spartan29gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 6 λεπτά πριν, theripper7 είπε Ρε πάνε καλά στην MS; Θα βγάλουν από το game pass το forza horizon 4, υποτίθεται ότι τα games της MS δεν βγαίνουν από το game pass. Λογω αδειων με τα αμαξια που εχει μεσα ο τιτλος βγαινει Και οχι μονο απο το πας.αλλα και απο το ψηφιακο στορ 1
Mr_Terror Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Τι φευγει απο την υπηρεσια τον Δεκεμβριο. https://unboxholics.com/news/gaming/117872-xbox-game-pass-fevgoun-merika-poly-megala-paichnidia-to-dekemvrio
Paragontas-x Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Ενώ το ξεκίνησε καλά η ms δεν μας τα λέει καλά τελευταία. Δίνει τα αποκλειστικά της και στη Sony(Βλεπε indiana jones), τώρα αρχίζει και βγάζει από το pass ακόμα και δικά της παιχνίδια. Τι να πω δεν μου φαίνονται σωστές κινήσεις αυτές έμενα. Εμένα μου φαίνεται μαζέψαμε κόσμο στο game pass τώρα ας το αδειάσουμε από περιεχόμενο. Δεν καταλαβαίνει όμως ότι με αυτόν τον τρόπο θα χάσει ότι κόσμο μάζεψε και δεν πρόκειται να ξανά έρθει πισω στο game pass. Τι να πω δεν ξέρω.
papp0us Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 9 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Ενώ το ξεκίνησε καλά η ms δεν μας τα λέει καλά τελευταία. Δίνει τα αποκλειστικά της και στη Sony(Βλεπε indiana jones), τώρα αρχίζει και βγάζει από το pass ακόμα και δικά της παιχνίδια. Τι να πω δεν μου φαίνονται σωστές κινήσεις αυτές έμενα. Εμένα μου φαίνεται μαζέψαμε κόσμο στο game pass τώρα ας το αδειάσουμε από περιεχόμενο. Δεν καταλαβαίνει όμως ότι με αυτόν τον τρόπο θα χάσει ότι κόσμο μάζεψε και δεν πρόκειται να ξανά έρθει πισω στο game pass. Τι να πω δεν ξέρω. Δε βλέπω κάτι διαφορετικό με τα προηγούμενα Forza. Λήγουν οι άδειες, πρέπει να κατέβει το παιχνίδι, δεν μπορεί να το πουλαει. Το ίδιο είχε γίνει και με το 3, και το είχα αγοράσει πριν κατέβει για να συνεχίσω να παίζω. Νομίζω μια πενταετία είναι οι άδειες.
Tigio13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 36 λεπτά πριν, papp0us είπε Δε βλέπω κάτι διαφορετικό με τα προηγούμενα Forza. Λήγουν οι άδειες, πρέπει να κατέβει το παιχνίδι, δεν μπορεί να το πουλαει. Το ίδιο είχε γίνει και με το 3, και το είχα αγοράσει πριν κατέβει για να συνεχίσω να παίζω. Νομίζω μια πενταετία είναι οι άδειες. Έτσι τα θυμάμαι και εγώ. Και πριν βγει το παιχνίδι το βάζει με μια καλή προσφορά με όλα τα dlc αν θέλει κάποιος να τα αγοράσει. Νομίζω forza motorsport 4 ήταν που όλα μαζί τα έδινε κάνα 10ευρω. 1
MrVOID Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 17 ώρες πριν, nek4d είπε Ουπςς, δηλ. ποσους? Το εχεις δοκιμασει? 1 usb και τερμα, δεν σε αφηνει αλλον. Για να αντιγραψεις πχ απο usb σε usb, τραβας το μανικι της αρκουδας, με χρονοβορες διαδικασιες μεσω εσωτερικου (η εσωτερικων τωρα με τον m2 στο ps5). Τοσα χρονια και δεν το εφτιαξαν. Και αν θυμαμαι καλα, ουτε καν σου επιτρεπει να αντιγραψεις, μονο να μεταφερεις, δεν ξερω αν το εφτιαξαν αυτο τουλαχιστον. Αντιθετως, Xbox, αρχοντες, και 3 usb βαζω ανετα, δεν χρειαστηκα παραπανω και αντιγραφω/μεταφερω απο μεσα-εξω, η απο εξω-εξω οτιδηποτε. Εννοώ υπό το πρίσμα που απάντησες, δλδ.: έναν m.2 και έναν USB. Αυτοί οι δύο τρέχουν παράλληλα του εσωτερικού και μπορείς να μετακινήσεις παιχνίδια μεταξύ τους (δυστυχώς όχι να αντιγράφεις — το οποίο μου χρειάστηκε τώρα που έκανα μεταφορά από το OG που είχα από day-1 στο Pro και ήθελα να κρατήσω τα παιχνίδια στο fat για να το δώσω έτοιμο στον αδερφό μου). Άλλωστε πόσοι είναι που έχουν πάνω από έναν εξωτερικό σκληρό για παιχνίδια; 0.1%;
music_lover Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 17 ώρες πριν, nek4d είπε Ουπςς, δηλ. ποσους? Το εχεις δοκιμασει? 1 usb και τερμα, δεν σε αφηνει αλλον. Για να αντιγραψεις πχ απο usb σε usb, τραβας το μανικι της αρκουδας, με χρονοβορες διαδικασιες μεσω εσωτερικου (η εσωτερικων τωρα με τον m2 στο ps5). Τοσα χρονια και δεν το εφτιαξαν. Και αν θυμαμαι καλα, ουτε καν σου επιτρεπει να αντιγραψεις, μονο να μεταφερεις, δεν ξερω αν το εφτιαξαν αυτο τουλαχιστον. Αντιθετως, Xbox, αρχοντες, και 3 usb βαζω ανετα, δεν χρειαστηκα παραπανω και αντιγραφω/μεταφερω απο μεσα-εξω, η απο εξω-εξω οτιδηποτε. Στο ps δεν έχει νόημα να ασχολείσαι με usb δίσκους, βάζεις έναν εσωτερικό nvme και τελείωσες.
nek4d Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 4 hours ago, music_lover said: Στο ps δεν έχει νόημα να ασχολείσαι με usb δίσκους, βάζεις έναν εσωτερικό nvme και τελείωσες. Ελα τωρα, μην τα λες αυτα, την ιδια βιβλιοθηκη εχουμε ολοι? Εχω πιασει ~8 απο τα 11 συνολικα tb στους δισκους μου. Μια χαρα παιζουν και στο ps οι εξωτερικοι usb δισκοι, ολα τα παιχνιδια του ps4, και μαλιστα αν βαλεις και ssd, πετανε, χωρις να πιανεις χωρο απο τους εσωτερικους nvme. Οι οποιοι nvme θα γεμισουν αργα η γρηγορα με τα παιχνιδια του ps5 και θα χρησιμοποιεις usb για αποθηκη τους. 1
Charismo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 8 από τα 11 TB? Εγώ όταν τελειώνω ένα παιχνίδι το σβήνω και κρατάω μόνο τα saves. Γιατί να κρατήσεις βιβλιοθήκη, εκτός κι αν είναι όλα saves ή παιχνίδια ενεργά που ακόμα παίζεις που το βρίσκω χλωμό.
nek4d Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 4 hours ago, MrVOID said: Εννοώ υπό το πρίσμα που απάντησες, δλδ.: έναν m.2 και έναν USB. Αυτοί οι δύο τρέχουν παράλληλα του εσωτερικού και μπορείς να μετακινήσεις παιχνίδια μεταξύ τους (δυστυχώς όχι να αντιγράφεις — το οποίο μου χρειάστηκε τώρα που έκανα μεταφορά από το OG που είχα από day-1 στο Pro και ήθελα να κρατήσω τα παιχνίδια στο fat για να το δώσω έτοιμο στον αδερφό μου). Άλλωστε πόσοι είναι που έχουν πάνω από έναν εξωτερικό σκληρό για παιχνίδια; 0.1%; Το 'πιασες το νοημα 😉 Το καλυτεροτερο setup ειναι παντα και με εξωτερικους δισκους. Tip για ολους αυτο και κρατηστε το. Εκει το xbox πεταει στην διαχειριση τους, σε συγκριση με το περιορισμενο ps. Στο βασικο xbox μου, εχω εξτρα wd proprietary 1 tb που δουλευει σαν εξτρα εσωτερικος ssd usb 2tb hdd usb 14 tb, το τερατακι που χωραει παπαδες και εννιοτε χρησιμοποιω για μεταφορες στα αλλα xbox (για να μην ξανακατεβαζω τεραστια παιχνιδια εκει που δεν εχω καλη συνδεση), hdd usb 2.5" στα 5 tb ssd usb 1 tb Αυτοι συνδεονται ανετα οποτε χρειαστει μεταφορες/αντιγραφες. 6 minutes ago, Charismo said: 8 από τα 11 TB? Εγώ όταν τελειώνω ένα παιχνίδι το σβήνω και κρατάω μόνο τα saves. Γιατί να κρατήσεις βιβλιοθήκη, εκτός κι αν είναι όλα saves ή παιχνίδια ενεργά που ακόμα παίζεις που το βρίσκω χλωμό. Δεν εχεις αδικο χαχα Εχω κονσολες σε 4 διαφορετικα σημεια και στα 2 με περιορισμενη προσβαση στο ιντερνετ, μου 'μεινε καταλοιπο collector απο εκει, για να μην ξανακατεβαζω τα ιδια σε αργη ταχυτητα. 1 1
MrVOID Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 12 λεπτά πριν, nek4d είπε Ελα τωρα, μην τα λες αυτα, την ιδια βιβλιοθηκη εχουμε ολοι? Εχω πιασει ~8 απο τα 11 συνολικα tb στους δισκους μου. Μια χαρα παιζουν και στο ps οι εξωτερικοι usb δισκοι, ολα τα παιχνιδια του ps4, και μαλιστα αν βαλεις και ssd, πετανε, χωρις να πιανεις χωρο απο τους εσωτερικους nvme. Οι οποιοι nvme θα γεμισουν αργα η γρηγορα με τα παιχνιδια του ps5 και θα χρησιμοποιεις usb για αποθηκη τους. 4 λεπτά πριν, nek4d είπε Το 'πιασες το νοημα 😉 Το καλυτεροτερο setup ειναι παντα και με εξωτερικους δισκους. Tip για ολους αυτο και κρατηστε το. Εκει το xbox πεταει στην διαχειριση τους, σε συγκριση με το περιορισμενο ps. Στο βασικο xbox μου, εχω εξτρα wd proprietary 1 tb που δουλευει σαν εξτρα εσωτερικος ssd usb 2tb hdd usb 14 tb, το τερατακι που χωραει παπαδες και εννιοτε χρησιμοποιω για μεταφορες στα αλλα xbox (για να μην ξανακατεβαζω τεραστια παιχνιδια εκει που δεν εχω καλη συνδεση), hdd usb 2.5" στα 5 tb ssd usb 1 tb Αυτοι συνδεονται ανετα οποτε χρειαστει μεταφορες/αντιγραφες. Δημογραφικά παίζει να είσαι στο 0,001% των χρηστών — ο κόσμος παίζει ένα παιχνίδι, και αν αυτό δεν είναι online, ή δεν έχει replayability value το διαγράφει. Με τα 2TB του PS5 Pro, έχω ένα MMO RPG, ένα racing, ένα Competitive FPS, ένα fighting, ένα indie, μία triple-A παραγωγή και 600GB ακόμη ελεύθερα. Όταν τελειώσω το tripla-A μου, θα βεβαιωθώ πως τα saves έχουν πάει στο cloud, θα το διαγράψω και τη θέση του θα πάρει το επόμενο, αντίστοιχα, όταν βγει το Modern Warfare 4, θα διαγράψω το Black Ops 6, όταν βγει το Gran Turismo 8, θα διαγράψω το 7, κ.λπ. 1
music_lover Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2 ώρες πριν, nek4d είπε Ελα τωρα, μην τα λες αυτα, την ιδια βιβλιοθηκη εχουμε ολοι? Εχω πιασει ~8 απο τα 11 συνολικα tb στους δισκους μου. Μια χαρα παιζουν και στο ps οι εξωτερικοι usb δισκοι, ολα τα παιχνιδια του ps4, και μαλιστα αν βαλεις και ssd, πετανε, χωρις να πιανεις χωρο απο τους εσωτερικους nvme. Οι οποιοι nvme θα γεμισουν αργα η γρηγορα με τα παιχνιδια του ps5 και θα χρησιμοποιεις usb για αποθηκη τους. Δεν αναφέρθηκα πουθενά σε βιβλιοθήκες. Είπα βάζεις έναν nvme και τέλος και μάλιστα 2tb αρκούν για την συντριπτική πλειοψηφία.
harris231 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2 ώρες πριν, nek4d είπε Το 'πιασες το νοημα 😉 Το καλυτεροτερο setup ειναι παντα και με εξωτερικους δισκους. Tip για ολους αυτο και κρατηστε το. Εκει το xbox πεταει στην διαχειριση τους, σε συγκριση με το περιορισμενο ps. Στο βασικο xbox μου, εχω εξτρα wd proprietary 1 tb που δουλευει σαν εξτρα εσωτερικος ssd usb 2tb hdd usb 14 tb, το τερατακι που χωραει παπαδες και εννιοτε χρησιμοποιω για μεταφορες στα αλλα xbox (για να μην ξανακατεβαζω τεραστια παιχνιδια εκει που δεν εχω καλη συνδεση), hdd usb 2.5" στα 5 tb ssd usb 1 tb Αυτοι συνδεονται ανετα οποτε χρειαστει μεταφορες/αντιγραφες. Δεν εχεις αδικο χαχα Εχω κονσολες σε 4 διαφορετικα σημεια και στα 2 με περιορισμενη προσβαση στο ιντερνετ, μου 'μεινε καταλοιπο collector απο εκει, για να μην ξανακατεβαζω τα ιδια σε αργη ταχυτητα. Συμφωνώ με τον φίλο. Και εγώ κάπως έτσι το έχω χτισμένο το σύστημα εκτός από τον proprietary. Με τους δύο γιους μου και εμένα, δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη διαχείριση. Μπαμπά θέλω αυτό κατέβασέ το, μπαμπά το βαρέθηκα...άντε σβήστο....Ξέρει κάποιος τι μπορεί να σου κάνει ένας 6χρονος αν διαπιστώσει πως του έσβησες τον τίτλο που δεν ήθελε, όταν τον ξαναθυμηθεί και ΔΕΝ τον έχεις ετοιμοπόλεμο για αντιγραφή στον εσωτερικό;;;;; Την έβαψες, δεν σε σώζει ούτε το Powerwash simulator. Τα έχω λοιπόν ΟΛΑ περασμένα σε έναν δεκάρι ΤΒ εξωτερικό, έχω συνδέσει και εναν 2ΤΒ ssd πάλι εξωτερικό για να μεταφέρονται πιο γρήγορα τα XS στον εσωτερικό και είμαι άπλας. Πάντως πέρα από την πλάκα, η διαχείριση του ps δεν έχει καμία σχέση με το ΧΒΟΧ. Επειδή έχω και PS5, τρομερά δεσμευτικό να μην σε αφήνει να κάνεις τίποτα κατά την διάρκεια μεταφοράς (και όχι αντιγραφής) περιεχομένου από τον ένα δίσκο στον άλλον. Το ΧΒΟΧ από την άλλη ιδιαιτέρως βολικό και γρήγορο. Σκυλί μαύρο. Δεν έχει καταλάβει τίποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα