταμάτησε να ανάβει) της govvee την πρώτη γενιά (Τ1 νομίζω) ΝΑΙ να πάρεις. Αξίζει και έχει καλή και σωστή απόκριση χρωμάτων. Δε παίζει ρόλο τι εχεις συνδεμενο στην τηλεόραση. Η κάμερα απλα σκαναρει την εικονα και δίνει το αποτέλεσμα 1
Lotof Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Επίσης και το stalker 2 είναι ψηλά στη λίστα. 1
Mr_Terror Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Να πάει καλά σε πωλήσεις να δούμε και άλλα παιχνίδια με τον ίντυ
Paragontas-x Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Στο indiana jones δεν μπορείς να το κάνεις να σου δείχνει που πρέπει να πας χωρίς να έχεις ανοιχτό τον χάρτη?
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 6 minutes ago, Paragontas-x said: Στο indiana jones δεν μπορείς να το κάνεις να σου δείχνει που πρέπει να πας χωρίς να έχεις ανοιχτό τον χάρτη? Όχι.
kax54638 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 18 hours ago, Paragontas-x said: Στο indiana jones δεν μπορείς να το κάνεις να σου δείχνει που πρέπει να πας χωρίς να έχεις ανοιχτό τον χάρτη? Τι εννοείς; Δεν έχεις εκείνο τον κίτρινο κύκλο που σου δείχνει που να πας για το tracked objective(!);
Paragontas-x Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Μου τον δείχνει αλλά μόνο όταν έχω το χάρτη ανοιχτό.
Mr_Terror Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Σε πιο επίπεδο δυσκολίας παιζεις; στο εύκολο βγαίνει στην οθόνη το σημάδι που δείχνει που πρέπει να πας χωρίς να ανοίξεις χαρτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα