nek4d Δημοσ. Παρασκευή στις 06:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:30 μμ On 05/12/2024 at 15:45, Πανος999 said: Καλησπέρα.. Είμαι κάτοχος ps4 κ όλων των προηγούμενων.. Πρόσφατα είδα προσφορα 400€(η οποία έληξε) το x κ με εψησε λίγο.. Δε γνωρίζω τίποτα για το Xbox ..Θα μπορούσε κάποιος να μου κάνει ένα σύντομο intro του τι πρέπει να προσέξω κλπ? Μην ακους για PS. Παρε xbox αφοβα. H παρε και τα δυο. Αλλα αν παρεις μονο ενα απο τα δυο, προχωρα σε xbox, χαμενος δεν βγαινεις με την καμια. Μονο το gamepass να σκεφτεις η/και τα φθηνα κλειδια απο τριτες χωρες, αξιζει με τα 1.000. Προτιμησε το X μια και καλη. Αν δεν σε παιρνει, και με το S, παλι χαμενος δεν θα βγεις. Στο S προτιμησε την εκδοση με 1tb δισκο. Τα υπολοιπα θα τα μαθεις στην πορεια. 3 1
Mr_Terror Δημοσ. Παρασκευή στις 07:27 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:27 μμ Το ιδανικο ειναι και οι 2 κονσολες.Sony για τα φοβερα αποκλειστικα που διαθετει.Xbox για τα υπολοιπα.Φθηνο games pass, φθηνες αγορες απο κλειδαδικα.Οπως σωστα τα λεει ο nek4d. Για series s η x , αν σε παιρνει οικονομικα παρε το Χ αλλα και με το s θα μεινεις ευχαριστημενος. 3 1
Fulgore Δημοσ. Παρασκευή στις 10:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:00 μμ Ο άνθρωπος ρώτησε τι να προσέξει σε Xbox Series X, όχι ποια κονσόλα αξίζει περισσότερο και γιατί....
nek4d Δημοσ. Σάββατο στις 01:34 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:34 πμ 3 hours ago, Fulgore said: Ο άνθρωπος ρώτησε τι να προσέξει σε Xbox Series X, όχι ποια κονσόλα αξίζει περισσότερο και γιατί.... Ναι αλλα του απαντησαν να παρει PS, καλυψαμε και την τριπλα 😋 2
Tigio13 Δημοσ. Σάββατο στις 07:56 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:56 μμ (επεξεργασμένο) Μετά από καμιά 20αρια μέρες παραγγελία από γερμανικό microsoft ήρθε. Το κουτί και η διάταξη των περιφερειακών μου φαίνεται διαφορετική από το 1ο series που είχα. Επεξ/σία Σάββατο στις 08:07 μμ από Tigio13 14 1
dreaming123 Δημοσ. Σάββατο στις 10:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:01 μμ Πολύ ωραίο. Ήθελα λίγο παραπάνω τσαχπινιά στο κοντρόλ. Ίδια διάταξη έχει όπως το <κανονικό> series x.
d_gkal Δημοσ. Σάββατο στις 10:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:25 μμ 23 minutes ago, dreaming123 said: Πολύ ωραίο. Ήθελα λίγο παραπάνω τσαχπινιά στο κοντρόλ. Ίδια διάταξη έχει όπως το <κανονικό> series x. Στο Χ τα καλώδιο και χειριστήριο εμπαιναν στο μαύρο μακρόστενο πλαίσιο που βλεπεις πάνω απ' το χειριστήριο 1
dreaming123 Δημοσ. Σάββατο στις 10:38 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:38 μμ Α καλά οτι να ναι...Αλλο διάβασα άλλο κατάλαβα.... Εγω νόμιζα στη κονσόλα η διάταξη.
INFLUENCER Δημοσ. Κυριακή στις 07:22 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:22 πμ Δυο χαζομαρες εχει κανει η Microsoft: Εαν θελεις μεγαλυτερο δισκο για να κανεις install games θα πρεπει να αγορασεις την πανακριβη χαζομαρα που πουλαει με τους συνεργατες της, Δεν υποστηριζει εξωτερικο DAC απο usb. Το PS5 υποστηριζει το IFI DAC AUDIO ZEN που η ποιοτητα του ηχου ξεφευγει. Πετας πανω και δυο M-AUDIO ηχεια CARBON BX-8 και εισαι αρχοντας. Διαλυεις τα παντα στο θεμα ηχου. 3
kundi Δημοσ. Κυριακή στις 01:58 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:58 μμ Αγοράζεις κονσόλα PlayStation 5 , Και cloud game xbox Για τις αποκλειστικότητες , αυτο εχω κανει εγω ( συνδρομη 7.50 ultimate Πληρώνω κάθε μήνα τίποτα άλλο eneba)
MrVOID Δημοσ. Δευτέρα στις 09:05 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:05 πμ 19 ώρες πριν, kundi είπε Αγοράζεις κονσόλα PlayStation 5 , Και cloud game xbox Για τις αποκλειστικότητες , αυτο εχω κανει εγω ( συνδρομη 7.50 ultimate Πληρώνω κάθε μήνα τίποτα άλλο eneba) Σε αυτή τη λύση πήγα και εγώ τελικά. PS5 στην τηλεόραση ως βασική κονσόλα (αποκλειστικά + μεγάλες κυκλοφορίες) και XBPlay στο κινητό με GamePass κάθε φορά που βγαίνει ένας τίτλος του Xbox.
Paragontas-x Δημοσ. Δευτέρα στις 09:14 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:14 πμ (επεξεργασμένο) Ναι μόνο που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα ένα οποιοδήποτε παιχνίδι σε κινητό με το ίδιο ακριβώς παιχνίδι σε μια καλή 4k τηλεόραση, ακόμα και το καλύτερο κινητό του κόσμου να έχεις. Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:14 πμ από Paragontas-x 2
MrVOID Δημοσ. Δευτέρα στις 10:24 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:24 πμ 1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε Ναι μόνο που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα ένα οποιοδήποτε παιχνίδι σε κινητό με το ίδιο ακριβώς παιχνίδι σε μια καλή 4k τηλεόραση, ακόμα και το καλύτερο κινητό του κόσμου να έχεις. Προφανώς, ούτε η εικόνα είναι αντίστοιχη, ούτε η αίσθηση (ελέω κάποιων έξτρα ms / latency), ούτε παίρνεις πολυκάναλο ήχο. Όμως, από το να πάρω μια κονσόλα που θα κάθεται τους περισσότερους μήνες και θα ανοίγει μόνο για μερικές μέρες τη φορά, ήταν η μόνη sane επιλογή. Επιπρόσθετα, επειδή θέλω να έχω έναν κατάλογο αγορών, και δε θέλω να κατακερματίσω τη βιβλιοθήκη μου, παιχνίδια που ξέρω πως η MS θα βγάλει στο PS, τα περιμένω στο PS — και αν τύχει και έρθει κάποιο που έχω παίξει στο GP (στο κινητό), στην πρώτη ευκαιρία το αγοράζω ξανά στο PS.
filosofia Δημοσ. Δευτέρα στις 10:35 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:35 πμ 1 ώρα πριν, MrVOID είπε Σε αυτή τη λύση πήγα και εγώ τελικά. PS5 στην τηλεόραση ως βασική κονσόλα (αποκλειστικά + μεγάλες κυκλοφορίες) και XBPlay στο κινητό με GamePass κάθε φορά που βγαίνει ένας τίτλος του Xbox. Χρειαζεται να εχεις την κονσολα για να παιξεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα