costacurta Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Tigio13 είπε Ενώ δείχνει 457 στην ουσία είναι πολύ λιγότερα. Θα πας να το βάλεις να κατέβει και πτιν κάνεις install θα πας στα πράγματα που κατεβάζει. Αφαίρεσε όλα τα download που αφορούν το mw2 και mw3, επίσης κάτι warezone και κάτι τέτοια και αν θυμάμαι καλά θα σου κατεβάσει γύρω στα 90-100 γιγα. Που? πάω αλλά ακόμα καί να ανοίξει βγάζει ένα ενιαίο αρχείο 457gb και ένα μικρότερο με 10mb. Δεν τα διαχωρίζει. Αν το βάλω στην λίστα αναμονής download πάει όλο. Δεν βγάζω άκρη. Συγνώμη εννοείς να το κάνω olo download και μετά να κάνω install μόνο αυτά που θέλω? Αλλά αφού ο σκληρός είναι μικρότερος πως θα το κάνω download
Mr_Terror Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 οπως εισαι στο εικονιδιο του παιχνιδιου πατα το κουμπακι απο το κοντρολ αυτο που ειναι οι 3 παυλες.Διαλεξε διαχειριση παιχνιδιων και προσθετων.Στο επομενο παραθυρο διαλεγεις το παιχνιδι ,ανοιγει αλλο παραθυρο και διαλεγεις διαχειριση εγκαταστασης στον δισκο που θα γινει η εγκατασταση και στο επομενο παραθυρο σου δειχνει τι θες να εγκαταστησεις. 1
costacurta Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε οπως εισαι στο εικονιδιο του παιχνιδιου πατα το κουμπακι απο το κοντρολ αυτο που ειναι οι 3 παυλες.Διαλεξε διαχειριση παιχνιδιων και προσθετων.Στο επομενο παραθυρο διαλεγεις το παιχνιδι ,ανοιγει αλλο παραθυρο και διαλεγεις διαχειριση εγκαταστασης στον δισκο που θα γινει η εγκατασταση και στο επομενο παραθυρο σου δειχνει τι θες να εγκαταστησεις. Είμαι αμπαλος θενκς
nek4d Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, costacurta said: Είμαι αμπαλος θενκς Δεν εισαι αμπαλος, το μικρο S εχει τραγικα μικρο ελευθερο χωρο. Δες προηγουμενα σχολια 1-2 σελιδες πισω για λυσεις επεκτασης χωρου. 1
gregpec2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Ε κι αυτοί στην Activision κάνουν οτι μπορούν για να σε μπερδέψουν με τα ui της κ.τ.λ.
Πανος999 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα.. Είμαι κάτοχος ps4 κ όλων των προηγούμενων.. Πρόσφατα είδα προσφορα 400€(η οποία έληξε) το x κ με εψησε λίγο.. Δε γνωρίζω τίποτα για το Xbox ..Θα μπορούσε κάποιος να μου κάνει ένα σύντομο intro του τι πρέπει να προσέξω κλπ?
ManLag Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, Fulgore said: Τις ίδιες βλακείες σε ολα τα first party της η ms. Αφου δε θες physical ρε πουλάκι μου, τι μας κοροϊδεύεις μέσα στη μούρη μας. Ελπίζουμε σε proper physical release στο ps5. 1
SaFiS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 23 minutes ago, ManLag said: Τις ίδιες βλακείες σε ολα τα first party της η ms. Αφου δε θες physical ρε πουλάκι μου, τι μας κοροϊδεύεις μέσα στη μούρη μας. Ελπίζουμε σε proper physical release στο ps5. Το παιχνίδι είναι 120GB+. Θα ήταν δηλαδή καλύτερο να έχει 2 & 3 δισκάκια που θα χρειάζεται να αλλάξεις στο μεσοδιάστημα για να συνεχίσεις να παίζεις?? Αλλά και 1 δισκάκι να ήταν και να μην χρειαζόταν κάτι έξτρα, το σιγουράκι είναι ότι day one θα ήθελε κανά 70GB+ update...
hexenlord Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, Πανος999 είπε Καλησπέρα.. Είμαι κάτοχος ps4 κ όλων των προηγούμενων.. Πρόσφατα είδα προσφορα 400€(η οποία έληξε) το x κ με εψησε λίγο.. Δε γνωρίζω τίποτα για το Xbox ..Θα μπορούσε κάποιος να μου κάνει ένα σύντομο intro του τι πρέπει να προσέξω κλπ? Πρεπει να προσεξεις να μην παρεις χβοχ, δεν αξιζει, ολα τα παιχνιδια βγαινουν στο PS5-pro.Παρε αυτα. 4
ManLag Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, SaFiS said: Το παιχνίδι είναι 120GB+. Θα ήταν δηλαδή καλύτερο να έχει 2 & 3 δισκάκια που θα χρειάζεται να αλλάξεις στο μεσοδιάστημα για να συνεχίσεις να παίζεις?? Αλλά και 1 δισκάκι να ήταν και να μην χρειαζόταν κάτι έξτρα, το σιγουράκι είναι ότι day one θα ήθελε κανά 70GB+ update... Απο την προηγούμενη γενιά, οτι παιχνίδι ειναι σε παραπάνω απο 1 bluray (οχι φυσικά της ms) γίνονται install μία φορά και μετά παίζεις από το ένα δισκάκι. Μη γυρνάς σε εποχές κονσολών χωρίς σκληρό δίσκο όπου αναγκαστικά άλλαζες τα δισκάκια! Ακόμη και day one update 70gb να είχε που το θεωρώ απαράδεκτο, πάλι θα μπορούσες να παίξεις το build 1.00 που είναι τυπωμένο στο bluray. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2024 από ManLag
Darthvader Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Εντάξει αυτό που κάνει η MS είναι αλητεία. Οκ, θες να προωθήσεις την agenda σου με τα ψηφιακά. Σταμάτα τότε τα physical, αλλιως βγάλε physical με ολοκληρο το παιχνίδι playable. 1
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από Fulgore 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα