Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας πω και εγώ την φάση μου

Στο Series X παίζω με 2 x 1tb εξωτερικούς HDD, χωρίς θέμα και άλλες ανάγκες προς το παρόν. Μεγάλο + οτι μπορείς να κάνεις οτι άλλο θες στην κονσόλα κατά την μεταφορά. 

Στο PS5, προς το παρόν είμαι μόνο με τον εσωτερικό του, αλλά σκέφτομαι να πάρω και ένα δεύτερο NVME 2tb γιατί αρχίζει και γεμίζει. Βέβαια, επειδή δεν έχω παίξει τίποτα, τα περισσότερα που θα αρχίσω να παίζω είναι PS4, και δεν ξέρω αν ένας έξτρα NVME είναι overkill σε αυτή την φάση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/11/2024 στις 5:49 ΜΜ, vorlon68 είπε

Και ΑΝ γινει πυρηνικός πόλεμος ουτε το δισκάκι σου θα παίζει..... Με τα ΑΝ δεν γινεται συζήτηση.....

Αυτο που εγώ ξέρω οτι εδω και 16 χρόνια δεν εχω χάσει τίποτα απ' αυτα που εχω αγορασει ψηφιακά.

Με μεγαλη επιφυλαξη, Xbox One fallback, αν ομως εχεις ηδη Xbox One/One S/, μαζι με 2 δισκους εξωτερικους, οικονομικους, με setup το One ως Xbox Home. Δε στο προτεινω οικονομικα, ως αγορα τωρα, καθως πας και Series S αν δεν εχεις. Να μην διπλοχρεωθεις. 

Τα περισσοτερα digital, και σχεδον ολα τα physical disc, παιζουν και offline στο Xbox. Βγαζεις ethernet off/wifi off, και ο,τι παιξει. Και οταν εισαι offline, τυπικο check αν κανουν load τα digital games, ενα προς ενα. Μολις τελειωσει το check, 

Παταρι και αποθηκευση το Xbox One Home, αν θες να κρατησεις τη βιβλιοθηκη - αυτο με μεγαλη επιφυλαξη, λενε Overseas πως μεχρι τωρα ψιλο-δουλευει. 

Και καλοκαιρακι το βγαζεις απο το παταρι, ανοιγμα κονσολας χωρις ethernet cable, χωρις wifi, sign-in και παιζεις τα περισσοτερα digital. 

Internet games, xbox live gold/gamepass core/multiplayer online/internet required δεν παιζουν. Ας πουμε τα Rally της Codemasters παιζουν. 

Και παλι με μεγσλη επιφυλαξη, καθως οι εποχες ειναι πλεον του δυναμικου update. Και του always online. 

Στις 20/11/2024 στις 9:21 ΠΜ, Lotof είπε

Με Activision acquisition, Crash Bandicoot on Xbox, και ποιοτικα παιχνιδια που ερχονται, π.χ. νεο Perfect Dak, νεο Fable, νεο Gears,  κτλ..Flight Simulator 2024 (παιχνιδαρα), πιστευω πως ο μονος περιορισμος ως business, μεχρι 2027 τελη/αρχες 2028 Ελλαδα, ειναι ο πραγματικος αριθμος των Xboxers. 

Για φτωχους και οικονομικα considerate ανθρωπους, Series S συμφερει. Και το New Switch, αν το τελευταιο αποδεικτει οικονομικο και οχι του 500ευρω. 

20 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Ενώ το ξεκίνησε καλά η ms δεν μας τα λέει καλά τελευταία.

Δίνει τα αποκλειστικά της και στη Sony(Βλεπε indiana jones), τώρα αρχίζει και βγάζει από το pass ακόμα και δικά της παιχνίδια.

Τι να πω δεν μου φαίνονται σωστές κινήσεις αυτές έμενα.

Εμένα μου φαίνεται μαζέψαμε κόσμο στο game pass τώρα ας το αδειάσουμε από περιεχόμενο.

Δεν καταλαβαίνει όμως ότι με αυτόν τον τρόπο θα χάσει ότι κόσμο μάζεψε και δεν πρόκειται να ξανά έρθει πισω στο game pass.

Τι να πω δεν ξέρω.

Αντιστοιχα ομως Death Stranding KOJIMA Director's Cut εχει ερθει στο Xbox ομως..."μεθαυριο" μπορει να ερθουν και αλλα. 

Και η Xbox εχει βοηθησει NINTENDO αυτη τη γενια με 4-5 ποιοτικα platforms. 

Παντως προσωπικη μου αποψη ειναι πως το παιχνιδι του KOJIMA δεν ειναι προτεινομενο καθως κουβαλας "σακουλες αιματος" και βαρας με "σφαιρες hematics", δλδ καπως αηδιαστικο και για την ψυχολογια του παικτη επικινδυνο ως προτεινομενο. Αν εξαιρεσεις το ωραιο γρασιδι σε πρασινο, δεν μου πολυαρεσει. Καλυτερα το ομορφο πρασινο environment του Assassin's Creed Valhalla. 

Επεξ/σία από cortaN@
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ στο Xbox series x έχω 4tb εξωτερικό και στο series s 1tb εξωτερικό.

Ερώτηση αν ξέρει κάποιος 100% όμως μην γίνει καμία στραβή.

Το εξωτερικό του x μπορω να το συνδέσω στο s για να παίζω, μεταφέρω παιχνίδια Xbox one,series s.x ;

Γιατί άλλο μέγεθος καταλαμβάνουν στο series x και άλλο στο s.

Και από του s στο x αν κάνω μεταφορά θα πρέπει να κάνει update τα αρχεία που είναι για το x ;

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, cortaN@ είπε

Με μεγαλη επιφυλαξη, Xbox One fallback, αν ομως εχεις ηδη Xbox One/One S/, μαζι με 2 δισκους εξωτερικους, οικονομικους, με setup το One ως Xbox Home. Δε στο προτεινω οικονομικα, ως αγορα τωρα, καθως πας και Series S αν δεν εχεις. Να μην διπλοχρεωθεις. 

Τα περισσοτερα digital, και σχεδον ολα τα physical disc, παιζουν και offline στο Xbox. Βγαζεις ethernet off/wifi off, και ο,τι παιξει. Και οταν εισαι offline, τυπικο check αν κανουν load τα digital games, ενα προς ενα. Μολις τελειωσει το check, 

Παταρι και αποθηκευση το Xbox One Home, αν θες να κρατησεις τη βιβλιοθηκη - αυτο με μεγαλη επιφυλαξη, λενε Overseas πως μεχρι τωρα ψιλο-δουλευει. 

Και καλοκαιρακι το βγαζεις απο το παταρι, ανοιγμα κονσολας χωρις ethernet cable, χωρις wifi, sign-in και παιζεις τα περισσοτερα digital. 

Internet games, xbox live gold/gamepass core/multiplayer online/internet required δεν παιζουν. Ας πουμε τα Rally της Codemasters παιζουν. 

Και παλι με μεγσλη επιφυλαξη, καθως οι εποχες ειναι πλεον του δυναμικου update. Και του always online. 

Με Activision acquisition, Crash Bandicoot on Xbox, και ποιοτικα παιχνιδια που ερχονται, π.χ. νεο Perfect Dak, νεο Fable, νεο Gears,  κτλ..Flight Simulator 2024 (παιχνιδαρα), πιστευω πως ο μονος περιορισμος ως business, μεχρι 2027 τελη/αρχες 2028 Ελλαδα, ειναι ο πραγματικος αριθμος των Xboxers. 

Για φτωχους και οικονομικα considerate ανθρωπους, Series S συμφερει. Και το New Switch, αν το τελευταιο αποδεικτει οικονομικο και οχι του 500ευρω. 

Αντιστοιχα ομως Death Stranding KOJIMA Director's Cut εχει ερθει στο Xbox ομως..."μεθαυριο" μπορει να ερθουν και αλλα. 

Και η Xbox εχει βοηθησει NINTENDO αυτη τη γενια με 4-5 ποιοτικα platforms. 

Παντως προσωπικη μου αποψη ειναι πως το παιχνιδι του KOJIMA δεν ειναι προτεινομενο καθως κουβαλας "σακουλες αιματος" και βαρας με "σφαιρες hematics", δλδ καπως αηδιαστικο και για την ψυχολογια του παικτη επικινδυνο ως προτεινομενο. Αν εξαιρεσεις το ωραιο γρασιδι σε πρασινο, δεν μου πολυαρεσει. Καλυτερα το ομορφο πρασινο environment του Assassin's Creed Valhalla. 

Το death stranding δεν είναι αποκλειστικό της sony αλλά του Kojima. 

Εγώ μιλάω για πραγματικά αποκλειστικά της sony π.χ. God of war

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dreaming123 είπε

Το εξωτερικό του x μπορω να το συνδέσω στο s για να παίζω, μεταφέρω παιχνίδια Xbox one,series s.x ;

Και από του s στο x αν κάνω μεταφορά θα πρέπει να κάνει update τα αρχεία που είναι για το x ;

Εχω μία expansion card που την μεταφέρω από series x σε series s. Όλα τα παιχνίδια τα κατεβάζω από series x και τα παίζω μια χαρά σε series s. Αυτά με την expansion όμως. Δεν ξέρω πόσο βοηθάω με αυτό. 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, UncleKim said:

Ας πω και εγώ την φάση μου

Στο Series X παίζω με 2 x 1tb εξωτερικούς HDD, χωρίς θέμα και άλλες ανάγκες προς το παρόν. Μεγάλο + οτι μπορείς να κάνεις οτι άλλο θες στην κονσόλα κατά την μεταφορά. 

Στο PS5, προς το παρόν είμαι μόνο με τον εσωτερικό του, αλλά σκέφτομαι να πάρω και ένα δεύτερο NVME 2tb γιατί αρχίζει και γεμίζει. Βέβαια, επειδή δεν έχω παίξει τίποτα, τα περισσότερα που θα αρχίσω να παίζω είναι PS4, και δεν ξέρω αν ένας έξτρα NVME είναι overkill σε αυτή την φάση.

Αν θελεις εξτρα χωρο για ps4, πας σε εξωτερικο usb ssd, (καποιον με ταχυτητα κοντα στα 1.000) και καθαρισες.
Ο nvme παει ψιλοχαμενος γι'αυτα, οκ, κερδιζεις σε ταχυτητα, αλλα δεν αξιζει οικονομικα (εκτος αν δεν σε απασχολει η οικονομικη διαφορα).
Αν ομως στο κοντινο μελλον θελησεις χωρο για ps5 παιχνιδια, τοτε μια και καλη nvme.
(το καλυτερο setup ειναι να παρεις και απο τα 2 ειδη).

1 hour ago, dreaming123 said:

Μπορεις να συνδεσεις οποιον δισκο θελεις σε οποιο xbox θελεις.
Μερικα παιχνιδια ομως θα κανουν update τις διαφορες στις εκδοσεις τους ανα μηχανημα.

Οχι τοσο πολυ απο series x σε series s, οσο απο series σε one και τουμπαλιν.
Σε καθε περιπτωση, κερδισμενος θα εισαι αν σκοπος σου ειναι να αποφυγεις το εκ νεου κατεβασμα.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nek4d είπε

Αν θελεις εξτρα χωρο για ps4, πας σε εξωτερικο usb ssd, (καποιον με ταχυτητα κοντα στα 1.000) και καθαρισες.
Ο nvme παει ψιλοχαμενος γι'αυτα, οκ, κερδιζεις σε ταχυτητα, αλλα δεν αξιζει οικονομικα (εκτος αν δεν σε απασχολει η οικονομικη διαφορα).
Αν ομως στο κοντινο μελλον θελησεις χωρο για ps5 παιχνιδια, τοτε μια και καλη nvme.
(το καλυτερο setup ειναι να παρεις και απο τα 2 ειδη).

Μάλλον αυτό θα κάνω.  Θα πάρω τώρα έναν NVME 2tb και μετά θα του κουμπώσω κ έναν εξωτερικό SSD στο USB.

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, music_lover said:

Δεν αναφέρθηκα πουθενά σε βιβλιοθήκες. Είπα βάζεις έναν nvme και τέλος και μάλιστα 2tb αρκούν για την συντριπτική πλειοψηφία.

5 hours ago, MrVOID said:

Δημογραφικά παίζει να είσαι στο 0,001% των χρηστών — ο κόσμος παίζει ένα παιχνίδι, και αν αυτό δεν είναι online, ή δεν έχει replayability value το διαγράφει....

Οκ, ειμαι μειοψηφια, και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη 😋

• Haha 1
Δημοσ.

Είμαι τελείως άσχετος με κονσόλες και ειδικά με το xbox 

Μπορώ να παίξω games στο xbox με ποντίκι και πληκτρολόγιο ;;;  

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, patsakos. D είπε

Είμαι τελείως άσχετος με κονσόλες και ειδικά με το xbox 

Μπορώ να παίξω games στο xbox με ποντίκι και πληκτρολόγιο ;;;  

Πρέπει να υποστηρίζονται από το εκάστοτε παιχνίδι.

Δημοσ.
On 02/12/2024 at 18:38, theripper7 said:

Ρε πάνε καλά στην MS; Θα βγάλουν από το game pass το forza horizon 4, υποτίθεται ότι τα games της MS δεν βγαίνουν από το game pass.

Διάβασα ότι έληξαν τα δικαιώματα σε μουσικά κομμάτια και εταιρίες αυτοκινήτων 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Το death stranding δεν είναι αποκλειστικό της sony αλλά του Kojima. 

Εγώ μιλάω για πραγματικά αποκλειστικά της sony π.χ. God of war

Tου Kojima ειναι, αλλα βγηκε και Xbox. Director's Cut. 

Οπως το Xbox εχει το Hellblade Senua 2, console exclusive. Υπαρχει το νεο Flight Simulator 2024, μια τρομερα εκπαιδευτικη σειρα (το 2ο της σειρας μετα το Flight Simulator που ηταν σχεδον console launch), υπαρχουν στο Xbox store χρονια τωρα αρκετα παιχνιδια που δεν εχουν το highlight που πρεπει, οπως του N64, με κορυφαια credentials, οπως το Goldeneye 007 και το Banjo Kazooie, και γενικοτερα ολη η συλλογη της Rare (Rare ισον μισο N64), Και αρκετα ακομη. 

Επισης ολη η Activision πλεον ως 1st party studios, εγγυαται κορυφαιο playbility και bragging rights, υπαρχει το Grounded, ενα ομορφο παιχνιδακι, το House Flipper, αλλο εκπαιδευτικο παιχνιδι, εχουν τα Halo, κορυφαιο single player και τρομερο σεναριο, εχουν το Gears 5, κορυφαιο art design, και αλλα παρα πολλα, τα Forza της Turn10 ειναι διπλες σειρες, Horizon και Motorsport, το Alan Wake 2 με κληρονομια απο το 360, τα Crew Motorsport, πολυ καλα online παιχνιδια, ολα τα ραλλιες Codemasters, και ολες τις φορμουλες, πλεον EA/Codemasters, οπου το χειριστηριο του Xbox με τα impulse triggers και τη διαταξη των αναλογικων προσφερει κορυφαια οδηγικη εμπειρια και κρατημα στο χερι, και αλλα πολλα...Bethesda που βγαζει καλα RPG's, υπαρχει το Copilot Xbox για παιχνιδι με ενα χειριστηριο coop με οικογενεια...κ.ο.κ..

God of War ειναι core play, οχι. Πως ειναι στο Xbox, ολα τα Halo, και τα Forza; 

To God of War υπαρχει στο PC ομως, σε specs requirements σχετικα μετριες απαιτησεις, θα προτεινα για average game through ρυθμιση μισα settings low, μισα medium, περιπου ps4 level, συμβατο με Windows 7/8.1/10. Αγορα απο gog.com, no drm κτλ. 

Ομως το καινουριο, το Ragnarok, δυστυχως ακομη και στο PC απαιτει psn over steam η' psn over gog η' psn over epic games account. Δλδ ειναι πιο πολυ play-advertised, για καινουρια συστηματα ps. 

5 ώρες πριν, gregpec2 είπε

Πρέπει να υποστηρίζονται από το εκάστοτε παιχνίδι.

www.yahoo.com, αναζητηση xbox games compatible with mouse and keyboard, ειναι αρκετα, πολυ καλη εμπειρια. 

Π.χ. ακομη μια κορυφαια σειρα exclusive της MS, τα Age of Empires, υπαρχει το AGE OF EMPIRES II και το IV. Το 2 υποστηριζει ποντικι. Το 4 δεν θυμαμαι. 

Αναζητησε στη διαδικτυακη μηχανη τα compatible games, πρεπει να εχουν συμβατα και στο gamepass. Θελει λιγο ψαξιμο να εισαι σιγουρος, μη σε παρω στο λαιμο μου.  

5 ώρες πριν, SergioX είπε

Διάβασα ότι έληξαν τα δικαιώματα σε μουσικά κομμάτια και εταιρίες αυτοκινήτων 

Αν και μονο αν σε ενδιαφερει πολυ, θα μπορουσες να το αγορασεις digital, αν το βρεις σε καλη τιμη, εννοωντας μισοτιμη και χαμηλοτερα, π.χ. Χριστουγεννα, μην πληρωσεις μια περιουσια, καθως σε λιγα χρονια, μην σου πω μηνες, δεν θα πωλειται στο store.

Επισης που και που κυκλοφορει ως μεταχειρισμενο, Xbox physical.  Κορυφαιο IP. Ελαφροισκιωτο driving, τρομερο game flow. 

Race in England. :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...