Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, ManLag είπε

Για τσέκαρε λίγο σε παρακαλώ, τo P.T. ακόμη και αν το έχεις στο λογαριασμό σου, μπορεις να το ξανακατεβάσεις?

Η μήπως αυτό δεν πειράζει επειδή ήταν δωρεάν?

Το συγκεκριμενο ποτε δεν το ειχα. Και μιλάμε για full payed games και οχι για demo

Επεξ/σία από vorlon68
  • Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
53 minutes ago, vorlon68 said:

Το συγκεκριμενο ποτε δεν το ειχα. Και μιλάμε για full payed games και οχι για demo

Το θέμα ειναι ότι ΑΝ για κάποιο λόγο θέλει να το κατεβάσει η εταιρεία, μπορεί. Για πολλούς και διάφορους λόγους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, ManLag είπε

Το θέμα ειναι ότι ΑΝ για κάποιο λόγο θέλει να το κατεβάσει η εταιρεία, μπορεί. Για πολλούς και διάφορους λόγους.

Και ΑΝ γινει πυρηνικός πόλεμος ουτε το δισκάκι σου θα παίζει..... Με τα ΑΝ δεν γινεται συζήτηση.....

Αυτο που εγώ ξέρω οτι εδω και 16 χρόνια δεν εχω χάσει τίποτα απ' αυτα που εχω αγορασει ψηφιακά.

Επεξ/σία από vorlon68
  • Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Εγω έχω games του PSP που μπορω να κατεβάσω ενω δεν υπάρχει store στο PSP. Το ίδιο και στο PS3. Οτι υπάρχει στον λογαριασμό σου κατεβαίνει.

Εντάξει, ειπαμε εισαστε DVD lovers αλλα όπα με τις υπερβολές.

Στο psp πως κατεβάζεις; όταν πάω να συνδεθώ στο store μου βγάζει error.

Δημοσ.

Όσοι έχετε Xbox X/S και ψαχτήκατε για επέκταση του χώρου σε ποια λύση καταλήξατε?

Δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω μια Seagate ή WD τύπου κάρτα που συνδέεται πίσω από τις κονσόλες ή κανέναν εξωτερικό USB.

Η 1η λύση κοστίζει περίπου 120€ το 1tb, σου δίνει την δυνατότητα να παίζεις όλα τα παιχνίδια του Xbox αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πουθενά αλλού εκτός από τις κονσόλες γιατί έχει properiarty σύνδεση μόνο για αυτές.

Η 2η λύση κοστίζει περίπου 60€ το 1tb και 120€ τα 2tb, λειτουργεί μόνο ως αποθήκη των τίτλων του X/S, παίζεις όμως κανονικά τους τίτλους προηγούμενης γενιάς και μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις όπου θέλεις ως αποθηκευτικό χώρο γιατί είναι USB.

Ακούω γνώμες 🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 minutes ago, vorlon68 said:

Και ΑΝ γινει πυρηνικός πόλεμος ουτε το δισκάκι σου θα παίζει..... Με τα ΑΝ δεν γινεται συζήτηση.....

Αυτο που εγώ ξέρω οτι εδω και 16 χρόνια δεν εχω χάσει τίποτα απ' αυτα που εχω αγορασει ψηφιακά.

Μάλιστα. Αυτό που δε θες μάλλον να καταλάβεις ειναι οτι στη μια περίπτωση εξαρτάται απο την εταιρεία που το "αγόρασες", ενω στην αλλη περίπτωση εξαρτάται... απο το αν θα πατήσει το κουμπί ο Πούτιν.

Anyway ατέρμονη συζήτηση αν δε μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα μήλα απο τα αχλάδια!

Επεξ/σία από ManLag
  • Like 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, John_Fistikis είπε

Στο psp πως κατεβάζεις; όταν πάω να συνδεθώ στο store μου βγάζει error.

Απο το library που εχεις

21 λεπτά πριν, ManLag είπε

Μάλιστα. Αυτό που δε θες μάλλον να καταλάβεις ειναι οτι στη μια περίπτωση εξαρτάται απο την εταιρεία που το "αγόρασες", ενω στην αλλη περίπτωση εξαρτάται... απο το αν θα πατήσει το κουμπί ο Πούτιν.

Anyway ατέρμονη συζήτηση αν δε μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα μήλα απο τα αχλάδια!

Σου ειπά οτι 16 χρόνια δεν εχω χάσει καποιο game που εχω αγοράσει digital, οποτε ποιο ειναι ποιο πιθανό;

Δημοσ.
2 hours ago, music_lover said:

Όσοι έχετε Xbox X/S και ψαχτήκατε για επέκταση του χώρου σε ποια λύση καταλήξατε?

Δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω μια Seagate ή WD τύπου κάρτα που συνδέεται πίσω από τις κονσόλες ή κανέναν εξωτερικό USB.

Η 1η λύση κοστίζει περίπου 120€ το 1tb, σου δίνει την δυνατότητα να παίζεις όλα τα παιχνίδια του Xbox αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πουθενά αλλού εκτός από τις κονσόλες γιατί έχει properiarty σύνδεση μόνο για αυτές.

Η 2η λύση κοστίζει περίπου 60€ το 1tb και 120€ τα 2tb, λειτουργεί μόνο ως αποθήκη των τίτλων του X/S, παίζεις όμως κανονικά τους τίτλους προηγούμενης γενιάς και μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις όπου θέλεις ως αποθηκευτικό χώρο γιατί είναι USB.

Ακούω γνώμες 🤔

Και τα δυο μαζι εννοειται 😉
Σηκωνει πολλους δισκους το xbox (σε αντιθεση με το ps...).

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, theripper7 είπε

Αξίζει https://www.amazon.com/WD_Black-Storage-Expansion-Card-WDBMPH0010BNC-WCSN/dp/B0C44XVWCH?th=1;

Επίσης αναφέρει ότι δεν έχει δεν έχει τέλη εισαγωγής.

Με τα μεταφορικά πάει στα 111 usd οπότε ναι, γιατί όχι, εφόσον δεν έχει και έξοδα τελωνείου.

Δημοσ.
2 hours ago, theripper7 said:

Αξίζει https://www.amazon.com/WD_Black-Storage-Expansion-Card-WDBMPH0010BNC-WCSN/dp/B0C44XVWCH?th=1;

Στα 131,36€ την βγάζει τελική τιμή, πάλι καλή τιμή είναι. Στα 144€ την είχα πάρει σε προσφορά από την WD και μετά την ανέβασε στον θεό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, theripper7 said:

5 hours ago, SaFiS said:

Στα 131,36€ την βγάζει τελική τιμή, πάλι καλή τιμή είναι. Στα 144€ την είχα πάρει σε προσφορά από την WD και μετά την ανέβασε στον θεό...

Δεν αξιζει απο Αμερικη. 121 € εκανε τον Ιουλιο και 118 € κοστιζει τωρα απο Γερμανικο αμαζον με δωρεαν μεταφορικα.
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0C44XVWCH/

Και οποιος θελει περιμενει για κατι καλυτερο, αλλα μπορει να παρει καιρο.

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 3
Δημοσ.
Στις 30/11/2024 στις 9:00 ΜΜ, nek4d είπε

Και τα δυο μαζι εννοειται 😉
Σηκωνει πολλους δισκους το xbox (σε αντιθεση με το ps...).

Και στο PS μπορείς να έχει παραπάνω δίσκους.

Δημοσ.
6 hours ago, MrVOID said:

Και στο PS μπορείς να έχει παραπάνω δίσκους.

Ουπςς, δηλ. ποσους? Το εχεις δοκιμασει?
1 usb και τερμα, δεν σε αφηνει αλλον.
Για να αντιγραψεις πχ απο usb σε usb, τραβας το μανικι της αρκουδας, με χρονοβορες διαδικασιες μεσω εσωτερικου (η εσωτερικων τωρα με τον m2 στο ps5). Τοσα χρονια και δεν το εφτιαξαν. Και αν θυμαμαι καλα, ουτε καν σου επιτρεπει να αντιγραψεις, μονο να μεταφερεις, δεν ξερω αν το εφτιαξαν αυτο τουλαχιστον.

Αντιθετως, Xbox, αρχοντες, και 3 usb βαζω ανετα, δεν χρειαστηκα παραπανω και αντιγραφω/μεταφερω απο μεσα-εξω, η απο εξω-εξω οτιδηποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...